Na va, - dėžučių fanai, - ir prie dėžutės ir dėžutėje
Riolita, taip draskyklę, tikriausia, esu patenkinta, jau turbūt virš 4-metų aš ją turiu, - neisklibinusi ( nors būtų galima stipriau susukti, jeigu ką ), nenupešiota, nors katinukai kasdien padrasko, ir tas pūkuotas audinys visai dar nenusipešiojęs, o Bugutis miega toj viršutinėj lentynoj, ir visą naktį taip miega, čia jo mėgstamiausia lova, ir kaip nenukrenta, o aukštis apie 1,7 m.
Prieš tai turėjau Kikos su tokiais nameliais, tikrai mažiau tvirta, tokia, nežinau kaip įvardyti, - ai, kažkokia nevykusi, ir visur trukdė, balkone laikiau, po to pardaviau už 15 Eur
Nežinau, kaip su nuolaidom ir akcijom Superkatėj, bet aš pas juos užsakinėjau iš tokio didelio pavyzdžio, ( virš 1000 Lt jos kaina buvo), susakiau beveik viską iš jo, tik kitaip sudėliojau, ir kainavo tik 600 Lt. Užsakant kainą galima nusiderėt
Bugučio alergija jau aprimusi, kartais dar akytės apsiašaroja, patepu tokiu tepaliuku.
Skiepyti irgi vežiau čia vasaros pabaigoje, tai Katelė sumąstė, kad aš ją kažkur išvežu ( matomai, jai čia patinka gyventi ) ir pradėjo protestuoti, ant galinės sėdynės buvo narvai sustatyti, atsisuku, kad ji ne tik rėkia, drąskosi, bet ir narvas jau kruvinas. Žodžiu, kol nuvažiavom, nors netoli, katė nusiplėšė vienos letenos nagus, išsikruvino visa, pirmiausia puolėm gydyti leteną, po to surizikavo ir suleido skiepus...
O prieš tai juk esam važiavę, ir ne kartą. Daugiau nevežiosiu, yra veterinarų iškvietimas, nedaug ten skiriasi ...
Na, dar įdedu nesėkmingą Bugio šios dienos medžioklę ( ai, ji visada nesėkminga, bet stengiasi vaikis )

Gal škotukai sugrįš ?

Ir vakaro poilsį