Stebukle, mano katinėlis negali iš kiemo pabėgti, nes po 5 min., kai apsidairo, kad manęs nėra, jau ateina ieškoti
Ir šiandien, grįžusi po darbo, pirmiausia išleidau besiveržiantus į lauką, kol išvaliau kačių WC, girdžiu jau Bugutis ant laiptų dainuoja : "Maam, kodėl mus vienus palikai, kodėl neateiniiii..."
Nežinau kaip kiti škotukai, bet Bugis yra nuolat bendraujantis katinas, nuolatos būnantis šalia, visur dalyvaujantis, ir nesvarbu, kad ant rankų jam meilės su visais mur mur pakanka kartą per dieną pabūti, tačiau jis nuolat šalia... Kartais ateina į lovą ir net 5 min. palenda po kaldra, prikalba mur mur, o mano galvos apkabinimas ir plaukų kedenimas iki šiol mane stebina...
Kartais atrodo, kad tai net ne katinas, o kokio artimo žmogaus siela įsikūnijus jame, nes taip suprasti, bendrauti, turėti intelektą tikrai ne kiekvienas katinas gali...
Jis supranta jumorą, kartais pats erzina ir išdykauja, po to jau skuodžia, jis moka būti liūdnas ir linksmas, moka pozuoti įvairiom veido išraiškom, nors pozuoja be pagalbininkų, kurie jie žaidintų, moka netgi įsižeisti, tada jau atsigula, padeda galvą ant savo rankų, nusisuka ir net visai nežiūri ir liūdi toks nelaimingas....
Tai ne katinas, tai - mano draugas, mes bendraujam ir pasikalbam, nesvarbu, kad mūsų kalbos garsai skirtingi, bet jis kreipiasi į mane savo kalba iškėlęs galvą, išplėtęs savo rudas akis, o aš jam visada atsakau: "Ką, Buguti ? , Tu jau kažko nori, kad taip reikšmingai kreipiesi ?"
Žodžiu, - juos reikia mylėti ir suprasti, ir tada jie patys pačiausi
Sveiki gyvi,
Na jau tikėjausi, kad bus prirašytą ir reikės ilgaaaai skaityti
Kas dėl kačiuko veislės mūsų šeima labai džiaugiasi pasirinkusi šią veislę. Pritarsiu stebuklei, kad buvimas ant rankų labai priklauso nuo kačiuko haraktėrio. Va mūsų Bitutė išvis rankų nemėgėja ir niekada pati nepasiprašys ant rankų. Ji net Kaukia kai ją paimi,o ypač kai mano vyras nori ją paglostyti kaip ji barasi, bet ryte paglostymo prašo pirma iš jo . O kai pati nori žaisti ir, kad ją glostytu tai eis apolink kojas ir kniauks. Visada pasitinka prie durų grįžtančius į namus ir prasideda ant gridu raitymasis ir rodymas, kaip ji mūsų pasiilgo. Kol mažutė buvo visada miegojo su sūneliu. Dabar jau dažniau prie mano galvos įsitaiso ar šiaip kur šiltą vietą randa. Pastebėjau, kad jai labai patinka miegoti dieną ant suūnelio rūbelių, tai dažnai randu koridoriuje įsisukisią į jo striukę. Aš džiaugiuosi, kad ši veislė "rami" labai mėgsta žaisti su vaikasi arba stebėti kaip jie žaidžia. Smalsūs kačiukai, Butitė ir dabar visada tupi vonioje ir žiūri į dušo kabiną iš kur tas vanduo bėga?
Kokios gražios rudeniškos nuotraukytės.
O mes kaip džiaugiamės visi pagaliau šildo pas mus ir nebėra šalta. Bitė visai net į balkoną nebenori eiti prie slenksčio pasižiūri ir atgal kur šilta.
Na jau tikėjausi, kad bus prirašytą ir reikės ilgaaaai skaityti
Kas dėl kačiuko veislės mūsų šeima labai džiaugiasi pasirinkusi šią veislę. Pritarsiu stebuklei, kad buvimas ant rankų labai priklauso nuo kačiuko haraktėrio. Va mūsų Bitutė išvis rankų nemėgėja ir niekada pati nepasiprašys ant rankų. Ji net Kaukia kai ją paimi,o ypač kai mano vyras nori ją paglostyti kaip ji barasi, bet ryte paglostymo prašo pirma iš jo . O kai pati nori žaisti ir, kad ją glostytu tai eis apolink kojas ir kniauks. Visada pasitinka prie durų grįžtančius į namus ir prasideda ant gridu raitymasis ir rodymas, kaip ji mūsų pasiilgo. Kol mažutė buvo visada miegojo su sūneliu. Dabar jau dažniau prie mano galvos įsitaiso ar šiaip kur šiltą vietą randa. Pastebėjau, kad jai labai patinka miegoti dieną ant suūnelio rūbelių, tai dažnai randu koridoriuje įsisukisią į jo striukę. Aš džiaugiuosi, kad ši veislė "rami" labai mėgsta žaisti su vaikasi arba stebėti kaip jie žaidžia. Smalsūs kačiukai, Butitė ir dabar visada tupi vonioje ir žiūri į dušo kabiną iš kur tas vanduo bėga?
Kokios gražios rudeniškos nuotraukytės.
O mes kaip džiaugiamės visi pagaliau šildo pas mus ir nebėra šalta. Bitė visai net į balkoną nebenori eiti prie slenksčio pasižiūri ir atgal kur šilta.
