Na as galiu irgi tik pasiguosti, gime dukryte- gelytes nepadovanojo, nors vaziavo I turgu gydytojai deliu pirkti, sirdute tikejosi, kad ir man nupirks, bet...poamenu dar kelios vvalandos pries pat gimdyma jis buvo ligoninrjr pas mane, matydamas, kaip net purtausi is skausmo, sako " reiks tave palepint" , aha reiks... Gryzus namo isisukau ne tik I vaiko prieziura , bet ir I ta pacia buities rutina, se tau ir palepinimas. Atejo gimtadienis ir vel nieko... Geriausia buvo, kad ryte man I tel plusta zinutes, o jis atsikeles guli lovoje, kai pamate paveiksliuka su sveikinimu sako "aj jo, siandien tavo gimtadienis, tai su gimtadieniu" ir buckis I skruosta. Kadangi jis ta diena nedirbo , o siaip tvarke visokius reikaliukus, o pas mane viesejo sesuo, kuri atkeliavo su rozem, sakau "ziurek ka gavau" , o jis " velnias, as pamirsau nupirkti" , paskui dar kelis kartus buvo isvaziaves ir ka jus pasakysit... Nieko, nei nurautos geles is kaimynu darzo, nei smulkmenos ar dar kokio meilaus zodelio. Dabar su juo as nesikalbu antra diena, tikiuosi supras kodel.
Gėlių gaunu dažnai, su progom ir be progų. Kartais net papykstu, nes nemoka dovanoti žiedo ar kelių, visada jų būna daug
Vienu metu liepiau vazonikus nešt, bent jau ilgai stovės
Bet po poros kartų ir vėl grįžo prie skintų.

QUOTE(Bridz:) @ 2012 08 01, 19:23)
Na as galiu irgi tik pasiguosti, gime dukryte- gelytes nepadovanojo,
galiu paguosti... ne tu viena.. po akivaizdziu uzuominu parnese geliu, kai vaikui gal dvi sav buvo

QUOTE(Bridz:) @ 2012 08 01, 19:23)
Dabar su juo as nesikalbu antra diena, tikiuosi supras kodel.
Tikrai nesupras. Reikia pasakyti. Vyrai svetimų minčių neskaito.
Aš dabar irgi galvoju, sakyt nesakyt. Niekuo šiaip nesiskundžiu, bet gėlių negaunu, nors gal ir būtų malonu.

Prisijungiu į kompaniją tų, kurių vyrai
.
Pagimdžiau dukrą, negvau net gėlės. Su vaiku taip pat jokios pagalbos...
35 m.proga gavau dovaną - puodelį... Nors daug buvau užuominų davusi, bet...
Bet nesistebiu...ten auklėjimas šeimoje nenormalus.
Visai neseniai teko net su uošviene susižodžiauti...
pasak jos, kam tos dovanos...jai niekada nieko nereikejo... Ji pati šalta kaip ledas...
bejausmė... Tiesa, jausmus turi, bet tik sau ir sūnums...
ir aiskina, kad reikia susitaikyti... Aišku, daro išvadas, kad aš nežinau ko noriu... Pasiūlė raminančių pagerti...

Pagimdžiau dukrą, negvau net gėlės. Su vaiku taip pat jokios pagalbos...
35 m.proga gavau dovaną - puodelį... Nors daug buvau užuominų davusi, bet...

Bet nesistebiu...ten auklėjimas šeimoje nenormalus.
Visai neseniai teko net su uošviene susižodžiauti...

ir aiskina, kad reikia susitaikyti... Aišku, daro išvadas, kad aš nežinau ko noriu... Pasiūlė raminančių pagerti...

Mano vyras ankščiau dažnai gėles dovanodavo, šiaip kokias smulkmenas, staigmenas darydavo su proga ir be progos
Ne viena kartą buvau amo netekus, bet paskutiniu metu kažkaip pritingęs, gal kad dvieju mažų vaikų rutina ir buitis įtraukė. Bet negaliu tikrai skųstis, per metines, gimtadiedius, kalėdas nepamiršta tikrai
Paskutinė staigmena buvo vestuvių 5 metinių proga didelė puokštė rožių ir didelis sushio padėklas (žino kad juos dievinu). Kartu dovana gavos, kartu vakarienė

Paskutinė staigmena buvo vestuvių 5 metinių proga didelė puokštė rožių ir didelis sushio padėklas (žino kad juos dievinu). Kartu dovana gavos, kartu vakarienė

ooo, pasirodo as ne vienintele kuri negavau geliu pagimdzius nei pirma nei antra dukra. per gimtadieni visada irgi pasveikina. bet va per kaledas sias nesulaukiau dovanos. per metines vestuviu irgi nei geliu nei dovanu negaunu.