Man tai butu baisu, jei tureciau antra toki avigalvi dvi kitos paprastosios lietuviskos pilkes tiek nepridirba, kiek sita viena MB sako, kodel niekur prie veisles neraso, kad tokie kereplos, su auksines zuveles atmintim ir dar sudnesiai (jau keleta kartu teko ir is pantalonu traukt, ir ilipt i ant zemes pamesta)
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 21, 19:42)
Man tai butu baisu, jei tureciau antra toki avigalvi dvi kitos paprastosios lietuviskos pilkes tiek nepridirba, kiek sita viena MB sako, kodel niekur prie veisles neraso, kad tokie kereplos, su auksines zuveles atmintim ir dar sudnesiai (jau keleta kartu teko ir is pantalonu traukt, ir ilipt i ant zemes pamesta)
Čia manau charakterio klausimas gal labiau aš vis stebiuosi Saškos gerumu. Naktį miega ( kai pas tėvus gyvenau tai turėjo vieną paskui kitą katę tai naktim būdavo žaidimų metas), aišku pašventino kelias gėles bet šiaip gyvent sugyvenam
QUOTE(Tamaya @ 2015 11 21, 19:31)
Čia manau charakterio klausimas gal labiau aš vis stebiuosi Saškos gerumu. Naktį miega ( kai pas tėvus gyvenau tai turėjo vieną paskui kitą katę tai naktim būdavo žaidimų metas), aišku pašventino kelias gėles bet šiaip gyvent sugyvenam
Ji nera blogiete, ji tik keverza didele- uz visko uzklius, atsiguls bet kur (gali ir ant sumustinio) O atmintis tai ne ilgesne nei 3 sekundes net pamirsta kad eda
Blogiete tik augalu atzvilgiu, viena dracena vis isvercia siandien nukeliau nuo lentynos, tai uztruko nepilnas 2 min teko vel n-taji karta pasodinti
QUOTE(-Aiva- @ 2015 11 21, 09:21)
Fainuoliukas koks , tai kada ta didžioji diena ?
Lapkričio 23 bus 4 mėnesiai . Sakė 4 , 4,5 mėn. iškeliauja į namus , tai jau nedaug liko laukti
Žiūrėsim , kaip kompanija priims naujokà bet visi draugiški pas mus , tai turėtù viskas būt gerai
QUOTE(busycat @ 2015 11 21, 15:22)
Kodėl blogiausia, gal kaip tik geriausia Katams dviese linksmiau
Be abejo katėms smagiau dviese, bet reikalų su dviem gyvūnais daugiau, be to dar šunį planuojam įsigyt
QUOTE(Silver sky @ 2015 11 21, 17:28)
Turbūt manija čia Aš irgi susimastau t.y. vyras dažnai užsimena, kad Mėtai kambariokės reikia Bet pirmiau antro vaiko reikia, o tada turbūt ateis eilė ir antrai katytei
Sveikinimai naujokei
Sveikinimai naujokei
Na, taip leliui pirmenybė , o aš kai du turiu, tai dabar apie gyvūnų pagausėjimą ir galvoju
QUOTE(Tamaya @ 2015 11 21, 18:23)
Ačiū D ne vien aš tokia aš gal v ir įkalbinčiau tik va galimybių nėr. Ne vieni gyvenam tai.... bet kadanors bus Saška man toks fainas, kaip antras vaikas...
QUOTE(make-up @ 2015 11 21, 21:24)
Lapkričio 23 bus 4 mėnesiai . Sakė 4 , 4,5 mėn. iškeliauja į namus , tai jau nedaug liko laukti
Žiūrėsim , kaip kompanija priims naujokà bet visi draugiški pas mus , tai turėtù viskas būt gerai
Oi tai jau tikrai greitai
O mano panelė pasipuošė prieš miegą Žuveliokas nutampytas, be uodegos, bet pats mylimiausias žaislas, tai jau ir ant kaklo kabintis jį pradėjo Ir apskritai ji kaip šuniukas, atneša žaislą, kad žaisčiau su ja Numetu žaislą, ji man vėl jį atneša ir laukia kol vėl numesiu
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 21, 18:42)
Prie veislės nerašo, bet tie kas augina šneka apie tai nuolat Visada sakydavau, kad Bosiukas būdavo kerėpla. Kiara grakštesnė šiuo klausimu
Aiva, taviškė karoliais pasipuošusi?
