Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Sveika, ellinga,
Prašom parodyti, kokį grožį išsirinkote ( tikiuosi, iš veisėjos kokią nuotraukytę turite), tada jau mes patarimus... biggrin.gif
Kraitelis gal čia ne visas...O kur draskyklė ? Nagučius katinėlis kasdien kažkur galanda, kad ir karpomi, todėl iš karto - prie draskyklės smile.gif
Gal dar kokį guoliuką, kokį žaisliuką ?
Taip, boksą aš turiu standartinį, , nemažą, kad ir suaugęs tilptų, pastatau ant sėdynės, permetu diržą ir segu, kaip keleivį tą dėžę, tiesiog jeigu staigiai stabdant ( jeigu taip nutiktų ), kad nenukristų visa dėžė su katinėliu unsure.gif
O visa kita lyg ir susiplanavot, lauksim pasirodant ir tikimės įspūdžių iš naujo gyvenimo etapo - su katinėliu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 08, 20:00)
Sveika, ellinga,
Prašom parodyti, kokį grožį išsirinkote ( tikiuosi, iš veisėjos kokią nuotraukytę turite), tada jau mes patarimus... biggrin.gif

Planuojame nuvaziuoti ir vietoje issirinkti, nes nei vieno nulepausio trumpaplaukio pas veisejus neradau unsure.gif rinksimes is ilgaplaukiu smile.gif kol uzstato nesumokejom nenoriu svajot ir girtis smile.gif

O kur perkates kaciu rakandus? Gal kur palankesnes kainos buna? Pradejau dometis ir tai baisiau nei vaiko kraiteli supirkt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ellinga: 08 sausio 2017 - 21:12
Ellinga, neparašėt iš kokio miesto, tai patarimai gali netikti
Na, sakykim, aš jau nieko ir neperku, katinai jau nebejauni ( Bugučiui - 5 m., Katytei - apie 10 m. ), be to viskas jau ir supirkta mirksiukas.gif Draskyklę pirkau iš Superkatės, yra tokia parduotuvė Vilniuje, ir internetu jie viską parduoda, bet kainos pas juos...nu, kaip čia pasakius...Bet yra,sakyčiau, visko. Vilniuje Kalvarijų turguje yra ir maisto, ir visi reikmenys, daug kas nėra labai brangu, arba, žymiai pigiau, negu Kikoje ir pan. Dar kažkada viena forumietė ieškojo draskyklės savo škotukui, tai žiūrinėjom skelbiu.lt skelbimus, buvo pasirinkimas, ir kainos prieinamos
Taip, kad rinktis yra iš ko, aišku, tas pirmasis apsirūpinimas, tikrai nemažai kainuoja, nesvarbu kokiom kainom, ir iš nedidelių susidaro nemažai... unsure.gif
Bet po to, lieka rūpintis tiktai maistu, kraiku, na dar kokį žaislą palepinimui, ypač, kol mažylis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 08, 21:30)
Ellinga, neparašėt iš kokio miesto

Is Vilniaus as, jau ziurejau superkate, dar FB foume radau zooplus.de (boksas ten gausis pigiau) atrodo galva kvadratine ir visko norisi biggrin.gif
Atsakyti
I ka atkreipti demesi renkantis kaciu kraika ir tualeta?
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2017 01 09, 12:37)
I ka atkreipti demesi renkantis kaciu kraika ir tualeta?

Sveika, ellinga,
Tik po darbo galiu paskaityti ir parašyti ...
Sakyčiau, WC yra geriausia uždaras, aš tokį naudoju, bet dureles esu išėmusi, katėms taip patogiau, katės irgi nori šiek tiek privatumo. Pamenu, kai dar turėjau atvirą ir įėjau į WC kaip tik tuo metu, kai Katytė ten sėdėjo, tai ji mane apšnypštė, kaip didžiausią priešą biggrin.gif Nors gyvenime nėra šnypštusi ant nieko... biggrin.gif
Kraikas - pradžioje geriausiai toks pat, kaip naudojo veisėja. Geriausiai, sušokantis.
Niekada nenaudojau silikoninio, sako mažiems kačiukams bado pėdutes ir jie bijo lipti į WC, nes duria ir skauda. Naudojau medinį OKO plius, bet jis gana brangus, teko pereiti prie bentonitinio sušokančio, bet aš jaučiu, kad katinų kailiukai pridulka, nu, jaučiu tą cemento kvapą, nors tu ką unsure.gif Bet pirkti natūralius - tiesiog per brangu, reikia laukti geresnių laikų ... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 09, 19:09)
Sveika, ellinga,

