Labas vakaras,
Riolita, pasiguosiu apie Persiuką

Na, jis ištisai ligonis....
Net nežinau ką ir bedaryti, matomai, mano entuziazmas buvo nepamatuotas
O žiūrėt kažkaip skausminga...
Dabar jam visai neauga plaukai, atrodo tragiškai, kur šonuose paaugo netaisyklingai ir ne juodi, o tokie pilki, ant šlaunies vienos niekaip nepradeda augti...
Neatsparus visai - vos išlenda iš sandėliuko, tuoj sloga ir akys ašaroja. Dabar prasidėjo dantų ir dantenų problemos, visiškai nieko nebegali valgyti, siaubingas kvapas iš burnos, kniaukia, vaikšto apsiseiliojęs, sustiręs...
Niekam jis čia nereikalingas, o aš lakstau pirmyn atgal pas jį..

Kiti stebisi - ką tu čia augini ?
O mano padėtis irgi visai apgailėtina, negaliu net savo katinėliams skiepams sutaupyti, tiesiog kol kas tokia padėtis, perbrangiai kainavo man įsikūrimas tam namelyje
Dar mano naują mašiną pervažiavo viena ponia su džipu - sugalvojo apsisukti pagrindiniam kelyje, dar ir per ištisinę juostą, kad pagrindiniu keliu aš važiavau, ji šito nematė, nes jai veidrodis nerodė

Gerai, kad draudimas reikalus sprendžia, o tai būčiau pėsčiomis į darbą žygiavusi 30 km į vieną pusę..
Bando sutaisyti, užsakinėja detales, laukiu ar bus bent važiuojanti...
Taip, lauke savo katinėlius ganau, šiek tiek trumpam ir palieku, vartų apačią dar užsandarinu, bet, žiūriu, grįžta jie greit atgal, - nevilioja toks šaltas oras
O Šelmis labai patogiai ir minkšai užmigęs,- reiškia greitai pripažino naujus namus