QUOTE(dvynukiene @ 2015 09 01, 08:54)
Sveikos, turiu tokią dilemą, gal kas panašiai gyvena ir rado būdų išsprėsti konfliktus. Turime šeimoje vieną automobilį. Aš juo važinėju į darbą, vakarais paimu vaikus, savaitgaliais važiuojame juo visa šeima. Vyras kategoriškai atsisako plauti, tvarkyti ar remontuoti automobilį, kadangi jis juo nevažinėja. Baisiai dėl to pykstu, nes maži vaikai, visa namų ruoša ant manęs, savaitgalį grįžtam vėlai iš kaimo, tai vaikus sugulžius apie 10 vakaro turiu važiuoti išplauti, nes po kaimų visa mašina murzina. Vyras tuo metu gulinėja ant sofkutės.
Namus tvarkau, valgyti darau ir pyktis nekyla, na bet čia nebegaliu nusileisti...
Patarkit kaip elgtis, kaip prieti kompromisą.
Esu nustebusi kaip kitos moterys pritaria jog automobilis tik jusu. Visiskai nesutinku, vaikai abieju ir visa seima naudojasi auto priemone kad butu imanoma suspeti. Jei net ir kaimas jusu, nesvarbu, jis privalo gerbti jusu seima ir lankyti. Siulyciau pasidalinti savaitemis keistis vaikais rupintis. Jei jau auto tik jusu ner ko bambet, lai autobusu keliauja vaiku paimti. Arba keiskites savaitemis automobiliu, manau nei vienam karuna nuo galvos nenukris i autobusa ilipus. O jiems irgi bus pramoga ir pamoka apie gyvenima paprasto piliecio.
Visiskai nesutinku kad seimos automobiliu moteris tik tesirupintu. Prie viso to dar pridurciau kad jis ji turetu ir nupikti, ir dziaugtis kad zmona su vaikais autobusuose nevargsta.
Mes vaiku su vyru dar neturim, automobili jis turi as ne, bet visur veza, is darbo, i darba ir t.t. nes nori kad ir man butu patogu. Planuojam pirkti automobili ir man artimu metu. Bet kol jo nera jis prisiima atsakomybe uz mano kelione taip pat.