Labas rytas,
Bijuna, aš jau turiu anūkėlę, bet su ja paprasčiau, negu su katinais Nes gyvena toliiii ... Bet atvažiuos antroj gegužės pusėj
O dėl WC - mano irgi standartinis, škotukai nedideli, o didieji WC skirti meinams, ir, aišku vietos toks užimtų..
Apie tai, kaip Katytė priėmė Bugutį - jau nepamenu Ne, žinau, kad pora dienų pagyveno atskirai, po to jau suleidau, apsiuostė atsargiai ir iš tolo, o po to Bugis pasidarė Katytės vaikas, pilnumoj, man net auklėti nereikėjo, Katytė juo rūpinosi iki begalybės
O kaip Puma priėmė Šelmį ?
Bet Šelmis koks gėlininkas O dracena lyg ir nuodinga, kaip jis sugebėjo ant jos laipioti, lapus graužti ir nesusirgti ? Matyt jam norėjosi kažko tokio narkotiško Žaliavalgis
Bugis nuo pat ryto veržiasi į lauką, neapsikentusi išleidau ir palikau, po valandėlės radau jau liūdnai sėdintį, parsinešiau, išaiškinau, kad dar šalta, sušalo kojytes rankytes, negalima šaltai sėdėti ... Ar suprato ? Turbūt taip, nes nusilaižė padukus ir nuėjo šiltai miegoti, į lauką nebereikia
O Katytė išvis atsisakė eit į lauką, kai pamatė, kad židinį užkūriau, įsitaisė nepajudinamai
Labu
Bugis su Katyte, sakyčiau, draugiškai mušasi, viršuje tai vienas, tai kitas. Pas mane būna taip - Puma vejasi Šelmį, užšoka jam nugaros, prispaudžia ir kanda į sprandą. Tas pradeda cypti. Aš ateinu ir mokau jį nenusileisti ir duoti atgal. Puma, išgirdusi griežtą balsą, paleidžia jį ir eina slėptis. Nežinau, ar toks jos elgesys kažką reiškia, ar ne. Namuose ji yra vyr. katė. Gal taip rodo savo valžią. Nors prie dubenėlių visada pirmą leidžia Šelmį.
Mano katai turi naują žaislą. Ir žaidžia taip Ieško, iš kur kojos dygsta
Sidabre, klausėt, kaip Puma priėmė Šelmį. Priėmė baisiai, šnypštė tris dienas, beveik neėdė, nesileido glostoma, budėjo prie durų ir šnypštė. Bet čia mes padarėm klaidą supažindindami. Mes iškart parodėm Pumai, kokį draugą jai parvežėm. Bet kai suprato, kad tas draugas ne kailinis žaisliukas, tai išbėgo iš kambario ir šnypštė tris dienas . Bet po mėnesio jau gulėjo kartu
Dėl gėlių... Man atrodo, kad dracena ne nuodinga
http://www.lese.lt/l...rimai/news.8428
Bugis su Katyte, sakyčiau, draugiškai mušasi, viršuje tai vienas, tai kitas. Pas mane būna taip - Puma vejasi Šelmį, užšoka jam nugaros, prispaudžia ir kanda į sprandą. Tas pradeda cypti. Aš ateinu ir mokau jį nenusileisti ir duoti atgal. Puma, išgirdusi griežtą balsą, paleidžia jį ir eina slėptis. Nežinau, ar toks jos elgesys kažką reiškia, ar ne. Namuose ji yra vyr. katė. Gal taip rodo savo valžią. Nors prie dubenėlių visada pirmą leidžia Šelmį.
Mano katai turi naują žaislą. Ir žaidžia taip Ieško, iš kur kojos dygsta
Sidabre, klausėt, kaip Puma priėmė Šelmį. Priėmė baisiai, šnypštė tris dienas, beveik neėdė, nesileido glostoma, budėjo prie durų ir šnypštė. Bet čia mes padarėm klaidą supažindindami. Mes iškart parodėm Pumai, kokį draugą jai parvežėm. Bet kai suprato, kad tas draugas ne kailinis žaisliukas, tai išbėgo iš kambario ir šnypštė tris dienas . Bet po mėnesio jau gulėjo kartu
Dėl gėlių... Man atrodo, kad dracena ne nuodinga
http://www.lese.lt/l...rimai/news.8428
QUOTE(Riolita. @ 2016 05 01, 22:36)
Labu
*Bugis su Katyte, sakyčiau, draugiškai mušasi.