Aciu uz patarimus 4u.gif vakar lyg kraitelio pagrinda supirkau, lauksiu siuntos smile.gif
Atsakyti
Suskaičiuokim katinus biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 14, 18:21)
Suskaičiuokim katinus 

Man atrodo kad čia dar ne visi biggrin.gif . Dar viens labai laibas židinį saugo biggrin.gif . Bugi, primink, kada tave sveikint reiks? 19?
Namie oras toks sausas, kad Šelmis net šnopuoja garsiai miegodamas. Niekaip nepridrėkinu iki normos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 15 sausio 2017 - 22:13
Mane tai tokie dvilypi jausmai kamuoja. Buvom veislyne, issirinkom kaciuka, palikom uzstata... o sapnuoju ir is galvos neiseina visai kitas katinas doh.gif ir visiskai priesingas tipazas nei man patinkantis katinai... ryzas ir staciaausis unsure.gif lengviau buvo vyra issirinkt nei katina (su vyru jei neitiks issiskirt galima biggrin.gif ) Jau noriu, kad kaciukas greiciau pas mus atvaziuotu, gal visos tos dvejones nurimtu
Atsakyti
Riolita, Šelmio nosytė, tikriausia, siauresnė negu Pumos. Aš kai išgirstu, kad Bugutis šnopuoja, tai pavalau, atrandu juoduliukų toj siauroj noselėj bigsmile.gif
Mano namuose oras lyg tai normalus, yra ten kažkokia rekuperacinė sistema, sienose tarpai ( sienų viduje ) ir išeina tokios vėdinimo angos, tai niekada nebūna drėgmės ant langų ir oras normalus smile.gif
Jooo, Bugučio gimtadienis rytoj blink.gif
Pradėjau pirkti vaikui dovanas biggrin.gif OKO plius kraiką parvilkau, rytoj teks dar vieną nupirkti, nes 20 proc.nuolaida zooprekėse bigsmile.gif
Apsisprendžiau, kad negalim mes čia kvėpuoti tom cemento dulkėm iš bentonitinio kraiko, lyg tai ir katinai linksmesni pasidarė ir kailiai jau švaresni, ir kvapo jau taip nejaučiu... biggrin.gif

ellinga, nu jo.... galvosūkis rimtas... unsure.gif Sakoma, kad kačiuką reikia imti tą, kuris tikrai krito į dūšią, o jeigu dar prieina ir bendrauja, reiškia, jis pats pasirenka šeimininką, t.y. jam irgi patinka atėjęs žmogus bigsmile.gif
Aš Bugutį kai rinkausi buvo paprasčiau - visi kačiukai buvo tokios smėlinės spalvos
( lilac -lelijinės ), apie 5-i ten lakstė, bet Bugutis buvo vienintelis nulėpausis, nors jis prie manęs ten ir nėjo, visi katinėliai buvo užsiėmę lakstymais ir gaudymais, aš susipakavau jį ir iškart išsivežiau... biggrin.gif
Atsakyti
Tad sveikinam Bugutį su gimtadieniu 4u.gif Linkim daug pakasiukų į minkštą ir šiltą pilvuką 4u.gif Jau visai brandus vyrukas tapo smile.gif Kaip greitai bėga laikas rolleyes.gif Bugučio gimtadienį maždaug atsimenu, nes draugės panašiu laiku - 17d., tik tikslią dieną vis užmirštu mirksiukas.gif

Šelmio nosytė tokia siaura ir aukšta, ir šnervytės labai siauros, Pumos - plati ir žema. Vakar kankinau katuką, bandžiau išvalyt nosiuką, bet nelabai kas pavyko ax.gif Dažnai atkreipiu dėmesį į katinukų nosytes. Kokios jos visos skirtingos, yra ir su tamsesniais apvadukais. Neseniai skaičiau, kad kačių nosytės, kaip žmogaus pirštų antspaudai - nėra dviejų vienodų.

ellinga, o kuo tau patiko tas katinukas, kuris neišeina iš galvos? grožiu? Charakteriu? Ir koks yra tas, kurį išsirinkai?

Va, ryža ir stačiaausė
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti