Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Laba,
ar dar yr čia gyvų? smile.gif

Noriu pasveikinti Sidabrę su gimtadieniu, berods jau praėjusiu 4u.gif Sidabre, kad katinėliai džiugintų, kad draugai nenuviltų, kad darbas teiktų malonumą, kad sveikata nešlubuotų 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dar daug gražaus laukia jūsų ateityje 4u.gif Nenustokite svajoti 4u.gif
Atsakyti
Riolita, labai ačiū už sveikinimą ir tokius gražius žodžius ax.gif
Škotukų jau visai nebeliko unsure.gif ir mes jau nebenorime patys su savimi kalbėtis unsure.gif Kartais nueinu į visų katinėlių temą bigsmile.gif
Bugis storėja valandomis ( matomai, bus šalta žiema, kad katinas taip lašinius augina biggrin.gif ), vaikšto visas pasipūtęs, kas rytą ir vakarą eina į lauką, žiopso į paukščiukus ir kalena dantimis prieš dideles varnas biggrin.gif Po to grįžta namo, ir kelia man reikalavimus : pamaitink mane iš saujos, juk matai, kad alkanas ir sušalęs, paimk mane ant rankų, išglostyk katinėlį, nes jau pavargau ir noriu snausti ir t.t. O jeigu kažko nesuprantu, ką aš žinau, ko kniaukia, tai pradėjo prieš mane kelti balsą - sukniaukia griežtai ir garsiai, ir su didžiausiais priekaištais... biggrin.gif Žodžiu, jie kasdien priverčia nusijuokti arba bent nusišypsoti bigsmile.gif
Riolita, kaip Jūsų gražuoliai gyvena ?
Bugutis siunčia linkėjimus Pumai ir nulėpausiukui Šelmiui 4u.gif
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Mano katinėliai dėkoja už linkėjimus. Gyvena jie gerai, yra sveiki ir laimingi, vaikšto po namus iškėlę uodegas smile.gif Rudenį vežėm abu skiepyti, tai kelionė abiem, matyt, patiko. Po to prie durų miau-miau, atseit išleisk, eisim pasivaikščioti. Išsmukę į koridorių kulniuodavo laiptais žemyn iš penkto aukšto smile.gif Dabar aprimo tinginukai mano, miega daug. Nestorėja - žiema pajūryje švelni bus biggrin.gif .
Ar susitvarkėt su Bugio alergija? Kaip suprantu, jau viskas gerai.

Esamuoju momentu:

Tiek laiko čia nebuvau, o neturiu ką rašyti ax.gif Turbūt dėl to, kad gyvenam ramiai, be jokių ekstrymų smile.gif

O škotukų temos gaila...Atsimenu, kaip čia atėjau - po lyn27 įkeltos nuotraukos su juodu nulėpausiuku, panašiu į Šelmį. Tada iškart atnešiau Šelmį parodyti smile.gif

Sidabre, ar esate patenkinta draskykle? Žvalgausi superkatėje, bet laukiu nesulaukiu jokių nuolaidų ax.gif

Atsakyti
Na va, - dėžučių fanai, - ir prie dėžutės ir dėžutėje biggrin.gif
Riolita, taip draskyklę, tikriausia, esu patenkinta, jau turbūt virš 4-metų aš ją turiu, - neisklibinusi ( nors būtų galima stipriau susukti, jeigu ką ), nenupešiota, nors katinukai kasdien padrasko, ir tas pūkuotas audinys visai dar nenusipešiojęs, o Bugutis miega toj viršutinėj lentynoj, ir visą naktį taip miega, čia jo mėgstamiausia lova, ir kaip nenukrenta, o aukštis apie 1,7 m.
Prieš tai turėjau Kikos su tokiais nameliais, tikrai mažiau tvirta, tokia, nežinau kaip įvardyti, - ai, kažkokia nevykusi, ir visur trukdė, balkone laikiau, po to pardaviau už 15 Eur biggrin.gif
Nežinau, kaip su nuolaidom ir akcijom Superkatėj, bet aš pas juos užsakinėjau iš tokio didelio pavyzdžio, ( virš 1000 Lt jos kaina buvo), susakiau beveik viską iš jo, tik kitaip sudėliojau, ir kainavo tik 600 Lt. Užsakant kainą galima nusiderėt bigsmile.gif
Bugučio alergija jau aprimusi, kartais dar akytės apsiašaroja, patepu tokiu tepaliuku.
Skiepyti irgi vežiau čia vasaros pabaigoje, tai Katelė sumąstė, kad aš ją kažkur išvežu ( matomai, jai čia patinka gyventi ) ir pradėjo protestuoti, ant galinės sėdynės buvo narvai sustatyti, atsisuku, kad ji ne tik rėkia, drąskosi, bet ir narvas jau kruvinas. Žodžiu, kol nuvažiavom, nors netoli, katė nusiplėšė vienos letenos nagus, išsikruvino visa, pirmiausia puolėm gydyti leteną, po to surizikavo ir suleido skiepus...
O prieš tai juk esam važiavę, ir ne kartą. Daugiau nevežiosiu, yra veterinarų iškvietimas, nedaug ten skiriasi ...
Na, dar įdedu nesėkmingą Bugio šios dienos medžioklę ( ai, ji visada nesėkminga, bet stengiasi vaikis ) biggrin.gif Gal škotukai sugrįš ? unsure.gif

Ir vakaro poilsį ax.gif
Atsakyti

Sveikos,

Gyvų tikrai mažai, aš pati dažną kartą užsuku tik paskaityt, nes parašyt vis kažkaip neprisiruošiu, apsileidimas juodas:(

Atsakyti
4u.gif

Vasario 26 diena gavau Škotų nulėpausį, todėl prisijungiu prie Jūsų smile.gif Gimęs gruodžio 14 diena, vardas Smurfiukas !

