Riolita, didelį darbą atlikot su tom kirminų tablietkom
Aš dar neeee

Dabar katinėliai labai mažai geria ir valgo, bijau, kad ir nesureaguotų į tuos chemikalus.....

Pasiskaičiau ten pas katinukus, kad galima smectą sugirdytį prieš tą tabletę, lengviau sureaguoja, tai ruošiuos, dar smectos reik nusipirkti...
Beržai ir man labai gražūs ir didingi medžiai, jų taip nupjauti negalima, aplink mano namą įsiterpusi valstybinė rekreacinė zona, nieko liesti negalima. Šitie beržai priešais mano namą, o kitas masyvas - už namo, ir ten vienas pasviręs, į mano pusę
Jo nupjovimui yra gautas leidimas, bet....vis dar neturiu už ką...
Šiaip tie beržai priešais namą bent pusę dienos ( nuo 14 iki ~ 17 val.) į mano kiemą meta šešėlį, kitaip išdegtų ir gėlynas, ir žolė ...Bet kai jau lapus meta..., o pavasarį ir tuos savo žiedus-žirginėlius....
Aš pastebėjau, kad katinams tiesiog būtinas bendravimas su žmogum, paglostymai ir pan. Mano Bugis irgi prisilaksto ir atėjęs kniaukia. Turi paimti ant rankų, išglostyti, išmyluoti, tada jis žygiuoja toliau...Katytė tai naktį prisiglausto...
Vakar Bugis vėl užbliovė pirmam aukšte, garsiai, mes su Katyte kūlvirsčiais nusiritom laiptais, pasirodo, jis guli koridoriui ir jam nuobodu, jaučiasi vienišas. Katytė puolė jį laižyti prausti, o aš - glostyti kalbinti ...