Sveikučiai
Buvau biški pradingęs tai aš, tai šeimininkė mano. Bet charakteris mano per tą laiką nepasikeitė - lakstau (sunku mane pagauti) arba miegu (tada nuotraukos negražios)
Tai kad visai nepamirštumet, iškišiu savo riuuuužavą nosytę
Kaip visada nesustodamas karstausi kur nereikia
Ir vis budžiu šioje šiltoje vietelėje - gal kas ir man nubyres
Buvau biški pradingęs tai aš, tai šeimininkė mano. Bet charakteris mano per tą laiką nepasikeitė - lakstau (sunku mane pagauti) arba miegu (tada nuotraukos negražios)
Tai kad visai nepamirštumet, iškišiu savo riuuuužavą nosytę
Kaip visada nesustodamas karstausi kur nereikia
Ir vis budžiu šioje šiltoje vietelėje - gal kas ir man nubyres
Sveikos
Koks gražus Točis ( Točiukas jau neina rašyti ) užaugęs Kalnierius baltas kaip iš vatos Ir šiap labai didelis atrodo, įdomu, kiek dabar sveria ?
Pasivaidensim ir mes, kad visai nepamirštumėt
Nuprausk tu mane, sušildyk mane
Ar šiandien man vakarienę kas nors duos ?
Noriu papasako kaip mes gyvenam - į lauką katinėlių neleidžiu jau gal 3 savaitės, bet prieš tai pasilakstydavo vakare ir susirgo....
Katytei akių uždegimas, o Bugutis negali prakalbėti, nebeištaria savo stebuklingo miau, ir taip ilgai nepraeina...
Koks gražus Točis ( Točiukas jau neina rašyti ) užaugęs Kalnierius baltas kaip iš vatos Ir šiap labai didelis atrodo, įdomu, kiek dabar sveria ?
Pasivaidensim ir mes, kad visai nepamirštumėt
Nuprausk tu mane, sušildyk mane
Ar šiandien man vakarienę kas nors duos ?
Noriu papasako kaip mes gyvenam - į lauką katinėlių neleidžiu jau gal 3 savaitės, bet prieš tai pasilakstydavo vakare ir susirgo....
Katytei akių uždegimas, o Bugutis negali prakalbėti, nebeištaria savo stebuklingo miau, ir taip ilgai nepraeina...
Bugis su Katyte susirado draugų
Sveikutės,
Na jau Točis kaip gražiai pozuoja toks išdidus.
Sidabrė jau kaip jūsų kačiukai mėgsta maivytis
Truputį Bitutė paterš eterį
Mėgstu truputį pažaisti, nors fotografuotis NEEE
TV pasižiūrėčiau ir pultelis mano
Jau ruošiames šventėms. Reikia naujas girliandas patikrinti
Na jau Točis kaip gražiai pozuoja toks išdidus.
Sidabrė jau kaip jūsų kačiukai mėgsta maivytis
Mėgstu truputį pažaisti, nors fotografuotis NEEE
TV pasižiūrėčiau ir pultelis mano
Jau ruošiames šventėms. Reikia naujas girliandas patikrinti
QUOTE(Riolita. @ 2015 10 18, 15:07)
Bugis su Katyte susirado draugų
Taip taip - čia sodo draugas juodasis persas, matomai jis po mūsų kiemą nemažai prisivaikšto, ai, po visų kiemus jis vaikšto, valgyt pasiprašo, na, ir ką - duodam
Bet va nuo tokių draugų ( o gal ir ne nuo jo ) dabar srebiam visus "vasaros malonumus", su Bugučiu nuvykome pas vetus, gavo antibus 7 dienom, nuskausminamuosius ir ..... lašus nuo blusų, nes jau įtariau, kad apsikrėtė, ir lyg tai iššukavo ten tokių rudų taškiukų...
Bugis prakalbėti dar niekaip negali, o ir nuryti jam sunku.....
Katytei akis išgydžiau lyg tais, dabar lašus irgi reik užpilt...
Mane vetas finansiškai gerai "nuskausmino"...
Papildyta:
QUOTE(lialia:) @ 2015 10 19, 21:02)
Sveikutės,
Bitutė kiek užsiėmimų ir žaidimų beturinti
Bet visur dalyvauja, dėžutes apžiūri ir su žaisliukais žaidžia
Sveikos,
Stiprybės ir sveikatytės jūsų kačiukams Sidabre. Ir savam kiemelyje galima rasti kaip mano sūnelis sako BAKTERIJŲ. Tai daktarėliai apžiūrėjo ir greit pasveiks
Na Bitutei nereikia pirkti žailiukų. Dabar tai jai patinka pastumpyti mažiuko transformerius arba išvis labai gerai jei bumsis mėtosi. Žaislas Nr.1
Stiprybės ir sveikatytės jūsų kačiukams Sidabre. Ir savam kiemelyje galima rasti kaip mano sūnelis sako BAKTERIJŲ. Tai daktarėliai apžiūrėjo ir greit pasveiks
Na Bitutei nereikia pirkti žailiukų. Dabar tai jai patinka pastumpyti mažiuko transformerius arba išvis labai gerai jei bumsis mėtosi. Žaislas Nr.1
QUOTE(lialia:) @ 2015 10 20, 09:44)
Sveikos,
Stiprybės ir sveikatytės jūsų kačiukams Sidabre.
Stiprybės ir sveikatytės jūsų kačiukams Sidabre.
Ačiū, lialia , už palinkėjimus, sunkiai mums einasi, vaistus suleisti - man košmaras, neišlaikau, katinas pabėga
Įdomu, kur kiti škotukai dingę, tai pasirodo jų daug, visi tokie gražūs, tai stebuklingai visi prapuola
Grįžkite, nepatingėkit pasipasakot apie savo mieliausius ir nuostabioausius