Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Labas rytas,
Bijuna, aš jau turiu anūkėlę, bet su ja paprasčiau, negu su katinais biggrin.gif Nes gyvena toliiii ... unsure.gif Bet atvažiuos antroj gegužės pusėj ax.gif
O dėl WC - mano irgi standartinis, škotukai nedideli, o didieji WC skirti meinams, ir, aišku vietos toks užimtų..

Apie tai, kaip Katytė priėmė Bugutį - jau nepamenu blush2.gif Ne, žinau, kad pora dienų pagyveno atskirai, po to jau suleidau, apsiuostė atsargiai ir iš tolo, o po to Bugis pasidarė Katytės vaikas, pilnumoj, man net auklėti nereikėjo, Katytė juo rūpinosi iki begalybės biggrin.gif
O kaip Puma priėmė Šelmį ? g.gif
Bet Šelmis koks gėlininkas bigsmile.gif O dracena lyg ir nuodinga, kaip jis sugebėjo ant jos laipioti, lapus graužti ir nesusirgti ? g.gif Matyt jam norėjosi kažko tokio narkotiško bigsmile.gif Žaliavalgis biggrin.gif
Bugis nuo pat ryto veržiasi į lauką, neapsikentusi išleidau ir palikau, po valandėlės radau jau liūdnai sėdintį, parsinešiau, išaiškinau, kad dar šalta, sušalo kojytes rankytes, negalima šaltai sėdėti ... Ar suprato ? g.gif Turbūt taip, nes nusilaižė padukus ir nuėjo šiltai miegoti, į lauką nebereikia bigsmile.gif
O Katytė išvis atsisakė eit į lauką, kai pamatė, kad židinį užkūriau, įsitaisė nepajudinamai biggrin.gif
Atsakyti
Sakyčiau, nuobodu, kažkaip čia g.gif Gal pasimušam ? g.gif
user posted image

Dafai, mušamės thumbup.gif
user posted image

Och, mano akys, mano ausys doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Labu 4u.gif
Bugis su Katyte, sakyčiau, draugiškai mušasi, viršuje tai vienas, tai kitas. Pas mane būna taip - Puma vejasi Šelmį, užšoka jam nugaros, prispaudžia ir kanda į sprandą. Tas pradeda cypti. Aš ateinu ir mokau jį nenusileisti ir duoti atgal. Puma, išgirdusi griežtą balsą, paleidžia jį ir eina slėptis. Nežinau, ar toks jos elgesys kažką reiškia, ar ne. Namuose ji yra vyr. katė. Gal taip rodo savo valžią. Nors prie dubenėlių visada pirmą leidžia Šelmį.

Mano katai turi naują žaislą. Ir žaidžia taip biggrin.gif Ieško, iš kur kojos dygsta biggrin.gif
user posted image

Sidabre, klausėt, kaip Puma priėmė Šelmį. Priėmė baisiai, šnypštė tris dienas, beveik neėdė, nesileido glostoma, budėjo prie durų ir šnypštė. Bet čia mes padarėm klaidą supažindindami. Mes iškart parodėm Pumai, kokį draugą jai parvežėm. Bet kai suprato, kad tas draugas ne kailinis žaisliukas, tai išbėgo iš kambario ir šnypštė tris dienas doh.gif . Bet po mėnesio jau gulėjo kartu smile.gif

Dėl gėlių... Man atrodo, kad dracena ne nuodinga
http://www.lese.lt/l...rimai/news.8428
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 05 01, 22:36)
Labu  4u.gif
*Bugis su Katyte, sakyčiau, draugiškai mušasi.