QUOTE(busycat @ 2015 11 22, 08:19)
Prie veislės nerašo, bet tie kas augina šneka apie tai nuolat Visada sakydavau, kad Bosiukas būdavo kerėpla. Kiara grakštesnė šiuo klausimu
Aha pasipuošusi mergina su karoliais
Na, dėl grakštumo ar kerėpliškumo tai turbūt tikrai nuo kiekvienos katės charakterio priklauso. Maniškė tai labai atsargi, toks vaizdas, kad tyčia žiūri, kad tik ko nenuversti Nors viena vaza su pasmerktom gėlėm jau dužo, mat mergina pakakti iš ten norėjo
Maniškė kaip ir daugumos truputį lėtapėdė, nevikri tokia, ir atsiguls kur užplauks, valgyti darai, o ji šast po kojom ir išsitiesia Bet šiaip atmintį labai gerą turi, moką žaisti slėpynių, gaudynių. Kaip ir pas Tamaya naktimis miega, kas man didelis atradimas buvo, nes ankstesnė katė paryčiais keldavo visus ant kojų. O ji visą naktį kartu išmiega, ir pietų kartu su vaiku Kaip šuniukas vaikšto iš paskos manęs, net miegoti į kambarį eina tik tada, kai aš jau guliu lovoje. Ateina, apuosto, savi miega, vadinas ir jai galima, ir išsidrebia per pusę lovos į mane atsirėmusi Arba vyrui tarp kojų miega, nes niekada nejudina jos, o aš per miegus nejuntu, jei nuspiriu su kojom, tai pas mane prie nugaros miega Gerietė mūsų lepūnėlė
Ir parodom savo ilgas kojas
Ir parodom savo ilgas kojas
Man klausimas iškilo... žodžiu parsivežiau maitinamą rc, viduriai buvo skystoki + ausų uždegimas kuris galėjo būt nuo to + buvo liesas+ kailis matėt koks, davėm tada hills i/d, kailis atsigavo, svoris irgi, tištinosi gerai, bet n i/d, davėm hills kitten,smarvė iš burnos o dieve.. pasak veisėjos būna jog laikinai netinka rc, bet po to kai trumpam pakeiti į kitą grįžus vėl tinka. Kadangi jis skirtas meinams tai ir grįžom... užkietėjo viduriai žodžiu geriausiai buvo hills i/d, kaži ar juo galima ištisai šerti?
Atėjau pasiguosti
Sekmadienį ryte, atsikėlusi, suradau apvemtus namus, vaikščiojau vietoj pusryčių valiau.
Vėliau dar ir dar vėmė. Šiąnakt vėl vėmė. Iš ryto Alfa buvo apatiškas, toks nelaimingas, bet į darbą išlydėjo.
Po darbo vešim į veterinarinę gydyklą
Sekmadienį ryte, atsikėlusi, suradau apvemtus namus, vaikščiojau vietoj pusryčių valiau.
Vėliau dar ir dar vėmė. Šiąnakt vėl vėmė. Iš ryto Alfa buvo apatiškas, toks nelaimingas, bet į darbą išlydėjo.
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 23, 08:24)
Atėjau pasiguosti
Ojei ....tai kas dabar jam vargšiukui galėtų būti ....O, kad apatiškas, tai normalu po tokio vėmimo...Sveikatytės jums
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 23, 09:24)
Atėjau pasiguosti
Ojoj sveikatos mažuliui.. gal ką užėdė...