Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Sveika, Riolita smile30x30.png
Kaip smagu vėl išgirsti škotukų šeimininkę ax.png Šypsenėlės netikę, net nežinau, kokią čia galima pridėti...
Katinėliai mano gyvena, į lauką jau mažiau veržiasi, - tai lietus, tai šaltoka, savo noru bėga į namus ...
Nuotykių su visokiais gyviais irgi apmažėjo, ai, buvo... Katytė dėjo šuolį ir mačiau, kad kažką sugavo, įtariu - pelę, ir nusinešė namo, kai aš atėjau, jau tik su letenyte po sofa ieškojo savo grobio blink30x30.png Ilgai traukiau visus baldus, bet taip ir neradau nieko,
ir kvapai buvo pradėję vaidentis, visą savaitę tik dezinfekcijom užsiimėjau kiekvieną vakarą blink30x30.png
O Bugutis vakare sutiko rupūžę, kibino, kibino jis ten ją, o aš, kvaila šeimininkė,
nieko nesakiau blush-anim-cl.png Kol pamačiau, kad katinėlis gavo spūvį į veidą, ir laižosi, nesuprasdamas, kas čia jį apspjaudė unsure30x30.png Pažiūrėjau internete - gali būti gyvūnui mirtinai pavojinga, apsinuodijimas, uždusimas... verysad.png Pusė nakties į Buginį žiūrėjau, bet lyg tai nebuvo jokios reakcijos bigsmile.png
Daržo šiais metais galima sakyti jokio neturiu, dar nespėjau įsijausti, tik keli svogūnėliai, krapai, salotos, gal koks agurkėlis, morka ....Tai nėra ką fotografuoti...
Tik savo žalią kiemą labai mėgstu... blush-anim-cl.png Ir vis ko nors dar būna mažai... blush-anim-cl.png
Kodėl Šelmio nesivežėt į sodą, būtų padėjęs pomidorus auginti ir sulieknėjęs biggrin30x30.png
Maniškiai visai liekni, net sublogę, nes vasarą mažokai valgo, ir prisibėgioja, reikės dabar atmaitinti ...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 08 13, 20:53)
O Bugutis vakare sutiko rupūžę, ... , gavo spūvį į veidą,

Tik savo žalią kiemą labai mėgstu... blush-anim-cl.png Ir vis ko nors dar būna mažai... blush-anim-cl.png

Kodėl Šelmio nesivežėt į sodą, būtų padėjęs pomidorus auginti ir sulieknėjęs  biggrin30x30.png

Net nežinojau, kad jos spjaudosi blush-anim-cl.png

Kiemas labai gražus thumbup2.png Tik per metus sugebėjot tokią gražią aplinką sukurti 4u.png Dabar, sakot, vis ko nors per mažai, bet kai viskas subujos, atrodys, kad visko per daug, galvosit, ką čia išraut smile30x30.png Pas mane dabar tokia stadija, kad noris raut, bet gaila išmest, o nėr kur įsodint smile30x30.png (tos šypsenėlės, kur dantis rodo, tai tiesiog baisios smile30x30.png )

Šelmis sode buvo tik vieną kartą šiemet. Su juo kaip su mažu vaiku smile30x30.png Turi nenuleist nuo jo akių, o tai nuklys kur nors. Pririšto laikyt nesinori, paleidus nieko nepasidarau smile30x30.png Sklypas be tvoros blush-anim-cl.png Kaimynai tvoros nenori, nes kainuos, o man irgi nėra didelės būtinybės.
Jūsų katukams gerai, gali visokias musytes, drugelius pagainioti. Peliukų, aišku, galėtų namo nenešti smile30x30.png
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 14, 22:26)
Net nežinojau, kad jos spjaudosi blush-anim-cl.png

Kiemas labai gražus thumbup2.png  Dabar, sakot, vis ko nors per mažai, bet kai viskas subujos, atrodys, kad visko per daug, galvosit, ką čia išraut smile30x30.png Pas mane dabar tokia stadija, kad noris raut, bet gaila išmest, o nėr kur įsodint smile30x30.png

