O kiek groziu prideta. Tai i kompanija ir Fina neprausta ir nesukuota lenda i eteri Einu skaityt ka priraset, o tai tik foto perzvelgiau
Sveikutės,
Sidabre su bitėmis nejuokauk atrodo geros, o jei netyčia užmisnis ar ką. Geriau pasikonsultuoti ir tikrai bitininką išsikviesti.
Va mano Bitė tai laaabai pradėjo šertis, o jau grožio procedūros kaip nepatinką
Reikės pabandyti praeiti kailiuką su pukų surinkėju
Papildyta:
Sveikiname su pagausėjimu
Papildyta:
[quote=Niurkute,2015 09 08, 09:57]
Paroda vyks šį mėnesį, Gariunuose. Tiksliai nepamenu datos. Reiks pasitikslinti pačiai, nes dalyvausime ir mes
Papildyta:
Labai įdomu, kada tiksliai vyks gal apsilankyčiau su šeimyna. Ojau koks kačiuko grožis. Nuotraukos Mūsų Bitutė labai nemėgsta fotografuotis, visa į šeimininkę
Papildyta:
Stebukle nuotraukų herojai
Na o pas mus nieko kaip ir naujo nevyksta. Bitutė dūksta ir kaip visada neleidžia sūneliui ramiai žaisti. Vis prašosi, kad su ja žaistumėme ir viskas, tik jau neimti į rankas ir myluoti. Pasidarė labai smalsi ir vis bando išsiaiškins kas ten lašas ar burzgia.
Sidabre su bitėmis nejuokauk atrodo geros, o jei netyčia užmisnis ar ką. Geriau pasikonsultuoti ir tikrai bitininką išsikviesti.
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 07, 15:05)
Ai, del serimosi, tai koks geras dalykas tas puku surinkejas nuo rubu. Issukuoji kate, tada su juo dar ir kate nubrauki plauku namie beveik nesijaucia.
Va mano Bitė tai laaabai pradėjo šertis, o jau grožio procedūros kaip nepatinką
Reikės pabandyti praeiti kailiuką su pukų surinkėju
Papildyta:
QUOTE(LaiLaa @ 2015 09 07, 16:46)
Papildyta:
[quote=Niurkute,2015 09 08, 09:57]
Paroda vyks šį mėnesį, Gariunuose. Tiksliai nepamenu datos. Reiks pasitikslinti pačiai, nes dalyvausime ir mes
Papildyta:
Labai įdomu, kada tiksliai vyks gal apsilankyčiau su šeimyna. Ojau koks kačiuko grožis. Nuotraukos Mūsų Bitutė labai nemėgsta fotografuotis, visa į šeimininkę
Papildyta:
Stebukle nuotraukų herojai
Na o pas mus nieko kaip ir naujo nevyksta. Bitutė dūksta ir kaip visada neleidžia sūneliui ramiai žaisti. Vis prašosi, kad su ja žaistumėme ir viskas, tik jau neimti į rankas ir myluoti. Pasidarė labai smalsi ir vis bando išsiaiškins kas ten lašas ar burzgia.
Laila, su pagausejimu. Ar didele seimyna?
Lunyte, o Tociui visai nupjove organus, nesimato kad jis vyras?
Niurkute, nu superine katiniska seima esat
Gariunuose paroda 26-27 ta savaitgali paskutini rugesejo, o spalio pirma savaitgali Kaune. I Kauna vaziuosim mes.
Gariunuose paroda 26-27 ta savaitgali paskutini rugesejo, o spalio pirma savaitgali Kaune. I Kauna vaziuosim mes.
