Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Na tai ateik pas mus, parelaksuosim kartu, Bugutį su sugyventine atneši, mums akis ir dūšią savo gražiomis nuotraukomis praskaidrinsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:04)
Na tai ateik pas mus, parelaksuosim kartu, Bugutį su sugyventine atneši, mums akis ir dūšią savo gražiomis nuotraukomis praskaidrinsi 4u.gif

Oi, ačiū, busy, kažkaip man paprasčiau būti pašaline stebėtoja, norint bendrauti, reikia ir atsakyti, ir komentuoti, tiesiog tiek visokių įvykių aš nespėčiau pakoment, pagirt, o iš šalies - spėju ir pasidžiaugti, ir pasijuokti, ir kartais susimąstyt ir paliūdėt, kai gyvenimas visoms visokių staigmenų iškrečia...
Bet jūs visos ten labai pozityvios, nuotaikingos, iš jūsų tik pasimokyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 lapkričio 2016 - 22:25
nebūtina visko sukomentuoti, nes nu tikrai nėra įmanoma, jei diena būna produktyvi pokalbiuose biggrin.gif Bet nu, Bugutį vistiek galėtum atnešti 4u.gif O tai škotukų namuos praktiškai viena ir gyveni
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:28)
nebūtina visko sukomentuoti, nes nu tikrai nėra įmanoma, jei diena būna produktyvi pokalbiuose biggrin.gif Bet nu, Bugutį vistiek galėtum atnešti 4u.gif O tai škotukų namuos praktiškai viena ir gyveni

Aš ne tik škotukų namuos viena gyvenu... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 11 22, 23:31)
Aš ne tik škotukų namuos viena gyvenu... biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o kur da? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:40)
o kur da? bigsmile.gif

Ot, smalsutė biggrin.gif biggrin.gif Taigis, savo namuose, kuriuose jau ir šildymas atsirado, aš taip pat viena biggrin.gif unsure.gif
Ui, dar katinėliai ax.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 lapkričio 2016 - 22:45
Gerai, kad pasitaisei, tu ne viena, tave supa murkliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 11 22, 23:52)
Gerai, kad pasitaisei, tu ne viena, tave supa murkliai 4u.gif

biggrin.gif Viskas tvarkoj su ta mano vienatve, kitaip net nemokėčiau, o murkliai tikrai padeda neliūdėt bigsmile.gif Be to, esu veiklos žmogus, vos spėju suktis, ir visur esu tarp žmonių ir su žmonėmis, tarp gerų žmonių ax.gif
Atsakyti
Ir aš, ir aš čia dar biškį gyvenu biggrin.gif
Sidabre, nu tikrai, juk galite ir katinėlių temoje bendrauti, ne pirmą kartą esate kviečiama mirksiukas.gif Jūs komunikabili ir, manau, bendravimo šitoj temoj jums turėtų neužtekti mirksiukas.gif Giriu ir aš katinėlių temos merginas 4u.gif Nerealios, seperinės, fantastiškos merginos, džiaugiuosi temos pozityvumu ir tolerancija 4u.gif 4u.gif
Teatleidžia man jos, kad kartais pakabu ten apačioje tongue.gif

Ir dar džiaugiuosi jūsų rimto šildymo sezono pradžia 4u.gif Sveikyju viską susitvarkius 4u.gif Šaunuolė jūs. Visi rimčiausi darbai jau padaryti.

Atsakyti
Tai nekabekit merginos, dalyvaukit biggrin.gif
Atsakyti
Ir aš, ir aš čia gyvenu ax.gif Ir kviečiu visus škotukus ir neškotukus apsilankyti šitoj temoj mirksiukas.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Riolita, dar ne visai viskas... unsure.gif Teks fasadą dar atnaujinti... unsure.gif Kada nors...

Busy, pasenau, nebenoriu su visom jaunom mergaitėm flirtuoti biggrin.gif
Atsakyti
Tas saldus žodis - MIEGAS biggrin.gif

Atsakyti