Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Lunyte @ 2017 10 11, 08:17)
<p> cry.gif  cry.gif Bet tai kaip liūdna dėl katukų. Užjaučiu labai.  cry.gifO jeigu kai katuką perki ir gauni tyrimų rezultatus, kad viskas su širdute gerai... Kaip tada? Daug tos tikimybės kad atsitiks tas pats? Teoriškai suprantu , kad atsitinka visko, o praktiškai ar dažnai tokių atvejų girdėjot?
</p>

Pagal tyrimu duomenis, tas genetinis testas, kuri daro veisejai , kaip ir tampa nebeaktualus. Veterinarai rekomenduoja karta i metus daryti sirdies echoskopija. Nenet jei ir nera pas katina HCM geno, si liga vistiek gali issivystiti, deja.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2017 10 08, 12:53)
Musu Ferute taip isejo...Nakti dar girdejau kaip maitino kaciukus....kaciukams buvo lygiai du menesiai...miegojau tam paciam kambaryje, nieko negirdejau...isejo tyliai be garso...sirdele...

O siaubas... Nu viena gerai, kad kačiukai ne visai mažuliukai liko. Bet vistiek kaip tai žiauru- tyliai ramiai ir nebėra...

QUOTE(Undzinka @ 2017 10 11, 10:37)
si liga vistiek gali issivystiti, deja.

Tikrai taip. Ir už tai save plaku, kad nesityrėm.

Dėkui už palaikymą 4u.gif
Klausė kolegė ar žadu imt vėl meinuką. Tai va- atidariau antrą taupyklę. Pirma overlokui, kita- meinukui ax.gif
Atsakyti
Mano pažįstamų airių šeima nori pirkti meino meškėnų kačiuką. Gal žinote veislynų, kas šiuo metu turi kačiukų? Aišku, pasidomėsiu iš veislynų sąrašo pirmam puslapy, bet gal sakau, kas nors galite rekomenduoti patikimus veisėjus?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 23, 11:47)
Mano pažįstamų airių šeima nori pirkti meino meškėnų kačiuką. Gal žinote veislynų, kas šiuo metu turi kačiukų? Aišku, pasidomėsiu iš veislynų sąrašo pirmam puslapy, bet gal sakau, kas nors galite rekomenduoti patikimus veisėjus?

Baltic Wind siuo metu turi nuostabiu kaciuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 02 23, 12:02)
Baltic Wind siuo metu turi nuostabiu kaciuku smile.gif

Ačiū, parašiau jai smile.gif
Atsakyti
O dabar tikrai kainos taip sukilusios? hmm.gif Aš už savo ryžiką prieš beveik 5 metus okeano veislyne mokėjau 2000lt, eurais 600, na o dabar kačiuko kaina ten 800. Aš pati už norimą kačiuką mokėčiau kad ir 1000, bet vat tie airiai nenori tiek mokėt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 25, 12:57)
O dabar tikrai kainos taip sukilusios? hmm.gif Aš už savo ryžiką prieš beveik 5 metus okeano veislyne mokėjau 2000lt, eurais 600, na o dabar kačiuko kaina ten 800. Aš pati už norimą kačiuką mokėčiau kad ir 1000, bet vat tie airiai nenori tiek mokėt verysad.gif

Kur cia tokios kainos? Tiesiog smalsu smile.gif Tai tada as pigiai pardaviau saviskius:) Reikes kainas kelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 02 25, 14:59)
Kur cia tokios kainos? Tiesiog smalsu smile.gif Tai tada as pigiai pardaviau saviskius:) Reikes kainas kelt smile.gif

Okeano veislyne. Prisiunčiau aš tiems airiams kačiukų foto, baltic wind mažiukai fantastiški, bet ryžo nenori, bes jiems primena ryžą katytę, kurios ne per seniausiai neteko dėl kačių leukemijos, jiems labiausiai patiko vėžlinės spalvos katytė iš okeano, nu bet kai pasakė kainą.. Aš suprantu, pedigree kačiukai kainuoja, bet tikėjaus apie 600
Papildyta:
Seniai besirodėm
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 25, 16:34)
Okeano veislyne. Prisiunčiau aš tiems airiams kačiukų foto, baltic wind mažiukai fantastiški, bet ryžo nenori, bes jiems primena ryžą katytę, kurios ne per seniausiai neteko dėl kačių leukemijos, jiems labiausiai patiko vėžlinės spalvos katytė iš okeano, nu bet kai pasakė kainą.. Aš suprantu, pedigree kačiukai kainuoja, bet tikėjaus apie 600

as tai jusu vietoje neapsiimciau padet pirkt kaciuka, nes liksit kalta del dideles kainos (dar atvezimas kainuos) ir pan. Suprantu, jusu sirdis gera, bet as pati is noro padet daug kartu likau neivertinta ir bloga ir skolinga dar...

