Tai fotografuoji mus, ania ?
Na gerai - fotografuok
Šyyypsena...
Sveikos merginos ir visi skotukai
Atejo metas kai namuose truksta dar vienos skotukes Pribrendom kad vienos nebeuztenka, tad ieskom dar vieno gyventojo - tik si karta nulepausio.
Gal kas nors galetu papasakoti apie veislyna Arcus*LT" ?
labai mazai info apie juos Ten nusiziurejom viena grazuolyte
Atejo metas kai namuose truksta dar vienos skotukes Pribrendom kad vienos nebeuztenka, tad ieskom dar vieno gyventojo - tik si karta nulepausio.
Gal kas nors galetu papasakoti apie veislyna Arcus*LT" ?
labai mazai info apie juos Ten nusiziurejom viena grazuolyte
Sveika, Armeda,
Kaip gaila, kad neatnešat parodyt savo katytės Aš apie veislynas, sakyčiau, labai mažai žinau, kai turi savo katinėlį, taigi nesidomi kaip ten visi veislynai gyvena Pagal pavadinimą pažiūrėjau internete - tai žinomas veislynas, nuolat dalyvaujantis parodose, daug kartų tapę nugalėtojais, ir net pasaulio čempionais. Gal būt jie vienu pavadinimu ar bendrasavininkų pagrindu veisia ir šunis ( Lyg tai Arcus spalvos ). Gyvūnai pas juos įdomūs reti, daug Amerikos riestaausių, škotukai, kaip supratau dabar ilgaplaukiai. Tik neradau, kokia škotukė ten parduodama ... Gal kažką neteisingai randu, bet labiausiai jų reklama FB patalpinta
Sakyčiau, verta susisiekti, pabendrauti ir katytę apžiūrėti ir viską pamatysit
Kaip gaila, kad neatnešat parodyt savo katytės Aš apie veislynas, sakyčiau, labai mažai žinau, kai turi savo katinėlį, taigi nesidomi kaip ten visi veislynai gyvena Pagal pavadinimą pažiūrėjau internete - tai žinomas veislynas, nuolat dalyvaujantis parodose, daug kartų tapę nugalėtojais, ir net pasaulio čempionais. Gal būt jie vienu pavadinimu ar bendrasavininkų pagrindu veisia ir šunis ( Lyg tai Arcus spalvos ). Gyvūnai pas juos įdomūs reti, daug Amerikos riestaausių, škotukai, kaip supratau dabar ilgaplaukiai. Tik neradau, kokia škotukė ten parduodama ... Gal kažką neteisingai randu, bet labiausiai jų reklama FB patalpinta
QUOTE(Sidabrė @ 2016 11 13, 16:04)
Sveika, Armeda,
Nepykit, kad vis neuzsukam i temute. Kazkaip FB dazniau sedim Ten ir nuotraukas paprasciau ideti. Kazkada ir sitas forumas palengvins visa tai
O del veislyno.... na as radau FB ju skelbima kad parduodama katyte. Nu ji tiesiog tobula. tik va informacijos nera labai daug apie juos Bendravom jau su savininke siek tiek. Katytei 5 menesiai. Tik va vis bijau kaip musu Milka priims as susigyvens. daug labai klaustuku.
Armeda, apie kačių supažindinimą ir sudrauginimą yra labai daug patarimų, pradedant apgyvendinimu atskiruose kambariuose pradžioje, lėtu supažindinimu, ir baigiant maitinimu netoli viena kitos, kai maistas skanus ( pvz.mėgstami konservukai ) ir katės nebebijo būti viena šalia kitos. Aišku, naujoji katytė iš veislyno, kur buvo daug kačių, tikrai nebus baili, bet va, Milka gali pradėti pergyventi dėl neprašytos draugės Bet tikrai visos katės susipažįsta ir pradeda bendrauti, juo labiau, kad škotukai nėra pikti, kerštingi ar agresyvūs
FB kažkaip nemėgstu ir ten nebendrauju ...
FB kažkaip nemėgstu ir ten nebendrauju ...
Labas vakaras
Ateinu pagirti Bugytį ir jo saldų miegelį. Visas atsipalaidavęs ir dar uodega užsiklojęs
Sidabrei šimtas balionų už nuolatinį temos reanimavimą
Mano geruliai visai miegaliai pasidarė, na dar kartais kudlas viens kitam papešioja, kurias paskui aš turiu surinkti, kartais į balkoną pasiprašo patupėti ir miega, miega, miega... Kartais už mane anksčiau miegoti nueina
Sūnus su drauge įsigijo katytę - bengaliukę. Tai ten veiksmo bus. Bet dar bailiukė. Tik trečia savaitė pas juos, bet kažkaip sunkiai adaptuojasi. Beveik savaitę slapstėsi namuose. Dabar nebesislapsto, bet nenori būti glostoma, tik pajaučia rankas ir sprunka.
Ateinu pagirti Bugytį ir jo saldų miegelį. Visas atsipalaidavęs ir dar uodega užsiklojęs
Sidabrei šimtas balionų už nuolatinį temos reanimavimą
Mano geruliai visai miegaliai pasidarė, na dar kartais kudlas viens kitam papešioja, kurias paskui aš turiu surinkti, kartais į balkoną pasiprašo patupėti ir miega, miega, miega... Kartais už mane anksčiau miegoti nueina
Sūnus su drauge įsigijo katytę - bengaliukę. Tai ten veiksmo bus. Bet dar bailiukė. Tik trečia savaitė pas juos, bet kažkaip sunkiai adaptuojasi. Beveik savaitę slapstėsi namuose. Dabar nebesislapsto, bet nenori būti glostoma, tik pajaučia rankas ir sprunka.
