Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Maaaam ! Noriu būti kuriliuku ax.gif Gal būsiu toks pat gražus kaip ir Ainu ax.gif ax.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Bet ką daryt su mano uodega ? blink.gif

Nu niekaip neišeina ją paslėpti unsure.gif
Atsakyti

Vaje, Buguti, nereikia visai tavo gražios uodegos slėpti, tu visas ir taip tobulas.  :wub: Kur, Sidabre, jūs saulės randate, kad tokios šviesios, jaukios Jūsų namų su katukais nuotraukos.  :D Ainu tikisi, kad ir Bugutis su Katyte po eglute rado kalėdinių dovanėlių.  :4u: 

IMG_5674.jpg

Atsakyti
Aist, Bugutis nugriuvo nuo tokių gražių žodžių, jam skirtų bigsmile.gif

Dėl apšvietimo - nu, ką aš žinau...Namai iš tiesų šviesūs, saulė, jeigu ji būna, tai tikrai visus namus apšviečia. Kai kada naudoju blicą, bet šios dienos nuotraukos - be blico, tiesiog fotografavau, kad aparatas - ne į langus.
Užtat mano namus baigia okupuoti gėlės, joms čia kaifas, greit man teks išsikraustyti, nes vietos neliks biggrin.gif
Įdėsiu vaizdelį, kas liko iš mano pirmo aukšto didelio lango blink.gif
Aišku, čia viena ir iš lauko priglausta, kad nesušaltų savo cementiniam vazone, bet ta didžioji ( aš ją vadinu raudona dilgėle, nes pavadininimo nežinau), pasodinta tik birželio mėn. iš mažos gal 5 cm šakelės...
Atsakyti

Gerai, kad uodeguotieji maloningai leidžia gėlėms augti.  :D išvirtęs pliušinukas Bugis  :wub: 

Atsakyti
Jau ateina Nauji Metai,
Vietoj sniego, - šlapi batai,
Bet neverta daug liūdėti,
Laikas linksmintis pradėti 4u.gif

Atsakyti
Su šventėmis visas 4u.gif Telydi sėkmė, džiaugsmas, laimė, artimųjų šypenos 4u.gif Nenustokite svajoti 4u.gif 4u.gif Škotukam- guliašiukų ir kasdienių pakasiukų
Atsakyti
Sveiki,
Visas ir visus škotukus, jų šeimininkes, ir šios temos svečius - dar kartą su Naujais metais, su nauja laime, sveikatos ir visų svajonių išsipildymo 4u.gif

Kaip rodo mano senas bezmėnas,- aš turiu 5 kg meilės ir 3,5 kg laimės biggrin.gif
Manau, kad jis šiek tiek klysta, nes lyg tai visko yra šiek tiek daugiau... bigsmile.gif

Štai - laimė trypčioja lauke ...

Ir meilė veržiasi pro duris rolleyes.gif
Nu, įleiskit, nors į sandėliuką blink.gif