QUOTE(lialia:) @ 2015 09 09, 13:45)
Ačiū
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 09, 13:50)
Ačiū Nemaža
Šiaip tai aš visai ne į temą su savo šeimyna
QUOTE(LaiLaa @ 2015 09 09, 14:22)
I tema i tema. Britai persai... yra skotu proteviai. O dar gi ir skotus nulepausius su britais kergia, tai kaip ir namie Laila
QUOTE(Stebukle @ 2015 09 09, 13:50)
Aciu stebukle Na mūsų seimūną yra pakvaišusi del katinų. Amžinai gelbėjam, gydom. Mano vyras juokiasi, sako turėtu rojuje jau būt uzgarantuota vieta mums
Sveikos
Man darbe uždėjo blokus ant SM ir Delfi žinios
Tai dabar tik po darbo parlėkusi įsijungiu ir kaip gražiai visko prisiskaičiau,
Aga, Lunyte , man irgi įdomu, kaip Točiukas kastruotas - ar viskas nuo paviršiaus pašalinta, ar tik viduje, ir matosi, kad jis berniukas ( negi, mergaitė ? )
Aš jau esu rašiusi, kad Bugučio galima ir nesuprasti, kad kastruotas - vaikšto vyrukas su viskuo, kas priklauso po uodega
Niurkute, kokia šaunuolė Na jau tikrai kačių namai bus
Bet katytė labai graži - tas juodas su baltu man taip gražu, o jeigu dar ir gerietė - na, kurgi ją beišleisi
Stebuklės nuotraukos kaip visada superinės Man sūnelis labai gražus - toks trykštantis gyvenimo džiaugsmu
Bitutę visai neseniai bandžiau paglostyti Tokia smalsi, pribėga, aplinkui sukinėjasi, bet mylavimams nepasiduoda - gražutė, smulkutė, mažutė, och, sakiau, - užniurkyčiau
Laila, pritariu Stebuklei - iš tiesų persai ir britai - škotukų protėviai, o kai kas ir dabar suporuoja škotukus su britais ir paskui rašo - parduodami britų nulėpausiai, arba parduodami škotų nulėpausiai ir britukai iš vienos vados
Na, aš čia juodą humorą, bet tikrai būna tokių skelbimų
Taip, kad esame giminės, o giminių - kaipgi neaplankyti
Man darbe uždėjo blokus ant SM ir Delfi žinios
Tai dabar tik po darbo parlėkusi įsijungiu ir kaip gražiai visko prisiskaičiau,
Aga, Lunyte , man irgi įdomu, kaip Točiukas kastruotas - ar viskas nuo paviršiaus pašalinta, ar tik viduje, ir matosi, kad jis berniukas ( negi, mergaitė ? )
Aš jau esu rašiusi, kad Bugučio galima ir nesuprasti, kad kastruotas - vaikšto vyrukas su viskuo, kas priklauso po uodega
Niurkute, kokia šaunuolė Na jau tikrai kačių namai bus
Bet katytė labai graži - tas juodas su baltu man taip gražu, o jeigu dar ir gerietė - na, kurgi ją beišleisi
Stebuklės nuotraukos kaip visada superinės Man sūnelis labai gražus - toks trykštantis gyvenimo džiaugsmu
Bitutę visai neseniai bandžiau paglostyti Tokia smalsi, pribėga, aplinkui sukinėjasi, bet mylavimams nepasiduoda - gražutė, smulkutė, mažutė, och, sakiau, - užniurkyčiau
Laila, pritariu Stebuklei - iš tiesų persai ir britai - škotukų protėviai, o kai kas ir dabar suporuoja škotukus su britais ir paskui rašo - parduodami britų nulėpausiai, arba parduodami škotų nulėpausiai ir britukai iš vienos vados
Na, aš čia juodą humorą, bet tikrai būna tokių skelbimų
Taip, kad esame giminės, o giminių - kaipgi neaplankyti
QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 09, 18:58)
O mamytės, viskas su mano Točiuku gerai. Viskas pas jį liko kas ir turi būt. Tik aš jį meiliai mergyte vadinu
QUOTE(Lunyte @ 2015 09 09, 22:45)
O mamytės, viskas su mano Točiuku gerai. Viskas pas jį liko kas ir turi būt. Tik aš jį meiliai mergyte vadinu
Mes gi smalsuolės - apie katinukus viską turim žinoti, o saviškius, - tai ir visur pačiupinėti, apžiūrėti...
