Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Sveiki. Noreciau paklausti nuomones del skotu nulepausio. Planuojame isigyti, taciau ne is Lietuvos - konkreciai Baltarusijos arba Latvijos (ten yra norimos spalvos). Kaciukas namams. Norime su dokumentais.
Ar yra teke susidurti su uzsienio veisejais? I ka reiktu atkrepti demesi?
Aciu.
Atsakyti
Laaabas 4u.gif Kažkaip šaltoka, sakyčiau unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Sveiki,
Čia tiems, kas skaito škotukų temą - mes dar gyvi, ir dar gavę po skiepą, laukiam vasaros ax.gif

url=http://radikal.ru]vartotojo įkelta nuotrauka[/url]

Atsakyti

Sveikos kaimtynėlės,

čia va jums rytiniams pasižiūrėjimams prie kavos puodelio :

Lango dramos ( kas FB nematėt)

4cb63395854bdaa901d88e12eda43456932.JPG

0fe8fab3d1e3f686617763bcace802e6577.JPG

138e8a75ee0f9feff2b6e4da9422ec96298.JPG

Atsakyti
Vilkra, man atrodo, kad katytės yra susidraugavę ir labiau panašu į lango romantiką bigsmile.gif Maniškiai, kai sugalvoja žaisti kovas ir dramas, tai ir kudlos lekia, ir snukučiai perkreipti iš pykčio biggrin.gif

O jau laumės grožis - superinis ax.gif Ypač pirma nuotrauka wub.gif
Atsakyti

Vilkra, man atrodo, kad katytės yra susidraugavę ir labiau panašu į lango romantiką bigsmile.gifManiškiai, kai sugalvoja žaisti kovas ir dramas, tai ir kudlos lekia, ir snukučiai perkreipti iš pykčio biggrin.gif

Na- nėra  tarp kačių meilės- kartu tik pešasi, laipioja sienomis ir kitas zbitkas krečia. Nelaižo viena kitos, kartu nemiega. Glaustosi tarp savęs tik kai vakarienės laukia

Atsakyti
Katinėlių vasara ax.gif

Pagaliau, pagaliau - aš tavęs sulaukiau, mano varlyte rolleyes.gif

Atsakyti
Katinėlių vasara tęsiasi biggrin.gif

Atsakyti
Sidabre, zavingi katinai smile.gif O lauke paliekat tik su prieziura ar ir vienus? Galvoju su katinu i soda vaziuot, bet bijau, kad nepagausiu paskui
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 06 16, 13:34)
Sidabre, zavingi katinai smile.gif O lauke paliekat tik su prieziura ar ir vienus? Galvoju su katinu i soda vaziuot, bet bijau, kad nepagausiu paskui

Sveika, ellinga,
Aš tai lauke palieku ir vienus, bet tik tada, kai esu namuose, išvažiuodama katinėlius palieku užrakintus biggrin.gif , t.y. namie. Bet mano teritorija užtverta, per šitą tvorą jie nelipa, tik automatinių vartų apačią vis užbarikaduoju, kad neišlįstų, bet senoji Katytė kartais sugalvoja net tas barikadas nugriauti ir išeina sau, bet viską žino ir pati sugrįžta. O bet tačiau... nenoriu, kad po svetimus kiemus lakstytų ar po mašina kurs nors papultų, todėl iš kiemo neišleidžiu.
O pagauti iš tiesų sunku - pradžioje aš stresuodavau, kad Katytė kažkur nulindo, bėgdavau ieškoti, o ji, pamačius mane, vėl bėgdavo tolyn, nors šiaip yra visiška rankinukė, namuose nuo rankų nenulipa...
Daugelis savo katinėlius pratina prie pavadėlių, tuomet ir kieme ar sode galima pririšti ir leisti palakstyt po nemažą teritoriją.
Bet saviškių neįsivaizduoju su pavadėliais, jiems svarbiausia - laisvė biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 06 25, 21:16)

Labas, Bugi ir Sidabre 4u.gif
Buguti, bėk namo. Temsta...
Graži Bugučio ir Katytės vasara - ant žolytės. Manųjų - ant laminato smile.gif
Pas mus viskas gerai, sveiki, gyvi, tik mamka labi aptingus - tingi rašyti, nes ir nėra ką.
Puma pasidarė visiška miegaliukė, tik Šelmis dar nori siusti, tai kartais pagainioju jį po namus, kaip kokia durnikė smile.gif
Atsakyti