Tiesa, Bugutis - gurmanas, nu jam taip kartais norisi ko nooors... Ir ką gi - palaižė mano salotas : marinuotos alyvuogės, džiovinti pomidorai, česnakai, citrinų sultys, garstyčių grūdeliai.... ir pan. Po to dar ilgai laižėsi - uuuuchhh bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 02 sausio 2017 - 19:59
Sveikos,
gal jau ir nebepamenat musu, Guzyte tokia auginu, seniau pasirodydavau temoje...
zodziu ieskau patarimo, zinau kad yra daug patyrusiu augintoju. Guzyte siandien susilauke vaikuciu, deja, su cezario pagalba. Vet. gydytoja isleido namo, sake turi pati maitint ir viskas bus ok. bet Guze visiskai neina pas kaciukus, jei bandom pridet prie papuko tai net urzgia verysad.gif o mazyliai verkia, iesko mamos...
vaziuosim dabar I budincia vet.vaistine misinuko, bet gal kas esat susidure butent su cezariu ir maitinimu po to. kaip padet mamai ir kaciukams?
sirdis plysta girdint ju miaukima ir bijau kad liudnai baigsis, jei jai neprabus motiniskas instinktas...
pries metus vados pati susilauke, sekmingai, ismaitino kuo puikiausiai. kodel dabar kitaip-neisivaizduoju verysad.gif
Atsakyti
Sveika, auksine,
Tikrai Jus prisimenam, ir Guzytę pamenu, tik negalvojau, kad ji bus skirta kačiukų gimdymui, maniau, šiaip, šeimos džiaugsmui ..... unsure.gif
Aišku, atvejis ekstra, nežinau ar per forumą galima sulaukti skubaus ir aiškaus patarimo, juo labiau, kad čia jau visai nebesilanko škotukų veisėjai, tikriausia, ir šios temos jie visai neskaito...Čia tik aš vis dar pakvailioju , norėdama priminti, kad škotukai - graži ir miela veislė ax.gif
Anksčiau veisėja Niurkutė ką nors patardavo forume arba asmeniškai su ja bendraujant
Dar bendroje katinėlių temoje merginos turi patirties, nes daugelis iš jų globoja tiek kates, tiek kačiukus, kartais surastus tiesiog gatvėje, arba gelbsti gatvės katytes, kurios jau nėsčios, ar po gimdymo... unsure.gif
Na, laikykitės, sėkmės Jums, gaila Guzytės ir mažylių...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2017 01 04, 06:55)
Sveika, auksine,
Tikrai Jus prisimenam, ir Guzytę pamenu, tik negalvojau, kad ji bus skirta kačiukų gimdymui, maniau, šiaip, šeimos džiaugsmui ..... unsure.gif
Aišku, atvejis ekstra, nežinau ar per forumą galima sulaukti skubaus ir aiškaus patarimo, juo labiau, kad čia jau visai nebesilanko škotukų veisėjai, tikriausia, ir šios temos jie visai neskaito...Čia tik aš vis dar pakvailioju , norėdama priminti, kad škotukai - graži ir miela veislė  ax.gif
Anksčiau veisėja Niurkutė ką nors patardavo forume arba asmeniškai su ja bendraujant
Dar bendroje katinėlių temoje merginos turi patirties, nes daugelis iš jų globoja tiek kates, tiek kačiukus, kartais surastus tiesiog gatvėje, arba gelbsti gatvės katytes, kurios jau nėsčios, ar po gimdymo... unsure.gif
Na, laikykitės, sėkmės Jums, gaila Guzytės ir mažylių...

aciu, Sidabre.
oi ji tikrai nera skirta gimdymui, ji musu seimos nare, ir jos vaikuciai gyvena musu artimiausioje aplinkoje, matom ir mylim juos toliau wub.gif
o sios vados 3 kudikeliai deja nakties neisgyveno, 2 dar laikosi, bet Guze ir toliau juos ignoruoja ir mano manymu sunkiai atsigaudineja po narkozes. vet. gydytoja sake kad po keliu valandu turi but viskas ok, bet praejo jau virs 12 val o ji tik dabar panaseja I save. visa nakti bludijo. o as visa nakti mazylius maitinau spec.misinuku, bet mamos meiles ir silumos vistiek negaliu atstot.
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2017 01 04, 10:33)

Oi kokios liūdnos žinios po nakties. Laikykitės, Auksine. Gal tuos du pavyks išgelbėti. Laikykite juos ant/šalia guminės šildyklės (grielkos) arba padėkite prie jų bambalį su šiltu vandeniu, kad jiems būtų šilčiau. Kreipkitės patarimų į dinką katinėlių temoj.

Atsakyti
Sveikos,

kaciuku myletojos smile.gif
Nusprendem nusipirkti augintini, lyg jau ir issirinkome. Laukia keli etapai smile.gif boksas, kraiko deze, kraikas, sukos, zirklutes nagams ir indukai smile.gif Del maisto tikiuosi rekomendacijos is veisejos smile.gif pradziai to uztenka?
Pradejau ieskoti bokso ir jau strigau biggrin.gif perskaiciau, kad segasi auto. Kokiu budu? Per viduri esancio dirzo uztenka? Nes kitas vietas okupave vaikai...
Atsakyti