Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Oi kaip Buguciui gera thumbup.gif

Jo, mūsų lova išties turtinga biggrin.gif
Papildyta:
Po kol kas pasimaivis jūsų temos svečias smile.gif
Mano pozuotoją smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Parodau Fina biggrin.gif Ismoko ji lekste barskint, kai valgyt nori.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 15, 14:52)
Parodau Fina biggrin.gif Ismoko ji lekste barskint, kai valgyt nori.

Balta balta sinjorita thumbup.gif

Teisingai Finutė daro - visi alkani lėkštėm barškina biggrin.gif Bet iš ko ji nusižiūrėjo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 14, 21:20)

Papildyta:
Po kol kas pasimaivis jūsų temos svečias smile.gif
Mano pozuotoją smile.gif

Šaunioji pozuotoja - o rankytė į priekį - meino poza bigsmile.gif
Atsakyti
Atgavau savo studija po remontu, tai dabar testuoju viska ant Finos (ne)pasiseke katytei biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Stebukle, labai gražios nuotraukos, negėda Finutei būti testeriu... biggrin.gif

O ten kur paslaptingoj prietemoj kažką nugvelbusi skubiai kiša į burnytę su savo rankutėm - tai super thumbup.gif

Studija labai išradinga ir puošni - ar čia namelis, kur visi norintys gali užeiti, ar dekoracija ? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 16, 18:26)
Stebukle, labai gražios nuotraukos, negėda Finutei būti testeriu... biggrin.gif

O ten kur paslaptingoj prietemoj kažką nugvelbusi skubiai kiša į burnytę su savo rankutėm - tai super  thumbup.gif

Studija labai išradinga ir puošni - ar čia namelis, kur visi norintys gali užeiti, ar dekoracija ?  g.gif  bigsmile.gif

Jau siandien ji suprato, kad reik palaikt kol fonas bus nuleistas. Tai lauke lauke kol nuleisiu ir nesuprato, kodel po kojom jo nera biggrin.gif
Ten ji gelyte viena nufirino biggrin.gif
Studija, tai studija biggrin.gif kur susitarus is anksto laika yra priimami ir fotografuojami smile.gif
user posted image
Atsakyti
Stebukle, aš supratau apie studiją, kur susitarus galima ateiti fotografuotis, bet ta pinta dekoracija man irgi priminė kaip namelį, ir ten prie obuolio kaip durelės, todėl ir juokauju - ar galima įlįsti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 16, 19:13)
Stebukle, aš supratau apie studiją, kur susitarus galima ateiti fotografuotis, bet ta pinta dekoracija man irgi priminė kaip namelį, ir ten prie obuolio kaip durelės, todėl ir juokauju - ar galima įlįsti ?  g.gif

Geras, net nemaciau dureliu kol nepasakei biggrin.gif
Bet kaip man patinka kaip katyte valgo taip va is savo delnu, jei duodu skaniuku kurie yra didesni, nei iprastas maistas ir geria vandeni irgi taip biggrin.gif misrune su vovere biggrin.gif
Atsakyti
Kokios gražios nuotraukos Stebukle thumbup.gif
Studija geras dalykas thumbup.gif
Ginkite labai graži katyte wub.gif

Dėkoju Sidabre už pagyras drinks_cheers.gif Mano Djulka kartais mėgėja papozuoti. Reikia dabar pamokyti savo ta žiežula išmokyti, kad vietoj išsėdėtu smile.gif . O tai jos greitis kaip kulkos, net Ūla jos privengia o Djulieta dūksta su ja patenkinta smile.gif . Siaip Gražuole jau apsiprato, aišku dar urzgia ant visu, bet jau ne tiek daug. Nori parodyti visiems kur ju yra vieta. Čia buvo juoko, Djulieta paėmė ir nuėjo i jos WC, tai ta atbėgo ir pradėjo daužyti per WC stogą, maždaug tu gauruota lįsk is ten, čia mano. O ta išsigando ir kad lėkė is jos WC su visais kakuciais doh.gif . Buvo man čia darbo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 16, 22:11)
Kokios gražios nuotraukos Stebukle  thumbup.gif 
Studija geras dalykas  thumbup.gif
Ginkite labai graži katyte  wub.gif

Dėkoju Sidabre už pagyras  drinks_cheers.gif  Mano Djulka kartais mėgėja papozuoti. Reikia dabar pamokyti savo ta žiežula išmokyti, kad vietoj išsėdėtu  smile.gif . O tai jos greitis kaip kulkos, net Ūla jos privengia o Djulieta dūksta su ja patenkinta  smile.gif . Siaip Gražuole jau apsiprato, aišku dar urzgia ant visu, bet jau ne tiek daug. Nori parodyti visiems kur ju yra vieta. Čia buvo juoko, Djulieta paėmė ir nuėjo i jos WC, tai ta atbėgo ir pradėjo daužyti per WC stogą, maždaug tu gauruota lįsk is ten, čia mano. O ta išsigando ir kad lėkė is jos WC su visais kakuciais  doh.gif . Buvo man čia darbo  doh.gif

Normaliai Grazuole biggrin.gif uz save moka pastovet. Jauciu pagyvene gyvunai gatvej igauna savisaugos imuniteta. O kaip Gelu i naujokes atsiradima reaguoja?
Atsakyti
Niurkute, gal ir Ūla iš namų viršininkės nusileis į žemesnę kategoriją ? g.gif biggrin.gif

Lauksim Gražuolės foto drinks_cheers.gif

Taip taip - laukinės yra patyrusios katytės, aš net mašiną moku suremontuoti, kai ji mama grįžta ir mašina taip greit atšąla mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti