Sveika, Riolita
Kaip smagu vėl išgirsti škotukų šeimininkę Šypsenėlės netikę, net nežinau, kokią čia galima pridėti...
Katinėliai mano gyvena, į lauką jau mažiau veržiasi, - tai lietus, tai šaltoka, savo noru bėga į namus ...
Nuotykių su visokiais gyviais irgi apmažėjo, ai, buvo... Katytė dėjo šuolį ir mačiau, kad kažką sugavo, įtariu - pelę, ir nusinešė namo, kai aš atėjau, jau tik su letenyte po sofa ieškojo savo grobio Ilgai traukiau visus baldus, bet taip ir neradau nieko,
ir kvapai buvo pradėję vaidentis, visą savaitę tik dezinfekcijom užsiimėjau kiekvieną vakarą
O Bugutis vakare sutiko rupūžę, kibino, kibino jis ten ją, o aš, kvaila šeimininkė,
nieko nesakiau Kol pamačiau, kad katinėlis gavo spūvį į veidą, ir laižosi, nesuprasdamas, kas čia jį apspjaudė Pažiūrėjau internete - gali būti gyvūnui mirtinai pavojinga, apsinuodijimas, uždusimas... Pusė nakties į Buginį žiūrėjau, bet lyg tai nebuvo jokios reakcijos
Daržo šiais metais galima sakyti jokio neturiu, dar nespėjau įsijausti, tik keli svogūnėliai, krapai, salotos, gal koks agurkėlis, morka ....Tai nėra ką fotografuoti...
Tik savo žalią kiemą labai mėgstu... Ir vis ko nors dar būna mažai...
Kodėl Šelmio nesivežėt į sodą, būtų padėjęs pomidorus auginti ir sulieknėjęs
Maniškiai visai liekni, net sublogę, nes vasarą mažokai valgo, ir prisibėgioja, reikės dabar atmaitinti ...
QUOTE(Sidabrė @ 2016 08 13, 20:53)
O Bugutis vakare sutiko rupūžę, ... , gavo spūvį į veidą,
Net nežinojau, kad jos spjaudosi
Kiemas labai gražus Tik per metus sugebėjot tokią gražią aplinką sukurti Dabar, sakot, vis ko nors per mažai, bet kai viskas subujos, atrodys, kad visko per daug, galvosit, ką čia išraut Pas mane dabar tokia stadija, kad noris raut, bet gaila išmest, o nėr kur įsodint (tos šypsenėlės, kur dantis rodo, tai tiesiog baisios )
Šelmis sode buvo tik vieną kartą šiemet. Su juo kaip su mažu vaiku Turi nenuleist nuo jo akių, o tai nuklys kur nors. Pririšto laikyt nesinori, paleidus nieko nepasidarau Sklypas be tvoros Kaimynai tvoros nenori, nes kainuos, o man irgi nėra didelės būtinybės.
Jūsų katukams gerai, gali visokias musytes, drugelius pagainioti. Peliukų, aišku, galėtų namo nenešti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 14, 22:26)
Net nežinojau, kad jos spjaudosi
Kiemas labai gražus Dabar, sakot, vis ko nors per mažai, bet kai viskas subujos, atrodys, kad visko per daug, galvosit, ką čia išraut Pas mane dabar tokia stadija, kad noris raut, bet gaila išmest, o nėr kur įsodint
Kiemas labai gražus Dabar, sakot, vis ko nors per mažai, bet kai viskas subujos, atrodys, kad visko per daug, galvosit, ką čia išraut Pas mane dabar tokia stadija, kad noris raut, bet gaila išmest, o nėr kur įsodint
Labas rytas,
Apie rupūžes šiek tiek sarkazmo įdėjau, iš tiesų jos nuodus paleidžia per odos liaukas, bet matomai, Bugis prisilietė, nes labai keistai pradėjo laižytis, nežinodamas, ką su tokiu skoniu veikti...
