Įkraunama...
Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos, puošiamės toliau ...

Laba diena auksarankes, ieskojau info,bet neuzfiksavau arba nepastebejau-o kur Vilnietes perka siu virveliu krepsiams nerti? Gal gariunuose imanoma rasti ar
lieka tik internetu? 4u.gif
Atsakyti
Vilniuje ,,Danesa'' yra pasirinkimas,tik va galvoju kur dar pigiau galima butu gauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės smile.gif labai noriu paprašyti pagalbos, tų kurios nėrėt ar neriat rankines iš virvučių. Nusinėriau rankinę iš virvučių ir labai labai man joje trūksta kišenėlės verysad.gif kadangi nesu labai patyrus nėrime, nesugalvoju kaip ją gražiai įtaisyti toje rankinėje. Gal kas galėtumėte man pagelbėti ir pasidalinti savo patirtimi kokiu būdu galima pritvirtinti ar prinerti kišenėlę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(astuliukass @ 2016 02 15, 20:24)
Sveikos auksarankės  smile.gif  labai noriu paprašyti pagalbos, tų kurios nėrėt ar neriat rankines iš virvučių. Nusinėriau rankinę iš virvučių ir labai labai man joje trūksta kišenėlės  verysad.gif  kadangi nesu labai patyrus nėrime, nesugalvoju kaip ją gražiai įtaisyti toje rankinėje. Gal kas galėtumėte man pagelbėti ir pasidalinti savo patirtimi kokiu būdu galima pritvirtinti ar prinerti kišenėlę?  4u.gif

Paprasčiausias būdas: nusinerkite kišenę-piniginės tipo (siūlyčiau ne iš virvės siūlų, nes tašė dar labaiu pasunkės) ir iš vidinės pusės šoniukus įsiūkite. Virvė-dėkingas "siūlas" visokiems prisiuvimams...Jei nenorite siūti, nusipirkite didelių prisiuvamų knopkių-tada kišenėlę išsegti galėsit...Taip pat tinka visokie kabliukai, kur būna prie gertuvių-įkabini į vidinę akį ir viskas ax.gif Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(nerine @ 2016 02 05, 17:59)
Gal kuri žinote, kaip nerti tą gerųjų akių raštą rankinės viršuje?

Mergaitės, neriasi labai paprastai: kabinate ne viršutinę akį, o nugaroje esančią tos akies kilpelę. Kai išmegsite keletą akių, mezginį į šoną patempkite ir bus taip, kaip paveiksliuke biggrin.gif
Atsakyti
kas nerete rankine apvaliu dugnu pagal imesta shema ratu, kiek eiliu reikia taip nerti platinant o paskui jau tiesiai sonus?busiu dekinga uz atsakyma
Atsakyti
Labai gera pamokele 4u.gif

pamokele
Atsakyti
O aš šitą tašiuką nusimezgiau praėjusiai vasarai. Mezgiau ne iš virvelių, bet iš siūlų... gavosi kompaktiškesnis, lengvesnis, patogesnis. Dugnui ir rankenoms naudojau odą...
Tašiuks.jpg

SOS Nebemoku.... kaip įkelti nuotrauką...[COLOR=red]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radyra: 22 vasario 2016 - 15:06
merginos HEEELP:: nesuprantu ka darau ne taip.. darausi ta krepsi na tiesiog, nusineriau dugna darau sonus neriu istisai zemais stulpeliai kabinu i vidu po to isverciu kad gautusi graziai biggrin.gif ir man pradejo siaureti jis.. norejau kad sonai tiesiai i virsu ir nueitu o jis man siauryn eina ir nesuprantu kodel gi akiu nemazinu tiesiog varau ir tiek.. ka daryt g.gif g.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2016 02 28, 01:09)
merginos  HEEELP:: nesuprantu ka darau ne taip.. darausi ta krepsi na tiesiog, nusineriau dugna darau sonus neriu istisai zemais stulpeliai kabinu i vidu po to isverciu kad gautusi graziai  biggrin.gif  ir man pradejo siaureti jis.. norejau kad sonai tiesiai i virsu ir nueitu o jis man siauryn eina ir nesuprantu kodel gi akiu nemazinu tiesiog varau ir tiek.. ka daryt  g.gif  g.gif

Siaurėja tik dėl to, kad mažėja akių skaičius...Greičiausiai perėjime į kitą eilę.
Pabandykite paskaičiuoti, kiek akių buvo ties dugnu, ir kiek dabar. Jei mezgate vienodo storio siūlu ir vašeliu (nekeitėte nieko mezgimo metu), siaurėti neturi.
Atsakyti
Jei ka domintu virvele nerimui, rasykit i AZ. 200 m - 8,40€
Atsakyti
user posted image
Atsakyti