*Mano katai turi naują žaislą. Ir žaidžia taip Ieško, iš kur kojos dygsta
*Dėl gėlių... Man atrodo, kad dracena ne nuodinga
*Bugis su Katyte, sakyčiau, draugiškai mušasi.
*Mano katai turi naują žaislą. Ir žaidžia taip Ieško, iš kur kojos dygsta
*Dėl gėlių... Man atrodo, kad dracena ne nuodinga
Sveikos,
*Na, mušasi jie draugiškai, tik Katytė ką jau daro, tai būtinai iš visų jėgų, ir ji jokiu būdu nenori pasiduoti, tai Bugutis kartais lieka apipešiotas...
Bugis žaismingesnis, jis galėtų lyg tyčia muštis, bet su Katyte reik rimtai nuo jos gintis
Ta mano senelė, tai visus ji dar nugalėtų, laiptais lipa toookiu greičiu, nei vienas mes taip nemokam
**Man šitas žaislas irgi patinka, kažkada norėjau pirkti, bet perbrangus, o dabar visai nieko jiems neperku, seni žaislai kažkur užkišti per kraustymąsi, o ką ištraukiu, tai nežaidžia...
***Sumaišiau Turėjau mintyse difenbachiją, o pasakiau, kad dracena Nei vienos iš jų neauginu, tai pavadinimai nekelia asociacijos su pačia gėle
Mane užpuolė sraigės, ne tos didelės vynuoginės, bet paprastos, net Bugis pradėjo jas ganyt su letenėle, o aš rinkti...
Kaip čia pas škotukus nieks nekalba ? Kas pasirodo, vėl nutyla? Plepėkit apie škotukus ir apie viską - taps įdomiau gyventi
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 02, 20:02)
Sveikos,
Kaip čia pas škotukus nieks nekalba ? Kas pasirodo, vėl nutyla? Plepėkit apie škotukus ir apie viską - taps įdomiau gyventi
kaip niekas nekalba? kaip tai galima?
tai padainuokim...
Aš čia ,aš aukštai, aš viršūnęęę pasiekiau- o Jūs pasilikit žemaiii"
reik pastebėti- mūsų butas -toks senobinis- aukšti kambariai- tai Trišės nuimti nepasiekiam- tenka pačiai nušokti..
QUOTE(vilkra @ 2016 05 02, 20:15)
kaip niekas nekalba? kaip tai galima?
Sveika, Vilkra
Vis tik graži katatytė Trišė Tos jos akys Ir veiduko marginimas koks įdomus O jau baltas kailis, kažkaip primena vatą arba medvilnę ( jaunystėje buvau po medvilnės lauką pasivaikščiot, tai žiedai, - kaip baltos vatos gniutulai )
Ir pozuoti prigalvoja kaip Kažkada turėjau katę, kuri labiau vaikščiodavo sienom, o sėdėdavo tik ant durų viršaus. Tapetų nebeliko, durys liko visos subraižytos
Prašom ir dažniau šitos gražuolės foto mestelt
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 02, 21:11)
Sveika, Vilkra
Vis tik graži katatytė Trišė Tos jos akys Ir veiduko marginimas koks įdomus O jau baltas kailis, kažkaip primena vatą arba medvilnę ( jaunystėje buvau po medvilnės lauką pasivaikščiot, tai žiedai, - kaip baltos vatos gniutulai )
Ir pozuoti prigalvoja kaip Kažkada turėjau katę, kuri labiau vaikščiodavo sienom, o sėdėdavo tik ant durų viršaus. Tapetų nebeliko, durys liko visos subraižytos
Na- ji tokia-pamaiva. Fotografuotis nebijo ir ,sakyčiau, mėgsta. Šiaip mėgsta bet kokią veiklą su žmonėmis- bet- keturkojų "konkurentų" nepakenčia. dabar kai šalta namuose- mėgiamiausia bendra veikla su žmogumi- miegoti su Lape nr1 po antklode. Pas mus su vyru ateina paryčiu ir po patalais nelenda- įsitaiso ant viršaus ir laukia kol pabusim kažkuris ir ryte pamaitinsim. O pas mažąją lapę- neina į lovą, nors pačioj pačioj pradžioj labai lindo į jos į lovą. kelis kartus griežtokai buvo subarta ir- mažosios lova- jai tabu. Bet.. na užeina jai kartais- "baltų dramblių skraidymo" periodas.. Nespėjam gaudyti krentančių daiktų.. Jau pora vazų nusižudė ..