Ačiū už kiemo pagyrimą, darau atsargiai, šalia tų, kas išbujos pasodinu tik nedileles arba vienmetes, kad po to liktų vietos tiems besiplečiantiems, bet jau rekonstrukcijų keletą turėjau - kai ką persodinau į kitas vietas...
O dar privalau apgalvoti, nes visas minkštalapes gėles suryja sraigės, todėl reikia rinktis kietalapes arba nevalgomas dėl kvapo. Sraiges renku ir su jom kovoju.
Šypsenėlių nededu, nes kai kurios gali prisisapnuoti su juodom burnom, ypač skaitant vakare...
Ir į temą
QUOTE(Sidabrė @ 2016 08 15, 07:34)
O aš patikėjau
Jei viską pati darot, tai šimtas balionėlių jums
Pafotografavau katinus, bet nerandu laido, kad įkelt nuotraukas. Aš jį padėjau į vietą, vyras nesinaudoja, o sūnus neėmė Tai kur dabar ieškot?
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 16, 19:22)
O aš patikėjau
Va dabar į pirmą postą - didelė šypsena, hi hi
Riolita, aišku, kad pati darau, net minčių kitokių nėra. Aš ne prieš dizainerius, aplinkos tvarkytojus, namų tvarkytojus ir t.t., yra žmonių, kuriems jie reikalingi, tai ir siūlo savo paslaugas tie dizaineriai, apželdintojai ir pan. Na, visų pirma - neturėčiau už ką visokias tokias paslaugas pirkti, antra, tikrai mano namai, mano aplinka turi būti sukurta tik mano pačios, kad galėčiau gerai jaustis, matyti kas gražu, kartais pamatau, kad kažkas ne taip, tada pataisau, perstatau, persodinu...
Baldus namie, tame tarpe ir katinėlių draskyklę, šiais metais jau visus perstačiau,
dabar kuriam laikui ramu...
Laukiam laukiam nuotraukyčių, greičiau jau tas laidas atsirastų...
Riolita
Kaip smagu matyti Jūsų meškučius Puma atsipalaidavusi, o Šelmis - tikras medžiotojas
Prie užuolaidos matau tokį žaislą-rutuliuką, ale draskyklę Ir aš tokią turiu
Irgi netoli durų laikoma ir naudojama, kad durų vėjas neužtrenktų, kai būna praviros Nežaidžia tie katinėliai
Katytė sako ačiū už pagyrimą, ji tikrai yra nuostabus padaras, nors jau amžiuje, tačiau jos trykštanti energija ir mokėjimas džiaugtis gyvenimu yra užkrečiantis
Ji moka pasidaryti sau pramogų - kartais bėgioja ir siautėja po namus, dabar ant viršutinės draskyklės gaudė savo uodegą, taip įsijautė, kad net visa draskyklė siūbuoja, o aš jau sakau - Katyte, nenukrisk
Prisižaidė ir ramiai snaudžia. Neįkyri, nekniaukianti, nelendanti ir nuolatos mane mylinti....
O Bugutis jau man darosi probleminis - dažnai lenda, kažko verkia, nenori nieko valgyti ir vis dar meta svorį
Nežinau, kaip pradėti jį gelbėti ....
Kaip smagu matyti Jūsų meškučius Puma atsipalaidavusi, o Šelmis - tikras medžiotojas
Prie užuolaidos matau tokį žaislą-rutuliuką, ale draskyklę Ir aš tokią turiu
Irgi netoli durų laikoma ir naudojama, kad durų vėjas neužtrenktų, kai būna praviros Nežaidžia tie katinėliai
Katytė sako ačiū už pagyrimą, ji tikrai yra nuostabus padaras, nors jau amžiuje, tačiau jos trykštanti energija ir mokėjimas džiaugtis gyvenimu yra užkrečiantis
Ji moka pasidaryti sau pramogų - kartais bėgioja ir siautėja po namus, dabar ant viršutinės draskyklės gaudė savo uodegą, taip įsijautė, kad net visa draskyklė siūbuoja, o aš jau sakau - Katyte, nenukrisk
Prisižaidė ir ramiai snaudžia. Neįkyri, nekniaukianti, nelendanti ir nuolatos mane mylinti....
