Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras nepasveikino su gimtadieniu

Maniskis nera is romantiku,ir dovanoja tik progai esant (kita kart ir primint is vakaro reik kad bus vestuviu sukaktis,ar moters diena doh.gif )
Atsakyti
iki vestuvių visokių gėlių buvo daug. Po vestuvių sumažėjo, po vaiko gimimo tik esant progai. O dabar buvo 3 metai kaip susituokę, nieko gun_bandana.gif Grįžo po darbo 3 nakties, pasakė: sveikinu ir užmigo biggrin.gif Turbūt ir neprisimintų, nežino jokių datų, gimtadienių, nieko... Tik kai telefone priminimus jam surašiau, tai niekur nedingsi biggrin.gif
Atsakyti
Na pas mus irgi idomiai... Turbut as darau daugiau staigmenu nei mano vyras man, bet skustis nesiskundziu... Gaunu dovanu ir geliu ne tik svenciu proga... Jis zino, kad dievinu rozes, ypatingai raudonas, tai buvo per kelis gimtadienius nupirkes tiek roziu kiek man metu, fainiai atrode! wub.gif Aisku su dovanomis, tai dazniausia klausia ko man reikia, kartais negti reikia konkreciai ivardinti ko noriu, bet man dar geriau, nenuperka ko nereikia... O kartais tik uztenka padusauti, kad laaabai man truksta tokiu ar kitokiu kvepalu arba, kad pasirode parduotuvese labai skanus mano megiami kvapalai ir nuperka be jokios progos... wub.gif
Atsakyti
man vyras visada dovanoja papuosalus ir per desimt metu dar ne karto nepamirso pasveikint nei su gimtadieniu,nei vestuviu metiniu proga.
Atsakyti
is vyro gaunu geliu daznai wub.gif gimtadieniai, vestuviu sukaktys 4u.gif ir siaip pareidamas is parduotuves ar darbo parnesa geliu wub.gif dovanom taip pat palepina ax.gif dukrom taip pat per gimtadieni dovanoja gelytes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *karolina*: 09 sausio 2011 - 19:46
gėlių gaunu per gimtadienius ir vestuvių metines 4u.gif
ir mano berniukai dovanoja man gėles kartais nuperka, o vasara dažniausia gaunu lauko gėlyčių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(smalsiuke333 @ 2011 01 10, 15:33)
gėlių gaunu per gimtadienius ir vestuvių metines 4u.gif
ir mano berniukai dovanoja man gėles kartais nuperka, o vasara dažniausia gaunu lauko gėlyčių wub.gif

Gražu... 4u.gif

Na aš visada gaunu ir gėlių ir dovanų per tam tikras progas smile.gif
Jeigu nepadovanotų nieko gal labiau nuliūsčiau nei pykčiau smile.gif Kita vertus, jeigu draugas nedovanotų nieko, visada pasveikina tėveliai, draugės... blush2.gif
Atsakyti
Per gimtadienius, vestuviu metines ar susipazinimo dienos minejimo proga gaunu dovanu ar staigmenu (lauko geliu puokste sustojus pakelej priskina, uogu sekeliu is misko parneses yra), kartais dovanos veluoja. Pora kart per valentina nieko nesu gavusi, liuda tada buvo, bet... atperka kitkas, kai padovanoja brangias dovanas vaikams gimus ar kai suzino kai laukiuosi, su gelem is kart pareina.
Atsakyti
QUOTE(Lune @ 2004 08 20, 11:06)
Mano buves draugas, labai labai neturejo pinigu, bet ir tai nustebindavo malonia smulkmena, kad ir pvz. pats nusiskanuodavo kokia musu bendra nuotrauka, kompe ten ja perdarydavo graziau su visokiais fontaneliais ir iremindavo thumbup.gif  Tiesiog zado netekdavau...
O vyras tai romantiskas ir geliu gaunu daznai. Kad ir grisdamas is darbo nuperka kokiu astru ir siaip laukiniu geliu. Dovaneles visad dovanoja thumbup.gif
Mano nuomone, tie vyrai kurie nemoka parodyti demesio dovanelemis, gelemis, juos paprasciausiai reikia ismokyti tai daryti g.gif  wink.gif

nu bet kaip ???? kad nesupranta doh.gif vis palazdavoju, sakau, geliu neparnesi.. gaila gal.. tongue.gif arba parsinesu pati - sakau " tu nedovanoji, as pati nusipirkau" tongue.gif o jis man tada atkerta, kad va, jau norejo dovanot, bet "kad tu pasakei, tai dabar .. "... blink.gif et.. smikis. tai jam sniego buvo per daug, tai laiko neturi.. a kas jo turi siais laikais?? tongue.gif sakau, tu man koki lubina nulauzk grizdamas - pilnos palukes auga vasara pas mus prie namu..
taip pati ir skinuosi juos pati..
nors siaip tai mb mano labai labai wub.gif
Atsakyti
mano MB truputi nevykelis šiuo atžvilgiu doh.gif retai kada dovanoja gėles, tik per šventes ir tai karta pamiršo pasveikint su Moterų diena, ėjom kartu per gėlių parduotuvę, mėtau jam visokias užuominas, matau kaip kiti vyrai perka savo moterom gėlytes, nu galvoju vakare vistiek atneš man kanors, bet kur tau? doh.gif supykau labai ant jo, tai tuo metu buvo pasitaisęs, bet ne ilgam schmoll.gif
Atsakyti
Dėl to savo MB galiu džiaugtis nes per visas progas ir ne tik gaunu gėlių ir dovanėles. Mėgsta daryti staigmenas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ziuriu dauguma vyru nelinke dovanoti, ir aplamai leisti litus zmonos pamaloninimui. Menka matyt investicija, atsipirks-neatsipirks.. unsure.gif
Atsakyti