Sveiki. Noreciau paklausti nuomones del skotu nulepausio. Planuojame isigyti, taciau ne is Lietuvos - konkreciai Baltarusijos arba Latvijos (ten yra norimos spalvos). Kaciukas namams. Norime su dokumentais.
Ar yra teke susidurti su uzsienio veisejais? I ka reiktu atkrepti demesi?
Aciu.
Sveikos kaimtynėlės,
čia va jums rytiniams pasižiūrėjimams prie kavos puodelio :
Lango dramos ( kas FB nematėt)
Vilkra, man atrodo, kad katytės yra susidraugavę ir labiau panašu į lango romantiką Maniškiai, kai sugalvoja žaisti kovas ir dramas, tai ir kudlos lekia, ir snukučiai perkreipti iš pykčio
O jau laumės grožis - superinis Ypač pirma nuotrauka
O jau laumės grožis - superinis Ypač pirma nuotrauka
Vilkra, man atrodo, kad katytės yra susidraugavę ir labiau panašu į lango romantiką Maniškiai, kai sugalvoja žaisti kovas ir dramas, tai ir kudlos lekia, ir snukučiai perkreipti iš pykčio
Na- nėra tarp kačių meilės- kartu tik pešasi, laipioja sienomis ir kitas zbitkas krečia. Nelaižo viena kitos, kartu nemiega. Glaustosi tarp savęs tik kai vakarienės laukia
Sidabre, zavingi katinai O lauke paliekat tik su prieziura ar ir vienus? Galvoju su katinu i soda vaziuot, bet bijau, kad nepagausiu paskui
QUOTE(ellinga @ 2017 06 16, 13:34)
Sidabre, zavingi katinai O lauke paliekat tik su prieziura ar ir vienus? Galvoju su katinu i soda vaziuot, bet bijau, kad nepagausiu paskui
Sveika, ellinga,
Aš tai lauke palieku ir vienus, bet tik tada, kai esu namuose, išvažiuodama katinėlius palieku užrakintus , t.y. namie. Bet mano teritorija užtverta, per šitą tvorą jie nelipa, tik automatinių vartų apačią vis užbarikaduoju, kad neišlįstų, bet senoji Katytė kartais sugalvoja net tas barikadas nugriauti ir išeina sau, bet viską žino ir pati sugrįžta. O bet tačiau... nenoriu, kad po svetimus kiemus lakstytų ar po mašina kurs nors papultų, todėl iš kiemo neišleidžiu.
O pagauti iš tiesų sunku - pradžioje aš stresuodavau, kad Katytė kažkur nulindo, bėgdavau ieškoti, o ji, pamačius mane, vėl bėgdavo tolyn, nors šiaip yra visiška rankinukė, namuose nuo rankų nenulipa...
Daugelis savo katinėlius pratina prie pavadėlių, tuomet ir kieme ar sode galima pririšti ir leisti palakstyt po nemažą teritoriją.
Bet saviškių neįsivaizduoju su pavadėliais, jiems svarbiausia - laisvė
QUOTE(Sidabrė @ 2017 06 25, 21:16)
Labas
Labas, Bugi ir Sidabre
Buguti, bėk namo. Temsta...
Graži Bugučio ir Katytės vasara - ant žolytės. Manųjų - ant laminato
Pas mus viskas gerai, sveiki, gyvi, tik mamka labi aptingus - tingi rašyti, nes ir nėra ką.
Puma pasidarė visiška miegaliukė, tik Šelmis dar nori siusti, tai kartais pagainioju jį po namus, kaip kokia durnikė