Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Šilčiausia namų vieta praktiškai visada užimta 

O tai būna meinų, kurie mėgsta šildytis? Tada maniškė tikrai nenormali. :D Ji nuo šilumos slepiasi.

Radiatoriai skirti plikiems dvikojams. O man reikia sniego.

b67151b70dc8944d0bbe08eb9e5630f8813.jpg

Atsakyti
Kaip Jusu meiniukai gyvena?
Atsakyti
Gerai gyvena 4u.gif
Atsakyti

Kokiu slapiu maisteliu maitinas savo kaciukus? 

Atsakyti
Ryte girdėjau kaip Bafytė prausėsi, kaip porą kartų ant Čiūčytės (prieglaudinukės, parsivežėm birželio viduryje) šnypštė, kad atstok, per anksti žaist... Ir po kelių minučių (5:40) garsas kaip kad būtų šokta ant laipynės (ji neaukšta, Bafytei net šokt nereikdavo, ir taip užlipdavo), bet nepataikyta ir nusileista ant žemės. Garsas kaip kad stengtasi dar užlipt, kabintasi ir nurimo. Galvojau Čiūčytė šposijasi. Po minutės atsikėliau, su telefonu pasišviečiau laipynę. Įjungiau šviesą, vyras nuo mano balso jau ir sėdėjo lovoj. Bafytė gulėjo paslika, akys plačiai atmerktos ir jau nebejudėjo... Vienintelį dalyką tik sugalvoju- sustojo širdutė...
Širdis plyšta, galva neveikia... Tiesiog galvoj netelpa kaip sveika katė per minutę...
Vakar dar kutinėjomės, skaniuką kaip visada valgė, žaidė, lakstė... Nežinau kaip reiks namo po darbo eit... Gerai, kad Čiūčytė yra. Ji jau ryte po pusvalandžio Bafytės ieškojo...
Atsakyti
Eina sau kaip baisu. verysad.gif
Labai labai užjaučiu, suprantu kaip jaučiatės... Meškėnams silpna vieta širdies ligos.

Kiek metų buvo Bafytei ?
Atsakyti
kazhkokia, kaip skaudu skaityti... verysad.gif Didziule uzuojauta jums! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2017 10 03, 20:37)
Kiek metų buvo Bafytei ?

Rugsėjo 19 keturi metukai suėjo. Kalėdų antrą dieną būtų keturi metai kartu.

Žinau, kad viskas praeis, bet širdžiai neįsakysi... Vakar neverkiau, o kriokiau balsu. Čiūčytė visą vakarą Bafytės ieškojo. Ji niekada viena nebūna, tai nuėjusi į kitą kambarį, užsilipusi ant palangės kur abi gulėdavo, uosto, vaikšto po palangę, kniauksi,... Aš vėl į ašaras...

Žinau, kad meinukams dantys ir širdis silpna vieta. Su dantim turėjom bėdų, vieną rovėm, dar vieną neužilgo būt reikėję šalint. Bet, kad ir su širdim susidursim, nu niekada negalvojau.

Ir kai tokie dalykai atsitinka, pradedi analizuot viską, save kaltint...
Čia sutapimas? Turėjom škotų nulėpausį, jį prieš penkis metus palaidojom spalio 5. Bafytė išėjo spalio 3.
Atsakyti

Reikia laiko išliūdėt... 

Atsakyti
Uzjauciu netekus Bafytes. Pirma mintis ir mano buvo tokia, kad sirdis... Laikykis
Atsakyti
Musu Ferute taip isejo...Nakti dar girdejau kaip maitino kaciukus....kaciukams buvo lygiai du menesiai...miegojau tam paciam kambaryje, nieko negirdejau...isejo tyliai be garso...sirdele...
Atsakyti

:cry2:  :cry2: Bet tai kaip liūdna dėl katukų. Užjaučiu labai.  :cry2:O jeigu kai katuką perki ir gauni tyrimų rezultatus, kad viskas su širdute gerai... Kaip tada? Daug tos tikimybės kad atsitiks tas pats? Teoriškai suprantu , kad atsitinka visko, o praktiškai ar dažnai tokių atvejų girdėjot?

Atsakyti