Miledi.N. Palei nuotrauka matau, kad gydotes greiciausiai Jakovo klinikoje. PAs koki gydytoja pakliuvote? As ten tik Margarita pasitikiu.
Klausimas - o katinas eina didelio reikalo i tulika? Nes skaitau ir pries akis stovi mano kates gyvenancios Svedijoje atvejis....
Klausimas - o katinas eina didelio reikalo i tulika? Nes skaitau ir pries akis stovi mano kates gyvenancios Svedijoje atvejis....
Grįžome iš Jakovo klinikos po operacijos.
Padarė endoskopiją, sakė peržiūrėjo iki skrandžio viskas gerai, stemplė sudirginta nuo vėmimo.
Vėl darė rentgeną, vėl žiūrėjo, prie dvilikapirštės buvo baltas plėmas, sakė jog panašu į tai kad žarnos viena su kita susimovė arba svetimkūnis, priėmė sprendimą operuoti.
Po operacijos įteikė mums tai ką ištraukė. Po ilgo apžiūrėjimo kas tai galėtų būti, indentifikavome, kaip maximos žaisliuko gabaliukas (kadaise maxima dalino limpakojus) štai tokio žaisliuko gabaliuką jis prarijo.
Dabar ALfa miega po operacijos.
Tikiuosi kad dabar tik sveiksim.
Rimto reikalo į WC ėjo paskutinį kartą šeštadienį.
Egleo, darom viską ką pataria gydytojai, ne pinigų klausimas.
Pirmą kartą neatsimenu, kas apžiūrėjo, buvo moteris, paskui buvome pas Konstantiną, operavo Edmundas.
Padarė endoskopiją, sakė peržiūrėjo iki skrandžio viskas gerai, stemplė sudirginta nuo vėmimo.
Vėl darė rentgeną, vėl žiūrėjo, prie dvilikapirštės buvo baltas plėmas, sakė jog panašu į tai kad žarnos viena su kita susimovė arba svetimkūnis, priėmė sprendimą operuoti.
Po operacijos įteikė mums tai ką ištraukė. Po ilgo apžiūrėjimo kas tai galėtų būti, indentifikavome, kaip maximos žaisliuko gabaliukas (kadaise maxima dalino limpakojus) štai tokio žaisliuko gabaliuką jis prarijo.
Dabar ALfa miega po operacijos.
Tikiuosi kad dabar tik sveiksim.
Rimto reikalo į WC ėjo paskutinį kartą šeštadienį.
Egleo, darom viską ką pataria gydytojai, ne pinigų klausimas.
Pirmą kartą neatsimenu, kas apžiūrėjo, buvo moteris, paskui buvome pas Konstantiną, operavo Edmundas.
Svarbiausiai kad rado priežastį ir pašalino. Dabar belieka tik sveikti Laikykitės visomis keturiomis
Vaje, mano namai pilni limpakojų ir bumsių einu vaikus perspėt, kad visi tik dėžutėse būtų!
Na, o pas jus Miledi.N. , geros žinios Turiu galvoj, kad pašalino Alfai negalavimo priežastį ir dabar belieka tik pasveikti
Na, o pas jus Miledi.N. , geros žinios Turiu galvoj, kad pašalino Alfai negalavimo priežastį ir dabar belieka tik pasveikti
QUOTE(Vidam @ 2015 11 26, 18:56)
Svarbiausiai kad rado priežastį ir pašalino. Dabar belieka tik sveikti Laikykitės visomis keturiomis
QUOTE(-Aiva- @ 2015 11 26, 19:04)
Vaje, mano namai pilni limpakojų ir bumsių einu vaikus perspėt, kad visi tik dėžutėse būtų!
Ačiū Dabar tik sveiksim
Tikiuosi lengviau atsipūsim, pagaliau surado priežastį.
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 26, 18:44)
Grįžome iš Jakovo klinikos po operacijos.
linkiu ,kad dabar jau sveiktu greit
QUOTE(make-up @ 2015 11 26, 20:19)
linkiu ,kad dabar jau sveiktu greit
AČIŪ
Šįryt ALfa, visur palydėjo kol iš ryto laksčiau. Nusivedė į virtuvę atsisėdo prie tuščio bliudo, laukia kol įdėsiu, o aš jam tik vandenėlio šviežio, jis neįvertino
Jau juda, ne taip kaip anksčiau tik tupėjo vienoje vietoje.
Sveikstam
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 27, 08:20)
AČIŪ
Šįryt ALfa, visur palydėjo kol iš ryto laksčiau. Nusivedė į virtuvę atsisėdo prie tuščio bliudo, laukia kol įdėsiu, o aš jam tik vandenėlio šviežio, jis neįvertino
Sveikstam
Sveikstam
Puikios naujienos Taip ir toliau
Jus neįsivaizduojate, kaip sunku, kai katinas serga
Kartu su juo serga visa šeima
Kartu su juo serga visa šeima
Kokios geros naujienos
Visa bėda pas mus su diagnozės nustatymu.Šitiek dienų kankinosi vargšelis ir šeima, kai galėjo pirmą dieną nustatyti priežastį ir išoperuoti. Na reikia džiaugtis kad spėjo Stiprėkit
Visa bėda pas mus su diagnozės nustatymu.Šitiek dienų kankinosi vargšelis ir šeima, kai galėjo pirmą dieną nustatyti priežastį ir išoperuoti. Na reikia džiaugtis kad spėjo Stiprėkit
Mes trečiadienio vakarą parsivežėm savo džiaugsmą kelionę puikiai ištvėrė ,pragulėjo ramiai boksiuke . Namie jau apsipranta ,šiandien visai jau drąsus puikiai valgo ,geria į wc keliauja
Puiku
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 27, 08:20)
AČIŪ
Sveikstam
Sveikstam
Puiku