Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Riolita. @ 2016 04 25, 00:50)
Matykim puspilnę stiklinę vandens mirksiukas.gif

thumbup.gif biggrin.gif
Taip ir stengiuosi bigsmile.gif
Nes jeigu aš dar pradėčiau kniaukti...tai nežinau.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 25 balandžio 2016 - 06:28
Taip, Mėta dar labai mažytė, tikrai su mama dar pabus. Ną dėl tų ausyčių jau lyg ir aišku ( nuotrauka 4 savaičių amžiaus) ir lyg sakė, kad "nesistoja" smile.gif
O dėl kraitelio vis dairausi, renku info, neskubu.
Gražūs ponaitis, toks drąsus jaunuolis biggrin.gif
Va tiesa, kaip reikalai su gėlėm? Jau galiu dabar jas mažinti namie ar katytė man padės jas sumažinti ? g.gif
Atsakyti
Sveika, Bijuna,
Dėl gėlių - nu, labai daug kas priklauso nuo katinėlio charakterio ir nuo auklėjimo, - jeigu bus nuolat sakoma, kad negalima ( vandenuku papurškia, nuveja, akmenėliais apdeda, kad žemės neiškapstytų ) manau, galima atpratinti. Kiti katinai visai ir nesidomi tomis gėlėmis, na, maniškiai tikrai ne, visai jiems neįdomu, nei ragauja, nei uosto, nei mėto... rolleyes.gif Gal ir pačios mano gėlės neskanios ( monstera, pinigų medis, valisnerija, fikusas ir t.t.), betgi neragavom ? g.gif bigsmile.gif
Kai kas, auginantis kates, tik kaktusus beturi... biggrin.gif

Kai katytė mažins, - taigi gaila ir pačių gėlių, ir vazonų, o kiek dar žemių gali prisipilti doh.gif Svarbu neturėti namuose nuodingų augalų, nes jeigu netyčia paragaus kokį lapą, tiesiog mažam kačiukui ne tiek daug reikia, kad galėtų stipriai apsinuodyti unsure.gif
Laikas parodys ar Jūsų katytė bus linkusi visokias išdaigas iškrėsti, ir ypač kai šeimininkai nemato bigsmile.gif
Atsakyti
Labu 4u.gif
atnešu ir aš patarimų Bijunai smile.gif Paklauskite, kai katė-mama draugauja su gėlėmis, tapetais. Panašu, kad taip pat gali elgtis ūgtelėjusi Mėta. Taip buvo mano atveju su Šelmiu. Kai važiavom apžiūrėti, mačiau padraskytus tapetus ir gėles rolleyes.gif Teko katytį auklėti. Į draceną lipdavo kaip į medį, nulaužė vieną stiebą, apgraužė lapus, ropšdavosi į vazoną doh.gif Keliose vietose nukentėjo tapetai doh.gif Kitos gėlės nedomina. Puma šiuo klausimu - auksinė katytė.
Šįryt prabundu ir girdžiu garsą lyg kažkuris praustųsi, lyg kažką čiaumotų. Pakeliu galvą. Ogi mano Šelmis ant palangės paprikų lapus ėda doh.gif Nors virtuvėje du indeliai žolės stovi.

Sidabre, gal kada ir pasakojot, bet neatsimenu... Kaip Katytė priėmė mažą Bugutį?
Atsakyti
Labai ačiū, būtinai paklausiu pas pardavėja kokie katės "santykiai" su augalais biggrin.gif Nedaug tų gėlių pas mane, name gyvename, gyva gamta už lango, bet baisu kad neapsinuodytų ar nesusižeistų.
Ną ir man dėl tualeto patarkite ax.gif Pirksiu uždara, nes tokiam pat katė mokina kačiukus. Tik besidomint, pastebėjau, kad jie yra skirtingų dydžių ( kaip ir didesnėms katėms). Ar man pirkt didelį ar tiesiog standartinį ir užteks. Nes stovės mūsų vonios kambaryje ax.gif
Velnias, viskas taip nauja ir nežinoma, klausinėti net gėda ax.gif, toks jausmas, kad mama ruošiuosi būti doh.gif nors jau greičiau anūkų laukti reikia hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Paskaičiau viską ką parašėt, bet dabar nekomenduosiu... unsure.gif Kitą kartą ... unsure.gif
Atsisveikinau su Persiuku... verysad.gif
Nemokėjau būt globėja... blush2.gif Matomai, tik pavaidinau globėją... blush2.gif
Kačių prieglaudos jam irgi nebūtų tikę, nes senas ir neperspektyvus, tik ligos pas jį pradėjo lįsti. Tautmilė sakė, kad tokie katinai ir prieglaudose nusibaigia, nes jie pripažįsta lauką, o tupėti narvelyje jiems yra didelė kančia, stresuoja...
Vetas sakė, kad reiktų daryti kraujo tyrimus, inkstai, kepenys, viską tirti, sakė, kad nuo dantų ar dantenų negalėtų tiek putotis, gal kas apnuodijo ar kokią pelę nuodingą suvalgė ? g.gif
Kol buvo mano vartai atidaryti, į kiemą atlėkė didžiulis šuo, nematytas, nutrūkęs,
vetas sakė, kad laika - šviesus kreminis kailis, sakyčiau net pusilgis ir žydros akys ax.gif
Paėmiau už pavadėlio, išvedžiau pro vartus ir užsidariau, o tai vėl globėja psidarysiu blink.gif
Pardaviau žuvytes ir akvariumą, gyvūnų skaityk neliko, išskyrus mano meilę Bugį ir Katytę... ax.gif Mažoka, sakyčiau g.gif
Atsakyti
Sidabre, padarėte viską, ką galėjote dėl persiuko. Būkit stipri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 04 26, 21:20)
Sidabre, padarėte viską, ką galėjote dėl persiuko. Būkit stipri  4u.gif

