Oi kaip Buguciui gera
Jo, mūsų lova išties turtinga
Papildyta:
Po kol kas pasimaivis jūsų temos svečias
Mano pozuotoją
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 15, 14:52)
Parodau Fina Ismoko ji lekste barskint, kai valgyt nori.
Balta balta sinjorita
Teisingai Finutė daro - visi alkani lėkštėm barškina Bet iš ko ji nusižiūrėjo ?
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 14, 21:20)
Papildyta:
Po kol kas pasimaivis jūsų temos svečias
Mano pozuotoją
Šaunioji pozuotoja - o rankytė į priekį - meino poza
Stebukle, labai gražios nuotraukos, negėda Finutei būti testeriu...
O ten kur paslaptingoj prietemoj kažką nugvelbusi skubiai kiša į burnytę su savo rankutėm - tai super
Studija labai išradinga ir puošni - ar čia namelis, kur visi norintys gali užeiti, ar dekoracija ?
O ten kur paslaptingoj prietemoj kažką nugvelbusi skubiai kiša į burnytę su savo rankutėm - tai super
Studija labai išradinga ir puošni - ar čia namelis, kur visi norintys gali užeiti, ar dekoracija ?
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 16, 18:26)
Stebukle, labai gražios nuotraukos, negėda Finutei būti testeriu...
Jau siandien ji suprato, kad reik palaikt kol fonas bus nuleistas. Tai lauke lauke kol nuleisiu ir nesuprato, kodel po kojom jo nera
Ten ji gelyte viena nufirino
Studija, tai studija kur susitarus is anksto laika yra priimami ir fotografuojami
Stebukle, aš supratau apie studiją, kur susitarus galima ateiti fotografuotis, bet ta pinta dekoracija man irgi priminė kaip namelį, ir ten prie obuolio kaip durelės, todėl ir juokauju - ar galima įlįsti ?
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 16, 19:13)
Stebukle, aš supratau apie studiją, kur susitarus galima ateiti fotografuotis, bet ta pinta dekoracija man irgi priminė kaip namelį, ir ten prie obuolio kaip durelės, todėl ir juokauju - ar galima įlįsti ?
Geras, net nemaciau dureliu kol nepasakei
Bet kaip man patinka kaip katyte valgo taip va is savo delnu, jei duodu skaniuku kurie yra didesni, nei iprastas maistas ir geria vandeni irgi taip misrune su vovere
Kokios gražios nuotraukos Stebukle
Studija geras dalykas
Ginkite labai graži katyte
Dėkoju Sidabre už pagyras Mano Djulka kartais mėgėja papozuoti. Reikia dabar pamokyti savo ta žiežula išmokyti, kad vietoj išsėdėtu . O tai jos greitis kaip kulkos, net Ūla jos privengia o Djulieta dūksta su ja patenkinta . Siaip Gražuole jau apsiprato, aišku dar urzgia ant visu, bet jau ne tiek daug. Nori parodyti visiems kur ju yra vieta. Čia buvo juoko, Djulieta paėmė ir nuėjo i jos WC, tai ta atbėgo ir pradėjo daužyti per WC stogą, maždaug tu gauruota lįsk is ten, čia mano. O ta išsigando ir kad lėkė is jos WC su visais kakuciais . Buvo man čia darbo
Studija geras dalykas
Dėkoju Sidabre už pagyras Mano Djulka kartais mėgėja papozuoti. Reikia dabar pamokyti savo ta žiežula išmokyti, kad vietoj išsėdėtu . O tai jos greitis kaip kulkos, net Ūla jos privengia o Djulieta dūksta su ja patenkinta . Siaip Gražuole jau apsiprato, aišku dar urzgia ant visu, bet jau ne tiek daug. Nori parodyti visiems kur ju yra vieta. Čia buvo juoko, Djulieta paėmė ir nuėjo i jos WC, tai ta atbėgo ir pradėjo daužyti per WC stogą, maždaug tu gauruota lįsk is ten, čia mano. O ta išsigando ir kad lėkė is jos WC su visais kakuciais . Buvo man čia darbo
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 16, 22:11)
Kokios gražios nuotraukos Stebukle
Studija geras dalykas
Studija geras dalykas
Normaliai Grazuole uz save moka pastovet. Jauciu pagyvene gyvunai gatvej igauna savisaugos imuniteta. O kaip Gelu i naujokes atsiradima reaguoja?