Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2017 01 16, 11:44)
ellinga, o kuo tau patiko tas katinukas, kuris neišeina iš galvos? grožiu? Charakteriu? Ir koks yra tas, kurį išsirinkai?

katinukas ryzas normalaus katinisko charakterio smile.gif Linksmas, atkaklus, pavalges smile.gif Nusiziuretas katukas tai nulepausis silver red spalvos, bet nu toks kazkoks netikras smile.gif net paklausiau, ar jis neserga smile.gif paimi ji ir rankas ir toks jausmas ar jis bijo ar kas jam... vos nenualpsta rankose, toks pliusinis ir su Sreko katino veidu biggrin.gif nepakaltinamas biggrin.gif ir kudas biggrin.gif
Atsakyti
Labas merginos,
senokai mes cia besirodeme, vis laiko stoka. Augame puikiai, Milka galu gale pasidare tikra KATE biggrin.gif kaip as sakau "mano karaliene" visa laika buvo tokia smulkute - o dabar jau tikrai karaliene. Bet vis dar tokia pati nelieciamybe - ateisiu kada noriu - glostysi mane irgi tik tada kai as noriu biggrin.gif
Siek tiek pokyciu musu namuose, isigijome nauja drauga Milkai. Maza pukuota juoduliuka kaciuka. Pazintis buvo nekokia - pirmas dienas snypste, reke, neprisileido. Dabar po truputi baigia nusiraminti biggrin.gif
Ellinga kokiame veislyne radote kaciuka? Labai ieskojau nulepausiuko, labai jo norejau, bet deja turbut buvo nelemta man ji tureti. Buvau susiradusi viename veislyne, bet ........ islindo labai negrazus reikalai apie ta veislyna ir teko atsisakyti sitos minties.
Na bet dabar labai dziaugiuosi musu nauju mazyliu. Inese i namus nauju veju, naujo dziaugsmo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2017 01 16, 12:13)
Ellinga kokiame veislyne radote kaciuka? Labai ieskojau nulepausiuko, labai jo norejau, bet deja turbut buvo nelemta man ji tureti. Buvau susiradusi viename veislyne, bet ........ islindo labai negrazus reikalai apie ta veislyna ir teko atsisakyti sitos minties.

lete orange. Apie kuri veislyna blogi atsilepimai?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 01 16, 14:08)
lete orange. Apie kuri veislyna blogi atsilepimai?

Buvau pas ja smile.gif bet pas kui issirinkau is kitur. Nezinau ar etiska butu rasyti koks tai veislynas, bet tikrai ne lete orange ;)
Jis nera zinomas (bent jau man jis nebuvo zinomas) jie labiau su sunimis uzsiima, bet turi ir kates. Yra ju skelbimas skelbiu.lt grazus katukai, bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 16 sausio 2017 - 17:35
QUOTE(Riolita. @ 2017 01 16, 12:44)
Tad sveikinam Bugutį su gimtadieniu 4u.gif  Linkim daug pakasiukų į minkštą ir šiltą pilvuką 4u.gif Jau visai brandus vyrukas tapo smile.gif  Kaip greitai bėga laikas  rolleyes.gif 

Neseniai skaičiau, kad kačių nosytės, kaip žmogaus pirštų antspaudai - nėra dviejų vienodų.

Va, ryža ir stačiaausė

Ačiū, Riolita, laikas tikrai greit bėga ... Net nesitiki, kad jau 5-i metai praėjo rolleyes.gif

Įdomiai čia apie kačių nosytes, kad jos skirtingos, tai kažkaip suprantama ir pastebima, bet, kad nėra vienodų ... Bet tikrai turbūt nėra, nes jos ant tiek skirtingos... bigsmile.gif

Va, ryža ir stačiaausė, ir tikra gražuolė, labai graži spalva Pumos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(armeda @ 2017 01 16, 13:13)
Labas  merginos,
Milka galu gale pasidare tikra KATE biggrin.gif kaip as sakau "mano karaliene" visa laika buvo tokia smulkute - o dabar jau tikrai karaliene.
Siek tiek pokyciu musu namuose, isigijome nauja drauga Milkai. 
Na bet dabar labai dziaugiuosi musu nauju mazyliu. Inese i namus nauju veju, naujo

armeda, labai gražus pasakojimas apie katinėlius, o kur vaizdeliai .. ? Norim pamatyti mažą juoduliuką, ir vardą sužinoti, ir karalienę Milką norim matyt ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 01 16, 13:00)
katinukas ryzas normalaus katinisko charakterio smile.gif Linksmas, atkaklus, pavalges smile.gif Nusiziuretas katukas tai nulepausis silver red spalvos, bet nu toks kazkoks netikras smile.gif net paklausiau, ar jis neserga smile.gif paimi ji ir rankas ir toks jausmas ar jis bijo ar kas jam... vos nenualpsta rankose, toks pliusinis ir su Sreko katino veidu biggrin.gif nepakaltinamas biggrin.gif ir kudas biggrin.gif

ellinga, o tas ryžas normalus tame pačiame veislyne ? jeigu taip , gal galima dar sukeisti katinėlius, kitu atveju, tik šiaip atsisakius, atrodo, užstatas dingsta unsure.gif
Aišku iš to pliušinio mažylio irgi gali išaugti nuostabus katinas, įpras prie naujų namų, pasidarys drasus, o jeigu geras apetitas - ir apvalutis pasidarys smile.gif
Kada jau parsivešit, ir kada baigsis abejonės ? bigsmile.gif