O Bugutis jau man darosi probleminis - dažnai lenda, kažko verkia, nenori nieko valgyti ir vis dar meta svorį
Nežinau, kaip pradėti jį gelbėti ....
Sveiki
Sidabre, jūs šaunuoliai, kad karts nuo karto rodotės. Tada ir kitus, pvz. mane, priverčiat iš urvelio išlįsti
Bugis koks atsipūtęs sekmadieniautojas Taip ir norisi pakasyt pilvuką, ypač pirmoj foto Bugis - labai gražus bernaitis, nei cepelinas, nei kūdena, pats tas. O kiek dabar jis sveria, Sidabre, kad nerimaujate dėl svorio?
Gal pasirodys ir keista, bet ne kartą apie jus pagalvojau Ar žiemai ruošiatės, ar šildymo katilą jau turite?
Mano katiniukai irgi sveiki ir gyvi. Ramūs, geruliai, nors kartais pagainioja vienas kitą. Būna kad ir kudlų parėjus randu, daugiau juodų nei ryžų Su žaislais irgi nežaidžia, nors aš juos kartais vis nuperku ir vis sakau- paskutinį kartą. Po mėnesio būna kitas paskutinis kartas
Ir visada laukia lauktuvių iš sodo
Sidabre, jūs šaunuoliai, kad karts nuo karto rodotės. Tada ir kitus, pvz. mane, priverčiat iš urvelio išlįsti
Bugis koks atsipūtęs sekmadieniautojas Taip ir norisi pakasyt pilvuką, ypač pirmoj foto Bugis - labai gražus bernaitis, nei cepelinas, nei kūdena, pats tas. O kiek dabar jis sveria, Sidabre, kad nerimaujate dėl svorio?
Gal pasirodys ir keista, bet ne kartą apie jus pagalvojau Ar žiemai ruošiatės, ar šildymo katilą jau turite?
Mano katiniukai irgi sveiki ir gyvi. Ramūs, geruliai, nors kartais pagainioja vienas kitą. Būna kad ir kudlų parėjus randu, daugiau juodų nei ryžų Su žaislais irgi nežaidžia, nors aš juos kartais vis nuperku ir vis sakau- paskutinį kartą. Po mėnesio būna kitas paskutinis kartas
Ir visada laukia lauktuvių iš sodo
Riolita, labai smagu, kad išlendat iš savo urvelio
O katinėliai - žaliavalgiai, puola svogūnus ir česnakus Užtat kailiukai tik švyti, tik blizga Tikiu, kad Puma papešioja Šelmį, katytės vistik yra aršesnės, mano Katytė irgi nemoka žaismingai muštis, ji kovoja kaip ištikrųjų, ir Bugį apipešioja, o tas turi bėgti nuo jos ir slėptis O viskas prasideda kaip ir žaidimais, išdykavimais...
Kiek Bugutis sveria - nežinau, bet toks liesokas, sakyčiau, gal kokius 5,5 kg, o buvo ir 6,5 kg. Šiek tiek atsigaudinėja, dabar mažiau lauke laksto, daugiau pamiega, pailsi
Pagirdžiau porą kartų Smecta, vištienos sultiniu, dar nuo kirminų gal iš ketvirto karto gal ir sumaitinau ...
Šiek tiek pagerėjęs apetitas, bet vistiek lepūnėlis, gali kniaukti ir prašyti valgyti, nors pilnos lėkštės, bet valgo tada, jeigu duodu iš saujos...Žodžiu, nori dėmesio, nori vis dažniau pas mane pasėdėti, o jeigu nėra laiko, tai ir sėdės surūgęs, nevalgęs, nelaimingas ....
