Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

QUOTE(Tamaya @ 2015 11 18, 14:42)
Evuko spalvos gražios labai  ax.gif o uodega  wub.gif

Ačiū 4u.gif O Saška, tai labai sparčiai uodegą augina ir pats visas vyriškėja thumbup.gif Ir smaguolis gi jis į dažytus plaukus įniko biggrin.gif

Atsakyti
13 kg gyvo dziaugsmo gyvenancio Italijoje:) Musu veislyne isveistas didziausias katinas. Esame siek tiek isdidus del tokio grozio:) Cia jis taip isprasineja pas seimininkus prosiutto kumpi smile.gif

user posted image

O ten uz nugaros eina merginuke is musu veislyno, tiesa, ji negali pasidziaugti tokiais ispudingais gabaritais (7kg).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 18 lapkričio 2015 - 20:38
Na, iš ties Undzinka, nerealus meškis wub.gif

O man mergytės iškilo toks klausimas. Artėja Kalėdos ir mintys sukasi apie eglutę namuose. Noriu "gyvos" eglutės, bet mintis kamuoja apie Evą ar suderinami eglutė ir katė po vienu stogu biggrin.gif Tai misija įmanoma biggrin.gif ?
Atsakyti
Undzinka tikrai pasiekimas, realiai net neįsivaizduoju tiek daug sveriančio katino biggrin.gif

-Aiva- kas liečia eglutę. Aš visada puošiu tik pas mane dirbtinė. Maniškės, kur buvo prieš Nikitą, tai neliesdavo jos tik jei įsidūkdavo numušdavo kokį žaisliuką. O Nikita kadangi laabai smalsi neklaužada ir pernai buvo dar vaikas 7 mėn, tai eglė ją labai domino. Todėl iš pradžių pykomės, bet pamačiau kad nieko nebus iš to barimosi, tai leisdavau jai žaisti. Į pačią eglę nelipdavo, o tik apačioje žaisdavo. Sukabinau nedūžtančius žaislus, lemputes sukėliau aukščiau, nedėjau jokių blizgučių kad neprirytų.Tai ji voliodavosi, nešdavosi karolius, nusiimdavo kokį bumbulą paritinėti. Aišku kai išeidavau nepalikdavau tame kambaryje.
Porą pernai metų nuotraukėlių smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Vidam , ačiū 4u.gif Tai, surizikuosiu, jei tik tokie "nuostoliai" , tai viskas čiki biggrin.gif thumbup.gif
Graži eglutė buvo wub.gif

P.s. Visiems ir visoms labanaktukas nuo Evos smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Aiva-: 18 lapkričio 2015 - 22:51
Undzinka, didis katinas 4u.gif

Aiva, va mūsų praeitų metų eglutė

user posted image

Kiara ir Bosiukas buvo geri, nelindo prie jos. Šiais metais nežinau kaip bus, nes įtariu Tutė smarkutė, nepasižada prie eglutės nelysti biggrin.gif Bet bus kaip bus, puošim ir žiūrėsim thumbup.gif

Gražuolė Eva, nesubado baldų?
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2015 11 18, 20:36)
13 kg gyvo dziaugsmo gyvenancio Italijoje:) M

Išties yra kuo didžiuotis thumbup.gif wub.gif

QUOTE(-Aiva- @ 2015 11 18, 22:40)

P.s. Visiems ir visoms labanaktukas nuo Evos  smile.gif

Kokia meilybė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
busycat, šaunuolė tavo chebrytė, kad eglutės "neskriaudžia" , Tutė gal ir pavyzdį paims iš jų mirksiukas.gif
Na, man jau net įdomu pasidarė kaip gi Eva į ją reaguos biggrin.gif

O dėl baldų, tai palikus kelis įdrėskimus, pradžioj labai ją jie domino, bet dabar tai viskas ok, nagučius skleidžia tik prie drąskyklės smile.gif

Miledi.N, ačiū 4u.gif
Atsakyti
o as to didelio katino nespejau pamatyti, nerodo man nuotraukos.

Kas liecia eglute... pernai puosiau mazyte tokia.... na ji isbuvo 5 min, atejo Liksas, pauoste ir taip svyst su letena ja...pats atsisedo eglutes vietoje ir piktai ziurejo i mane. lotuliukas.gif nusprendziau, kad namu papuosalas turi buti tik vienas. Siemet, aisku, vel bandysim puostis ir tureti 2 papuosalus namie.

Staselis, koks rimtas vyras, toks rustokas lepesinas wub.gif
Evutes uodega tai kaip veduokle smile.gif
Atsakyti
Oi, geras Herukas, prajuokinai su namų puošmena lotuliukas.gif Na, belieka tikėtis, kad Liksas šiemet priims dar vieną namų puošmeną drinks_cheers.gif

Aš tą foto, su didžiuoju katinu, ir dabar matau, įdomu kodėl tau nerodo g.gif

O dėl Evos uodegos, tai taip, ji su ja ir užsiklot gali biggrin.gif , bet čia turbūt visi meinai tuo didžiuotis gali wub.gif
Atsakyti
Evos uodega tikrai įspūdinga thumbup.gif Ir iš vis graži katytė, ausys su kokiais šepetukais wub.gif
Nikitos uodega irgi nėra maža, bet užsikloti neišeitų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-Aiva- @ 2015 11 20, 10:03)
O dėl Evos uodegos, tai taip, ji su ja ir užsiklot gali  biggrin.gif , bet čia turbūt visi meinai tuo didžiuotis gali  wub.gif

Oi ne visi, tikrai ne visi. Pavydu net į tokią vėduoklę žiūrėti wub.gif
Mūsų eglė bus kitam aukšte tai nebaisu, nes Saška negauna ten nukeliaut thumbup.gif
Atsakyti