Jei netycia cia kas pasirodys, noriu pasiklausti. Mano kate yra ant gimdymo ribos (siandien 62 diena), temperatura vakar vakare pamatavau pirma kart, buvo 37,5; siand ryte - tiek pat. Bet ji visai rami tokia. Taciau ar galiu jau pati labiau isitempus buti ir tiketis betkuriuo metu? Ar ta temperatura ne rodiklis?
Atsakyti
QUOTE(As_Esu_Ruta @ 2018 03 01, 15:20)

Jei netycia cia kas pasirodys, noriu pasiklausti. Mano kate yra ant gimdymo ribos (siandien 62 diena), temperatura vakar vakare pamatavau pirma kart, buvo 37,5; siand ryte - tiek pat. Bet ji visai rami tokia. Taciau ar galiu jau pati labiau isitempus buti ir tiketis betkuriuo metu? Ar ta temperatura ne rodiklis?

Kaip pas Jus reikalai? Ar pagimde jau katyte? Pirmagime? Na pirmas gimdymas? Siandien pas jus kaip ir terminas. Parasykit kaip einasi.
As tai nematuoju temperaturos o stebiu kate, jos elgesi. Pries pat gimdyma ji iesko ramesnes vietos, enda i dezes, spintas ir daznai ignoruoja jai paruosta gimdimo vieta:) Bet kai ateina gimdymo laikas, tai arba ilenda i spinta arba visgi pasirenka gimdymo nama:)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2018 03 03, 13:12)
Kaip pas Jus reikalai? Ar pagimde jau katyte?  Pirmagime? Na pirmas gimdymas? Siandien pas jus kaip ir terminas. Parasykit kaip einasi.
As tai nematuoju temperaturos o stebiu kate, jos elgesi. Pries pat gimdyma ji iesko ramesnes vietos, enda i dezes, spintas ir daznai ignoruoja jai paruosta gimdimo vieta:) Bet kai ateina gimdymo laikas, tai arba ilenda i spinta arba visgi pasirenka gimdymo nama:)

uoj, kaip senai neuzsukau. nesulaukiau greit ats ir nebelaukiau jau smile.gif
manoji gimde pirma karta - po katino klubo vardu. kadangi gyvenu ne LT, bijojau pradeti viska pati ant saves... ir gerai, kad nepradejau... kovo 4 vakare gimdem kartu su kate smile.gif 6 katulius. sekancia diena susisveriau (po gimdymo nebuvo kaip, nespejau pasvert, o nakti jau jegu nebuvo), po to dar sekancia diena - neauga, meta svori... tai skubiai misinukas itrauktas buvo. dabar jau katuliai virs menesio laiko. visi isgyveno, auga.
bet va kate kai gimde, placenta liko viena. variau pas gyd, sake nieko nera, matyt suvalge...nu daktarai papuole superiniai. dar po poros dienu su karsciuojancia kate variau. ir vel - puliai neina, kvapo blogo nera...*****, sakau tempa auksta ir pasyvi kate, placenta liko...paspaude nosi - snarglys islindo... sako va, sirgo pries tai, vadinas ir dabar persalimas, o gal net gripas (nors pries tai ne gripas buvo ir nei ciaudulio, nu nieko), dave vaistuku ir isleido namo... kita ryta nuvariau jau pas kita gyd, su puliais jau einanciais kate buvo... sterilizavom. tai va tame ir gerumas, kad nedariau savo vardu. nes nezinant visko cia uzsieny, bijau, kad paskui uzrist neiseis... tai va toliau ziuresim su patino seimininkais kokia toliau bus situacija... ziauriai myliu mazus gyvunus, atsakinga esu, rupinuos, maitinu, sveriu... jauciu, kad tai yra butent man uzsieimas... ziauriai noriu veislyna isikurt. bet daugiau tie popieriniai dalykai gasdina...
Papildyta:
o dabar pasiklausiu. mano patino seimininke nelabai turi patirties su maziukais. kate pieno beveik neturi, tai dabar turiu misini vis dar duot (duodavau 4 kart dienoj, plius kate maitino), nes pabandziau neduot tai iskart ant svorio matau... taigi - ryte vakare pienukas, o diena jau bandau ivest kita maista. apllaws nusipirkau ir piene mirkiau, bet dvokia, o katuliai net neziuri,.. tai dar net nepradejus taip maitint, nustojau... pasiemiau normalius koncervus, kur lasisos gabalai yra (ne permalta kazkas, o tikra mesa), ir pradejau duot. is ranku, po to leksten nukreipiu. trys valgo, kiti - ignoruoja. bandau kistelt i burna, bet labai nenori. na, vieni anksciau kiti veliau... bet va kyla klausimas - jei tris kart dienoj duosiu ta maista o ryte vakare piena - ar gerai taip?
Atsakyti
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2018 02 25, 11:57)

yra ir uz 900 blink.gif
Atsakyti