Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Sidabrė @ 2016 06 02, 08:06)
Pasimaivysim  bigsmile.gif

Man atrodo, kad tas pamaiva labai pamėgo lauką smile.gif Ar nebando už tvoros nuotykių paieškoti?
Sidabre, gražu pas jus thumbup.gif O beržai čia tie, kuriuos pjauti žadėjote? Man jie labai gražūs, būtų gaila rolleyes.gif
Aš viešai pasibėdavojau dėl tablietkos, tai tą patį vakarą ir sugirdžiau. Katinėliai buvo tik prabudę, vangūs dar. Užspaudus žabtus labai bijojau, kad neuždusinčiau jų smile.gif
Paskutiniu metu labai neišsimiegu. Šelmis ima kniaukalioti nuo ankstyvo ryto ir taip kas valandą. Turi pasikviesti katinėlį į lovą ir glostyti, glostyti... O jis dar atsigula taip, kad ranka nepasiekia, bet vistiek turi jį glostyti, kitaip nenutyla rolleyes.gif Už valandos viskas iš naujo smile.gif
Atsakyti
Riolita, didelį darbą atlikot su tom kirminų tablietkom 4u.gif
Aš dar neeee blush2.gif Dabar katinėliai labai mažai geria ir valgo, bijau, kad ir nesureaguotų į tuos chemikalus..... g.gif Pasiskaičiau ten pas katinukus, kad galima smectą sugirdytį prieš tą tabletę, lengviau sureaguoja, tai ruošiuos, dar smectos reik nusipirkti...
Beržai ir man labai gražūs ir didingi medžiai, jų taip nupjauti negalima, aplink mano namą įsiterpusi valstybinė rekreacinė zona, nieko liesti negalima. Šitie beržai priešais mano namą, o kitas masyvas - už namo, ir ten vienas pasviręs, į mano pusę blink.gif
Jo nupjovimui yra gautas leidimas, bet....vis dar neturiu už ką...
Šiaip tie beržai priešais namą bent pusę dienos ( nuo 14 iki ~ 17 val.) į mano kiemą meta šešėlį, kitaip išdegtų ir gėlynas, ir žolė ...Bet kai jau lapus meta..., o pavasarį ir tuos savo žiedus-žirginėlius.... doh.gif doh.gif doh.gif

Aš pastebėjau, kad katinams tiesiog būtinas bendravimas su žmogum, paglostymai ir pan. Mano Bugis irgi prisilaksto ir atėjęs kniaukia. Turi paimti ant rankų, išglostyti, išmyluoti, tada jis žygiuoja toliau...Katytė tai naktį prisiglausto...
Vakar Bugis vėl užbliovė pirmam aukšte, garsiai, mes su Katyte kūlvirsčiais nusiritom laiptais, pasirodo, jis guli koridoriui ir jam nuobodu, jaučiasi vienišas. Katytė puolė jį laižyti prausti, o aš - glostyti kalbinti ... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 06 02, 17:15)
Vakar Bugis vėl užbliovė pirmam aukšte, garsiai, mes su Katyte kūlvirsčiais nusiritom laiptais

Vėl tikėjotės staigmenos? biggrin.gif Apgavo Bugutis šįkart biggrin.gif

Šelmiui šią naktį buvo nuobodu rolleyes.gif Apie pirmą nakties pradėjo garsiai rėkti koridoriuje. Pagalvojau, negali įeiti į sūnaus kambarį, nes uždarytos durys, kad nebūtų skersvėjo. Visada paliekam tik pridarytas, jie atsidaro patys. Atsikėliau įleisti, nes vistiek jau pažadinta. O tas guli išsidrėbęs koridoriuje ir rėkia doh.gif Matyt, per tas karštas dienas išsiparpia, o naktį reikalauja dėmesio doh.gif
Atsakyti
Aš tai dieną per karščius miegu taip ax.gif
user posted image

Nu, va taip - kad aiškiau būtų rolleyes.gif O dabar išėjau medžioti doh.gif
user posted image

Aš tai miegojau šitaip, dabar irgi medžioju mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Keliu temą ir prikrausiu nuotraukų blush2.gif
A t o s t o g a i ( ne man, aišku)
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Giminės turi škotukę. Įstabaus grožio katytė vardu Morka. Manau, kad būtų neteisinga nepasidalinti grožiu. smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai graži škotukė Morka wub.gif ax.gif ax.gif Nematyta spalva pas škotukus, įtariu vėžliukė g.gif
Ir nuotraukos labai gražios thumbup.gif
O katytės laikysena ir visos pozos - "škotukiškos" biggrin.gif

Aš fotografuot nemoku ir fotikas paprasčiausias blush2.gif
Kai išgersiu, - tai pietausiu rolleyes.gif
user posted image
( Čia Bugučio sprandas aplašintas nuo blusų ir kitų kenkėjų, tai "šlapias")

Saulėkaitoj...
user posted image

Pasislėpiau - suraskit doh.gif
user posted image
Atsakyti
Laba diena 😃 Pagaliau ir aš susiruošiau įdėti porą Čiko nuotraukų.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Štai taip mūsų mylimukas dabar atrodo smile.gif Nemoku gražiai nufotkinti, o ir jis pozuoti nenori. Šiandien prašiau pasėdėti ramiai, bet jis nesutiko smile.gif
Žaidžia, dūksta, reikalauja dėmesio. Pasikandžioja, jei kas nepatinka, kaip ir anksčiau. Tas nepasikeitė smile.gif Jeigu jau kas ne taip, kaip ponui norisi iš karto duoda žinoti. Nekanda skaudžiai, iki kraujo, bet pasijaučia. Tada būna nubaustas ir sėdi tulike uždarytas. Na kokias .... 2 minutes biggrin.gif Ilgiau negaliu jo ten palikti, gaila.

