Įkraunama...
Įkraunama...

Šeimos automobilis

QUOTE(FLight @ 2015 09 02, 09:00)
Papildyta:
Chi chi -  ogi  rašo ta, kuri PAGIMDĖ ir NUMETĖ vaikus vyrui, kuris  vienas visas tris augina, pampius keičia, namus tvarko ir tikriausiai yra amžinai dėkingas  bigsmile.gif

šiaip jau namus tvarko tvarkytoja, ir ne vienas augina, o auginam kartu, tik jis skiria daugiau dėmesio smile.gif dėkingas jis nesijaučia, čia aš jam dėkinga, kad leidžia man turėti šeimą neinvestuojant į ją didelių pastangų.
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2015 09 01, 08:54)
Sveikos, turiu tokią dilemą, gal kas panašiai gyvena ir rado būdų išsprėsti konfliktus. Turime šeimoje vieną automobilį. Aš juo važinėju į darbą, vakarais paimu vaikus, savaitgaliais važiuojame juo visa šeima. Vyras kategoriškai atsisako plauti, tvarkyti ar remontuoti automobilį, kadangi jis juo nevažinėja. Baisiai dėl to pykstu, nes maži vaikai, visa namų ruoša ant manęs, savaitgalį grįžtam vėlai iš kaimo, tai vaikus sugulžius apie 10 vakaro turiu važiuoti išplauti, nes po kaimų visa mašina murzina. Vyras tuo metu gulinėja ant sofkutės.
Namus tvarkau, valgyti darau ir pyktis nekyla, na bet čia nebegaliu nusileisti...

Patarkit kaip elgtis, kaip prieti kompromisą.

Problema pas jus šeimoje tikrai ne automobilyje ir jo priežiūroje, o tai, kad vyras tinginys, o tu viską tempi ant savo pečių.

QUOTE(Ciccio @ 2015 09 01, 09:58)
kas vairuoja automobilį tas jį ir prižiūri. Juk nepyksti ant vyro, kad nevalo tau tavo batų. Tai va, su automobiliu tas pats.

Ne, ne, ne ir dar kartą ne. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Aš turiu savo automobilį, jį vairuoju aš, bet nei plaunu, nei valau, nei remontuoju, NIEKUO nesirūpinu, kad susiję su jo priežiūra, jetau net draudimo neperku blush2.gif blush2.gif , viską daro vyras, aš tik kuro įsipilu. Baisu, kokia aš bjauri. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(FLight @ 2015 09 02, 10:00)
Ne viskas porų ryšyje  turi būti logiška. Ne visur turi būti lygybė plyšk mirk. Ne visi, neturinys vaikų ir įpratę dalintis "tavo- mano", suvokia, kaip būna auginant vaikus.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš septynerius metus vežiojau mūsų vaikus, aš viena - vyras tuo tarpu važinėjo dviračiu, nes tai jo aistra ir hobis. Buvau ir esu dirbanti, taigi, gyvenau mašinoje - du vaikai, dvi skirtingos vietos, vieną nuvešk dažran, kitą mokyklon, paskui būreliai - vėlgi skirtingi, paskui suvežiot namo. Kas nedirbo taksistu - nesupras, koks tai yra darbas, vargas ir laiko ėdimas. Vyras mažų mažiausiai kuo galėjo prisidėti - tai rūpinimasis mašina.

Šiuo metu vėlgi yra pareigų dalijimasis, jei vienas tą, tai kitas aną. Jei kažkuris gamina maistą visai šeimai ir neskirsto, kad va dabar pasidarau sau, tu sau, o vaikams metamės ant kavinės - tai kitas daro kažką kita. Jei vienas tvarko visų namus, tai kitas - jei neprisideda prie tvarkymo, daro kažką kita. Vyras rūpinasi abiem auto, aš rūpinuosi kažkuo kitu - pirešingu atveju šeima nefunkcionuotų, vaikus tektų priduoti į vaiknamį, ir kiekvienas rūpintumėmės tik patys savimi.
Atsakyti
QUOTE(FLight @ 2015 09 02, 09:12)
Kas nedirbo taksistu - nesupras, koks tai yra darbas, vargas ir laiko ėdimas.

drinks_cheers.gif Puikiai suprantu, pradirbau ja 15 metų doh.gif Tik dar ir mašina pati rūpinausi doh.gif Nė vienai moteriai to nelinkiu.
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2015 09 02, 09:10)
Problema pas jus šeimoje tikrai ne automobilyje ir jo priežiūroje, o tai, kad vyras tinginys, o tu viską tempi ant savo pečių.