Ačiū, Aist,ne taip paprasta, vat imti ir tarytum padėti... unsure.gif
Už gyvūną privalai būt atsakingas pilnumoje, na, kai savi, tai pagal priesaiką, kol m...
mus išskirs, o kai taip - ai, pamaitinsiu, ai, duosiu šiltai pagyvent, bet tik šito nepakanka .... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 04 26, 20:06)
Sveikos  smile.gif
Paskaičiau viską ką parašėt, bet dabar nekomenduosiu... unsure.gif Kitą kartą ... unsure.gif

Jaučiu, kad skauda... Nors ir nebuvo visiškai savas... Bet dėl jo padarėt tikrai daug. Priglausti ir pamaitinti irgi labai daug. Tai ne paspirti koja ir praeiti... Man irgi pasidarė labai graudu console.gif

Bijuna, dėl WC. Manau, kad užteks standartinio. Juk mūsų škotukai nebūna labai dideli. Kai pirkau, man patarė pardavėja, kokį rinktis. Nežinau, koks jis yra, turbūt standartinis smile.gif ir uždaras
Atsakyti
Ačiū, Riolita, už tokius gražius ir taip gražiai pasakytus žodžius 4u.gif
Kažkaip lengviau, kai žmonės supranta... drinks_cheers.gif
Na, dar skauda, juo labiau, kad prieš savaitę buvo kuo žvaliausias katinėlis, mano sodo ir daržo pagalbininkas, aplankė kiekvieną medelį ir gėlytę kartu su manim, o kad manęs nepamestų, tai įsižiūrėjo į mano kojas ir žingsniavo kartu su manim, pasižiūri, kad kojos žengia ir jis taip pat žingsniuku šalia... rolleyes.gif
Kažkaip neduoda ramybės, kad kažkas piktai pasielgė, nepatiko gal kažkam toks neišvaizdus katinas ( dėl to savo kailio ), į svetimus daržus jis nuklįsdavo .. unsure.gif
Dantis ir dantenas aš savo Katytei jau du kartus gydžiau, iš karto pastebėjau, kad skauda ir šiek tiek seilės varvėjo, bet ne tokiu kiekiu, ir ne tokia išvaizda buvo....
Dar ilgai skambės tas paskutinis jo "miaaaauuu", pasakytas pro nebegalinčią prasiverti burną ir iš visos katiniškos širdies gelmių verysad.gif Kas reiškė viena - padėk man, prašaauuu verysad.gif
Ech, koks neteisingas gyvenimas, kad TOKS protingas katinas taip sunkiai pragyveno nemylimas žmonių, tiek žiemą, tiek vasarą pats privalėjo susirasti maisto, slėptis nuo saulės ir šalčio, ir net savo "persišką" kailį išmoko pasikeisti, kadangi susišukuot pats negalėjo, - nuplikdavo ir vėl ataugdavo... unsure.gif
Daugiau šia tema neberašysiu, tai paskutinis pasakojimas apie nuostabios širdies mane dievinusį JUODAJĮ PERSĄ... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 04 27, 17:18)
Dar ilgai skambės tas paskutinis jo "miaaaauuu", pasakytas pro nebegalinčią prasiverti burną ir iš visos katiniškos širdies gelmių verysad.gif Kas reiškė viena - padėk man, prašaauuu verysad.gif 

Sugraudinot, Sidabre. Žliumbiu...Gerai, kad kambary sedžiu viena...

Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 04 27, 21:07)
Sugraudinot, Sidabre. Žliumbiu...Gerai, kad kambary sedžiu viena...

Verkiau ir aš šiandien, vakar - ne, o šiandien įsiverkiau, bet ne kažką palengvėjo unsure.gif
Tegul bus jam jauki ir šilta Vaivorykštės šalis smile.gif
Gal kada sugrįš kokiu mažu juodu persiuku į mano kiemą .... ax.gif

Mano chuliganai pasilakstė po kiemą, vos susirinkau tamsoj bigsmile.gif
Bet jau džiaugiasi, Bugis tai skraido, kaip vėjas kažkokius ten "drugelius" gainiodamas biggrin.gif
Atsakyti