Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Sveikos, merginos smile.gif

Šimtas metų kaip nesirodžiau ir nerašiau nieko, tik skaitinėjau. Labai daug buvo permainų gyvenime, tad kažkaip visai neturėjau laiko. Katukai mūsų kaip visada - gražuoliai smile.gif Pritariu Sidabei, kad mūsų veislė viena gražiausių. Tokie jie man meilūs, tie mūsų katinukai wub.gif
Mano Čiko gyvena gerai. Storėja biggrin.gif Gal artimiausiu metu dar nuotraukų įdėsiu smile.gif
Atsakyti
Sveika, neužmirštuole [B] 4u.gif
Tikrai, kad šimtas metų.... doh.gif
Ir jau tikrai, kad Čiko nuotraukų reiktų įdėti... bigsmile.gif
Ir šiaip, apie permainas gyvenimo galima parašyti, mūsų temoje kiekvienas kažkiek atskleidžia ir savo asmeninę pusę, ir tikrai nieko tokio ar baisaus, o kartais ir koks draugiškas patarimas labai praverčia... rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Kadangi penktadienį po darbo dar nulėkiau į Kaziuko turgų, tai reikia pasigirti pirkiniais blush2.gif
Bet mano akys pirmiausia apžiūri visus katinus, po to - vazas, vazonus, angeliukus ir pan,, dar po to - paveikslus, bet kadangi nusižiūrėtas paveikslas kainavo 500 EUR, tai gal man jo nereikia schmoll.gif verysad.gif
O kas 5 ir 10 Eur - tai pasipuošėm biggrin.gif
user posted image

user posted image

Ir dar iš arčiau smile.gif
user posted image
Atsakyti
Neuzmirstuole, sveika sugrįžusi 4u.gif
Galvojau, kad Chico jau niekada nepamatysiu, bet žiūriu, kad dar yra vilties biggrin.gif Greičiau rodyk savo vyruką, kaip pastorėjo, suvyriškėjo jis biggrin.gif Pasiilgom.

Sidabre, gražūs pirkiniai, man ypač antrasis. Prikišusi nosį prie ekrano atidžiai apžiūrinėjau biggrin.gif Nematyta technika. Šelmis tai tuoj bandytų tuos bumbuliukus pačiupinėti biggrin.gif . Vakar dirbau, tai dabar lekiu į Kaziuką pažioplinėti
Atsakyti
Riolita, kaip Kaziukas ? g.gif
Maniškiai nepasiekia mano vazos, nes ji aukščiau pastatyta ir neužšokama bigsmile.gif
Vakar švietė saulė thumbup.gif Tai mudu su Persiuku kiemą tvarkėm, ir jisai pasilepino saulute šiek tiek, bet šiandien jau girdėjau čiaudi ir į lauką neina, pasižiūri pro duris koks oras ir grįžta atgal, o aš uždarau... rolleyes.gif
Ai, kartą į namus buvo įbėgęs - tiesiu taikymu, vos tik aš per slenkstį, jis - pirmas biggrin.gif
Spėjo apibėgti pirmą aukštą ratuku, dar kačiukų lėkštutes pauostė, bet valgyti nepuolė, o aš skubiai rodydama pokelį konservuko vėl nuviliojau į sandėliuką ... smile.gif
Maniškių tuo metu pirmam aukšte kažkaip nebuvo...
Įkelsiu keletą nuotraukų, bet labai nekokybiškos... blush2.gif blush2.gif Fotikas - muilinė... blush2.gif

Maaam, čia kažkas yra g.gif
user posted image

Tikrai, - ar aš nesakiau. doh.gif doh.gif
user posted image

Tu, tu, berniūkšti, neleidi man net sekmadienį ramiai ilsėtis, aš tave tuoj paauklėsiu blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 06 kovo 2016 - 22:55
Kaziukas pas mus šiemet labai skurdus ir nelinksmas ax.gif Viską apėjau per kokia 15 min, akis už nieko neužkliuvo ir klumpakojų linksmų nesigirdėjo. Nusipirkau padėkliuką į sodą. Katinai apžiūrėjo, apuostė, įvertino ir mano, kad tai naujas guolis jiems
user posted image
Tik nuotraukos su gulinčiais padėkle nepavyko.
Atsakyti
Nuotraukų Čiko niekaip neįkeliu į kompą, tad nepykit blush2.gif O dėl permainų tai visokių čia įvykių buvo, bet paskutinis tas, kad pakeičiau darbą. Kitas kolektyvas, kitas darbo pobūdis, o plius dar šeima, pamokos. Taip tas laikas ir bėga smile.gif
Mums Čiko buvo aptikę tokį guziuką ant nugaros, netoli sprando. Tiksliau aptikau aš pati jį beglostydama. Nuvežėm pas gydytoją, davė tepalą, fbet pasakė, kad greičiausiai teks pjauti. Mes tepėme, nieko nepadėjo. O tas tepalas smirdantis doh.gif Katinas laižydavosi, čiaudėdavo. Vienžo. Bet kažkaip ir pjauti buvo gaila jo. Nuvažiavom dar į kitą kliniką. Tai paaiškino, kad tokie guziukai susidaro nuo kažkokio negero skiepo blink.gif Atseit, buvo bloga vakcina vienu metu, kuria paskiepytiems gyvūnams atsiranda tokie guziukai. Mūsų tas guziukas buvo nedidelis, bet liepė stebėti ir jeigu didės nedelsiant pjauti, nes gali tapti piktybiniu. Bet po mėnesio kažkur mums ras darinys išnyko thumbup.gif O taip jau buvo gaila to kačiuko. Kai pagalvodavau, kad pjaus jį, tai net negera buvo.
O šoiaip dabar viskas gerai mūsų augintiniui. Ti būn akartasi vrednas. Kai nori dėmesio šoka ant žmonių. Tipo žaidžia taip doh.gif Ne tai, kad ant žmonių, o ant mūsų dažniausiai. Tai nežinau kaip atpratinti jį nuo šito veiksmo. Ir balsą kėliau, ir į vonią uždarinėjau. Vis tiek jis taip daro. Būna, kad ir apdrasko, nes gi nagai jo nekarpyti. Nestipriai, bet vis tiek. Tai šitas dalykas negeras yra.
Bet vis tiek tas ryžas padauža mylimas mūsų wub.gif Visada ateina pas mus, būna šalia. man atrodo, kad šokinėja jis taip iš liūdesio. Ne visada išeina jam pakankami dėmesio skirti, t. y. pažaisti su juo, o jam to akivaizdžiai reikia.

