Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Man tai butu baisu, jei tureciau antra toki avigalvi doh.gif dvi kitos paprastosios lietuviskos pilkes tiek nepridirba, kiek sita viena biggrin.gif MB sako, kodel niekur prie veisles neraso, kad tokie kereplos, su auksines zuveles atmintim ir dar sudnesiai biggrin.gif (jau keleta kartu teko ir is pantalonu traukt, ir ilipt i ant zemes pamesta)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 21 lapkričio 2015 - 18:42
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 21, 19:42)
Man tai butu baisu, jei tureciau antra toki avigalvi  doh.gif dvi kitos paprastosios lietuviskos pilkes tiek nepridirba, kiek sita viena biggrin.gif MB sako, kodel niekur prie veisles neraso, kad tokie kereplos, su auksines zuveles atmintim ir dar sudnesiai biggrin.gif (jau keleta kartu teko ir is pantalonu traukt, ir ilipt i ant zemes pamesta)

Čia manau charakterio klausimas gal labiau g.gif aš vis stebiuosi Saškos gerumu. Naktį miega ( kai pas tėvus gyvenau tai turėjo vieną paskui kitą katę tai naktim būdavo žaidimų metas), aišku pašventino kelias gėles doh.gif bet šiaip gyvent sugyvenam lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tamaya @ 2015 11 21, 19:31)
Čia manau charakterio klausimas gal labiau  g.gif  aš vis stebiuosi Saškos gerumu. Naktį miega ( kai pas tėvus gyvenau tai turėjo vieną paskui kitą katę tai naktim būdavo žaidimų metas), aišku pašventino kelias gėles  doh.gif bet šiaip gyvent sugyvenam  lotuliukas.gif

Ji nera blogiete, ji tik keverza didele- uz visko uzklius, atsiguls bet kur (gali ir ant sumustinio) biggrin.gif O atmintis tai ne ilgesne nei 3 sekundes biggrin.gif net pamirsta kad eda biggrin.gif
Blogiete tik augalu atzvilgiu, viena dracena vis isvercia biggrin.gif siandien nukeliau nuo lentynos, tai uztruko nepilnas 2 min doh.gif teko vel n-taji karta pasodinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 21 lapkričio 2015 - 20:51
QUOTE(-Aiva- @ 2015 11 21, 09:21)
Fainuoliukas koks  wub.gif , tai kada ta didžioji diena  smile.gif ?

Lapkričio 23 bus 4 mėnesiai . Sakė 4 , 4,5 mėn. iškeliauja į namus , tai jau nedaug liko laukti smile.gif
Žiūrėsim , kaip kompanija priims naujokà:) bet visi draugiški pas mus , tai turėtù viskas būt gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2015 11 21, 15:22)
Kodėl blogiausia, gal kaip tik geriausia  4u.gif Katams dviese linksmiau drinks_cheers.gif

Be abejo katėms smagiau dviese, bet reikalų su dviem gyvūnais daugiau, be to dar šunį planuojam įsigyt biggrin.gif

QUOTE(Silver sky @ 2015 11 21, 17:28)
Turbūt manija čia smile.gif Aš irgi susimastau t.y. vyras dažnai užsimena, kad Mėtai kambariokės reikia smile.gif Bet pirmiau antro vaiko reikia, o tada turbūt ateis eilė ir antrai katytei wub.gif

Sveikinimai naujokei 4u.gif

Na, taip leliui pirmenybė wub.gif , o aš kai du turiu, tai dabar apie gyvūnų pagausėjimą ir galvoju biggrin.gif

QUOTE(Tamaya @ 2015 11 21, 18:23)
Ačiū D ne vien aš tokia  thumbup.gif  aš gal v ir įkalbinčiau tik va galimybių nėr. Ne vieni gyvenam tai.... bet kadanors bus  ax.gif  Saška man toks fainas, kaip antras vaikas... wub.gif

thumbup.gif

QUOTE(make-up @ 2015 11 21, 21:24)
Lapkričio 23 bus 4 mėnesiai . Sakė 4 , 4,5 mėn. iškeliauja į namus , tai jau nedaug liko laukti smile.gif
Žiūrėsim , kaip kompanija priims naujokà:) bet visi draugiški pas mus , tai turėtù viskas būt gerai smile.gif

Oi tai jau tikrai greitai wub.gif

O mano panelė pasipuošė prieš miegą lotuliukas.gif Žuveliokas nutampytas, be uodegos, bet pats mylimiausias žaislas, tai jau ir ant kaklo kabintis jį pradėjo biggrin.gif Ir apskritai ji kaip šuniukas, atneša žaislą, kad žaisčiau su ja biggrin.gif Numetu žaislą, ji man vėl jį atneša ir laukia kol vėl numesiu biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2015 11 21, 18:42)
Man tai butu baisu, jei tureciau antra toki avigalvi  doh.gif dvi kitos paprastosios lietuviskos pilkes tiek nepridirba, kiek sita viena biggrin.gif MB sako, kodel niekur prie veisles neraso, kad tokie kereplos, su auksines zuveles atmintim ir dar sudnesiai biggrin.gif (jau keleta kartu teko ir is pantalonu traukt, ir ilipt i ant zemes pamesta)

