Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo plastika 10 tema

QUOTE(Kirisama @ 2015 09 03, 12:31)
Dzimba, neskubėk dar su sportu pilvukui  4u.gif nors daktaras ir gali sakyti, kad jau gali, bet geriau palaukt ir apsiriboti su lengvesniais pratimais, kurie skirti bendrai kūnui, pvz., lengvas pasibėgiojimas. Kiek man aiškino kineziterapiautas, jei skauda, vadinasi dar reikia  ribojimo. Juk mūsų raumenys siųti, jie nėra tokie pat "sveiki" kaip tų, kurių raumenys nejuto chirurginio įsikišimo. O dėl tinimo, tai normalu, man irgi į vakarą dar patinsta ir atsisėdus atrodo, kad tas pilvas vėl yra. Bet čia visiems taip  mirksiukas.gif Laikykis  4u.gif

Aciukas tikrai nuraminai dar su sportuku palukesiu ACIUKAS 4u.gif
Atsakyti
Labukas, o kaip ten su balsavimu, ar visos turi pabalsuot ar kaip ?
Atsakyti
QUOTE(Esmine @ 2015 09 03, 10:14)
Pas jokį kitą nesu operavusis

Ačiū 4u.gif
QUOTE(@DZIMBA@ @ 2015 09 03, 11:03)
Shagrifa galvok tik apie gražius, teigiamus dalykus.

Ačiū 4u.gif
Niu ką, aš jau po konsultacijos pas Maslauską. Paklydau, nuėjau į Aštrausko kliniką lotuliukas.gif Vėl nepiešė ant manęs mad.gif biggrin.gif
Nieko naujo nepasakė. Rode darbus ir papasakojo apie galimas komplikacijas. Operacijos kaina 2000€ kaip ir Klaipėdoj. Daktaras patiko šiek tiek daugiau, bet nusprendžiau operuotis pas Bagdoną. Dabar reik dar truputį pataupyti ir kokį sausį ar vasarį planuoju operuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 03, 22:08)

Niu ką, aš jau po konsultacijos pas Maslauską. Paklydau, nuėjau į Aštrausko kliniką lotuliukas.gif  Vėl nepiešė ant manęs mad.gif  biggrin.gif
Nieko naujo nepasakė. Rode darbus ir papasakojo apie galimas komplikacijas. Operacijos kaina 2000€ kaip ir Klaipėdoj. Daktaras patiko šiek tiek daugiau, bet nusprendžiau operuotis pas Bagdoną. Dabar reik dar truputį pataupyti ir kokį sausį ar vasarį planuoju operuotis thumbup.gif

Tai pas kuri tu buvai - Maslauska ar Astrauska? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 03, 22:08)
Paklydau, nuėjau į Aštrausko kliniką lotuliukas.gif  Vėl nepiešė ant manęs mad.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Žinok TA ant manęs piešė tik operacijos dieną. Per konsultacijas irgi nieko nepaišaliojo, man irgi kažkaip keista buvo. Bet op dieną ir išpaišė, išfotkino, perkėlė foto į kompą, tada rodė ir komentavo ką ir kaip darys. Matyt, jis taip dirba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 04, 08:00)
lotuliukas.gif Žinok TA ant manęs piešė tik operacijos dieną. Per konsultacijas irgi nieko nepaišaliojo, man irgi kažkaip keista buvo. Bet op dieną ir išpaišė, išfotkino, perkėlė foto į kompą, tada rodė ir komentavo ką ir kaip darys. Matyt, jis taip dirba  ax.gif

Labuka.
O mane išpaise visa per konsultacija... Dar ir Maslauska ir Samsanaviciu pasikvietė, kaip visiems atrodo ka reiks daryt. Pas mane tokia neeiline situacija- randa statmeną turiu nuo skrandžio duobutes iki bambos, tai jiem galvosūkis kaip man ištempti ta oda reiks, sako reiks ta randa mano ikirpineti visa verysad.gif Bijau panos - sakes..... O taip noriu plokščio pilvo sad.gif

