Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Labas vakaras 4u.gif As su klausimu, noriu isigyti Skotu nulepausi trumpaplauki katinuka is veislyno. Labai prasau patarimo, kokiame veislyne man geriausiai ieskotis katinuko ? Aciu
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2016 02 19, 00:57)
Labas vakaras 4u.gif  As su klausimu, noriu isigyti Skotu nulepausi trumpaplauki katinuka is veislyno. Labai prasau patarimo, kokiame veislyne man geriausiai ieskotis katinuko ? Aciu

Sveika, Virgale
Tikrai negalime patarti, kokiame veislyne reiktų ieškot katinėlio, reiktų pačiai peržiūrėti pradžiai internetu veislynų puslapius, pažiūrėti, kas turi kačiukų, jeigu patiks,- tai ir nuvykti pabendrauti.
Kačių veislynai yra surašyti LGAC klubo puslapyje ir kažkiek TOP miau klubo puslapyje, iš šių veislynų sąrašų išsirinkite škotukų veislynus ir pasinagrinėkite, ką jie turi, ar turėjo.. smile.gif
Dar kovo mėn. 05-06 dienomis Vilniuje vyks TOP miau klubo kačių paroda, tik dar nežinau kurioje vietoje. Parodose galima irgi pamatyti nemažai škotukų ir pabendrauti su jų veisėjais, tada jau rinktis lengviau... rolleyes.gif
Palinkėsiu sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Susitvarkom namus doh.gif
user posted image

Patikrinam - ar dar neatėjo pavasaris ? g.gif
user posted image

Nusiprausiam ax.gif
user posted image

Ir griūnam sekmadienio popiečiui bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 21 vasario 2016 - 10:40
Argi čia tikrai nebeliko nei vieno škotuko ? g.gif
user posted image

Nesugalvoju, kur jų reiktų ieškoti ? g.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 29, 21:49)
Argi čia tikrai nebeliko nei vieno škotuko ?  g.gif
user posted image

Nesugalvoju, kur jų reiktų ieškoti ?  g.gif  doh.gif
user posted image

Facebook'e biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai esam čia, tik tyliai skaitom. Kai būna ką skaityti smile.gif

Bugi, Katyte, ar jau matosi už lango pavasaris? Pas mus matosi, prie namo jau apie savaitę snieguolės žydi.
Sidabre, man smalsu, kaip Persas jaučiasi be savo kailinių ir velykų biggrin.gif ? Ar nesumažėjo noras po savo valdas palakstyti?

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pavasario pas mus nėra ir nieko žydinčio nesimato schmoll.gif unsure.gif
user posted image

Puma irgi rūsti prie kaktuso biggrin.gif
O Šelmis man juokingas, kad ir burna ir lūpos juodos bigsmile.gif Toks mažas goriliukas biggrin.gif

Persiukas pamiršo, kad buvo šaunus vyrukas, visai dėl to nesuka galvos, eiti niekur nenori, ilgiausiai gal 15 min. buvo prabėgęs per kaimynų daržą, bet tuojau pat grįžo bigsmile.gif Iš mano rankovės jau išsinėrė, tai dabar nuogas ir jam šalta, sėdi sandėliuke prie radiatoriaus biggrin.gif Nukirptas negražiai, toks pusiau skustas, pusiau kirptas, nes visokių ten karpymų ir skutimų buvo blush2.gif Ir labai neauga tas kailiukas g.gif
Šiaip labai tvarkingas, žvalus ir viskuo besidomintis katinėlis, aktyvus, šokinėjantis, ne taip, kaip anksčiau - buvo kažkoks sergantis gniutulas, susitraukęs į kamuolį .... unsure.gif
Truputį po kiemą mane palydi, pasidomi ką aš veikiu ir bėgam atgal šildytis...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 03 01, 12:09)
*O Šelmis man juokingas, kad ir burna ir lūpos juodos  bigsmile.gif

**Persiukas pamiršo, kad buvo šaunus vyrukas, visai dėl to nesuka galvos, eiti niekur nenori,

*Aš jau įpratau biggrin.gif Iki jų gyvūnų neturėjau, tai man ilgai buvo keista ir neįprasta biggrin.gif

**Aina sau, kaip Persiukas pasikeitė biggrin.gif Koks naminis tapo biggrin.gif O grobio - paukščiukų, peliukų - į namus dar neparneša? Kaip man smagu apie jį skaityti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 03 01, 13:42)
*Aš jau įpratau biggrin.gif Iki jų gyvūnų neturėjau, tai man ilgai buvo keista ir neįprasta biggrin.gif

**Aina sau, kaip Persiukas pasikeitė biggrin.gif Koks naminis tapo biggrin.gif O grobio - paukščiukų, peliukų - į namus dar neparneša? Kaip man smagu apie jį skaityti blush2.gif

Neeeaa, nieko jis neparneša, man atrodo, kad jis nemoka medžiot... g.gif
Tik paskui bliūdelį tai greitas... biggrin.gif
Norėjau nufotografuot, nu ir ką su tais juodais katinais - net akių nesimato, vietoj galvos - juodas plaukų kuokštas unsure.gif Kažką iš naujo teks galvoti g.gif

Bugis mano labai sunkus ir storas pasidarė cool.gif Ir vis valgyti prašo - nam nam unsure.gif
Laukiu pavasario, išeis į lauką jokių dietų nereikės rolleyes.gif Nes šiaip jau reiktų susirūpinti - uždūsta bežaisdamas... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 01 kovo 2016 - 19:43
Sidabre, jaučiu jeigu ne tu, tai būtų škotukų namai tuštut tuštutėliai? 4u.gif biggrin.gif Kaip gerai, kad palaikai škotukų temą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busycat @ 2016 03 01, 20:43)
Sidabre, jaučiu jeigu ne tu, tai būtų škotukų namai tuštut tuštutėliai? 4u.gif  biggrin.gif Kaip gerai, kad palaikai škotukų temą thumbup.gif

Taip, busycat, kažkaip gaila, kad apie škotukus tiek mažai kasnors pasakoja, kartais ir aš jau sakau - ai, užteks, neisiu, nebereikia, bet vėl - ir nuotraukas mėgstu tiek apie savo katinėlį, tiek ir apie visus kitus... rolleyes.gif
Ir aplamai - škotukai vieni iš gražiausių veislių, nors man katinėliai visi gražūs - tiek veisliniai, tiek ir neveisliniai, bet apie škotukus - vien dėl jų gerumo verta temą gaivinti biggrin.gif
Atsakyti
Labai sutinku, reikia pasakoti apie škotukus ir rodyti būtinai drinks_cheers.gif Būtų labai gaila, kad ir dar viena tema nueitų užmarštin, todėl net neturėk minties nebeateiti 4u.gif
Atsakyti