Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(busycat @ 2016 03 19, 21:09)
Na jei gerai suprantu, rodo tiems, kurie tavo drauguose ar draugų drauguose. Žiūrint kas nustatymuose 4u.gif

Vajjjeeee koks grožis, ir sutaria puikiai nia? bigsmile.gif

Nu ne, turėtų visiems rodyt, nes žmogus, kuris pasidalino video, mano drauguose nėra

Kaip čia pasakius biggrin.gif Arba nekreipia dėmesio, arba bando švelniai su letena kepštelt, o paršiukai dar bijo, sustingsta, manau, jei pradėtų po namus bėgiot, sumedžiotų
Atsakyti
Labas rytas

Pamenu Bosiukas mano buvo sumedžiojęs chamiaką... vargšelį išgelbėjau šiaip ne taip atplėšusi nasrus biggrin.gif

Šiandien važiuoju į oro uostą pasitikti sero Miau 4u.gif

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Na,tiek fainuolių prikėlėt, kad visų atskirai ir neišvardinsiu rolleyes.gif , bet vienareikšmiškai - grožių grožiai biggrin.gif wub.gif thumbup.gif

Busycat, smagaus susitikimo 4u.gif

žiauriai krūta boba, oi kaip žinau tą nuostabų mėšlo kvapą lotuliukas.gif Devynis pavasarius ir aš juo atsidžiaugti negalėjau doh.gif O norgai vis sakydavo, kaip kvepia, tai pagaliau atėjusio pavasario ženklas lotuliukas.gif
Ir šaunuolis Irisas, draugiškas kiauliukams thumbup.gif Aš tai bijočiau su Eva juos palikti. Buvom svečiuose, o ten Žako papūga gyvena, tai maniškė sekiojo visur ir taikėsi sučiupti ir taip agresyviai. Paskui dėl saugumo paukštuką net uždarėm smile.gif

O vakar va kur pričiupom savo nenaudėlę lotuliukas.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Aiva-: 20 kovo 2016 - 10:23
Visi rodosi, pasirodysim ir mes 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Mmm, koks kalnierius drinks_cheers.gif

Ar pavyko Eva atplesti nuo kumpio? biggrin.gif Mano Tutuko duntai kad susirakintu kumpyje, atplesti pavyktu tik atpjovus kompio gabala aplink zubus jauciu biggrin.gif
Atsakyti
Puse vados R smile.gif Romulas, Rumina ir Roma:) Kiti jau iskeliavo i naujus namucius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 22 kovo 2016 - 20:53
Undzinka, gražus katoncai drinks_cheers.gif

Mūsų Murmurencijus (Seras Miau) Katas absoliučiai nuostabus

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kol manęs nebuvo kiek grožių pridėjot wub.gif wub.gif wub.gif

busycat, koks gražuolis tavo juodukas wub.gif kaip ištvėrė kelionę?

Gal turite patirties, man reikia patarimo.

Greitai mūsų namuose atsiras šuniukas, kaip juos supažindinti, kad jie susidraugautų 4u.gif
Atsakyti
Kelionę ištvėrė puikiai, absoliutus ramiakas.

Supažidink palengva. Nes vieni katai reaguoja puikiausiai, kiti gali prisibijoti ar net pulti. Tai tik tu pati pajusi, kokia eiga vyks susipažinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 03 24, 17:45)
Kelionę ištvėrė puikiai, absoliutus ramiakas.

Supažidink palengva. Nes vieni katai reaguoja puikiausiai, kiti gali prisibijoti ar net pulti. Tai tik tu pati pajusi, kokia eiga vyks susipažinimas 4u.gif

Ką reiškia palengva?
Atnešu pro duris šuniuką, atidarau dureles ir...
Papildyta:
QUOTE(-Aiva- @ 2016 03 20, 10:17)

O vakar va kur pričiupom savo nenaudėlę  lotuliukas.gif

Aiva,
geras kadras thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Didesnio narvo jokio neturit, kur tilptų dubenėlis, guoliukas?

Galima ir iš karto pažindinti, bet nežinant kaip reaguos katinas, kyla pavojus nukentėti nuo nagų
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 03 24, 18:14)
Didesnio narvo jokio neturit, kur tilptų dubenėlis, guoliukas?

Galima ir iš karto pažindinti, bet nežinant kaip reaguos katinas, kyla pavojus nukentėti nuo nagų

Ne. 4u.gif
Atsakyti