Įkraunama...

Rankinės - nertos ir megztos, puošiamės toliau ...

QUOTE(kgt @ 2016 08 11, 10:34)

kgt, 11 Rug 2016 - 10:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

kgt, 11 Rug 2016 - 10:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Turiu klausimą pusiau ne į temą  smile30x30.png Kaip daugelis užsikabinau už virvinių rankinių smile30x30.png Kas perkate virves susuktas ant plastikinių ritinėlių - ką su jais darot? Išmečiau kelis, net kažkaip gaila sveiką daiktą šiaip išmest  hihihi.png

Turiu klausimą pusiau ne į temą  smile30x30.png Kaip daugelis užsikabinau už virvinių rankinių smile30x30.png Kas perkate virves susuktas ant plastikinių ritinėlių - ką su jais darot? Išmečiau kelis, net kažkaip gaila sveiką daiktą šiaip išmest  hihihi.png

nešu atgal į parduotuvę
Atsakyti
Sveikos, kokiais rastais neriate rankines?Tradicinius jau moku, bet gal yra kokiu idomesniu?Pasidalinkite prasau:) smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2016 06 18, 21:01)

Alacka, 18 Bir 2016 - 21:01, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Alacka, 18 Bir 2016 - 21:01, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Dar tašiukų. smile30x30.png

user posted image

user posted image

Dar tašiukų. smile30x30.png

user posted image

user posted image

Gal tokia violetine turit parduot?
Atsakyti
Ar čia visos neriat tik iš virvelių? Ar būsiu i temą jeigu pasirodysiu kokią aš pradėjau nerti (pamokos facebooke)? biggrin.gif

Nugara ir priekis -

user posted image
Atsakyti
4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

http://s1380.photobu...brary/mezginiai
Atsakyti
QUOTE(Irėnė @ 2016 08 21, 11:51)

Irėnė, 21 Rug 2016 - 11:51, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Irėnė, 21 Rug 2016 - 11:51, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

parasiau jums. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kuri pagelbesit, kaip nerti rankine apvaliu dugnu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gude @ 2016 09 14, 11:30)

gude, 14 Rgs 2016 - 11:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

gude, 14 Rgs 2016 - 11:30, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Ar čia visos neriat tik iš virvelių? Ar būsiu i temą jeigu pasirodysiu kokią aš pradėjau nerti (pamokos facebooke)? biggrin.gif

Gude, idomiai kaip! Parodyk paskui galutini rezultata 4u.gif
Atsakyti
Uoliai skaičiau, narsčiau, va ką išgaminau - pirmas mano "sietkiuks" blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai gražu ir skoningai atrodo rudenėlio fone bigsmile.gif
Sakykite,o ką į dugną dedate,kad taip lygiai atrodo ?
Pas mane kol kas pliuškė gaunasi,reikia kažką ten pritaikyti,tik nesugalvoju ką... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2016 09 26, 21:07)

rozinisgyvenimas, 26 Rgs 2016 - 21:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

rozinisgyvenimas, 26 Rgs 2016 - 21:07, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Labai gražu ir skoningai atrodo rudenėlio fone  bigsmile.gif
Pas mane kol kas pliuškė gaunasi,reikia kažką ten pritaikyti,tik nesugalvoju ką... blush2.gif

Labai gražu ir skoningai atrodo rudenėlio fone  bigsmile.gif

Ačiū labai ax.gif Kaupiaus ilgai, kol pasiryžau...

Dėjau specialų dugniuką odinį 4u.gif Būna jau paruoštų tokių - su skylutėmis išmuštomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2016 09 26, 22:01)

...little mary..., 26 Rgs 2016 - 22:01, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

...little mary..., 26 Rgs 2016 - 22:01, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€šĀ¬Äā‚¬ĀÆ:

Ačiū labai  ax.gif  Kaupiaus ilgai, kol pasiryžau...

Dėjau specialų dugniuką odinį  4u.gif  Būna jau paruoštų tokių - su skylutėmis išmuštomis  4u.gif

Ačiū labai  ax.gif  Kaupiaus ilgai, kol pasiryžau...

Dėjau specialų dugniuką odinį  4u.gif  Būna jau paruoštų tokių - su skylutėmis išmuštomis  4u.gif

O kur jų gauti ?
Galima į až 4u.gif
Atsakyti