Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Laba vakariuką. 4u.gif
Kažkaip vis neprisiruošiu parašyti. ax.gif
Maila gyvena gerai, lyg ir ligos nepuola. Pora dienų pavėmė, matyt dėl plaukų skrandyje. g.gif
Po trijų dienų bus 10 mėnesių, jau visa pana.
Morčiaus dar nebuvo, o jeigu ir buvo, tai nepastebėjom. Bet manau jau jeigu bus, tai tikrai suprasim. Prisimenu kaip mūsų katei buvo, tai visi namai skambėjo. doh.gif
Vėliau gal įkelsiu kokią nuotrauką. Dažnai jau nefotkinam, nes nelabai ir nori. schmoll.gif
O šiaip labai miela katytė, pasikalbam mudvi, nors šiaip balso neišgirsi, bet su manim kalba. O kai nueinu į sklepą pakurti pečių, tai ohoho kokį balsą parodo. biggrin.gif
Sidabre kaip gaila tavo katučių. verysad.gif Va aš ir džiaugiuosi, kad visai saviškės laukan neleidžiu. Išeidavo ji į lauką į terasą ant laiptų, bet toliau neidavo, o aš ir nevedžiau. Bet žiūriu tie kieminiai katinai ir pas mus ant laiptų ateina, nors niekad jų nei šeriam, nei glostom. Tai nesaugu jai ir ant tų laiptų išeiti, nes gali pasigauti kokių blusų, ar bala žino dar kokių ligų. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lausanda: 20 spalio 2015 - 19:57
Sveika, Lausandra,
Labai seniai Mailą bematėme, tikiu, kad dabar visa gražuolė panelė su savo gražiuoju kailiuku ir plaukuotom pėdutėm biggrin.gif
Gaila ir man savo katinėlių, ypač Bugučio, nes jis toks jautruolis... ax.gif
Bet į lauką jie ir dabar nori, o Katytė tai kartais vos pradarau duris peršoka mano barikadinius maišus ir lekia bigsmile.gif Bet tik truputį aplink mašiną pavaikšto, pauosto kuo kvepia, patupi po ja ir grįžta valgyti rolleyes.gif
Nesitikėjau, kad taip gali susirgti, nes buvo dar visai nešalta ... unsure.gif
Bet tai kokia Maila protinga, jeigu jai užtenka pasėdėt terasoj, saviškių niekaip nenulaikau, dumdavo per visą kiemą, dar gaudynių sužaisdavo..
Net neramu vasaros laukti, vėl verks ir svajos apie lauką unsure.gif

O Mailos nesterilizuojat, ar norite kačiukų vados ? Nes jau pakankamai suaugo, galima viską tvarkyti, kad būtų ramu, gal paprasčiau nelaukti tų morčių, nes paskui neaišku kada ištaikyti, kad nemorčiuotu, nes tik ramybės būsenoj galima atlikti tą sterilizaciją.

Laukiam Mailos pasirodant doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 20 spalio 2015 - 20:42
Pirmiausiai giriam grozius kuriuos parodet wub.gif ir siunciam sveikatos 4u.gif Fina pasidarius islepinta kate. Kuria imant idomius garsus leidzia, vonia jos teritorija, ten bega soka prie koju ir visokiys fintus isdarineja, ko nedaro kitose erdvese. Tiesa, nuejus i rusi ... miauksi 😐 niekaip neisnaikinam buvusio katino pasekmiu.... Finai bivo jau 3 morciai, bet jie toli grazu lyginant su balio*semo* kate. Tiesiog padidinto meilumo ir truputi daugiau pakalba, na dar valgo maziau ir su nagais daugiau pasidrasko ne ant draskykles 😐
Atsakyti
O kur Fina ? g.gif g.gif Seniai bematėm ax.gif

Tiesiog jaučiuosi gyvūnų žudiku blink.gif Prieš porą dienų 3-is žuvytės mirė dėl mano kaltės, nes patingėjau filtrą sutvarkyti ir oro negavo, dabar Bugučiui jau sudūriau 6-ias adatas, dar liko 3-is kartus, verkia, bijo.... doh.gif unsure.gif
Eina sau...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 10 22, 21:04)
O kur Fina ? g.gif  g.gif  Seniai bematėm  ax.gif