Labas rytas,
Apie rupūžes šiek tiek sarkazmo įdėjau, iš tiesų jos nuodus paleidžia per odos liaukas, bet matomai, Bugis prisilietė, nes labai keistai pradėjo laižytis, nežinodamas, ką su tokiu skoniu veikti...
Ačiū už kiemo pagyrimą, darau atsargiai, šalia tų, kas išbujos pasodinu tik nedileles arba vienmetes, kad po to liktų vietos tiems besiplečiantiems, bet jau rekonstrukcijų keletą turėjau - kai ką persodinau į kitas vietas...
O dar privalau apgalvoti, nes visas minkštalapes gėles suryja sraigės, todėl reikia rinktis kietalapes arba nevalgomas dėl kvapo. Sraiges renku ir su jom kovoju.
Šypsenėlių nededu, nes kai kurios gali prisisapnuoti su juodom burnom, ypač skaitant vakare...
Ir į temą
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 08 15, 07:34)
Apie rupūžes šiek tiek sarkazmo įdėjau,

Ačiū už kiemo pagyrimą, darau atsargiai,

smile30x30.png O aš patikėjau smile30x30.png

Jei viską pati darot, tai šimtas balionėlių jums 4u.png

Pafotografavau katinus, bet nerandu laido, kad įkelt nuotraukas. Aš jį padėjau į vietą, vyras nesinaudoja, o sūnus neėmė cool30x30.png Tai kur dabar ieškot? mastau.png
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 08 16, 19:22)
smile30x30.png O aš patikėjau smile30x30.png

Jei viską pati darot, tai šimtas balionėlių jums 4u.png

Va dabar į pirmą postą - didelė šypsena, hi hi

Riolita, aišku, kad pati darau, net minčių kitokių nėra. Aš ne prieš dizainerius, aplinkos tvarkytojus, namų tvarkytojus ir t.t., yra žmonių, kuriems jie reikalingi, tai ir siūlo savo paslaugas tie dizaineriai, apželdintojai ir pan. Na, visų pirma - neturėčiau už ką visokias tokias paslaugas pirkti, antra, tikrai mano namai, mano aplinka turi būti sukurta tik mano pačios, kad galėčiau gerai jaustis, matyti kas gražu, kartais pamatau, kad kažkas ne taip, tada pataisau, perstatau, persodinu...
Baldus namie, tame tarpe ir katinėlių draskyklę, šiais metais jau visus perstačiau,
dabar kuriam laikui ramu...
Laukiam laukiam nuotraukyčių, greičiau jau tas laidas atsirastų...
Atsakyti
Kodėl taip lyyyyjaa... blink.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 09 04, 08:45)
Kodėl taip lyyyyjaa... blink.gif

Tai ko per lietų lauke vaikštot? biggrin.gif Reikėjo miegot...
user posted image

Arba bent jau pagulėt... biggrin.gif
user posted image

Arba širšę pagaut... biggrin.gif
user posted image

Katytė kokia gražutė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 05 rugsėjo 2016 - 18:40
Riolita 4u.gif
Kaip smagu matyti Jūsų meškučius ax.gif Puma atsipalaidavusi, o Šelmis - tikras medžiotojas thumbup.gif
Prie užuolaidos matau tokį žaislą-rutuliuką, ale draskyklę biggrin.gif Ir aš tokią turiu smile.gif
Irgi netoli durų laikoma ir naudojama, kad durų vėjas neužtrenktų, kai būna praviros bigsmile.gif Nežaidžia tie katinėliai cool.gif
Katytė sako ačiū už pagyrimą, ji tikrai yra nuostabus padaras, nors jau amžiuje, tačiau jos trykštanti energija ir mokėjimas džiaugtis gyvenimu yra užkrečiantis biggrin.gif
Ji moka pasidaryti sau pramogų - kartais bėgioja ir siautėja po namus, dabar ant viršutinės draskyklės gaudė savo uodegą, taip įsijautė, kad net visa draskyklė siūbuoja, o aš jau sakau - Katyte, nenukrisk bigsmile.gif
Prisižaidė ir ramiai snaudžia. Neįkyri, nekniaukianti, nelendanti ir nuolatos mane mylinti.... ax.gif
O Bugutis jau man darosi probleminis - dažnai lenda, kažko verkia, nenori nieko valgyti ir vis dar meta svorį unsure.gif
Nežinau, kaip pradėti jį gelbėti .... verysad.gif
Atsakyti
Pasirodom, kad esam sveiki ir gyvi thumbup.gif