Dabar svarstau naujos draskyklės įgijimo galimybę. Jam jau kaip ir reikėtų. Galvojome apie truputį aukštesnę, nes šiuo metu turime visai nedidelę. Kokias draskykles jūsų augintiniai mėgsta ? Žiūriu, kad daugelis mums netinka, nes jis net atsigulti normaliai negalės. Kažkuri kūno dalis kabos jam. Jis gi didelis pas mus, 6 kg. Ilgas labai vaikinas smile.gif
Žiūrėjau superkatė.lt , bet ten labai brangu ... Tikrai negalim sau leisti išleisti daugiau nei 100 eurų. Ir tai jau yra labai didelė suma.

O ką galvotumėte apie tokius variantus :

https://www.vidaxl.l...reminis-pliusas

https://www.vidaxl.l...nameliu-geltona

Iš superkatės štai tokį žiūrėjau :

http://www.superkate...niruoklis-.html

Bet palyginus kainas, aišku anas labiau apsimoka pirkti. Tik vat kaip dėl kokybės g.gif Ar jos stabilios ?

Katukai mūsų visi labai gražūs wub.gif Į Bugutį žiūriu ir saviškį matau biggrin.gif Visos tos pozos tokios, kurių aš nespėju niekada pagauti. Labai jie elgiasi , žiūriu, panašiai. Ir tas miegas pilvą išvertus lotuliukas.gif

Morka labai įspūdinga katė. Iš tikrųjų tokios spalvos škotukę pirmą kartą mačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 22 liepos 2016 - 11:32
http://www.skelbiu.l...l-19356950.html
Kaip smagu matyti gražuolį Čiko - suvyriškėjusį, sutvirtėjusį ir labai rimtą biggrin.gif
Va čia gražią draskyklę radau, jeigu teisingai nukopijavau.
O apie draskykles (na, tokia aš ir žinovė, betgi du katinus turiu, tai šiokia tokia patirtis biggrin.gif ), manyčiau, kad tie guoliai- lizdeliai gali nepasiteisinti, nesigula katinai į tą įdubusį lizdelį, aišku - būna ir išimčių, bet manau, kad guolis tvirtame lizdelyje arba ant paminkštintos lentynos katinams yra patogesnis.
2-as variantas labai aukštas, reikės tvirtinti prie lubų, na daug ten visko, bet pagal saviškius sprendžiu, nešokinėja jie tame katodrome, na, nebent išdykaudami, kai jau vaikosi vienas kitą, tai prasineša ir per draskyklę.
Dar pastebėjau, kad ir nameliu nelabai naudojasi, nelenda kaip šuniukai į būdą, geriau jau ant tų "lentynėlių" miega.
Žodžiu... geriau jau į Čiko žiūrėti, negu patarinėti ax.gif biggrin.gif
Dar superkatėj mačiau iš nebrangiųjų - "Miaucoon", Meino galastuvas" Megapolis, na kažkaip neblogos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 22 liepos 2016 - 22:07
QUOTE(Sidabrė @ 2016 07 22, 22:51)
http://www.skelbiu.l...l-19356950.html
Kaip smagu matyti gražuolį Čiko - suvyriškėjusį, sutvirtėjusį ir labai rimtą  biggrin.gif
Va čia gražią draskyklę radau, jeigu teisingai nukopijavau.
O apie draskykles (na, tokia aš ir žinovė, betgi du katinus turiu, tai šiokia tokia patirtis  biggrin.gif ), manyčiau, kad tie guoliai- lizdeliai gali nepasiteisinti, nesigula katinai į tą įdubusį lizdelį, aišku - būna ir išimčių, bet manau, kad guolis tvirtame lizdelyje arba ant paminkštintos lentynos katinams yra patogesnis.
2-as variantas labai aukštas, reikės tvirtinti prie lubų, na daug ten visko, bet pagal saviškius sprendžiu, nešokinėja jie tame katodrome, na, nebent išdykaudami, kai jau vaikosi vienas kitą, tai prasineša ir per draskyklę.
Dar pastebėjau, kad ir nameliu nelabai naudojasi, nelenda kaip šuniukai į būdą, geriau jau ant tų "lentynėlių" miega.
Žodžiu... geriau jau į Čiko žiūrėti, negu patarinėti  ax.gif  biggrin.gif
Dar superkatėj mačiau iš nebrangiųjų - "Miaucoon", Meino galastuvas" Megapolis, na kažkaip neblogos...

Ačiū, Sidabre 😃aš šitą draskykle irgi užmačiau jau.man ji irgi patiko. Ačiū už jūsų nuomonę ir patarimus.
Atsakyti
Raskit katiną bigsmile.png
user posted image

Esu esu - nėr čia ko ieškot lotuliukas30x30.png
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 08 13, 10:54)
Raskit katiną  bigsmile.png

Labas vakaras 4u.png
Radom katinėlį, radom smile30x30.png Kaip gyvena tas katinėlis? Kaip Katytė? Kiek peliukų, kurmiukų, driežiukų per vasarą sumedžiojo?
Mano katinėliams, žiūriu, per mažai judesio namie. Šelmis virsta cepelinu smile30x30.png Reiktų su botagėliu dažniau pamosikuoti, bet kažkaip nieko nespėju šią vasarą smile30x30.png
Naujų nuotraukų nėr. nes vasarą pomidorus fotografuoju cool30x30.png

Ir dar... Man labai gaila, kad temutė merdėja unsure30x30.png Visos išsilakstė unsure30x30.png
Atsakyti