Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Laba diena ax.gif 4u.gif

Pries keleta menesiu palaidojom savo grazuoli nulepausi. Vel pradejom galvoti apie katinuka bigsmile.gif turejom berniuka.labai smalsu kokios mergaites sios veisles? gal kas turejo ir galetu palyginti? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveika,
Na, mano Bugutis - katinėlis-lepūnėlis, kiekvieną rytą ir vakarą reikia jį išglostyti, pamyluoti, tik tada jis keliauja miegoti. Jeigu nekreipiu dėmesio, atsistoja ant 2-ų kojų ir su letena tuksena man per petį su tokia išraiška ir išplėstom akim : "Tu ką, nematai, kad katinėliui dėmesio reikia ? blink.gif " Dar turi įprotį pakniaukti, kad nori valgyti, bet aš jį privalau pamaitinti iš delno, tuomet jam skanesni tie sausiukai, nors tokių pačių pilna lėkštutėje. biggrin.gif Kai manęs nėra, ir pats pavalgo biggrin.gif
Gal kitos parašys apie katytes.
Tiesiog norėjau paklausti, - kas nutiko Jūsų katinėliui ir kokio amžiaus buvo ?, Smalsauju, nes maniškiam beveik 7-i metukai...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2018 11 05, 17:00)
Tiesiog norėjau paklausti, - kas nutiko Jūsų katinėliui ir kokio amžiaus buvo ?, Smalsauju, nes maniškiam beveik 7-i metukai...

Mūsų katinukui tik metukai buvo verysad.gif pūslės uždegimas užpuolė mus, ir prie viso to pasigavom Coronos virusa unsure.gif kuris anot veterinaro galutinai jam pakenkė. lb gydėm vežiojom net lašalinę statėm bet viena diena grįžus namo radau jį nebegyvą. verysad.gif kazkaip dar skaudu kalbėti nes nesuvokiama mums buvo kaip taip galėjo nutikti sveikam, drūtam, naminiam katinukui.

Smalsu kaip su katyčių charakteriu, koks jis, nes vėl pradėjom galvoti jog norim nulėpausiuko wub.gif
plius svarstom apie vaikučius tai tuo pačiu ir svarstom kaip santykis su jais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 05 lapkričio 2018 - 18:39
Sveiki 4u.gif
Kur jūs mano vaikystės ir jaunystės draugai doh.gif doh.gif doh.gif
Kodėl niekada nepasirodot ? hmm.gif
O buvo gera žaisti, juokauti ir stebėti, kokie mes buvome šaunūs škotukai ax.gif
Vakar man suėjo 7 metai, jaučiuosi jaunas ir stiprus yahoo.gif
Gyvenu gerai, valgau, miegu, kas rytą ir vakarą būtinai keliauju kelis kartus į lauką, nežiūrint koks oras, bet viską patikrinu, apeinu ratą, ir tada prašausi namo . Mamka dirba durininke : "išleis - įleisk " mirksiukas.gif
Kailiuką džiovinuosi labai mėgstamoj šiltoje vietoje - va taip lotuliukas.gif
Linkėjimai škotukams, kas gyvi - atsiliepkite doh.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Laba 4u.gif 4u.gif 4u.gif

esam sveiki ir gyvi smile.gif

Labai gėda, kad laiku Bugio nepasveikinom rolleyes.gif Bet geriau vėliau, nei niekad. Tad Bugučiui dideliausias krepšys virtualių guliašiukų ir skaniukų ir dar ilgų ilgų metų 4u.gif 4u.gif Mano Pumai jau 6 irgi šį mėnesį suėjo. Beveik bendraamžiai. Bugutis, žiūriu, vyrukas iš stuomens ir iš liemens mirksiukas.gif Gerai , kad gali į lauką išeiti. Palydos jam nereikia? Savarankiškas?

