QUOTE(Sidabrė @ 2015 09 07, 10:32)
Labas rytas
Nu dar papasakosiu vieną siaubiaką ir ateityje vėl stengsiuosi kalbėti tik apie gerus dalykus
Tai štai - mano namelio statyboje matosi nemažai nekokybiškų dalykų, nepatinka pamatai ir nekokybiška jų apdaila. Kai išlošiu milijoną - restauruosiu
Todėl namelyje prie pamatų visą vasarą gyvena širšės, o gal bitės
Ir į namus priskrenda, dauguma jų žuvo ant lipučkos , kurią teko pasikabinti nuo visokių skraiduoklių
Bet tos bitės tokios gerietės, nė karto niekam neįgėlė, man jų net gaila, o jau esu išstudijavusi žiaurų sunaikinimo būdą
Bugučio meditacija prie bičių
Nu dar papasakosiu vieną siaubiaką ir ateityje vėl stengsiuosi kalbėti tik apie gerus dalykus
Tai štai - mano namelio statyboje matosi nemažai nekokybiškų dalykų, nepatinka pamatai ir nekokybiška jų apdaila. Kai išlošiu milijoną - restauruosiu
Todėl namelyje prie pamatų visą vasarą gyvena širšės, o gal bitės
Ir į namus priskrenda, dauguma jų žuvo ant lipučkos , kurią teko pasikabinti nuo visokių skraiduoklių
Bet tos bitės tokios gerietės, nė karto niekam neįgėlė, man jų net gaila, o jau esu išstudijavusi žiaurų sunaikinimo būdą
Bugučio meditacija prie bičių
Jei ten bites, tai pasikvieskit koki bitininka jie labai mielai susirenka bites, jei apsigyvena seimyna.
O as truputi darbuose namuose uzsikasus. Su Fina savaitgali i paroda vaziuosim. Tai tures grozio proceduru panele o siaip, seimininke as jos, sekioja visur mane, klauso manes, miega arba ant mano koju arba po lova po manim 😂 tai vaikai sake jiems reik irgi ju kates, nes cia mamos