Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2016 05 20, 21:28)
Labas visoms 4u.gif
Sidabre, ir ką katinėlis darė, kai paukščiukas jį nervavo? biggrin.gif

Oi, čia kaip karo pratybose : šliaužia, sėlina, tyliai eina, strikinėja į viršų ir t.t. biggrin.gif
Bet gražiausia būna ryte - priešų nesimato, o pilni medžiai garsų, čiulbesio, čirškėjimo, na, gal lapai kartais juda, ar gal kartais koks paukštelis ir skrenda bigsmile.gif
Riolita, Jūs dar savo Šelmio nesivežat į gamtą ?
Man Šelmis ir Pipiriukas irgi kažkuo skirtingi, gal nežinau kuo, bet jie kitokie biggrin.gif
Atsakyti
Atsakant į klausimą apie Pipiro charakterį - tai čia kačiukas su charakteriu tikrai biggrin.gif šiaip draugiškas yra, niekada nebūna vienas, kur mes ten ir jis, prisileidžia visus smile.gif bet tikras manipuliatorius kas liečia maistą biggrin.gif visada miauksi ir žiūri savo gailiomis akytėmis biggrin.gif taip pat mėgsta nuo ankstaus ryto žadinti ~5val. ryto biggrin.gif labai smalsus jis, be jo niekas neapseina tiek namų ruošos darbai, tiek maisto gaminimas biggrin.gif labai mėgsta sūrį biggrin.gif tai vadiname sūrio megėju/gurmanu biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas
Kodėl gi nepasirodo mažylė Mėta, juk žadėjo mėnesio pabaigoje ateiti pas škotukus ? g.gif
Atėjau papasakoti šio ryto siaubą - kitaip nepavadinsi, bet kurgi kitur galiu papasakoti apie savo škotuką, nežinau, ar kas beskaito mūsų temą ? g.gif

Taigi, Bugutis rėkė 1-ame aukšte gal nuo 6 val. ryto, pamaniau, aha, į lauką nori, betgi ko čia klykauti, spės dar į tą lauką...Negi pulsiu keltis ir išleisti ? bigsmile.gif
Na, beveik miegu toliau, Bugis rėkia jau nesavu balsu, klykia kiek tik gali, o aš toliau mąstau - nesitikėk, Buguti, nieks neprivalo tau durų atidarinėt nuo garsesnio klykimo... bigsmile.gif
Taigi, Bugis nebeiškentė ir ateina pats į antrą aukšta ir eina prie mano lovos .....O, siaube, maniau širdis sustos, - Bugio dantys prašiepti, o iš burnos kabo ir tabaluoja iki pat žemės, nu niekaip negalėjau suprasti kas... blink.gif doh.gif Nusprendžiau, kad Bugučiui žarnynas per burną išlindo.... doh.gif Pasirodo, jis neša tokią VARLĘ, netamsi, su ružavais atspalviais, kojos rankos tabaluoja, tai ir pamaniau apie kabančias žarnas... lotuliukas.gif
Vis dar purtausi.... cool.gif
Ir iš kur gali būti viduje varlė ? g.gif Visaip mąsčiau, juo labiau, kad po liūties visą kiemą išblizginau, jokių varlių, jokių šiukšlių ir pan. Nebent audra per kokį langą tą varlę įmetė ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 31, 08:15)
Labas rytas
Kodėl gi nepasirodo mažylė Mėta, juk žadėjo mėnesio pabaigoje ateiti pas škotukus ? g.gif
Atėjau papasakoti šio ryto siaubą - kitaip nepavadinsi, bet kurgi kitur galiu papasakoti apie savo škotuką, nežinau, ar kas beskaito mūsų temą ? g.gif