Riolita, labai malonu, kad prisimenat ir apie visus mano ūkinius reikalus
Būtumėt arčiau, galėtumėm ir gyvai susipažinti, kaip ir kitos mergaitės iš katinėlių temos O jeigu būsit Vilniuje, irgi galime ką nors suorganizuoti
Mano ūkiniai reikalai sunkiai juda į priekį, net stebiuosi, kaip aš praeitais metais buvau dar jauna ir daug ką nuveikiau, šiais metais viskas sekasi sunkiau Statau išmaniąją dujų šildymo sistemą, viskas kaip ir būtų gerai, balionų spintą ne tokią atvežė, kaip dabar išsikapstysiu - nežinau, nes pas juos tik tokios
Statybininkų kainos - neįsivaizdavau, kad dabar viskas tiek kainuoja, pvz. apklijuoti mano namelio pamatus su plytelėmis tokiomis akmeninėmis, ten 11m2 tų plytelių, priklijuoti, kai kur pjaustyti reikės, mažiausia kaina 400 Eur, kitas meistras - tik už 600 Eur Žodž...
Žaislų katinams nebeperku, nes visuose sandėliukuose po dėžutę žaislų, jeigu ką atnešu ir duodu - nežaidžia..
O katinėliai - žaliavalgiai, puola svogūnus ir česnakus Užtat kailiukai tik švyti, tik blizga Tikiu, kad Puma papešioja Šelmį, katytės vistik yra aršesnės, mano Katytė irgi nemoka žaismingai muštis, ji kovoja kaip ištikrųjų, ir Bugį apipešioja, o tas turi bėgti nuo jos ir slėptis O viskas prasideda kaip ir žaidimais, išdykavimais...
Kiek Bugutis sveria - nežinau, bet toks liesokas, sakyčiau, gal kokius 5,5 kg, o buvo ir 6,5 kg. Šiek tiek atsigaudinėja, dabar mažiau lauke laksto, daugiau pamiega, pailsi
Pagirdžiau porą kartų Smecta, vištienos sultiniu, dar nuo kirminų gal iš ketvirto karto gal ir sumaitinau ...
Šiek tiek pagerėjęs apetitas, bet vistiek lepūnėlis, gali kniaukti ir prašyti valgyti, nors pilnos lėkštės, bet valgo tada, jeigu duodu iš saujos...Žodžiu, nori dėmesio, nori vis dažniau pas mane pasėdėti, o jeigu nėra laiko, tai ir sėdės surūgęs, nevalgęs, nelaimingas ....
Riolita, labai malonu, kad prisimenat ir apie visus mano ūkinius reikalus
Būtumėt arčiau, galėtumėm ir gyvai susipažinti, kaip ir kitos mergaitės iš katinėlių temos O jeigu būsit Vilniuje, irgi galime ką nors suorganizuoti
Mano ūkiniai reikalai sunkiai juda į priekį, net stebiuosi, kaip aš praeitais metais buvau dar jauna ir daug ką nuveikiau, šiais metais viskas sekasi sunkiau Statau išmaniąją dujų šildymo sistemą, viskas kaip ir būtų gerai, balionų spintą ne tokią atvežė, kaip dabar išsikapstysiu - nežinau, nes pas juos tik tokios
Statybininkų kainos - neįsivaizdavau, kad dabar viskas tiek kainuoja, pvz. apklijuoti mano namelio pamatus su plytelėmis tokiomis akmeninėmis, ten 11m2 tų plytelių, priklijuoti, kai kur pjaustyti reikės, mažiausia kaina 400 Eur, kitas meistras - tik už 600 Eur Žodž...
Žaislų katinams nebeperku, nes visuose sandėliukuose po dėžutę žaislų, jeigu ką atnešu ir duodu - nežaidžia..