Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Taip Sidabre, tai užkrečiama, bet šiuo metu pinigine mums neleistu ax.gif . Na bet gal kada nors 4u.gif

O čia man gražuole Djulka smile.gif
Komforto zona smile.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 12, 21:14)
Tikra tiesa, savas kiemas-pasaka.
trumpaplaukiai skotukai rimtai daug labiau isryxkeja tas apvalumas.
o mes po parodos, Finute 10men ir 2 dienos, tai jau varzesi suaugusiu klasej. Nes suaugus jau 2 dienos biggrin.gif Gavo pirma CAC, buvo nominuota i geriausius ir uzrme wcf ringe 3 vieta. Pasigyrem biggrin.gif o "apejo" tiek ringe tiek bestuose meino meskenes sesutes smile.gif tai kaip ir gera ta mano blondine, konkuruodama ne su skotais bet su meinais biggrin.gif

Šaunuolė Stebukle 4u.gif . Sveikinu 4u.gif Tavo Finite, tikra gražuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 12, 22:11)
Taip Sidabre, tai užkrečiama, bet šiuo metu pinigine mums neleistu  ax.gif . Na bet gal kada nors  4u.gif

O čia man gražuole Djulka smile.gif
Komforto zona smile.gif

Šaunuolė Stebukle  4u.gif . Sveikinu  4u.gif Tavo Finite, tikra gražuole  wub.gif

Niurkute, keiskit busta ir pinigine liks ta pati smile.gif

Pirkinukas smile.gif

Aciu, teisejas sake kukla biggrin.gif ir griminga labai pagyre. Cia jau mano nuopelnas smile.gif o siaip tai visa laika po kilimeliu palindus buvo, gryzo namo, uodega pakelta, uzpakali kraipydama vaiksto.
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 13, 10:05)
Niurkute, keiskit busta ir pinigine liks ta pati smile.gif

Pirkinukas smile.gif

Aciu, teisejas sake kukla biggrin.gif ir griminga labai pagyre. Cia jau mano nuopelnas smile.gif o siaip tai visa laika po kilimeliu palindus buvo, gryzo namo, uodega pakelta, uzpakali kraipydama vaiksto.

Labas rytas smile.gif
Stebukle, pritariu Jūsų mintims apie būsto keitimą, pas mane taip ir gavosi smile.gif

Labai smagu skaityti apie Finutės pasiekimus, tokiai gražuolei tik laurus ir skinti 4u.gif
Namų karalienė Finutė bigsmile.gif

Džiuljeta maišiuke įsikūrusi biggrin.gif
Atsakyti
Laikas parodis del namuko. O šiaip, bent po kol kas mano norai yra migruoti iš Lietuvos. Gal mano svajone išsipildys. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 13, 10:24)

Labai smagu skaityti apie Finutės pasiekimus, tokiai  gražuolei tik laurus ir skinti  4u.gif
Namų karalienė Finutė  bigsmile.gif

Namine kate biggrin.gif
user posted image

QUOTE(Niurkute @ 2015 09 13, 11:27)
Laikas parodis del namuko. O šiaip, bent po kol kas mano norai yra migruoti iš Lietuvos. Gal mano svajone išsipildys. smile.gif

Jo... daug turi tokias svajones. Atrodo skaudizia, bet pagalvojus realiai, tokia realybe gyvenant LT...
Atsakyti
Finutė matosi, kad gerai jaučiasi namuose ir maivosi su malonumu biggrin.gif

Apie emigraciją - dabar jau nenorėčiau unsure.gif Ne dėl to, kad kažkaip galima pragyventi LT, bet tiesiog ,- kad visame pasaulyje jau dedasi daug negerų dalykų cool.gif
Ir kitur gali surasti panašias blogybes, kurios slegia ir čia. Aišku, daug kas priklauso nuo amžiaus - jeigu būčiau tik ką baigus kokią mediciną, tada perspektyvų galima ieškoti ir kitur, bet dabar aš galėčiau išvykti tik į UK ir sėdėti savo sūneliui ant sprando... blush2.gif
Atsakyti
Na o as su savo darbu net kur galiu įsitvirtinti. Meistru geru visur trūksta. Jeigu tik pasitaikius gerai progai, negalvodama dumciau bandyti kitur. Nes čia man kuo toliau tuo baisiau. Tik va del katinukų baugu darosi. Nes su tokia gausia chebra nelabai kad nori priimti gyventi verysad.gif Maksimum du katinai ir tai sunku surasti patalpas verysad.gif Tiesiog renku po truputi info is savo pažįstamu. O savo bičiulių likimo valiai palikti nenoriu.
Papildyta:

Maaamaaa, sita ryza mano kėde užėmė tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Niurkute, nuotrauka - nemirtinga thumbup.gif lotuliukas.gif

Atila nuskriaustasis lotuliukas.gif Ir dar skundikas lotuliukas.gif

Bugutis kai ko nors nori, irgi tokį ilgą uždainavimą įjungia ir dar padaro išraišką -
"nu kaip tu nesupranti, kas aš noooriuuu..."
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 13, 21:18)
Niurkute, nuotrauka - nemirtinga  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Atila nuskriaustasis lotuliukas.gif  Ir dar skundikas  lotuliukas.gif

Bugutis kai ko nors nori, irgi tokį ilgą uždainavimą įjungia ir dar padaro išraišką -
"nu kaip tu nesupranti, kas aš noooriuuu..."

Oi jis pas mus irgi skundikas. Tik truputi ne taip paimsi ir pastumti, kad greiciau eitų ir nesupainioti po kojom, tau iskarto toki miauuuuu ir atsisuka ir žiūri tiesiai į akis, maždaug: ka tu pablūdai, kad stumdaisi doh.gif. O jis labai dažnai megejas po kojom uzlysti kai kažkur greit einu. Jau ne sykį vos dantų neišbarščiau ant grindų doh.gif . Bet jis nepiktybinis, visai nepyksta ir supranta mane biggrin.gif
Papildyta:
Na mes jau pasiruošėme miegoti. O kaip jus vietas jau užėmėte?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 13, 21:46)

Na mes jau pasiruošėme miegoti. O kaip jus vietas jau užėmėte?

user posted image

O nakti jie kur miega? Arba kur miegat jus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 13, 22:13)
O nakti jie kur miega? Arba kur miegat jus?  biggrin.gif

Na naktį miegame mes lovoje ir naktį miega jie lovoje lotuliukas.gif
Atsakyti
Išeinu doh.gif
user posted image

Pas rožę, kuri pražydo rudenį... ax.gif
user posted image

Niurkutės lova kokia turtinga thumbup.gif