*Mano katai turi naują žaislą. Ir žaidžia taip biggrin.gif Ieško, iš kur kojos dygsta biggrin.gif

*Dėl gėlių... Man atrodo, kad dracena ne nuodinga

Sveikos,
*Na, mušasi jie draugiškai, tik Katytė ką jau daro, tai būtinai iš visų jėgų, ir ji jokiu būdu nenori pasiduoti, tai Bugutis kartais lieka apipešiotas... unsure.gif
Bugis žaismingesnis, jis galėtų lyg tyčia muštis, bet su Katyte reik rimtai nuo jos gintis
Ta mano senelė, tai visus ji dar nugalėtų, laiptais lipa toookiu greičiu, nei vienas mes taip nemokam biggrin.gif
**Man šitas žaislas irgi patinka, kažkada norėjau pirkti, bet perbrangus, o dabar visai nieko jiems neperku, seni žaislai kažkur užkišti per kraustymąsi, o ką ištraukiu, tai nežaidžia... schmoll.gif
***Sumaišiau blush2.gif Turėjau mintyse difenbachiją, o pasakiau, kad dracena blush2.gif Nei vienos iš jų neauginu, tai pavadinimai nekelia asociacijos su pačia gėle bigsmile.gif
Mane užpuolė sraigės, ne tos didelės vynuoginės, bet paprastos, net Bugis pradėjo jas ganyt su letenėle, o aš rinkti... blink.gif doh.gif
Kaip čia pas škotukus nieks nekalba ? g.gif Kas pasirodo, vėl nutyla? g.gif Plepėkit apie škotukus ir apie viską - taps įdomiau gyventi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 02 gegužės 2016 - 19:03
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 02, 20:02)
Sveikos,

Kaip čia pas škotukus nieks nekalba ? g.gif  Kas pasirodo, vėl nutyla?  g.gif  Plepėkit apie škotukus ir apie viską - taps įdomiau gyventi  biggrin.gif

kaip niekas nekalba? kaip tai galima?

user posted image

tai padainuokim...

user posted image

Aš čia ,aš aukštai, aš viršūnęęę pasiekiau- o Jūs pasilikit žemaiii"

user posted image

reik pastebėti- mūsų butas -toks senobinis- aukšti kambariai- tai Trišės nuimti nepasiekiam- tenka pačiai nušokti..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 05 02, 20:15)
kaip niekas nekalba? kaip tai galima?

Sveika, Vilkra 4u.gif
Vis tik graži katatytė Trišė thumbup.gif Tos jos akys ax.gif Ir veiduko marginimas koks įdomus bigsmile.gif O jau baltas kailis, kažkaip primena vatą arba medvilnę ( jaunystėje buvau po medvilnės lauką pasivaikščiot, tai žiedai, - kaip baltos vatos gniutulai ) biggrin.gif
Ir pozuoti prigalvoja kaip biggrin.gif Kažkada turėjau katę, kuri labiau vaikščiodavo sienom, o sėdėdavo tik ant durų viršaus. Tapetų nebeliko, durys liko visos subraižytos biggrin.gif

Prašom ir dažniau šitos gražuolės foto mestelt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 05 02, 21:11)
Sveika, Vilkra  4u.gif
Vis tik graži katatytė Trišė  thumbup.gif Tos jos akys  ax.gif Ir veiduko marginimas koks įdomus  bigsmile.gif  O jau baltas kailis, kažkaip primena vatą arba medvilnę ( jaunystėje buvau po medvilnės lauką pasivaikščiot, tai žiedai, - kaip baltos vatos gniutulai )  biggrin.gif
Ir pozuoti prigalvoja kaip  biggrin.gif  Kažkada turėjau katę, kuri labiau vaikščiodavo sienom, o sėdėdavo tik ant durų viršaus. Tapetų nebeliko, durys liko visos subraižytos  biggrin.gif

Prašom ir dažniau šitos gražuolės foto mestelt  ax.gif

Na- ji tokia-pamaiva. Fotografuotis nebijo ir ,sakyčiau, mėgsta. Šiaip mėgsta bet kokią veiklą su žmonėmis- bet- keturkojų "konkurentų" nepakenčia. schmoll.gif schmoll.gif dabar kai šalta namuose- mėgiamiausia bendra veikla su žmogumi- miegoti su Lape nr1 po antklode. Pas mus su vyru ateina paryčiu ir po patalais nelenda- įsitaiso ant viršaus ir laukia kol pabusim kažkuris ir ryte pamaitinsim. O pas mažąją lapę- neina į lovą, nors pačioj pačioj pradžioj labai lindo į jos į lovą. kelis kartus griežtokai buvo subarta ir- mažosios lova- jai tabu. Bet.. na užeina jai kartais- "baltų dramblių skraidymo" periodas.. doh.gif doh.gif Nespėjam gaudyti krentančių daiktų.. Jau pora vazų nusižudė .. cool.gif

Nekaltas baltas dramblys..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2016 05 02, 21:48)
Nespėjam gaudyti krentančių daiktų.. Jau pora vazų nusižudė .. cool.gif

Nekaltas baltas dramblys..