Lunyte, gal reikėjo katytės ? Aš savo katelę tai visaip ir vadinu - Katyte, mergyte, katenka ir t.t., kas užeina ...
Išėjom pasivaikščiot
O aplinkui - miškas ir žvaigždėtas dangus...
Sidabre, kaip pas jus grazu . As irgi norėčiau tokio rojaus kampelio.
Vakar Gražuole jau atvažiavo pas mus . Tai sėdi uždaryta pas dukra kambarį po kol apsipras. Nors ji greit apsiprantanti yra, bet mano katinų chebra ja baugina. Tiesiog gal jai primena kiemą, kur teikdavo gintis nuo tokių draugų. Tikiuosi ji apsipras. Užtat Atila nerimsta, vis duris atidaro ir bando užeiti i svečius.
Papildyta:
Namų puošmena mūsų gėlyte
Vakar Gražuole jau atvažiavo pas mus . Tai sėdi uždaryta pas dukra kambarį po kol apsipras. Nors ji greit apsiprantanti yra, bet mano katinų chebra ja baugina. Tiesiog gal jai primena kiemą, kur teikdavo gintis nuo tokių draugų. Tikiuosi ji apsipras. Užtat Atila nerimsta, vis duris atidaro ir bando užeiti i svečius.
Papildyta:
Namų puošmena mūsų gėlyte
QUOTE(Niurkute @ 2015 09 12, 13:00)
Sidabre, kaip pas jus grazu . As irgi norėčiau tokio rojaus kampelio.
Niurkute, - tai užkrečiama
Mano draugė pas mane atlėkė pažiūrėti jau gal 3-tris kartus, nors anksčiau taip dažnai nesilankydavo, aš net tyliai stebėjausi - ko jai čia taip smalsu ? Ir ką gi - ji jau ieškosi namelio
Taip, kad prašom į svečius, ir tada susidėliosit savo svajones, o svajonės kartais pildosi
Aš paskutinius 15-a metų gyvenau 1-ame aukšte, kiek kartų apslampinėjau tą daugiabutį namą, vis planuodama, gal pasidaryti atskirą įėjimą per balkoną, o prie jo - kiemelį
Tai gerai, kad daugiabučio nesugrioviau
O tie gražuoliai beržai jau pamėto man rudenio lapelių į mano pievutę
Vienas yra ir mano teritorijoj, tai Katytė į jį nagus galanda, ir vis žiūri į viršų - ar neužlipus ? Perspėju aš ją, kad 40 metrų kopėčių aš neturiu ...
Gelu - gražutė apvalutė mergina
Ir mano karvytės
Tikra tiesa, savas kiemas-pasaka.
trumpaplaukiai skotukai rimtai daug labiau isryxkeja tas apvalumas.
o mes po parodos, Finute 10men ir 2 dienos, tai jau varzesi suaugusiu klasej. Nes suaugus jau 2 dienos Gavo pirma CAC, buvo nominuota i geriausius ir uzrme wcf ringe 3 vieta. Pasigyrem o "apejo" tiek ringe tiek bestuose meino meskenes sesutes tai kaip ir gera ta mano blondine, konkuruodama ne su skotais bet su meinais
trumpaplaukiai skotukai rimtai daug labiau isryxkeja tas apvalumas.
o mes po parodos, Finute 10men ir 2 dienos, tai jau varzesi suaugusiu klasej. Nes suaugus jau 2 dienos Gavo pirma CAC, buvo nominuota i geriausius ir uzrme wcf ringe 3 vieta. Pasigyrem o "apejo" tiek ringe tiek bestuose meino meskenes sesutes tai kaip ir gera ta mano blondine, konkuruodama ne su skotais bet su meinais