QUOTE(dvynukiene @ 2015 09 01, 08:54)
Sveikos, turiu tokią dilemą, gal kas panašiai gyvena ir rado būdų išsprėsti konfliktus. Turime šeimoje vieną automobilį. Aš juo važinėju į darbą, vakarais paimu vaikus, savaitgaliais važiuojame juo visa šeima. Vyras kategoriškai atsisako plauti, tvarkyti ar remontuoti automobilį, kadangi jis juo nevažinėja. Baisiai dėl to pykstu, nes maži vaikai,
visa namų ruoša ant manęs, savaitgalį grįžtam vėlai iš kaimo, tai vaikus sugulžius apie 10 vakaro turiu važiuoti išplauti, nes po kaimų visa mašina murzina. Vyras tuo metu gulinėja ant sofkutės.
Namus tvarkau, valgyti darau ir pyktis nekyla, na bet čia nebegaliu nusileisti...
Patarkit kaip elgtis, kaip prieti kompromisą.
Problema pas jus šeimoje tikrai ne automobilyje ir jo priežiūroje, o tai, kad vyras tinginys, o tu viską tempi ant savo pečių.
QUOTE(Ciccio @ 2015 09 01, 09:58)
kas vairuoja automobilį tas jį ir prižiūri. Juk nepyksti ant vyro, kad nevalo tau tavo batų. Tai va, su automobiliu tas pats.
Ne, ne, ne ir dar kartą ne.
Aš turiu savo automobilį, jį vairuoju aš, bet nei plaunu, nei valau, nei remontuoju, NIEKUO nesirūpinu, kad susiję su jo priežiūra, jetau net draudimo neperku
, viską daro vyras, aš tik kuro įsipilu. Baisu, kokia aš bjauri.
QUOTE(FLight @ 2015 09 02, 10:00)
Ne viskas porų ryšyje turi būti logiška. Ne visur turi būti lygybė plyšk mirk. Ne visi, neturinys vaikų ir įpratę dalintis "tavo- mano", suvokia, kaip būna auginant vaikus.
Tegul nors truputį Dievas turi būti... (O. Zacharenkovas)
Ir duok Dieve jums dvigubai to, ko linkite man!