QUOTE(Raselėuogelė @ 2016 03 07, 21:59)
Savo pilvu turi sugebėt pasirūpint kiekvienas, net vaikas nuo tam tikro amžiaus. Tai tiesiog būtinas gebėjimas kad išgyventi. Su padangų ir tepalų keitimu vargu ar tai susiję. Aš juk nenumirsiu, jeigu padangos nepakeisiu pati, o tai padarys mano vyras, tiesa?
Bet va jeigu tik aš už jį valgysiu ir gersiu, tai neaišku kiek ilgai anas gyvens, jei pats nemokės susirasti maisto
Todėl man nenormalu kai lyginami nesulyginami dalykai
Kita vertus teip, man priimtina kai moteris rūpinasi savo šeimos virtuve ir sveiku maistu savo artimiesiems, nei mašinos tepalais ar langų skysčiu
išvažiuoja vyras į komandiruotę, tai moterėlė taip ir važinėja be stiklų ploviklio, be tepalų ir nuleista padanga
būtent, kad sulyginami dalykai. Vyras puikiai išgyvens, jei tu neplausi grindų ir nekepsi kotletų, o tu su nuleista padanga - toli nenuvažiuosi. Elementariuosius dalykus vairuojanti moteris turi išmanyti kaip 2x2.
P.S. - jei neteko pažvelgti po naujo automobilio kapotu, tai pasakysiu, kad be langų ploviklio ir tepalų tu ten nieko daugiau ir nepatikrinsi. Net padangą pakeitus vistiek reiktš varyt į srevisą, nes rėktų kokie nors davikliai.