Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Riolita, kiek žinau tai ROYAL CANIN „KITTEN“, pienelį ir mamos pienelį dar truputį, šlapią maistelį, bet kaip supratau tai tuos Whiskas ax.gif Bet prisiskaičiau, kad jie blogi unsure.gif Šiaip ji valgo laaabai labai daug, "prasisukusi" jau buvo ir pro katės mamos maistą biggrin.gif
Atsakyti
Ną va užsakiau pradžiai, ragausim, žiūrėsim smile.gif jei kas blogai, sakykite, žinosiu ax.gif
ROYAL CANIN Babycat (sausas) nes lyg šiuo dabar maitina. Pabandymui paėmėm FITMIN cat kitten kaip supratau jis labai geras smile.gif Dar ROYAL CANIN Babycat mousse konservų.
Dar toks klausimas. Ar galima pvz. maišyti kelias rūšis sauso maistelio viename bliūdelyje?
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2016 05 13, 14:30)
. Ar galima pvz. maišyti kelias rūšis sauso maistelio viename bliūdelyje?

Taip daroma, kai norima nuo vieno maistelio palaipsniui pereiti prie kito. Naujo maisto kiekis mišinyje vis didinamas. Kitu atveju maišyt, manau, nereikėtų.
Kada parsivežate mažylę?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 13 gegužės 2016 - 22:12
Rytinė arbata thumbup.gif
user posted image

Taigi skanu drinks_cheers.gif
user posted image

O pasistiprinus galima padirbėti gėlininku biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Tą paukščiuką aš pagausiu doh.gif
user posted image

Pas Mamą ax.gif
user posted image

Kur tas Bugutis valkiojas per lietų g.gif Aš tai jau geriau namie ax.gif ax.gif
user posted image
Ai, nuotrauka išplaukė, bet labai norėjosi tą Katytę besimaivančią pagauti blush2.gif
Atsakyti
Riolita, mažylę parsivešime sekmadienį, nes mama jau morčiavoti pradėjo, vaikai jai neberūpi o ir Mėta yra "paturbinta" tokia biggrin.gif Pardavėja sakė antrą tokį kačiuką turi, kuris visą laiką dūksta, juda ir valgo biggrin.gif
Atsakyti
Labas! 4u.gif Ilgai nesirodėme, bet nei vieno nepamiršome! Sveikinasi Pipiriukas išaugęs į tikrą Pipirą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ganyta: 19 gegužės 2016 - 09:13
Sveika, Ganuta 4u.gif
Koks gražuolis Pipiras, irgi visas juodulys, nosis ir lūpos - viskas juoda, o liežuvis ? g.gif biggrin.gif
Dėl ko antkaklį nešioja, ar čia pavadėliui į lauką ? g.gif Ar neprieštarauja ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 19, 18:57)
Sveika, Ganuta  4u.gif
Koks gražuolis Pipiras, irgi visas juodulys, nosis ir lūpos - viskas juoda, o liežuvis ? g.gif  biggrin.gif
Dėl ko antkaklį nešioja, ar čia pavadėliui į lauką ?  g.gif  Ar neprieštarauja ?  g.gif

Labas smile.gif
Ačiū, ačiū smile.gif
Na liežuvis tai ne juodas biggrin.gif
O antkaklį jau seniai nešiojam, nes praeitais metais nuo kaimynų buvom blusų užsiveisę biggrin.gif tai dabar atsargai visada esame su juo smile.gif nesipriešina, priprato jau smile.gif
Atsakyti
Sveikos kaimynkos 4u.gif

Koks Pipiras- pipiriškas.. wub.gif O koks jo charakteris?

Bugutis- kaip visad užsiėmęs. biggrin.gif

Va- o aš pasigirsiu Trišės darbais rankdarbių srityje blush2.gif

Pasnausiu šalia kažko

user posted image

Mano- visa šita MANO

user posted image

O- puiki vieta praustis...

user posted image

Na čia Trišės nefotografavau.. Nes po to iš medžio neiškrapštyčiau..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 05 20, 08:30)
Sveikos kaimynkos  4u.gif

Koks Pipiras- pipiriškas.. wub.gif O koks jo charakteris?

Bugutis- kaip visad užsiėmęs. biggrin.gif

Va- o aš pasigirsiu Trišės darbais rankdarbių srityje  blush2.gif

Sveika, Vilkra
Koks spalvingas, didelis ir kruopštus rankdarbis thumbup.gif
Ir Trišė tai iškart įvertino biggrin.gif Visos jūs ten katinėlių temoje auksarankės thumbup.gif
Kartais net toks pavydas apima - nu kiek tos mergaitės visko moka ax.gif
Aš kai turėsiu laisvo laiko ir nebesėdėsiu savo popieriuose, bandysiu piešti - ant drobės biggrin.gif lotuliukas.gif
O Bugutis - taip, visiškai užsiėmęs vyriškis: keliasi 6 val. ryto ir jau prie lauko durų rankeną klibina - skuba paklausyti paukščiukų rytinių dainelių bigsmile.gif Nieko nereikia - nei pusryčių, nei WC, svarbiausia laukas, nesvarbu, kad rytais dar šalta unsure.gif
Vienas paukščiukas buvo toks linksmuolis - suka ratus per metrą virš Bugučio galvos, cypauja, sparniukais plasnoja .... Ir ką katinėliui daryti ? g.gif
Taip, ir aš nežinau ką daryti lauke per tuos paukščiukus g.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 20 gegužės 2016 - 19:26
Labas visoms 4u.gif

Žemaičiai - lėtapėdžiai, tai aš tik po savaitės giriu Bugutį biggrin.gif Pusryčių arbata thumbup.gif , bet aš ten matau ir pietus plaukiojančius biggrin.gif Katytė taip jaukiai raitosi - maivosi.
Pipiras - tikras džentelmenas, pasipuošęs balta peteliške mirksiukas.gif Žiūriu, žiūriu į Pipirą ir galvoju, kad su Šelmiu vistiek nesumaišyčiau. Žvilgsnis kitoks, išraiška kitokia ir baltų plaukų ant krūtinės neturi Šelmis biggrin.gif Pas jį keli balti ant pakaušio styro biggrin.gif

Vilkra, jums šimtas pagyrimų už kantrybę 4u.gif Kai visi kvadračiukai susiliejo į vieną visumą - nuostabu 4u.gif . Trišė - pagalbininkė, saugo, kad nei vienas nepasimestų tongue.gif

Sidabre, ir ką katinėlis darė, kai paukščiukas jį nervavo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 20 gegužės 2016 - 20:30