Na ir kaip ant tokios pykti ? schmoll.gif Tikrai nekalta schmoll.gif biggrin.gif
Mano katinai kartą numetė laaaabai sunkią vazą, ten atlikta stiklo studijoj kaip meno gaminys. Na neužteko vietos katinėliams praeiti ir tikrai neturėjau ten statyti . Bet garsas buuuuvo pirmam aukšte - maniau, kad namas nugriuvo blink.gif Kol atbėgau iš antro aukšto - katinėliai sėdi, nu tokie nekaltučiai, taip ir nesužinojau kurio darbas blink.gif
O dar kol stiklus sušlaviau, stiklo dulkę į akį įsivariau, gavau uždegimą, turėjau vykt pas gydytoją blink.gif doh.gif doh.gif
Bet šiaip tai nieko nemėto, nebent aš ką žioplai kaip specialiai pastatau unsure.gif
Taip, kad arba šeiminkai nevietoje ką nor padeda, arba vazos nestabilios, pačios žudosi biggrin.gif
Atsakyti
Kol kas aš jus tik skaitau biggrin.gif Neturiu ką labai rašyti nes Mėta dar pas mamytę. Žinau kad daro į dėžutę, valgo sausą ir šlapią maistelį, bet labai dar nori mamos papuko smile.gif Parsivešime tik gegužės gale po skiepo.
O katėms pieno galima? Kažkur perskaičiau, kad negalima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2016 05 03, 09:55)
O katėms pieno galima? Kažkur perskaičiau, kad negalima  g.gif

Labas rytas,
Na taip, yra pripažinta, kad kačių organizmas netoleruoja laktozės, todėl pieno joms duoti negalima. Kiti bando pasakyti, kad kaime katės pienuką geria, bet ten niekas nesigilina, ar joms po to skauda pilvuką ir kaip ten sekasi WC reikaliukai... g.gif
Geriau grietinė, praskiesta vandeniu , natūralus jogurtas, varškė, putpelės kiaušinio trynys, ir visko po nedaug ir pamažu, nes staigus maisto keitimas ar ko nors užvalgymas taip pat sukelia viršikinimo problemų. Net keičiant sausiukus - jie maišomi po truputį su jau įprastais, kol pereinama prie naujų mirksiukas.gif
Bijuna, šaunu, kad mažoji Mėta dar katės globoje, jai tik į naudą, o Jums kantrybės laukiant 4u.gif
Atsakyti
Sveiki Škotukai smile.gif Vėl su klausimu smile.gif Artėja Mėtos kelionė namo ir savaitgalį ruošiuosi pirkti maistelio atsargas. Kuo šeriate savo gražuolius ir kokio maistelio jokiu būdu nepirkti? Su pardavėja apie tai kalbam, bet norisi daugiau nuomonių mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Bijuna, aš tai pradėčiau maitinti tuo maistuku, ką jie valgo dabar. Kad nebūtų virškinimo sutrikimų, viduriavimų, užkietėjimų ar pan. O paskui, jei maistukas atrodytų per prastas smile.gif , rinkčiausi ką nors iš super premium klasės arba geresnių. Mano iki metų valgė Royal canin kitten, duodavau ir paštetukų Guormet, vėliau truputį žalios mėsos. Niekada nėra ragavę jokių Wiskas ir Kitiketų rolleyes.gif Skaityk sudėtį: kuo daugiau mėsos ir kuo mažiau grūdų. Mažiukam tinka ir Orijen, ir Acana iš geresnių mirksiukas.gif Tiesa, dar duodavau ir pienuko, man jie neviduriavo nuo jo smile.gif O kuo maitinama taviškė Mėta?
Atsakyti