QUOTE(Riolita. @ 2016 11 19, 22:54)
Labas vakaras
Sūnus su drauge įsigijo katytę - bengaliukę. Tai ten veiksmo bus.
Sūnus su drauge įsigijo katytę - bengaliukę. Tai ten veiksmo bus.
Labas rytas,
Ot miegaliai
Apie bengaliukus - nu, supergražūs katinėliai, ai, katinai visi yra gražūs
Bet aš eilinį kartą džiaugiuosi, kad turiu savo lėtapėdį škotuką
Vakar kirpau nagus, Bugiui - tragedija, verkė ir įkando į pirštą, aišku, musė kanda skaudžiau Papūčiau į nosį, sėdėjo kaip pašventintas, bijojo net pajudėti, kol nukirpau
Nupirkau ir šiaip ne taip pritvirtinau vaikams televizorių Tik Animal kanalo vis dar nerodo
Bugutis gastroliuoja į lauką, žaidžiame "išleis-įleisk" bet jau mažiau laksto pataisė figūrą, kauliukų nesuskaičiuosi, tai vadinu ir rutuliuku, ir meškiuku ...
Laukiu vasaros
eškau vasaros
Tikiuosi - ši gėlytė valgoma
Neisiu dar namooo
QUOTE(Sidabrė @ 2016 11 20, 09:35)
Bet aš eilinį kartą džiaugiuosi, kad turiu savo lėtapėdį škotuką
Vakar kirpau nagus, Bugiui - tragedija, verkė ir įkando į pirštą,
Vakar kirpau nagus, Bugiui - tragedija, verkė ir įkando į pirštą,
Aš irgi labai patenkinta savo flegmukais. Kasdien mosikuoti su meškerytėm arba metyti kamuoliuką/peliuką man napatiktų Nes kai žaidžiam su kamuoliuku ar peliuku, tada sportuojam vienodai. Aš metu - jie vejasi ir pagauna, tada turiu prieiti ir vėl mesti. Taip mes duodamės iš vieno kambario galo į kitą . Jei neprieinu, tada žiūri į akis, mol, motin, netingėk, sportuok ir tu Pas mus geriausiai katinus nužaidina sūnus. Su mumis ne visada žaidžia, su juo - visada.
Reiktų ir man jau nagus kirpti Pumai. Jau tarška einant. Mes kerpam dviese, vienas laiko ant rankų pasisodinęs, kitas kerpa. Viena nebenukirpčiau.
Labas vakaras,
O aš jau su meškerytėm nebežaidžiu
Neturiu laiko ir energijos
Tai katinukai patys viens kitą pavaiko, vakarais...
Negaliu nepasigirti - va šianakt ( juk jau naktis, 21,30 valandų ) man paleido šildymą Nu radiatoriai visi sušilo, grindys 1-ame aukšte jau įšildinėja
Nu galės katinukai vartytis net ir ant grindų, ne tik prie židinio
Iš laimės dar tirpstu, bandau atsidžiaugti, o katinėliai visada džiaugiasi, jie nelabai išmano, kaip aš čia tą šilumą kuriu
Bugis ta proga padarė žygį Per meistrų vaikščiojimus liko neužsandarinti vartai, ir Bugutis šmurkšt iš namų Nėra katino Ir rasti neįmanoma, juk tamsu Atrodo, kad ir ašarytė nuriedėjo... o gal nuo šalto vėjo ?
Bet vienas meistriukas su galingu prožektorium pastebėjo tą bėglį, tik susigauti jau aš turėjau
O aš jau su meškerytėm nebežaidžiu
Neturiu laiko ir energijos
Tai katinukai patys viens kitą pavaiko, vakarais...
Negaliu nepasigirti - va šianakt ( juk jau naktis, 21,30 valandų ) man paleido šildymą Nu radiatoriai visi sušilo, grindys 1-ame aukšte jau įšildinėja
Nu galės katinukai vartytis net ir ant grindų, ne tik prie židinio
Iš laimės dar tirpstu, bandau atsidžiaugti, o katinėliai visada džiaugiasi, jie nelabai išmano, kaip aš čia tą šilumą kuriu
Bugis ta proga padarė žygį Per meistrų vaikščiojimus liko neužsandarinti vartai, ir Bugutis šmurkšt iš namų Nėra katino Ir rasti neįmanoma, juk tamsu Atrodo, kad ir ašarytė nuriedėjo... o gal nuo šalto vėjo ?
Bet vienas meistriukas su galingu prožektorium pastebėjo tą bėglį, tik susigauti jau aš turėjau
Sveikos kaimynkos
Ateinu vis pasigrozeti Buguciu ir jo namais Dziugu, kad netoli tenukeliavo varlinas keliauninkas Isivaizduoju Sidabres savijauta tuo metu
Ateinu vis pasigrozeti Buguciu ir jo namais Dziugu, kad netoli tenukeliavo varlinas keliauninkas Isivaizduoju Sidabres savijauta tuo metu