Parzivezem savi pukuotaji stebukla tiek dvejojau del katuko ir negaliu atsidziaugti! Nuostabus draugas tiek man tiek vaikams ir puikiai dera prie musu namu kolorito
maniau, bus toks nepriklausomas katukas, o gavom tikra drauga nuolatos iesko draugijos. o draugijos musu namuose netruksta
Reklamos biski parasysiu
Pirksiu zooplus Royal Canin Kitten 10kg, gal kas noretu ta poka pasidalint per puse?
Vilnius, lazdynai
http://www.zooplus.d..._kaetzchen/4900
ellingaaa.....
nu taigi norim pamatyti tą Jūsų draugą, mes gi nusipelnėme šiek tiek apie jį žinoti ir matyti, nes gi ir savus rodom ir viską pasakojam...
nu taigi norim pamatyti tą Jūsų draugą, mes gi nusipelnėme šiek tiek apie jį žinoti ir matyti, nes gi ir savus rodom ir viską pasakojam...
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 19, 17:23)
ellingaaa.....
Nenori fotkintis draugas, pamato mane su telefonu ar apsimeta negyvu Viena foto turiu, atimsiu is vaiku telefona, ikelsiu
vai vai vai, koks gražutis
Tai vistik tas "netikras kačiukas" nulėpausiukas
Smagu, kad jis iškart pritapo Jūsų šeimoje, o škotukai, manau, dar nieko ir nėra nuvylę ..
Tai vistik tas "netikras kačiukas" nulėpausiukas
Smagu, kad jis iškart pritapo Jūsų šeimoje, o škotukai, manau, dar nieko ir nėra nuvylę ..
QUOTE(ellinga @ 2017 01 19, 18:37)
Nenori fotkintis draugas, pamato mane su telefonu ar apsimeta negyvu
Koks kleckas
Rugsėjo mėn po 13 metų bendro gyvenimo palaidojom savo katinėlį, mylėtą numylėta, kadangi nenorim tokios pačios veislės,kad neskaudintume širdies ieškom britų stačiaausio arba nulėpausio. Gal šitoje temoje kas dalyjasi atsivestais kačiukais parduodamais? Nebūtina visiškai su dokumentais ir grynaveisliai
QUOTE(caty @ 2017 02 02, 16:04)
Rugsėjo mėn po 13 metų bendro gyvenimo palaidojom savo katinėlį, mylėtą numylėta, kadangi nenorim tokios pačios veislės,kad neskaudintume širdies ieškom britų stačiaausio arba nulėpausio. Gal šitoje temoje kas dalyjasi atsivestais kačiukais parduodamais? Nebūtina visiškai su dokumentais ir grynaveisliai
Kad lyg britu nulepausiu nebuna
QUOTE(caty @ 2017 02 02, 17:04)
Nuostabios dvi britukes yra veislyne "Persijos auksas"
Sidarbe Jusu grozis kaip visada savam stiliuj "visas piktas"
Koks jis man fainuolis
QUOTE(armeda @ 2017 02 03, 20:22)
Sidarbe Jusu grozis kaip visada savam stiliuj "visas piktas"
Koks jis man fainuolis
Koks jis man fainuolis
ačiū, armeda, čia jisai griežtas ( dėl britų nulėpausių )
Aš jį kartais vadinu "surūgėliu", kartais pašaukiu: ei, surūgęs, kur keliauji ?
Kaip jūsų Milka, gal jau įsivaikino Norį ? Kaip jiems sekasi sutarti ?
QUOTE(Sidabrė @ 2017 02 03, 21:45)
ačiū, armeda, čia jisai griežtas ( dėl britų nulėpausių )
Nu labai jis man toks "piktuolis" atrodo bet jau toks fainas
O Milka visgi isdidi.... negalvojau, kad ji bus tokia ozkute. Noriukas labai mielas, visiska priesingybe Milkai. Milka niekada nenori buti ant ranku, ateina labai retai kada, o va Noriukas jo neina atsiginti kartais. Pabandyk jo neglostyti - tai lenda, buciuoja tol kol pradesi glostyti Rytais irgi atbega ir laizo - " kelkis seiminike, kelkis". Ir murkia visa laika kaip balandis.
O ju abieju draugyste... kaip matau jos labai dideles nebus. Milka nekreipia i ji demesio. Bet bent jau nebesipucia pries ji. Vakarais netgi kartais abu paselsta.