Pas mus namuose padaugėjo gyventojų. Į Žiemos rezidenciją atvyko Makita iš Šnaukštų kaimo biggrin.gif Su Puma letenom pasimosikuoja, Šelmis ją ratu apibėga pro šalį eidamas, bet didelių muštynių nei pjautynių nebūna. Taip kad kol kas viskas normaliai. Kol kas... Greitu laiku sūnus su žmona atsikraustys keliems mėnesiams, kol remontą pasidarys. Su dviem bengaliukais... biggrin.gif Bus įdomu arba ne biggrin.gif
O Makita, arba Kakė-Makė, tai ta sterilizuota katytė iš sodų. Jau antrą žiemą ją parsivežu. Prisiplakė kažkaip ji prie manęs, tai dabar ir rūpinuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2019 01 31, 23:17
)
Laba  4u.gif  4u.gif  4u.gif

esam sveiki ir gyvi smile.gif

Ai, visko prirašiau, norėjau dar nuotraukų įkelti ir viskas dingo mirksiukas.gif

Šaunu, kad atsiliepėt, labai smagu skaityti apie Jūsų katinėlius, jau visą būrį katinėlių ax.gif
O Makita nestresuoja paskui grįžusi į kaimą, juk, tikriausia, įpranta būti jaukiuose šiltuose namuose, kur visada yra maisto, o kaip kaime - ką valgyti, o jeigu dar šaltoka ar lietus ? Na, bet jeigu Jūs ten būnate dažnai ar pastoviai, tai lauke mėgsta tie katinėliai būti smile.gif

Na, Bugučiui palydos nereikia, kiemas uždaras, nepabėga, pabūna jis 5-15 min. ir ateina vėl prie durų, o jeigu koks sniegas, tai baisiai sugrįžęs skundžiasi ir priekaištauja, kad durys greit neatsidarė biggrin.gif Kartais einu pakviesti, kai reikia pvz.išvažiuoti, tai eina šalia ir parsivedu kaip šuniuką biggrin.gif
Katytė į lauką neina, jai peršalta.
Oi, Riolita, linkiu daug smagių nuotykių, kai turėsit ir bengaliukus mirksiukas.gif
Čia Buginis nusidrožė nagus, užsikorė ant karstyklės ir dabar jam ramus miegutis iki ryto - nepajudinamai bigsmile.gif
Labanaktis.... ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 01 vasario 2019 - 22:12

angel_sadangel.gif

Sudie, mano džiaugsme, sudie, mano meile .... cry.gif
Atleisk, jei per mažai Tave mylėjau...Tu visada išliksi mano širdyje, pačiuose gražiausiuose prisiminimuose...
Naiviai tikėjau, kad Tavo širdelė bus stipresnė negu tėvo Atamano...
Ačiū Tau už laiką kartu... aciuks.gif
Atsakyti

Sidabre, užuojauta. Laikykitės.  :4u: 

Atsakyti
Sidabre, apkabinu... Kaip gaila...
Atsakyti
Skaičiau su šypsena nulepausių nuotykius ir staiga bac verysad.gif Net nesinori tikėti.
Sidabre, glaudžiu ir labai užjaučiu,kaip gaila cray.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už paguodą, deja.... unsure.gif
Ir man buvo - bac...Mano akyse katinas pradėjo svyruoti ir nepaeiti užpakalinėm kojom, per kelias minutes jį visiškai suparalyžavo nuo nugaros iki uodegos galiuko...
Pas vetus jau buvo iki pusės atšalęs, jokios kraujotakos nuo stuburo nebeliko....
Kairės pusės prieširdis ( gal neteisingai išsireiškiu ) buvo dvigubai didesnis už normą, ten tada problemos su kraujotaka, susidarė trombas ir nukeliavo, ir užblokavo kraujo tekėjimą į stuburą ir galūnes....
Labai baisu, ir tai ką mačiau, ir tai ką jaučiu....
Reikėjo man su juo tikrintis, taikyti gydymus, juo labiau žinant, kad jo tėvas mirė nuo širdies ydos...
Bet atrodė, kad lyg nieko ir nėra, kad viskas tvarkoje....
Žiauru, ir dar ilgai bus žiauru....Juo labiau, kad čia buvo ne šiaip sau katinas, o tiesiog mano draugas, mano gyvenimo būdas.....Kai šalia jau nelikę ir artimiausių žmonių....
Atsakyti
Netikėta ir skaudu iki begalybės...
Pasižiūriu į savo senutėlę draugę Nikę ir kaip tave, Sidabre, suprantu. Apkabinu ir liūdžiu kartu.
Atsakyti