Ir dar- papyciu forume mane tik pasiprasiau ir įleido i albumą, kur nuotraukytes, o cia kita tvarka taip ? Turiu atsiųsti pilvo nuotrauka? Ir tada dar ilgai bendrauti ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 03, 23:13)
Tai pas kuri tu buvai - Maslauska ar Astrauska?  lotuliukas.gif

Pas Maslauską. Bet ieškodama įėjimo į Grožio chirurgiją nuėjau į Grožio kliniką biggrin.gif
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 04, 10:00)
lotuliukas.gif Žinok TA ant manęs piešė tik operacijos dieną. Per konsultacijas irgi nieko nepaišaliojo, man irgi kažkaip keista buvo. Bet op dieną ir išpaišė, išfotkino, perkėlė foto į kompą, tada rodė ir komentavo ką ir kaip darys. Matyt, jis taip dirba  ax.gif

Ai, nepiešė, tai nepiešė :lotuliukas

Kaip sulaukt žiemos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lėja_ @ 2015 09 03, 15:43)
Labukas, o kaip ten su balsavimu, ar visos turi pabalsuot ar kaip ?

Turi surinkti 5 TAIP ir daugiau pabendrauti 4u.gif
QUOTE(Uogauogos @ 2015 09 04, 10:56)
Labuka.
O mane išpaise visa per konsultacija... Dar ir Maslauska ir Samsanaviciu pasikvietė, kaip visiems atrodo ka reiks daryt. Pas mane tokia neeiline situacija- randa statmeną turiu nuo skrandžio duobutes iki bambos, tai jiem galvosūkis kaip man ištempti ta oda reiks, sako reiks ta randa mano ikirpineti visa  verysad.gif  Bijau panos - sakes..... O taip noriu plokščio pilvo sad.gif

Ir dar- papyciu forume mane tik pasiprasiau ir įleido i albumą, kur nuotraukytes, o cia kita tvarka taip ? Turiu atsiųsti pilvo nuotrauka? Ir tada dar ilgai bendrauti ?  blush2.gif

Oho, sudėtinga situacija unsure.gif

Taip, čia griežčiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 09 04, 09:00)

Ant manes TA pripaise per konsultacija. Bet as labai konkreciai klausiau kur ir kaip planuoja pjauti. Man buvo idomu, ar pasisalins vaikysteje igytas randas netoli bambos. Ir ant krutines pripaise nes uzkausiau apie pamazinima. Krutines dabar netvarkysiu, gal kada veliau, jei labai uzknis.

QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 04, 10:06)
Pas Maslauską. Bet ieškodama įėjimo į Grožio chirurgiją nuėjau į Grožio kliniką biggrin.gif

Gerai tu ten nuvarlinai per puse Kauno lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2015 09 04, 11:57)
Gerai tu ten nuvarlinai per puse Kauno  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Per puse Kauno??? Tai jauciu ne pas A uzklydau g.gif Nes ten, kur uzejau buvo tas pats pastatas, uzrasas "Grozio klinika" va sicia, o uz kampo Grozio chirurgija

https://www.google.lt/maps/@54.9176303,23.9...#33;6m1!1e1

Pasiziurejau kur A dirba, tai tikrai ne ten. Blondine lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shagrifa: 04 rugsėjo 2015 - 10:43
Labukas visors,
Naujas temos pradzia super! !!!
Bet va mergaites is kur tos kantrybes gauti jau 6 savaiteles o tas pilvas toks Dar nutirpes sad.gif o vis to rezultato norisi.
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2015 09 04, 13:02)
Labukas visors,
Naujas temos pradzia super! !!!
Bet va mergaites is kur tos kantrybes gauti jau 6 savaiteles o tas pilvas toks Dar nutirpes sad.gif o vis to rezultato norisi.

Man vakar M sake, kad pilvas ilgai buna nutirpes, o sritis virs bambos kartais net neatgauna jautrumo.

Kirisama, vaizdas tikrai grazeja thumbup.gif Dar is priekio padaryk foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shagrifa @ 2015 09 04, 12:05)
Man vakar M sake, kad pilvas ilgai buna nutirpes, o sritis virs bambos kartais net neatgauna jautrumo.

Ne virs bambos, o po bamba 4u.gif
Atsakyti