Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Parzivezem savi pukuotaji stebukla smile.gif tiek dvejojau del katuko ir negaliu atsidziaugti! Nuostabus draugas tiek man tiek vaikams biggrin.gif ir puikiai dera prie musu namu kolorito biggrin.gif
maniau, bus toks nepriklausomas katukas, o gavom tikra drauga smile.gif nuolatos iesko draugijos. o draugijos musu namuose netruksta biggrin.gif

Reklamos biski parasysiu biggrin.gif
Pirksiu zooplus Royal Canin Kitten 10kg, gal kas noretu ta poka pasidalint per puse?
Vilnius, lazdynai

http://www.zooplus.d..._kaetzchen/4900
Atsakyti
ellingaaa.....
nu taigi norim pamatyti tą Jūsų draugą, mes gi nusipelnėme šiek tiek apie jį žinoti ir matyti, nes gi ir savus rodom ir viską pasakojam... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 19, 17:23)
ellingaaa.....
nu taigi norim pamatyti tą Jūsų draugą, mes gi nusipelnėme šiek tiek apie jį žinoti ir matyti, nes gi ir savus rodom ir viską pasakojam... bigsmile.gif

Nenori fotkintis draugas, pamato mane su telefonu ar apsimeta negyvu biggrin.gif Viena foto turiu, atimsiu is vaiku telefona, ikelsiu
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 19 sausio 2017 - 18:40
vai vai vai, koks gražutis wub.gif wub.gif wub.gif
Tai vistik tas "netikras kačiukas" nulėpausiukas biggrin.gif
Smagu, kad jis iškart pritapo Jūsų šeimoje, o škotukai, manau, dar nieko ir nėra nuvylę .. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 01 19, 18:37)
Nenori fotkintis draugas, pamato mane su telefonu ar apsimeta negyvu biggrin.gif

Koks kleckas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Neseniai mane Katytė mylėjo va taip ax.gif

Ir abu miegojom šitaip ax.gif

O dabar.... blink.gif

Aš sakau - juk čia mano guolis - supranti ?

Arba miegosi 1-ame aukšte, t.y. draskyklės apačioj smile.gif

armeda, ellinga - negi Jūsų mažieji kleckai neprikrečia nieko, ką galėtumėt
parodyt ????????
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 23 sausio 2017 - 23:06
Rugsėjo mėn po 13 metų bendro gyvenimo palaidojom savo katinėlį, mylėtą numylėta, kadangi nenorim tokios pačios veislės,kad neskaudintume širdies ieškom britų stačiaausio arba nulėpausio. Gal šitoje temoje kas dalyjasi atsivestais kačiukais parduodamais? Nebūtina visiškai su dokumentais ir grynaveisliai
Atsakyti
QUOTE(caty @ 2017 02 02, 16:04)
Rugsėjo mėn po 13 metų bendro gyvenimo palaidojom savo katinėlį, mylėtą numylėta, kadangi nenorim tokios pačios veislės,kad neskaudintume širdies ieškom britų stačiaausio arba nulėpausio. Gal šitoje temoje kas dalyjasi atsivestais kačiukais parduodamais? Nebūtina visiškai su dokumentais ir grynaveisliai

Kad lyg britu nulepausiu nebuna biggrin.gif
Atsakyti
Britų nulėpausių nebūna smile.gif

Mes esam škotų nulėpausiai ( kai kurie ir stačiausiai ) ax.gif
Britukai - dabar jau gal tik tolimi giminaičiai ( protėviai ) rolleyes.gif
Prisiminiau - kažkada buvau aukštalipis biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 02 vasario 2017 - 22:16
QUOTE(caty @ 2017 02 02, 17:04)

Nuostabios dvi britukes yra veislyne "Persijos auksas"
Sidarbe Jusu grozis kaip visada savam stiliuj "visas piktas" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Koks jis man fainuolis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 02 03, 20:22)
Sidarbe Jusu grozis kaip visada savam stiliuj "visas piktas"  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
Koks jis man fainuolis  wub.gif

ačiū, armeda, čia jisai griežtas ( dėl britų nulėpausių ) biggrin.gif
Aš jį kartais vadinu "surūgėliu", kartais pašaukiu: ei, surūgęs, kur keliauji ?

Kaip jūsų Milka, gal jau įsivaikino Norį ? Kaip jiems sekasi sutarti ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 02 03, 21:45)
ačiū, armeda, čia jisai griežtas ( dėl britų nulėpausių )  biggrin.gif
Aš jį kartais vadinu "surūgėliu", kartais pašaukiu: ei, surūgęs, kur keliauji ?

Kaip jūsų Milka, gal jau įsivaikino Norį ? Kaip jiems sekasi sutarti ? ax.gif

Nu labai jis man toks "piktuolis" atrodo biggrin.gif bet jau toks fainas biggrin.gif

O Milka visgi isdidi.... negalvojau, kad ji bus tokia ozkute. Noriukas labai mielas, visiska priesingybe Milkai. Milka niekada nenori buti ant ranku, ateina labai retai kada, o va Noriukas wub.gif wub.gif wub.gif jo neina atsiginti kartais. Pabandyk jo neglostyti - tai lenda, buciuoja tol kol pradesi glostyti biggrin.gif Rytais irgi atbega ir laizo - " kelkis seiminike, kelkis". Ir murkia visa laika kaip balandis. biggrin.gif
O ju abieju draugyste... kaip matau jos labai dideles nebus. Milka nekreipia i ji demesio. verysad.gif Bet bent jau nebesipucia pries ji. Vakarais netgi kartais abu paselsta.
Atsakyti