drinks_cheers.gif Taiklu.
Atsakyti
Na visokių čia postų prisikaičiau ir smagių ir nesmagių biggrin.gif Ačiū visom už nuomone.
Kaip kažkas ir rašė čia tikrai esmė ne tame, kad man karūna nukris ar dar kas nutiks. Bet be šio darbo, nebematau, ką vyras apskritai turėtu veikti namie. Nes visi likę darbai moterims...
Bet pagal tvarka kas važinėja automobiliu į darbą tas ir plauna, tada apskritai nebelieka vyrui darbų. Bet na čia jau kita diskusija:)
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2015 09 02, 09:22)
Bet pagal tvarka kas važinėja automobiliu į darbą tas ir plauna, tada apskritai nebelieka vyrui darbų. Bet na čia jau kita diskusija:)

Dar pridėkime "kas pagimdė, tas ir vaiką augina.." biggrin.gif
Atsakyti
Nes visi likę darbai moterims...

štai čia ir yra tavo didžiausia problema.
Atsakyti
Na visokių čia postų prisikaičiau ir smagių ir nesmagių biggrin.gif  Ačiū visom už nuomone.
Kaip kažkas ir rašė čia tikrai esmė ne tame, kad man karūna nukris ar dar kas nutiks. Bet be šio darbo, nebematau, ką vyras apskritai turėtu veikti namie. Nes visi likę darbai moterims...

na taip, kai vyro visi gyvenimo siekiai pasiekti, šeima pasirūpinta ir vaikų gerove į ateitį- belieka sėdėt ant sofkutės , darbai juk visi nuveikti biggrin.gif Užuojauta 4u.gif Šiaip neįsivaizduoju kaip priverst vyrą pasirūpinti auto jei kategoriškai atsisako g.gif Jam gerai ir murzinoj sėdėt o jums nemalonu, todėl ir plaunat g.gif Gal čia apskritai su švara ir tvarka vyrui problemos g.gif O jei kiaurą padangą kur miške nuleistų tai kaip jis reaguotų, net neliptų jos pakeist, irgi kategoriškai atsisakytų?
Atsakyti
QUOTE(~Astartė~ @ 2015 09 01, 12:22)
tikiuosi, kad mano vyras neperskaitys  lotuliukas.gif
Jis mano automobilį ir plauna, ir padangas keičia, ir siurbia, ir servisan veža, ir  t.t.

drinks_cheers.gif , bet kad ir perskaitytu nemanau kad kazkas pasikeitu
Atsakyti
QUOTE(Raselėuogelė @ 2015 09 02, 09:57)
Nesupratau posto  g.gif Jūs nematot logikos kad vyrui artimų žmonių saugumas rūpi kaip ir savo paties,

O tai žmonai nei savo, nei vaikų saugumas neturi rūpėt - vyras nepasirūpintų, vežiotų vaikus mašina be stabdžių su bagažinėj besiveisiančiom kirmėlėm?
Atsakyti
QUOTE(dvynukiene @ 2015 09 01, 07:54)
Sveikos, turiu tokią dilemą, gal kas panašiai gyvena ir rado būdų išsprėsti konfliktus. Turime šeimoje vieną automobilį. Aš juo važinėju į darbą, vakarais paimu vaikus, savaitgaliais važiuojame juo visa šeima. Vyras kategoriškai atsisako plauti, tvarkyti ar remontuoti automobilį, kadangi jis juo nevažinėja. Baisiai dėl to pykstu, nes maži vaikai, visa namų ruoša ant manęs, savaitgalį grįžtam vėlai iš kaimo, tai vaikus sugulžius apie 10 vakaro turiu važiuoti išplauti, nes po kaimų visa mašina murzina. Vyras tuo metu gulinėja ant sofkutės.
Namus tvarkau, valgyti darau ir pyktis nekyla, na bet čia nebegaliu nusileisti...

Patarkit kaip elgtis, kaip prieti kompromisą.

Taigi, kad jis vazineja. O jei jis toks tinginys ir pasiputes, tai cia jau kitos problemos. Keista net skaityti, kad vyras negali auto nuplaut ar jos priziuret g.gif .
Tai jeigu vyrui nesuprantama ko jo moteris praso, gal tada riba nubraukit, kad is vis prie vairo nesestu biggrin.gif ? Tada nuoskaudos nebutu, automobilis ir dokumentalai ir faktiskai tik jums priklauso. Jau nusiplausit ir i servisa nusivarysit, nekeisit gi vyro i kita, del tokios problemos... ax.gif
O gal ji labai zemina kad tas auto jusu vardu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2015 09 02, 13:19)
O gal ji labai zemina kad tas auto jusu vardu?

O koks skirtumas? Mano auto ir vyro vardu, nes jokio skirtumo kieno vardu šeimoje pirktas tas automobilis, gi vis tiek abiems priklauso, jei ką.
Atsakyti