Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Labai laukiu ziniu unsure.gif
Atsakyti
Miledi.N. Palei nuotrauka matau, kad gydotes greiciausiai Jakovo klinikoje. PAs koki gydytoja pakliuvote? As ten tik Margarita pasitikiu.
Klausimas - o katinas eina didelio reikalo i tulika? Nes skaitau ir pries akis stovi mano kates gyvenancios Svedijoje atvejis....
Atsakyti
Grįžome iš Jakovo klinikos po operacijos.

Padarė endoskopiją, sakė peržiūrėjo iki skrandžio viskas gerai, stemplė sudirginta nuo vėmimo.
Vėl darė rentgeną, vėl žiūrėjo, prie dvilikapirštės buvo baltas plėmas, sakė jog panašu į tai kad žarnos viena su kita susimovė arba svetimkūnis, priėmė sprendimą operuoti.
Po operacijos įteikė mums tai ką ištraukė. Po ilgo apžiūrėjimo kas tai galėtų būti, indentifikavome, kaip maximos žaisliuko gabaliukas (kadaise maxima dalino limpakojus) štai tokio žaisliuko gabaliuką jis prarijo.

Dabar ALfa miega po operacijos.

Tikiuosi kad dabar tik sveiksim.

Rimto reikalo į WC ėjo paskutinį kartą šeštadienį.

Egleo, darom viską ką pataria gydytojai, ne pinigų klausimas.

Pirmą kartą neatsimenu, kas apžiūrėjo, buvo moteris, paskui buvome pas Konstantiną, operavo Edmundas.
Atsakyti
Svarbiausiai kad rado priežastį ir pašalino. Dabar belieka tik sveikti 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laikykitės visomis keturiomis 4u.gif
Atsakyti
Vaje, mano namai pilni limpakojų ir bumsių blink.gif einu vaikus perspėt, kad visi tik dėžutėse būtų!
Na, o pas jus Miledi.N. , geros žinios 4u.gif Turiu galvoj, kad pašalino Alfai negalavimo priežastį ir dabar belieka tik pasveikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 26, 18:56)
Svarbiausiai kad rado priežastį ir pašalino. Dabar belieka tik sveikti  4u.gif  4u.gif  4u.gif Laikykitės visomis keturiomis  4u.gif

QUOTE(-Aiva- @ 2015 11 26, 19:04)
Vaje, mano namai pilni limpakojų ir bumsių  blink.gif einu vaikus perspėt, kad visi tik dėžutėse būtų!
Na, o pas jus Miledi.N. , geros žinios  4u.gif  Turiu galvoj, kad pašalino Alfai negalavimo priežastį ir dabar belieka tik pasveikti  smile.gif

Ačiū 4u.gif Dabar tik sveiksim 4u.gif
Tikiuosi lengviau atsipūsim, pagaliau surado priežastį.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 26, 18:44)
Grįžome iš Jakovo klinikos po operacijos.

linkiu ,kad dabar jau sveiktu greit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(make-up @ 2015 11 26, 20:19)
linkiu ,kad dabar jau sveiktu greit  4u.gif

AČIŪ 4u.gif

Šįryt ALfa, visur palydėjo kol iš ryto laksčiau. Nusivedė į virtuvę atsisėdo prie tuščio bliudo, laukia kol įdėsiu, o aš jam tik vandenėlio šviežio, jis neįvertino doh.gif
Jau juda, ne taip kaip anksčiau tik tupėjo vienoje vietoje.
Sveikstam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 27, 08:20)
AČIŪ  4u.gif

Šįryt ALfa, visur palydėjo kol iš ryto laksčiau. Nusivedė į virtuvę atsisėdo prie tuščio bliudo, laukia kol įdėsiu, o aš jam tik vandenėlio šviežio, jis neįvertino doh.gif
Sveikstam  thumbup.gif

Puikios naujienos thumbup.gif Taip ir toliau drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Jus neįsivaizduojate, kaip sunku, kai katinas serga verysad.gif doh.gif

Kartu su juo serga visa šeima doh.gif
Atsakyti
Kokios geros naujienos thumbup.gif

Visa bėda pas mus su diagnozės nustatymu.Šitiek dienų kankinosi vargšelis ir šeima, kai galėjo pirmą dieną nustatyti priežastį ir išoperuoti. Na reikia džiaugtis kad spėjo 4u.gif 4u.gif Stiprėkit 4u.gif
Atsakyti
Mes trečiadienio vakarą parsivežėm savo džiaugsmą smile.gif kelionę puikiai ištvėrė ,pragulėjo ramiai boksiuke . Namie jau apsipranta ,šiandien visai jau drąsus smile.gif puikiai valgo ,geria į wc keliauja biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image

QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 27, 08:20)
AČIŪ  4u.gif

Sveikstam  thumbup.gif

Puiku thumbup.gif
Atsakyti