Maniskis nera is romantiku,ir dovanoja tik progai esant (kita kart ir primint is vakaro reik kad bus vestuviu sukaktis,ar moters diena
)

iki vestuvių visokių gėlių buvo daug. Po vestuvių sumažėjo, po vaiko gimimo tik esant progai. O dabar buvo 3 metai kaip susituokę, nieko
Grįžo po darbo 3 nakties, pasakė: sveikinu ir užmigo
Turbūt ir neprisimintų, nežino jokių datų, gimtadienių, nieko... Tik kai telefone priminimus jam surašiau, tai niekur nedingsi

Na pas mus irgi idomiai... Turbut as darau daugiau staigmenu nei mano vyras man, bet skustis nesiskundziu... Gaunu dovanu ir geliu ne tik svenciu proga... Jis zino, kad dievinu rozes, ypatingai raudonas, tai buvo per kelis gimtadienius nupirkes tiek roziu kiek man metu, fainiai atrode!
Aisku su dovanomis, tai dazniausia klausia ko man reikia, kartais negti reikia konkreciai ivardinti ko noriu, bet man dar geriau, nenuperka ko nereikia... O kartais tik uztenka padusauti, kad laaabai man truksta tokiu ar kitokiu kvepalu arba, kad pasirode parduotuvese labai skanus mano megiami kvapalai ir nuperka be jokios progos...

man vyras visada dovanoja papuosalus ir per desimt metu dar ne karto nepamirso pasveikint nei su gimtadieniu,nei vestuviu metiniu proga.
is vyro gaunu geliu daznai
gimtadieniai, vestuviu sukaktys
ir siaip pareidamas is parduotuves ar darbo parnesa geliu
dovanom taip pat palepina
dukrom taip pat per gimtadieni dovanoja gelytes

gėlių gaunu per gimtadienius ir vestuvių metines
ir mano berniukai dovanoja man gėles kartais nuperka, o vasara dažniausia gaunu lauko gėlyčių

ir mano berniukai dovanoja man gėles kartais nuperka, o vasara dažniausia gaunu lauko gėlyčių

QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 10, 15:33)
gėlių gaunu per gimtadienius ir vestuvių metines

Gražu...

Na aš visada gaunu ir gėlių ir dovanų per tam tikras progas

Jeigu nepadovanotų nieko gal labiau nuliūsčiau nei pykčiau

Per gimtadienius, vestuviu metines ar susipazinimo dienos minejimo proga gaunu dovanu ar staigmenu (lauko geliu puokste sustojus pakelej priskina, uogu sekeliu is misko parneses yra), kartais dovanos veluoja. Pora kart per valentina nieko nesu gavusi, liuda tada buvo, bet... atperka kitkas, kai padovanoja brangias dovanas vaikams gimus ar kai suzino kai laukiuosi, su gelem is kart pareina.
QUOTE(Lune @ 2004 08 20, 11:06)
Mano buves draugas, labai labai neturejo pinigu, bet ir tai nustebindavo malonia smulkmena, kad ir pvz. pats nusiskanuodavo kokia musu bendra nuotrauka, kompe ten ja perdarydavo graziau su visokiais fontaneliais ir iremindavo
Tiesiog zado netekdavau...
O vyras tai romantiskas ir geliu gaunu daznai. Kad ir grisdamas is darbo nuperka kokiu astru ir siaip laukiniu geliu. Dovaneles visad dovanoja
Mano nuomone, tie vyrai kurie nemoka parodyti demesio dovanelemis, gelemis, juos paprasciausiai reikia ismokyti tai daryti

O vyras tai romantiskas ir geliu gaunu daznai. Kad ir grisdamas is darbo nuperka kokiu astru ir siaip laukiniu geliu. Dovaneles visad dovanoja

Mano nuomone, tie vyrai kurie nemoka parodyti demesio dovanelemis, gelemis, juos paprasciausiai reikia ismokyti tai daryti

nu bet kaip ???? kad nesupranta

taip pati ir skinuosi juos pati..
nors siaip tai mb mano labai labai

mano MB truputi nevykelis šiuo atžvilgiu
retai kada dovanoja gėles, tik per šventes ir tai karta pamiršo pasveikint su Moterų diena, ėjom kartu per gėlių parduotuvę, mėtau jam visokias užuominas, matau kaip kiti vyrai perka savo moterom gėlytes, nu galvoju vakare vistiek atneš man kanors, bet kur tau?
supykau labai ant jo, tai tuo metu buvo pasitaisęs, bet ne ilgam

Dėl to savo MB galiu džiaugtis nes per visas progas ir ne tik gaunu gėlių ir dovanėles. Mėgsta daryti staigmenas