Prie veislės nerašo, bet tie kas augina šneka apie tai nuolat 4u.gif Visada sakydavau, kad Bosiukas būdavo kerėpla. Kiara grakštesnė šiuo klausimu biggrin.gif

Aiva, taviškė karoliais pasipuošusi? hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busycat: 22 lapkričio 2015 - 08:21
QUOTE(busycat @ 2015 11 22, 08:19)
Prie veislės nerašo, bet tie kas augina šneka apie tai nuolat 4u.gif Visada sakydavau, kad Bosiukas būdavo kerėpla. Kiara grakštesnė šiuo klausimu biggrin.gif

Aiva, taviškė karoliais pasipuošusi? hihihi.gif

Aha biggrin.gif pasipuošusi mergina su karoliais biggrin.gif
Na, dėl grakštumo ar kerėpliškumo tai turbūt tikrai nuo kiekvienos katės charakterio priklauso. Maniškė tai labai atsargi, toks vaizdas, kad tyčia žiūri, kad tik ko nenuversti smile.gif Nors viena vaza su pasmerktom gėlėm jau dužo, mat mergina pakakti iš ten norėjo biggrin.gif
Atsakyti
Maniškė kaip ir daugumos truputį lėtapėdė, nevikri tokia, ir atsiguls kur užplauks, valgyti darai, o ji šast po kojom ir išsitiesia biggrin.gif Bet šiaip atmintį labai gerą turi, moką žaisti slėpynių, gaudynių. Kaip ir pas Tamaya naktimis miega, kas man didelis atradimas buvo, nes ankstesnė katė paryčiais keldavo visus ant kojų. O ji visą naktį kartu išmiega, ir pietų kartu su vaiku smile.gif Kaip šuniukas vaikšto iš paskos manęs, net miegoti į kambarį eina tik tada, kai aš jau guliu lovoje. Ateina, apuosto, savi miega, vadinas ir jai galima, ir išsidrebia per pusę lovos į mane atsirėmusi smile.gif Arba vyrui tarp kojų miega, nes niekada nejudina jos, o aš per miegus nejuntu, jei nuspiriu su kojom, tai pas mane prie nugaros miega biggrin.gif Gerietė mūsų lepūnėlė wub.gif

user posted image

Ir parodom savo ilgas kojas flirt.gif

user posted image
Atsakyti
Man klausimas iškilo... žodžiu parsivežiau maitinamą rc, viduriai buvo skystoki + ausų uždegimas kuris galėjo būt nuo to + buvo liesas+ kailis matėt koks, davėm tada hills i/d, kailis atsigavo, svoris irgi, tištinosi gerai, bet n i/d, davėm hills kitten,smarvė iš burnos o dieve.. pasak veisėjos būna jog laikinai netinka rc, bet po to kai trumpam pakeiti į kitą grįžus vėl tinka. Kadangi jis skirtas meinams tai ir grįžom... užkietėjo viduriai doh.gif doh.gif žodžiu geriausiai buvo hills i/d, kaži ar juo galima ištisai šerti? g.gif
Atsakyti
Atėjau pasiguosti verysad.gif

Sekmadienį ryte, atsikėlusi, suradau apvemtus namus, vaikščiojau vietoj pusryčių valiau.
Vėliau dar ir dar vėmė. Šiąnakt vėl vėmė. Iš ryto Alfa buvo apatiškas, toks nelaimingas, bet į darbą išlydėjo. verysad.gif
Po darbo vešim į veterinarinę gydyklą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 23, 08:24)
Atėjau pasiguosti  verysad.gif

Sekmadienį ryte, atsikėlusi, suradau apvemtus namus, vaikščiojau vietoj pusryčių valiau.
Vėliau dar ir dar vėmė. Šiąnakt vėl vėmė. Iš ryto Alfa buvo apatiškas, toks nelaimingas, bet į darbą išlydėjo.  verysad.gif
Po darbo vešim į veterinarinę gydyklą  unsure.gif

Ojei verysad.gif ....tai kas dabar jam vargšiukui galėtų būti verysad.gif ....O, kad apatiškas, tai normalu po tokio vėmimo...Sveikatytės jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2015 11 23, 09:24)
Atėjau pasiguosti  verysad.gif

Vėliau dar ir dar vėmė. Šiąnakt vėl vėmė. Iš ryto Alfa buvo apatiškas, toks nelaimingas, bet į darbą išlydėjo.  verysad.gif
Po darbo vešim į veterinarinę gydyklą  unsure.gif

Ojoj verysad.gif sveikatos mažuliui.. gal ką užėdė...
Atsakyti