Įkraunama...
Įkraunama...

Meino meškėnai

Labas vakarėlis ax.gif
Senbuviai turbūt mane pamiršo, o naujokai dar nežino... aš esu Kevinas 4u.gif
A pasiilgot? blush2.gif
user posted image
Kiara... kuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Kū Kū Kevinai

user posted image

Kaip tik vakar apie tave Drule pagalvojau, matyt pajutai, nes pasirodei thumbup.gif
Atsakyti
Oj Kevinai ir as taves labai pasiilgau, kur prapuoles buvai???? wub.gif
Atsakyti
Kevinai, labas. Kur buvai dinges? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Nuostabus liūtas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
pasirodom ir mes su savo keistenybėmis flirt.gif Taip ir iš savo dubenėlio vandenį geria doh.gif prilaistydama palinkui smile.gif

https://www.youtube....eature=youtu.be
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2015 11 06, 22:57)
Labas vakarėlis ax.gif
Senbuviai turbūt mane pamiršo, o naujokai dar nežino... aš  esu Kevinas 4u.gif
A pasiilgot? blush2.gif

Kiara... kuku mirksiukas.gif

Nepamiršom mirksiukas.gif labas, Kevinai

user posted image
QUOTE(Silver sky @ 2015 11 08, 21:06)
Labas vakaras,
pasirodom ir mes su savo keistenybėmis flirt.gif Taip ir iš savo dubenėlio vandenį geria doh.gif prilaistydama palinkui smile.gif

https://www.youtube....eature=youtu.be

Manasis daro lygiai tą patį biggrin.gif Labai jau knieti jam, pasidedu puoduką, užšoka, tik ir taikosi pateliūškuot biggrin.gif

Buvo strioko įvaręs, įsitaisė ant tvoros lipt, eina gastroliuot, todėl dabar laukas jam- tabu. Per helovyną šuo atidarė galinio kiemo duris, tai gražuolis ir paspruko doh.gif Buvau ne juokais išsigandus, nes airiai čia helovyną švenčia labiau nei naujus metus, saliutai tik šaudė iš visų pusių, turėjo jam būt baisu, negrįžo visą naktį, palikom atidarytas duris, ryte radom miegantį ant fotelio biggrin.gif Pasijaučiau laiminga, lyg būčiau loterijoj išlošus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver sky @ 2015 11 08, 21:06)
Labas vakaras,

Labas rytas,
o tai kaip kitaip, jei šeimininkė normalaus bliūduko neduoda... o snukutis į siaurą indą nelenda biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mūsiškis irgi kaišioja leteną... tik ištraukęs ne laižo, o nukrato biggrin.gif (matyt dėl to, kad vyras laugh.gif laugh.gif laugh.gif ) Aš sakau... kad taip mieruoja vandens temperatūrą, tik to mieravimo pasekmės - dažnai ant sienų matosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(žiauriai krūta boba @ 2015 11 08, 23:05)
Nepamiršom mirksiukas.gif labas, Kevinai
Buvo strioko įvaręs, įsitaisė ant tvoros lipt, eina gastroliuot, todėl dabar laukas jam- tabu. Per helovyną šuo atidarė galinio kiemo duris, tai gražuolis ir paspruko doh.gif Buvau ne juokais išsigandus, nes airiai čia helovyną švenčia labiau nei naujus metus, saliutai tik šaudė iš visų pusių, turėjo jam būt baisu, negrįžo visą naktį, palikom atidarytas duris, ryte radom miegantį ant fotelio biggrin.gif Pasijaučiau laiminga, lyg būčiau loterijoj išlošus biggrin.gif

O tai šaunuolis vyras pašventė Helovyną thumbup.gif airiai turbūt pagalvojo, kad liūtas į laisvę ištrūko lotuliukas.gif
Papildyta:
P. S. Kevinas pasismailinęs nagą rašo savo pradingimo istoriją mirksiukas.gif Netukus išvysit iliustruotą pasakojimą biggrin.gif
Atsakyti
Sveikučiai,
tai vat... ėjo ėjo ir atėjo gimtadienis 4u.gif drinks_cheers.gif
user posted image
Šventes reikia švęst... kviečiam visus - prisijunkit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Drule @ 2015 11 14, 11:35)
Sveikučiai,
tai vat... ėjo ėjo ir atėjo gimtadienis 4u.gif  drinks_cheers.gif
Šventes reikia švęst... kviečiam visus - prisijunkit mirksiukas.gif

Sveikinimai nuo panelės Mėtos 000552.gif flirt.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Ir mes su Nikita sveikiname Keviną sulaukus gimtadienio happybday.gif Būk geras vyrukas mylėk mamką ir kuo ilgiau ją džiugink, ilgų tau gyvenimo metų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikinam Kevinuką su garbingu gimtadieniu, linkim daug daug sveikatos ir ilgųųųų gyvenimo metų drinks_cheers.gif

Mano pucės susiruošė į gimtadienį, nesvarbu net jei nekviesto, o kaip be dovanos? Sėdi tykoja dovanos Kevinui. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti