Gražutė Mano draugė turi tokio pat spalvinimo kaip jūsiškė, Pūkituku vadina
QUOTE(waidoshele @ 2016 10 15, 09:44)
Kazkaip tema apmirus, tad mes pasirodysim
Kokia vešli uodega! Ir tas nosiukas rausvas... Graži katė
QUOTE(waidoshele @ 2016 10 15, 09:44)
Labai graži Jūsų naujoj šeimos narė
Keliam temą į viršų.
Prisimenant vasarą...
sakykit, jei meiniuke vizgina uodega, ka tai reiskia, ar nieko nereiskia? gal dar kas zinot kur butu issamiau pasiskaityt apie sia veisle:)
Kartais reiskia susidomejima, kartais reiskia - nervini mane
Issamiau galit suzinoti cia, tiesiai is augintoju lupu. Bendrais bruozais, tiesiog ivedus i googla: meino meskenai
Issamiau galit suzinoti cia, tiesiai is augintoju lupu. Bendrais bruozais, tiesiog ivedus i googla: meino meskenai
Man atrodo, kad uodegos vizginimas daugmaž visoms katėms reiškia tą patį. Jei kruta tik pats galiukas, tai rodo katės dėmesį. Jei nervingai timpčioja pusė uodegos - katė kažką intensyviai seka ar medžioja. Arba ją kažkas erzina (pvz., pilvo šukavimas ). Na, o jeigu katė makaluoja visa uodega kaip šluota - jos galvoje uraganas. Tuoj kažkam bus blogai...
Sveiki,
Paskambinau į dvi vet.klinikas. Abi rekomenduotos. Vienoj jau lankomės su šuniuku. Labai pasimečiau, nes nurodo skirtingą kačiuko amžių kastracijai.
Kokia jūsų patirtis?
Paskambinau į dvi vet.klinikas. Abi rekomenduotos. Vienoj jau lankomės su šuniuku. Labai pasimečiau, nes nurodo skirtingą kačiuko amžių kastracijai.
Kokia jūsų patirtis?
Patirtis apie ka? Kastracija? Kastravau visus/visas nuo 3 menesiu amziaus iki 8 menesiu mazdaug
Mes saviškį kastravome 8 mėn., tačiau aš stebėjau jo elgesį ir pan., pvz jam pradėjo ant uodiegos rastis tokie sulipe gumulai ir jau pradėjo veikti liaukos, tai ilgai ir nebelaukėme.
QUOTE(busycat @ 2016 09 16, 18:47)
Visoms katėms, nepriklausomai nuo veislės, gali smirdėti iš nasrų. Todėl reikia ieškoti priežasties. O priežastį padės surasti veterinaras. Ne vienas, tai kitas tikrai.
Ssauleno, o kodel manot, kad tokiam jaunam kačiukui gali būti per sunku prisitaikyti Puikiauisiai prisitaiko ir vyresni, o 5 mėnesių, taigi pats gazas taikytis
Ssauleno, o kodel manot, kad tokiam jaunam kačiukui gali būti per sunku prisitaikyti Puikiauisiai prisitaiko ir vyresni, o 5 mėnesių, taigi pats gazas taikytis
QUOTE(Lapyna @ 2016 09 16, 20:31)
Tikrai ne. Kaip tik, tokio amžiaus kačiukas jau bus įpratęs prie tualeto ir draskyklių, neturėtų del to kilti bėdų. Tik pirmą dieną apribokite jam erdvę, kad nepasimestų. Tegul iš pradžių apsipranta su vienu kambariu, o paskui ištiria visus namus. Ir geriau pasiimkite tokią dieną, kad bent 1-2 pirmas dienas katinukas namie neliktų vienas.
Beje, mes savo katę parsigabenom 4,5 mėn.
Beje, mes savo katę parsigabenom 4,5 mėn.
QUOTE(busycat @ 2016 11 23, 22:07)
Patirtis apie ka? Kastracija? Kastravau visus/visas nuo 3 menesiu amziaus iki 8 menesiu mazdaug
QUOTE(egleo @ 2016 11 24, 10:14)
Mes saviškį kastravome 8 mėn., tačiau aš stebėjau jo elgesį ir pan., pvz jam pradėjo ant uodiegos rastis tokie sulipe gumulai ir jau pradėjo veikti liaukos, tai ilgai ir nebelaukėme.
Labai ačiū už atsakymus
Negaliu atsidžiaugti, koks žaismingas, švelnus ir mielas mūsų Bakardi's