Na, matau, kak apie škotukus visai nėra norinčių kalbėti, tačiau paskaitančių vis dar yra
Todėl temą keliu aukštyn, Bugutis pasidemonstruos savo tinginio pozas, juk reikia temą kaip nors pribaigti, o naujos, matomai, ir nebeprireiks, juo labiau,- čia visokios naujos versijos...
Taigi, - Bugutis intensyviai prausiasi
Ir plauna nugarą
Ir darosi manikiūrą
Tada įsikuria miegoti
Geriausia, kai niekas netrukdo
na- tai įlįsiu ir aš pas kaimynkas.. Su Triše :
ir jos nauja sugyventine Lape
Trišės labai gražios apvalios žalios akys , o Lapė kokia gracinga elegantiška pana Net keista, kad tokia lieknutė, kai maniškiai savo papilves pažeme neša
Džiaugiuosi, kad taip gražiai katytės pritapo ir namai pilni murkalių
Vilkra, labai gražios katytės - abi
Trišės labai gražios apvalios žalios akys , o Lapė kokia gracinga elegantiška pana Net keista, kad tokia lieknutė, kai maniškiai savo papilves pažeme neša
Džiaugiuosi, kad taip gražiai katytės pritapo ir namai pilni murkalių
Na- žinai- tas Lapės lieknumas man varo neviltį- Trišė tokia rubeniškų formų katė- o šita- sliekas su kailiu- Galiu parodyti, kaip atrodė su suknele po sterilizacijos- net baisu ..
Kai nebeturėsiu škotukų namų, Bugutį atnešiu į VISŲ KATINĖLIŲ temą
Papildyta:
Nu jooo... su šita suknia, tai tikrai ilgas sliekutis... Bet gal čia toks sudėjimas ? Juk būna lieknos katės, sakykim orientalai, ar kitos rytietiškos veislės katės ? Aš tai apčiupinėju, jeigu kauliukai "nebarška" ir yra poodinis riebaliukų sluosnis, tai viskas gerai, o jeigu dar su apetitu viskas tvarkoj, - tai ir nėr problemų, vadinasi, taip turi atrodyti
Kai nebeturėsiu škotukų namų, Bugutį atnešiu į VISŲ KATINĖLIŲ temą
Papildyta:
Nu jooo... su šita suknia, tai tikrai ilgas sliekutis... Bet gal čia toks sudėjimas ? Juk būna lieknos katės, sakykim orientalai, ar kitos rytietiškos veislės katės ? Aš tai apčiupinėju, jeigu kauliukai "nebarška" ir yra poodinis riebaliukų sluosnis, tai viskas gerai, o jeigu dar su apetitu viskas tvarkoj, - tai ir nėr problemų, vadinasi, taip turi atrodyti
O -nėra to blogo, kas neišeitų į gerą- Bugutis atsikraustys pas mus.. VALIO
klausiau veterinarės- sakė- sudėjimas toks. Nors kūdena tokia, kad dar paieškoti reikia. Ėda gerai, kraujo tyrimai geri. Laksto irgi pagerintai. Turbo-sliekas.
O Bugutis sniego nebijo? nes Trišė išvesta į lauką- tai tik pasidrasko nagus į artimiausią medį ir traukia šeimininkę namo.
</p>
Na, kaip čia pasakius... per gilų sniegą nebraidžioja, jeigu šalta, greit eina namo, letenytes vis pasilaižo, jeigu snieguotos, prisėsti ant sniego nepatinka, stengiasi sėstis ten, kur nėra sniego Aš ir pati ilgai būti neleidžiu, arba kviečiu namo, arba parsinešu Bet jis žino, kad aplinkui paukčiukai čirškia, ir į tą lesyklėlę atskrenda, per langą jie mato, tai bėga tikrinti, ieškoti tų paukščiukų kiekvieną rytą vakarą, ir kas pusvalandį vėl susiruošia į lauką...
Sveikinimai škotukams ir jų dvikojams su Šventėmis! Bugučiui su Katyte Ainu siunčia mieguistus pusiaunulėpausiškus linkėjimus:
Na, ir su šiokiomis tokiomis pastangomis pilnai nulėpausiški Kalėdiniai linkėjimai: