Ateinu pateršti temos ( vistiek nieks nekalba ) - ne į temą : Mano "studija"
Ir keturi autoriniai mano darbai
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 17, 18:41)
Kaip grazu is ko kaip pagaminta?
Ačiū, Stebukle
Čia yra padaryta iš cemento, rankų darbo darbai, po to nudažyti
Tobulinsiu - ateityje darysiu su trumpesniais ragais ir t.t., įvairiai...
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 17, 15:50)
Ateinu pateršti temos ( vistiek nieks nekalba ) - ne į temą : Mano "studija"
Nu ne tas žodis kaip gražu. Aš jau prieš kelis postus pastebėjau šitą grožį. Nu bet kad PATI , tai tikrai žaviuosi ne tik puodais bet dar labiau - Jumis. Ir aplamai per šitokį trumpą laiką taip išpuošti aplinką, suspėti joje ganyti katinėlius,karvytes, prižiūrėti ligonį ir dar dirbti.... Neįsivaizduoju. Už tai Jums
Kad visai nesuterščiau temos ,dar pasakysiu, kad katiniukai visi nuostabūs. Pradedant meinukais ir baigiant voveryte Ir jų paparacės irgi nuostabios
Už tai mano Točiukas ir nekiša savo apsimiegojusios nosytės, nes mamka lakstančio nebepagauna, o miegančio negaudo
Ačiū, Lunyte
Nu, taip gražiai išgirti čia mane
Idėja tų vazonų nusižiūrėta, galima sakyti - pavogta , bet technologijų niekas neaiškino, tai miklinausi kol išėjo kažkas, galiu bandyti ir toliau...
Točiukas labai gražus katinėlis, jį galima rodyti ir apsimiegojusį, ružava nosytė kad matytųsi ir tiek bus gana
Nu, taip gražiai išgirti čia mane
Idėja tų vazonų nusižiūrėta, galima sakyti - pavogta , bet technologijų niekas neaiškino, tai miklinausi kol išėjo kažkas, galiu bandyti ir toliau...
Točiukas labai gražus katinėlis, jį galima rodyti ir apsimiegojusį, ružava nosytė kad matytųsi ir tiek bus gana
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 27, 09:15)
Profesoriaus veideliu Sidabre i paroda vaziuojat skotuku ieskot?
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 27, 11:27)
Profesoriaus veideliu Sidabre i paroda vaziuojat skotuku ieskot?
Neaaa, į parodą nenuvažiuosiu Tiesiog dabar įtemptas laikas, neturiu nei laiko, nei finansų kuo nors domėtis Be to, sekmadieniais aš dirbu - papildomai
Čia Bugutis buvo susiruošęs pradingusių škotukų ieškoti
QUOTE(Delena @ 2015 09 28, 12:50)
Sveiki,
planuoju pirkti skotu nuliepausi . Noriu paklausti, ar tiesa, kad skotukai nemegsta buti ant ranku? pasidalinkite patirtimi. Ir nezinau, ka geriau imti, mergyte ar berniuka? Pirksime sau (ne veisimui).
Aciu uz patarimus
planuoju pirkti skotu nuliepausi . Noriu paklausti, ar tiesa, kad skotukai nemegsta buti ant ranku? pasidalinkite patirtimi. Ir nezinau, ka geriau imti, mergyte ar berniuka? Pirksime sau (ne veisimui).
Aciu uz patarimus
Daug priklauso nuo pacio kaciuko. Bet taip, tai nera veisle kur pastoviai noretu but ant ranku. Nesioti leidzias, kartu miega, glostyt leidzias, salia but patinka. Bet siaip meilus, prieraisus, nuo Sidabres net kieme palaidas nedingsta aisku jei butu nekastruotas butu turbut kitaip del lyties... jei pirkciau neveisimui, pirkciau katina patina. Aisku kastruociau butinai, (nors veislynai atiduoda jau kastruotus namams, nereik gyvuno po operacijos saugot ir t.t. )nes jie- patinai zymi teritorija, sysioja... tai kvapas... pas mane rusys dar iki dabar turi kvapa kuris nedingsta. Ir siaip, patinai didesni yra, katytes smulkesnes. Aisku jei patinka mazesnes kates, imciau katyte. Lytis charakterio neapsprendzia. Pats gyvunas is saves yra meilus arba ne ir t.t.