Nekaltas baltas dramblys..
QUOTE(vilkra @ 2016 05 02, 21:48)
Nespėjam gaudyti krentančių daiktų.. Jau pora vazų nusižudė ..
Na ir kaip ant tokios pykti ? Tikrai nekalta
Mano katinai kartą numetė laaaabai sunkią vazą, ten atlikta stiklo studijoj kaip meno gaminys. Na neužteko vietos katinėliams praeiti ir tikrai neturėjau ten statyti . Bet garsas buuuuvo pirmam aukšte - maniau, kad namas nugriuvo Kol atbėgau iš antro aukšto - katinėliai sėdi, nu tokie nekaltučiai, taip ir nesužinojau kurio darbas
O dar kol stiklus sušlaviau, stiklo dulkę į akį įsivariau, gavau uždegimą, turėjau vykt pas gydytoją
Bet šiaip tai nieko nemėto, nebent aš ką žioplai kaip specialiai pastatau
Taip, kad arba šeiminkai nevietoje ką nor padeda, arba vazos nestabilios, pačios žudosi
Kol kas aš jus tik skaitau Neturiu ką labai rašyti nes Mėta dar pas mamytę. Žinau kad daro į dėžutę, valgo sausą ir šlapią maistelį, bet labai dar nori mamos papuko Parsivešime tik gegužės gale po skiepo.
O katėms pieno galima? Kažkur perskaičiau, kad negalima
QUOTE(Bijuna @ 2016 05 03, 09:55)
Labas rytas,
Na taip, yra pripažinta, kad kačių organizmas netoleruoja laktozės, todėl pieno joms duoti negalima. Kiti bando pasakyti, kad kaime katės pienuką geria, bet ten niekas nesigilina, ar joms po to skauda pilvuką ir kaip ten sekasi WC reikaliukai...
Geriau grietinė, praskiesta vandeniu , natūralus jogurtas, varškė, putpelės kiaušinio trynys, ir visko po nedaug ir pamažu, nes staigus maisto keitimas ar ko nors užvalgymas taip pat sukelia viršikinimo problemų. Net keičiant sausiukus - jie maišomi po truputį su jau įprastais, kol pereinama prie naujų
Bijuna, šaunu, kad mažoji Mėta dar katės globoje, jai tik į naudą, o Jums kantrybės laukiant
Sveiki Škotukai Vėl su klausimu Artėja Mėtos kelionė namo ir savaitgalį ruošiuosi pirkti maistelio atsargas. Kuo šeriate savo gražuolius ir kokio maistelio jokiu būdu nepirkti? Su pardavėja apie tai kalbam, bet norisi daugiau nuomonių
Labas
Bijuna, aš tai pradėčiau maitinti tuo maistuku, ką jie valgo dabar. Kad nebūtų virškinimo sutrikimų, viduriavimų, užkietėjimų ar pan. O paskui, jei maistukas atrodytų per prastas , rinkčiausi ką nors iš super premium klasės arba geresnių. Mano iki metų valgė Royal canin kitten, duodavau ir paštetukų Guormet, vėliau truputį žalios mėsos. Niekada nėra ragavę jokių Wiskas ir Kitiketų Skaityk sudėtį: kuo daugiau mėsos ir kuo mažiau grūdų. Mažiukam tinka ir Orijen, ir Acana iš geresnių Tiesa, dar duodavau ir pienuko, man jie neviduriavo nuo jo O kuo maitinama taviškė Mėta?
Bijuna, aš tai pradėčiau maitinti tuo maistuku, ką jie valgo dabar. Kad nebūtų virškinimo sutrikimų, viduriavimų, užkietėjimų ar pan. O paskui, jei maistukas atrodytų per prastas , rinkčiausi ką nors iš super premium klasės arba geresnių. Mano iki metų valgė Royal canin kitten, duodavau ir paštetukų Guormet, vėliau truputį žalios mėsos. Niekada nėra ragavę jokių Wiskas ir Kitiketų Skaityk sudėtį: kuo daugiau mėsos ir kuo mažiau grūdų. Mažiukam tinka ir Orijen, ir Acana iš geresnių Tiesa, dar duodavau ir pienuko, man jie neviduriavo nuo jo O kuo maitinama taviškė Mėta?