Tikrai pasiilgom šitos gražuolės manekenės smile.gif

QUOTE(Sidabrė @ 2015 10 22, 21:04)
Bugučiui jau sudūriau 6-ias adatas, dar liko 3-is kartus, verkia, bijo.... doh.gif  unsure.gif
Eina sau...

lialia:), o Jums 2 kartus viename pasisekė - Bitutei žaisliukų nereikia pirkt o ir sūneliui kompanijos drauge pažaisti. Nes Bitutė visada šalia biggrin.gif

O jej vargšiukas Bugutis , jam nuo Točio 4u.gif Betgi kiek daug.... Bet ar matosi, kad jam jau geriau? Tikrai lepūs mūsų naminiai katiniukai, biški kas - ir serga. Matyt jokio katiniško imuniteto neturi ant sofos gyvendami smile.gif Štai jūsų sodo gyventojas juodasis persas juk pats serga (jei kitiems bacilas perduoda) ir vaikšto sau - nė motais jam ar vasara ar ruduo. Priverstinai užgrūdintas verysad.gif Ir jo man gaila...

O Točiukas šiandien ryte nubudo ypatingai miaukdamas doh.gif Matyt nujautė, kad nuo šiandien jį vadinsiu jau tik Točiu mat jam jau vieneri happybday.gif birthday.gif ir puolė apžiūrinėti rytines gimtadienio 000552.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lunyte @ 2015 10 23, 09:44)

O Točiukas šiandien ryte nubudo ypatingai  miaukdamas  doh.gif  Matyt nujautė, kad nuo šiandien jį vadinsiu jau tik Točiu mat jam jau vieneri  happybday.gif  birthday.gif ir puolė apžiūrinėti rytines gimtadienio  000552.gif
user posted image

Sveikinimai Tociukui!!!!! Kaip greit bega laikas... Lunyte imesk foto kaip jis augdamas pasikeite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lunyte @ 2015 10 23, 08:44)
O Točiukas šiandien ryte nubudo ypatingai  miaukdamas  doh.gif  Matyt nujautė, kad nuo šiandien jį vadinsiu jau tik Točiu mat jam jau vieneri  happybday.gif  birthday.gif ir puolė apžiūrinėti rytines gimtadienio  000552.gif
user posted image

Točiukui.

user posted image

Maniškės gimtadienis lygiai po mėnesio. Šiandien 11 mėnesių. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lausanda: 23 spalio 2015 - 19:41
Lunyte, sveikinam TOČĮ su pirmuoju rimtu gimtadieniu 4u.gif
Linkim dažniau apsilankyti ir pasirodyti, koks didelis ir nuostabus katinas yra TOČIS thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinam Točiuką su gimimo diena happybday.gif happybday.gif Skanių guliašiukų biggrin.gif

O mes žiūrim į rudenį
user posted image

user posted image

Šelmis iš sasyskiuko virsta į cepeliną biggrin.gif
Atsakyti
Labas, Labas smile.gif

Pirmiausiai sveikinimai Točiui 4u.gif ir visiems kitiems katinėliams ir jų šeimininkams linkėjimai biggrin.gif

Vis laiko pritrūksta pas jus dažnai užsukti unsure.gif bet gyvenam gerai, buvo Pipiriukas peršalęs tai po savaičių gydėmės, bet kaip ir pasveikom smile.gif labai nieko rimto nebuvo smile.gif

Pasirodysime ir mes kokie jau dideli užaugome smile.gif cool.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
nu, kokie gražūs visų katinėliai - juoduliai mano silpnybė ax.gif
Šelmis suvyriškėjęs thumbup.gif O jau Pipiriukas - visas Pipiras biggrin.gif Labai įspūdingai atrodo mirksiukas.gif
O aš tai dar sergu unsure.gif
user posted image
Todėl man galima lovoje ant pagalvės gulėti ax.gif
user posted image
Atsakyti
Nu ir Fina lenda pas skotukus i grazu buri wub.gif
user posted image
Atsakyti