Riolita, kiek žinau tai ROYAL CANIN KITTEN, pienelį ir mamos pienelį dar truputį, šlapią maistelį, bet kaip supratau tai tuos Whiskas Bet prisiskaičiau, kad jie blogi Šiaip ji valgo laaabai labai daug, "prasisukusi" jau buvo ir pro katės mamos maistą
Ną va užsakiau pradžiai, ragausim, žiūrėsim jei kas blogai, sakykite, žinosiu
ROYAL CANIN Babycat (sausas) nes lyg šiuo dabar maitina. Pabandymui paėmėm FITMIN cat kitten kaip supratau jis labai geras Dar ROYAL CANIN Babycat mousse konservų.
Dar toks klausimas. Ar galima pvz. maišyti kelias rūšis sauso maistelio viename bliūdelyje?
ROYAL CANIN Babycat (sausas) nes lyg šiuo dabar maitina. Pabandymui paėmėm FITMIN cat kitten kaip supratau jis labai geras Dar ROYAL CANIN Babycat mousse konservų.
Dar toks klausimas. Ar galima pvz. maišyti kelias rūšis sauso maistelio viename bliūdelyje?
QUOTE(Bijuna @ 2016 05 13, 14:30)
. Ar galima pvz. maišyti kelias rūšis sauso maistelio viename bliūdelyje?
Taip daroma, kai norima nuo vieno maistelio palaipsniui pereiti prie kito. Naujo maisto kiekis mišinyje vis didinamas. Kitu atveju maišyt, manau, nereikėtų.
Kada parsivežate mažylę?
Riolita, mažylę parsivešime sekmadienį, nes mama jau morčiavoti pradėjo, vaikai jai neberūpi o ir Mėta yra "paturbinta" tokia Pardavėja sakė antrą tokį kačiuką turi, kuris visą laiką dūksta, juda ir valgo
Labas! Ilgai nesirodėme, bet nei vieno nepamiršome! Sveikinasi Pipiriukas išaugęs į tikrą Pipirą
Sveika, Ganuta
Koks gražuolis Pipiras, irgi visas juodulys, nosis ir lūpos - viskas juoda, o liežuvis ?
Dėl ko antkaklį nešioja, ar čia pavadėliui į lauką ? Ar neprieštarauja ?
Koks gražuolis Pipiras, irgi visas juodulys, nosis ir lūpos - viskas juoda, o liežuvis ?
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 19, 18:57)
Sveika, Ganuta
Labas
Ačiū, ačiū
Na liežuvis tai ne juodas
O antkaklį jau seniai nešiojam, nes praeitais metais nuo kaimynų buvom blusų užsiveisę tai dabar atsargai visada esame su juo nesipriešina, priprato jau
Sveikos kaimynkos
Koks Pipiras- pipiriškas.. O koks jo charakteris?
Bugutis- kaip visad užsiėmęs.
Va- o aš pasigirsiu Trišės darbais rankdarbių srityje
Pasnausiu šalia kažko
Mano- visa šita MANO
O- puiki vieta praustis...
Na čia Trišės nefotografavau.. Nes po to iš medžio neiškrapštyčiau..
Pasnausiu šalia kažko
Mano- visa šita MANO
O- puiki vieta praustis...
Na čia Trišės nefotografavau.. Nes po to iš medžio neiškrapštyčiau..
QUOTE(vilkra @ 2016 05 20, 08:30)
Sveikos kaimynkos
Sveika, Vilkra
Koks spalvingas, didelis ir kruopštus rankdarbis
Ir Trišė tai iškart įvertino Visos jūs ten katinėlių temoje auksarankės
Kartais net toks pavydas apima - nu kiek tos mergaitės visko moka
Aš kai turėsiu laisvo laiko ir nebesėdėsiu savo popieriuose, bandysiu piešti - ant drobės
O Bugutis - taip, visiškai užsiėmęs vyriškis: keliasi 6 val. ryto ir jau prie lauko durų rankeną klibina - skuba paklausyti paukščiukų rytinių dainelių Nieko nereikia - nei pusryčių, nei WC, svarbiausia laukas, nesvarbu, kad rytais dar šalta
Vienas paukščiukas buvo toks linksmuolis - suka ratus per metrą virš Bugučio galvos, cypauja, sparniukais plasnoja .... Ir ką katinėliui daryti ?
Taip, ir aš nežinau ką daryti lauke per tuos paukščiukus
Labas visoms
Žemaičiai - lėtapėdžiai, tai aš tik po savaitės giriu Bugutį Pusryčių arbata , bet aš ten matau ir pietus plaukiojančius Katytė taip jaukiai raitosi - maivosi.
Pipiras - tikras džentelmenas, pasipuošęs balta peteliške Žiūriu, žiūriu į Pipirą ir galvoju, kad su Šelmiu vistiek nesumaišyčiau. Žvilgsnis kitoks, išraiška kitokia ir baltų plaukų ant krūtinės neturi Šelmis Pas jį keli balti ant pakaušio styro
Vilkra, jums šimtas pagyrimų už kantrybę Kai visi kvadračiukai susiliejo į vieną visumą - nuostabu . Trišė - pagalbininkė, saugo, kad nei vienas nepasimestų
Sidabre, ir ką katinėlis darė, kai paukščiukas jį nervavo?
Žemaičiai - lėtapėdžiai, tai aš tik po savaitės giriu Bugutį Pusryčių arbata , bet aš ten matau ir pietus plaukiojančius Katytė taip jaukiai raitosi - maivosi.
Pipiras - tikras džentelmenas, pasipuošęs balta peteliške Žiūriu, žiūriu į Pipirą ir galvoju, kad su Šelmiu vistiek nesumaišyčiau. Žvilgsnis kitoks, išraiška kitokia ir baltų plaukų ant krūtinės neturi Šelmis Pas jį keli balti ant pakaušio styro
Vilkra, jums šimtas pagyrimų už kantrybę Kai visi kvadračiukai susiliejo į vieną visumą - nuostabu . Trišė - pagalbininkė, saugo, kad nei vienas nepasimestų
Sidabre, ir ką katinėlis darė, kai paukščiukas jį nervavo?