QUOTE(Nakviša @ 2016 03 08, 16:45)
Nekeičiu padangos niekada. Turiu Kasko, ten yra įtrauktas punktas apie techninę pagalbą kely. Tikrai su aukštakulniais ir sijonu netupčiosiu palei domkratą.
Jeigu pasitikrinti tepalo lygi ar uzsipilti langu skysti yra misija neimanoma, tai labai neitiketina atrodo kad zino, jog turi kasko (greiciau bus klausimas, o kas tai tokio), kad ten yra punktas apie technine pagalba kelyje ir toks atitinkamas telefonas.
QUOTE(Liebchen @ 2016 03 08, 16:55)
Man patinka, kai manimi pasirūpina, tikrai neturiu to "aš viską pati".
man irgi - bet buna dalyku kurie nutinka. Na netikrina niekas gi kasdien langu skyscio ir neziuri kiek jo yra. Todel jeigu man vaziuojant baigiasi langu skystis ir pasirinkimas uzsipilti / vaziuoti purvinu langu, kol bus uzpilta / sustoti ir nevaziuoti niekur kol nebus uzpilta. As ramiausiai uzsipilsiu ta skysti.
Nedarau as visko pati, bet man mano patogumas yra svarbesnis, negu kad principas jog vyras ar kazkas kitas privalo pasirupinti manimi ir uzpilti man skysti i masina.
Va dabar tik is principo nevarau masinos, kad isvalytu (nors jau noretusi), nes brangiausiajam reikejo butinai kazkoki sunpalaiki masina vesti ir salona priplaukuoti. Va po tokiu kiaulysciu nebesinori auto rupintis.