Oi- vos neprunkštelėjau iš juoko.. Kolegės būtų suskersavę akimis.. Šaunuolis Bugis - valių naikintojas. thumbup.gif
Atsakyti
Oi Sidabre, prijuokinot. Dabar dirbu, bet esu viena, tai juokiausi iki ašaru iś to žarnyno.
Atsakyti
Važiuosiu varlių gaudyti thumbup.gif

user posted image

Nu blink.gif Kaip čia papulti prie to vairo blink.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 31 gegužės 2016 - 12:17
Sveiki Škotukai. Rodomės ax.gif
Jau savaitė namuose, priaugome 100 g biggrin.gif Pradžioje pratinosi prie naujų namų, tyrinėjo aplinką ir mus. Ną jau po savaitės tapo pilnavertė šeimos narė. Jau ir valgo drąsiai, ir miegoti pas mus į lovą ateina - drąsiai biggrin.gif Gyvename nuosavame name, turime savo kiemą, bet norime ją tokią daugiau naminę "padaryti" kad į lauką tik su mumis eitų ir trumpam, bet jau toks noras per duris pabėgti, tokia zbitkų mėgėja, greituolė ir mielybė, kad Dieve Dieve smile.gif Atvirai pasakysiu, augindavau šunis, kačių nemėgdavau, kažkaip man jos tokios šaltos ir nepriklausomos atrodė, bet dabar, kai turime Mėtą, atrodo, kad jei būčiau žinojusi kokios yra katės, aš ją jau prieš 10 metų būčiau įsigijusi biggrin.gif Be galo visi mylim, lepinam ir džiaugiamės ja wub.gif
user posted image
Atsakyti
Sveika, Bijuna 4u.gif
Laaabai graži katytė Mėta thumbup.gif Vaikišką nekaltą žvilgsniuką nutaisiusi bigsmile.gif
Ir ta mėlyna spalva - nu labai gražu ax.gif
Pritariu, kad kol nepažįstam kačių artimiau, jos atrodo tikrai šaltos ir nesuprantamos, pati su vaikais irgi augindavau šunis, šuniukus, vaikams užsiėmimas būdavo, bet dabar labai džiaugiuosi savo katėmis ax.gif bigsmile.gif
Šaunuolė esat, kad iš karto pamilote savo katytę smile.gif
Nepamirškit vis čia apsilankyti ir pasakoti, ir rodyti Mėtos nuotykius ir išdaigas bigsmile.gif
Nes su škotukais niekada nebūna nuobodu, galima pasakoti ištisas dienas .... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 20, 21:45)
Riolita, Jūs dar savo Šelmio nesivežat į gamtą ?

Klausimą seniai mačiau, bet paskutiniu metu skaitau per telefoną, o iš ten subaksnot labai nepatogu man blush2.gif Dar nesivežam. Reik paskiepyt abu, tada vešimės. Gėda sakyt, bet Pumai tablietkos niekaip negaliu sugirdyt smile.gif Pernai taip gerai pavyko, šiemet - anikaip. Užsispyrus mergina smile.gif

QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 31, 07:15)
Nusprendžiau, kad Bugučiui žarnynas per burną išlindo.... doh.gif

oi negaliu. Vis dar juokinga biggrin.gif Bugutis padarė tvarką namuose, kol mamka miegojo. išgaudė visokius baisuoklius biggrin.gif

Mėta - gražutė. Man irgi labai patinka mėlyni katinėliai.
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 05 31, 22:32)
oi negaliu. Vis dar juokinga biggrin.gif Bugutis padarė tvarką namuose, kol mamka miegojo. išgaudė visokius baisuoklius biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nors man ir dabar dar nejuokinga, prisiminus tą vaizdelį - šiurpuliukai nueina unsure.gif
Ir ne todėl, kad vaizdelis gan bjaurus buvo, bet dėl to, kad Bugiui nutiko kažkas baisaus ir nepaaiškinamo unsure.gif Tikrai labai išsigandau ir negalėjau suprasti, ką man daryti ? g.gif
Oi, mano katinėliai irgi neskiepyti blush2.gif Ir į lauką leidžiu doh.gif Bet jau kitą savaitę teks užsiimti, nes didžiausi darbai ir rūpesčiai jau bus praėję ...
Šiandien svečiavosi anūkėlė, tai pagrindinis jos užsiėmimas buvo gaudyti katinėlius ...
Nori paliesti, glostyti ir.t.t., šiek tiek leidosi Bugutis ir paglostomas, bet daugiausia bėgo slėptis, o dar tas karštis, mačiau, kad katinėlis tiesiog nuvargo, o paskui įsitaisė tarp gėlyčių-akmenų ir supykęs pradėjo šnypšti... doh.gif
O Katytė palindo po mašina, o paskui pakilo į variklio skyrių... bigsmile.gif
Atsakyti
Labanaktis visiems smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pasimaivysim bigsmile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Pavargome doh.gif

user posted image
Atsakyti