Sidabre labai gražūs jūsų pirkiniai smile.gif Ypatingai vaza patiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neuzmirstuole: 07 kovo 2016 - 12:09
QUOTE(Sidabrė @ 2016 03 06, 22:53)
Tai mudu su Persiuku kiemą tvarkėm, ir jisai pasilepino saulute šiek tiek, bet šiandien ... į lauką neina, pasižiūri pro duris koks oras ir grįžta

smile.gif smile.gif
Įprato jis sandėliuke. Gerai jam ten, šilta, sotu, nuglostytas. Net į lauką nebenori smile.gif Turbūt žino, jaučia, supranta gal, kad ne kalėjimas ten, norės į lauką, ir išleisite.

QUOTE(neuzmirstuole @ 2016 03 07, 12:05)

Katinėlių bėdos tikrai priverčia labai nerimauti. Gerai, kad viskas praėjo be operacijos. O Čiko koks velniūkštis - žmonių gąsdintojas smile.gif Bet jis ir anksčiau taip šokinėdavo, ar aš kažką maišau?

Atsakyti
Sveikos smile.gif
Riolitos pirkinys tikrai kaziukiškas thumbup.gif Ir katinėliai tai iš karto įvertino biggrin.gif mano Bugis tokiam pintam padėkle kasdien pamiegodavo, kai gyvenom bute, aš ten laikiau ant tokio stalo-baro ir dar kavos indelius į jį sustadydavau, - tai Bugis miegodavo tam padėkliuke šalia tų indelių bigsmile.gif
Dabar jie kažkur suslėpti rolleyes.gif

Čiko toks išdykęs ir puldinėjantis taip ir liko g.gif Pamenu iš anksčiau, kad mėgdavo pagąsdint iš už kampo bigsmile.gif
Ir nesmagu, kad va nuo skiepo susidarė koks tai guzelis, bet operacija, manau, nebaisi, tiesiog pašalintų kas ten viduje yra ... Svarbiausia, kad jis pranyko drinks_cheers.gif
Mano Bugutis irgi turi trūkumą - gal prieš porą metų pastebėjau, kad jo užpakalinės kojos kulnas ( ta vieta, kur ties kojos viduriu ir kauliukas atsikišęs ) yra tokia kaip nuplikusi, maždaug žirnio dydžio, tokia pašerpetojusi ir plaukai neauga... unsure.gif
Vetė sakė, kad čia galim pavadinti nuospauda ir praktiškai ji negydoma, ir matosi, kai katinėlis eina, tokia dėmelė šviečia be plaukų g.gif

Mano Bugis tik Katytę gaudo, ta eina miegoti į lovą po apklotu - šilta ir užsidengusi, Bugis ją atranda, užpuola ir tada jau abu grumiasi biggrin.gif
Persiukui šiandien palikau praviras duris, žiopla, ką, nemačiau, koks oras ? blush2.gif Tai iššaldžiau patalpą, vargšiukas prie radiatoriaus susitraukęs unsure.gif Kad tik nesusirgtų unsure.gif
Atsakyti
Su auštančiu pavasariu
Su vyturio daina
Su žibučių puokšte
Kovo 8-osios proga 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 08 kovo 2016 - 10:46
Sekmadienis mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki, turime skotu staciausi grazu ir su dokumentais katinuka. Birzeli bus 2 metai. Dar nekastravome.
Noretume surasti jam drauge katyte. Ne tiek del pinigu, bet kad galetu pasidziaugti kaip vyrukas smile.gif
Gal ka nors zinote siuo klausimu: kaip tai vyksta, kur ieskoti tokiu draugiu, kiek tas uztrunka ir pan. Gal kas galit patirtimi pasidalinti?
aciu labai
Atsakyti