Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2017 06 25, 22:49)
Labas, Bugi ir Sidabre 4u.gif
Buguti, bėk namo. Temsta...

Taigi tamsoje ir prasideda tikrasis gyvenimas biggrin.gif Išsimiegoti galima ir dieną bigsmile.gif Vakare pasirodo visi skraidantys vabaliukai, o dar ir kitokių padarų galima sutikti ...
Išėjau katinėlius kviesti namo 23,30 val, kad jau laikas miegoti, o jie abu sutūpę kad nagrinėja kažką unsure.gif Pasirodo, pelę jau prismaugę ( iš kur ji - nežinau, aš jų nematau ir aruodų su grūdais neturiu ). Po to teko dar visą spektaklį pažiūrėti : Katytė tą pelę ir į viršų mėtė, ir kojomis spardė ir letenomis stumdė. Bugis ramiau reagavo, jisai domisi paukščiukais ir skraidančiais vabaliukais biggrin.gif Šiandien pritūpęs dantimis kaleno, garsus leido, tik ūsai virpa - paukščiukas ant tvoros tupėjo biggrin.gif
Laminato katinėliai irgi gerai, įsivaizduoju, kokie jie gražūs, tingūs, apvalūs, minkštučiukai.... biggrin.gif
Bugutis kiekvieną vasarą žiauriai meta svorį, net papilvės nebelikę, tik plaukai ten kabo, kailis šeriasi ištisai, valgo mažai, rūpesčių turi daug - į lauką, iš lauko, stebėti, medžioti. Bet lyg tai žvalus, ir bėgioja dabar greitai, ir šokinėja smile.gif
O kai nori valgyti - eina iš paskos ir rėkia, nors namie sausiukų pripilta, konservų įdėta, žuvytės papjaustyta, bet ne - mam, duok valgyti iš savo rankų blink.gif Ir tada valgo, tų pačių sausiukų visą saują sušveičia biggrin.gif Nu kas dar taip savo katiną išauklėjęs ? unsure.gif
Atsakyti
Sidabre, labai smagu skaityti jūsų katinėlių nuotykius smile.gif Jie, pasirodo, visai ne dekoratyviniai, kaip mano, o medžiokliniai biggrin.gif Nors mano irgi moka dantim kalenti ir mekenti pro balkono langą į paukščius žiūrėdami biggrin.gif Gal sode irgi kokią pelę pagautų biggrin.gif
Bet ten turiu vietinę, kuri man kurmių ir žiurkę yra atnešusi biggrin.gif
Pamenu, kaip pernai dėl Bugučio svorio pergyvenot. O jis, šaunuolis, sportuoja, bėgioja ir natūraliai svorį meta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2017 06 30, 12:22)
Pamenu, kaip pernai dėl Bugučio svorio pergyvenot. O jis, šaunuolis, sportuoja, bėgioja ir natūraliai svorį meta smile.gif

Riolita....Ech nieko gero iš to natūraliai svorio metimo unsure.gif Šiandien jau dūmiau pas vetus su savo katinėliu, prisipažinau, kad savo meilę baigiu nugyventi unsure.gif
Svoris krenta toliau, valgyti nieko nebenori ir visiška alergija ... Kol kas puolėm gelbėt nuo alergijos, šeštadienį žiūrėsim toliau pagal situaciją, jeigu alergija sumažės, gaus ilgai veikiančių antibų
Bet su mityba ir toliau lieku nieko nebeišmanydama, įtariu, kad alergija nuo RC, bet jis nieko kito nepripažįsta blink.gif RC - vištiena ir daug baltymų, dar valgo žuvį, joje irgi daug baltymų, vėl negerai...
Žodžiu, nieko gero, visai nemoku rūpintis katinėliais, kai sveiki, tai atrodo viskas gerai, ir prižiūrėti, ir pamaitinti, bet kai kas nors negerai, jaučiuosi bejėgė... unsure.gif
Atsakyti

Sidabre, sunegalavus mūsų numylėtiniams, normalu jausti liūdesį. Tik jau negraužkit savęs. Atitaikysit Bugučiui maistą, suvaldysite alergiją, viskas bus gerai. Bugis- stiprus katinas, tikiu, kad čia tik laikini sveikatos nesklandumai. Laikykitės.  :4u: 

Atsakyti
Ačiū, Aist, už gerą žodį, tikiuosi išsikapstysim, gaila žiūrėti, jis toks sumenkęs ir liūdnas ir šiandien dar akelė viena pradėjo ašaroti, antakiai apraudę ir patinę, ausytės prakrapštytos, bet lyg tai raudonumas virš akelių mažėja, tas hormoninis preparatas matomai paveikė jau šiek tiek, davė laiko iki šeštadienio, sakė, jeigu poveikis geras, tada galės toliau gydyti... O su mityba, matomai, dar reikės ilgą kelią nueiti.. unsure.gif
Atsakyti
Nuprausk mane, juk matai, kad sergu unsure.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Ne taip prausi blink.gif

Plėšrūūūnė tongue.gif

Mušeika tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 05 rugpjūčio 2017 - 21:29
Tai ką ? Taip ir nekalbėsite ? Išdidūs esate, škotukai, ania ? blink.gif

Atsakyti
Kaip supratau, jūs jau pasveikote? Ne škotukai mes, visiškai ne. mirksiukas.gif
Spalva Bugučio nuostabi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 27 rugpjūčio 2017 - 14:30
Mam, žinai, pas mus buvo atėjusi Moliuko ir monstriuko mamka į svečius ax.gif 4u.gif

Ačiū, Lisitėja2, lelijinė ta mano Bugučio spalva, dar su sidabro plaukeliais, bet dabar toks lauke nusilakstęs, ant žemių prisigulėjęs, kailis krito saujom nuo tos alergijos... blink.gif
Šiek tiek sveikstam, tiksliau jaučiasi tas ilgalaikis vaistų poveikis, ir katinėlis geriau valgo, jau šiek tiek pasitaisė, svorio priaugo, darosi žvalesnis, žaismingesnis ir kartais vėl toks pat išdidus, kaip ir anksčiau bigsmile.gif
Bet be RC jis nieko ir toliau nepripažįsta, tai perku ten visokį jautriems, liesesnį, su mažiau baltymų, dar konservuką vieną įtartiną nuėmiau, bet kartais man vaidenasi, kad vėl virš akytės rausta odelė, žodžiu... unsure.gif
Atsakyti

Matai Buguti,kaip mane apkalba.Esu maža,jauna, sveika,linksma katytė.Esu saugi, pilvukas visada pilnas.Norisi padūktigirl_dance.gif O šitie seni krienai tingi žaisti su manimi, monstriuku vadina.

Ateik tu pas mus svečius nes škotukų temutė visai išsikvėpė.
e61d0c56f1cf.jpg

Atsakyti
Tikrai, mam, eikime į katinėlių temą, juk škotukai su mumis nebendrauja unsure.gif

Išsiaiškinkim, kodėl tu nenori ? blink.gif

Taigi, man gerai būti škotuke ? ax.gif
Na gerai , sutinku, sudie škotukaaaai mirksiukas.gif

Atsakyti

Labas visoms:)

kaip seniai aš čia besilankaiu, bet žiūriu Nimfutė temutės pradžioj sėdi išdidžiai:) užbėgau pasilabint, vis paskaitinėju, bet kažkaip parašymą praleisdavau.. Bugis kaip ir anksčiau temos karalius:) šaunuolis neužleidžia temutės. Linkėjimus siunčia ir Nimfa, visa kalta, kad seniai nosį buvom įkišę:)

Pridėta:

Atsakyti