Maaam, leis papasakoti, kaip švenčiau gimtadienį
vartotojo įkelta nuotrauka
Gavau dovanų žalios žolytės, tai pripuolė Katenka ir pradėjo viena ją taršyti unsure.gif
Po to dar ji surijo konservus iš abiejų lėkštučių unsure.gif
Išėjau į lauką pasivaikščioti - pro vartus į gastroles neišleido

Po egle dovanų nebuvo unsure.gif

Bet mama pagaliau mane pamaitino atskirai ir galiu dabar gulėti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 15, 22:17)
Apsisprendžiau, kad negalim mes čia kvėpuoti tom cemento dulkėm iš bentonitinio kraiko, lyg tai ir katinai linksmesni pasidarė ir kailiai jau švaresni, ir kvapo jau taip nejaučiu... biggrin.gif

As dabar betonini nupirkau pabandymui, bet isidejau ir oko plus i krepseli pabandymui. Zooplus.de man pasirode pigiau, dar tikiuos su papildomais -10% nusipirkti

Bugati su gimimo diena, jis tikras niurkis smile.gif

Ryzas tame paciame veilsyne, uzklausiau ar ir ji kastravo (nes planavo kartu abu katinukus kastruoti), bet mano vyrui kazkodel tas "slangas" labiau i akis krito biggrin.gif negaliu perkalbeti. Man ir paciai jo gaila, bet ir ryzas is galvos neiseina biggrin.gif kankinuosi biggrin.gif Parasiau laiska, kaip kastracija praejo, bet dar negaunu ats (nors zadejo parasyti), jei viskas ok, rytoj vaziuosim pasiimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 16 sausio 2017 - 21:02

Nerealus Jusu katukai Sidabre.
per telefona neisikelia einu prie kompiuterio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 16 sausio 2017 - 21:14
Musu namu dziaugsmai
Atsiprasau kazkodel nuotraukas apverte ne taip verysad.gif

Pridėta:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 16 sausio 2017 - 21:30
Ot Bugučio gimtadienis biggrin.gif . Katenka žolę sutaršė, guliašą surijo, Bugiui net iš namų teko išeiti biggrin.gif . Gerai, kad mamka vaiką parsivedė ir pamaitino biggrin.gif

Koks mielas juodas pūkuotas cepelinukas wub.gif Kiek judesio jie įneśa į namus.

Lapkričio mėn. ir aš turėjau mažylę katytę parsivežusi iš sodo, ieškojau jai namų rolleyes.gif
Atsakyti
Aga, Bugučio gimtadienis kažkoks vargingas biggrin.gif
Riolita, o ar sekėsi padovanoti sodo mažylę ?

armeda, dabar turite visą komplektą - gražuolė balta Milka ir juodas kamuoliukas ( vardo nežinome ), katytė ir katinėlis, trumpaplaukė ir ilgaplaukis .... biggrin.gif
Milka iš tiesų rimta ir solidi dama ax.gif

ellinga, kiek suprantu, katinėlį imsite 3-ų mėn., ir jau kastruotas ?
Kažkada prisiskaičiau rimtų straipsnių (medikai-veterinarai ) ir ten buvo nepalankūs atsiliepimai apie ankstyvąją kastraciją, ir tie argumentai mane pilnai įtikino, todėl dabar turiu giežtą nuomonę apie ankstyvą kastraciją unsure.gif
Suprantu veisėjus, parduoda ir nenori turėti abejonių, kad katinėlis gali būti naudojamas veisimui, tiksliau dauginimui, nes po to ir atsiranda skelbimai "tėvai su dokumentais, kačiukai - be dokumentų". Bet negi negalima bent kiek pasitikėti pirkėju, arba derinti su pirkėju, kaip jisai norėtų, fiksuoti visus susitarimus sutartyse, arba dokumentus atiduoti, kai visos sąlygos įvykdytos, t.y. pirkėjas atlieka kastraciją, kaip ir numatyta sutartyje ?
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 16, 22:16)
ellinga, kiek suprantu, katinėlį imsite 3-ų mėn., ir jau kastruotas ?

20d bus 4 men ir siandien ji kastravo. Pati veiseja uz ankstyva kastracija, as tvirtos nuomones neturejau. Bet kaciukus atiduoda jau kastruotus, nes ir pati veiseja turi skaudzios patirties kai sutarty nurodyta, kad privales kastruoti, o zmones to nesilaiko
Atsakyti