Na tai ateik pas mus, parelaksuosim kartu, Bugutį su sugyventine atneši, mums akis ir dūšią savo gražiomis nuotraukomis praskaidrinsi
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:04)
Na tai ateik pas mus, parelaksuosim kartu, Bugutį su sugyventine atneši, mums akis ir dūšią savo gražiomis nuotraukomis praskaidrinsi
Oi, ačiū, busy, kažkaip man paprasčiau būti pašaline stebėtoja, norint bendrauti, reikia ir atsakyti, ir komentuoti, tiesiog tiek visokių įvykių aš nespėčiau pakoment, pagirt, o iš šalies - spėju ir pasidžiaugti, ir pasijuokti, ir kartais susimąstyt ir paliūdėt, kai gyvenimas visoms visokių staigmenų iškrečia...
Bet jūs visos ten labai pozityvios, nuotaikingos, iš jūsų tik pasimokyt
nebūtina visko sukomentuoti, nes nu tikrai nėra įmanoma, jei diena būna produktyvi pokalbiuose Bet nu, Bugutį vistiek galėtum atnešti O tai škotukų namuos praktiškai viena ir gyveni
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:28)
nebūtina visko sukomentuoti, nes nu tikrai nėra įmanoma, jei diena būna produktyvi pokalbiuose Bet nu, Bugutį vistiek galėtum atnešti O tai škotukų namuos praktiškai viena ir gyveni
Aš ne tik škotukų namuos viena gyvenu...
QUOTE(Sidabrė @ 2016 11 22, 23:31)
Aš ne tik škotukų namuos viena gyvenu...
o kur da?
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:40)
o kur da?
Ot, smalsutė Taigis, savo namuose, kuriuose jau ir šildymas atsirado, aš taip pat viena
Ui, dar katinėliai
Gerai, kad pasitaisei, tu ne viena, tave supa murkliai
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:52)
Gerai, kad pasitaisei, tu ne viena, tave supa murkliai
Viskas tvarkoj su ta mano vienatve, kitaip net nemokėčiau, o murkliai tikrai padeda neliūdėt Be to, esu veiklos žmogus, vos spėju suktis, ir visur esu tarp žmonių ir su žmonėmis, tarp gerų žmonių
Ir aš, ir aš čia dar biškį gyvenu
Sidabre, nu tikrai, juk galite ir katinėlių temoje bendrauti, ne pirmą kartą esate kviečiama Jūs komunikabili ir, manau, bendravimo šitoj temoj jums turėtų neužtekti Giriu ir aš katinėlių temos merginas Nerealios, seperinės, fantastiškos merginos, džiaugiuosi temos pozityvumu ir tolerancija
Teatleidžia man jos, kad kartais pakabu ten apačioje
Ir dar džiaugiuosi jūsų rimto šildymo sezono pradžia Sveikyju viską susitvarkius Šaunuolė jūs. Visi rimčiausi darbai jau padaryti.
Sidabre, nu tikrai, juk galite ir katinėlių temoje bendrauti, ne pirmą kartą esate kviečiama Jūs komunikabili ir, manau, bendravimo šitoj temoj jums turėtų neužtekti Giriu ir aš katinėlių temos merginas Nerealios, seperinės, fantastiškos merginos, džiaugiuosi temos pozityvumu ir tolerancija
Teatleidžia man jos, kad kartais pakabu ten apačioje
Ir dar džiaugiuosi jūsų rimto šildymo sezono pradžia Sveikyju viską susitvarkius Šaunuolė jūs. Visi rimčiausi darbai jau padaryti.
Tai nekabekit merginos, dalyvaukit