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivasys: 08 kovo 2018 - 13:32
Sveikos. Gal jau diskutuota ir praleidau greit beversdama. Kaip kovojat su nuoaltiniu plauku metimu?
Atsakyti
QUOTE(Basakojė @ 2018 07 23, 09:58)
Sveikos. Gal jau diskutuota ir praleidau greit beversdama. Kaip kovojat su nuoaltiniu plauku metimu?

Laba,
su plaukų metimu nekovoju - beprasmiška smile.gif Kovoju su pačiais plaukais: siurblį į rankas ir pirmyn į kasdienę kovą. Jei paguosiu, tai rugsėjį ir spalį šersis mažiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Tikrai niekaip neuzeinu, neparasau i musu tema ... Cikutis gyvena gerai smile.gif Jau visas vyras tapo smile.gif

O del plauku niekaip nepakovosi. Jie seriasi, tie musu katinukai. Tikrai spali, lapkriti siek tiek maziau. Bet siaip, beveik nuolat vaikstau pasipukavusi biggrin.gif kad ir skiek stengiuosi valytis, vis tiek visi is karto supranta, kad turiu katina smile.gif Reikia gal tik dazniau sukuoti. Jei sukuoji, paskui maziau to plauko ant grindu. Tikrai. Tik kad tam reikia skirti laiko.

Linekjimai visiems skotukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 27 rugsėjo 2018 - 23:06
Sveikos mirksiukas.gif
Negaliu nepagirti gražuolio Cikučio - rimtas, didelis, gražus katinas wub.gif
Mes gyvenam po senovei, į SM rodytis pritingime, šią šiltą vasarą maniau, kad katinai nutarė galutinai atsisakyti kailinių, plaukai skraidė kuokštais, dabar šiek tiek sumažėjo šėrimasis, bet plaukų ... kaip visada... bigsmile.gif
Kol šilta dar pasidžiaugiam saulute ax.gif

Linkėjimai škotukams drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 29 rugsėjo 2018 - 21:07
Labas škotukai ir jų šeimininkės 4u.gif

gražuolis ryžikas Chiko. Visada jį gyriau ir dabar giriu. Geruolis Bugutis su iškedentais kailiniais 4u.gif Visai nepanašu, kad bandė kailinių atsisakyti, man kaip tik toks labai kailiniuotas atrodo smile.gif Kuklioji Katytė, kaip visada antram plane smile.gif
Mano katuliai sveiki gyvi. Nesipyksta per daug, bet ir nemiega šikniukus suglaudę. Puma labai baugšti pasidarė, krūpčioja nuo kiekvieno didesnio garso ar staigesnio judesio. Šelmis vasarą sode keliskart lankėsi. Pamačiau, koks greitas jis gali būt, kaip žaibas smile.gif Gerai, kad ne iš namų, o į namus skriejo.
Pernai per žiemą namuose turėjom kvartirantę iš sodo biggrin.gif Parsivešiu ir šiemet. Kai sterilizavom, labai prisirišo prie mūsų. Širdis nebeleidžia palikti sode ją per žiemą. Jau tokia meili katė, su maniškiais nėra ko lyginti.

Nesušalkit ir nepradinkit, škotukai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kurgi čia sušalsi tokiu vasarišku oru ax.gif
Bandom nepradingti... mirksiukas.gif
O dėl ko Puma baikšti ? Ko nors išsigando ? Juk įprasti namai, aplinka, ji net į sodą nevažiuoja - iš kur tos baimės ?
Mano Katytė kažkada seniai dar sapnuodavo kažkokius patirtus nuotykius apie gyvenimą gatvėje, tai ilgą laiką per miegus krūpčiodavo, ir šiaip prisibijodavo, slėpdavosi nuo žmonių ir pan.
Dabar ji tokia atsipalaidavusi ir nieko nebijanti, prie visų draugiškai prieina, trinasi, prašo paglostyti arba vartosi ir maivosi bigsmile.gif Matomai, teigiamai veikia ją gyvenimas šitam kaime biggrin.gif
Benamių katinukų aplink mus nesimato, bet kartais prabėga pro šalį, vis tik aplink nuosavi namai, katinai tikrai nebūna uždaryti, vienas kažkoks buvo įpratęs mano šiukšlių maišą kraustyti , kartą grįžau, užsandarinau vartus ir maniškiai išbėgo į kiemą, tik išgirdau už namo baisaus karo šūksnius, spėjau pamatyti bėgantį katiną toookiu greičiu, net spalvos nespėjau įžiūrėti biggrin.gif
Po to - nebesilanko, netgi nesitikėjau, kad mano katinai taip gali ginti savo teritoriją ir būti tokiais karingais bigsmile.gif
Katinėlius jau nukirminau, nublusinau, va, dabar vėl gali vadintis naminukais biggrin.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 16 spalio 2018 - 21:24