user posted image

Maaam, sakiau, kad nesijaudintum smile.gif

user posted image

Ir aplamai - prašau netrukdyti man miegoti mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Sidabre, jūs šaunuoliai, kad karts nuo karto rodotės. Tada ir kitus, pvz. mane, priverčiat iš urvelio išlįsti ax.gif
Bugis koks atsipūtęs sekmadieniautojas biggrin.gif Taip ir norisi pakasyt pilvuką, ypač pirmoj foto smile.gif Bugis - labai gražus bernaitis, nei cepelinas, nei kūdena, pats tas. O kiek dabar jis sveria, Sidabre, kad nerimaujate dėl svorio?
Gal pasirodys ir keista, bet ne kartą apie jus pagalvojau blush2.gif Ar žiemai ruošiatės, ar šildymo katilą jau turite? blush2.gif
Mano katiniukai irgi sveiki ir gyvi. Ramūs, geruliai, nors kartais pagainioja vienas kitą. Būna kad ir kudlų parėjus randu, daugiau juodų nei ryžų smile.gif Su žaislais irgi nežaidžia, nors aš juos kartais vis nuperku ir vis sakau- paskutinį kartą. Po mėnesio būna kitas paskutinis kartas biggrin.gif
Ir visada laukia lauktuvių iš sodo
user posted image
Atsakyti
Riolita, labai smagu, kad išlendat iš savo urvelio 4u.gif
O katinėliai - žaliavalgiai, puola svogūnus ir česnakus biggrin.gif Užtat kailiukai tik švyti, tik blizga ax.gif Tikiu, kad Puma papešioja Šelmį, katytės vistik yra aršesnės, mano Katytė irgi nemoka žaismingai muštis, ji kovoja kaip ištikrųjų, ir Bugį apipešioja, o tas turi bėgti nuo jos ir slėptis blush2.gif O viskas prasideda kaip ir žaidimais, išdykavimais... cool.gif
Kiek Bugutis sveria - nežinau, bet toks liesokas, sakyčiau, gal kokius 5,5 kg, o buvo ir 6,5 kg. Šiek tiek atsigaudinėja, dabar mažiau lauke laksto, daugiau pamiega, pailsi biggrin.gif
Pagirdžiau porą kartų Smecta, vištienos sultiniu, dar nuo kirminų gal iš ketvirto karto gal ir sumaitinau ... blush2.gif
Šiek tiek pagerėjęs apetitas, bet vistiek lepūnėlis, gali kniaukti ir prašyti valgyti, nors pilnos lėkštės, bet valgo tada, jeigu duodu iš saujos...Žodžiu, nori dėmesio, nori vis dažniau pas mane pasėdėti, o jeigu nėra laiko, tai ir sėdės surūgęs, nevalgęs, nelaimingas .... unsure.gif
Riolita, labai malonu, kad prisimenat ir apie visus mano ūkinius reikalus 4u.gif
Būtumėt arčiau, galėtumėm ir gyvai susipažinti, kaip ir kitos mergaitės iš katinėlių temos bigsmile.gif O jeigu būsit Vilniuje, irgi galime ką nors suorganizuoti biggrin.gif
Mano ūkiniai reikalai sunkiai juda į priekį, net stebiuosi, kaip aš praeitais metais buvau dar jauna ir daug ką nuveikiau, šiais metais viskas sekasi sunkiau blink.gif Statau išmaniąją dujų šildymo sistemą, viskas kaip ir būtų gerai, balionų spintą ne tokią atvežė, kaip dabar išsikapstysiu - nežinau, nes pas juos tik tokios blink.gif
Statybininkų kainos - neįsivaizdavau, kad dabar viskas tiek kainuoja, pvz. apklijuoti mano namelio pamatus su plytelėmis tokiomis akmeninėmis, ten 11m2 tų plytelių, priklijuoti, kai kur pjaustyti reikės, mažiausia kaina 400 Eur, kitas meistras - tik už 600 Eur verysad.gif Žodž... unsure.gif
Žaislų katinams nebeperku, nes visuose sandėliukuose po dėžutę žaislų, jeigu ką atnešu ir duodu - nežaidžia.. unsure.gif
Atsakyti
Keliu temą, liūdna, kai škotukai taip toli... unsure.gif
Rudenėlis... lauke ir namie bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 29 spalio 2016 - 22:00