Labas vakaras As su klausimu, noriu isigyti Skotu nulepausi trumpaplauki katinuka is veislyno. Labai prasau patarimo, kokiame veislyne man geriausiai ieskotis katinuko ? Aciu
QUOTE(Virgale @ 2016 02 19, 00:57)
Labas vakaras As su klausimu, noriu isigyti Skotu nulepausi trumpaplauki katinuka is veislyno. Labai prasau patarimo, kokiame veislyne man geriausiai ieskotis katinuko ? Aciu
Sveika, Virgale
Tikrai negalime patarti, kokiame veislyne reiktų ieškot katinėlio, reiktų pačiai peržiūrėti pradžiai internetu veislynų puslapius, pažiūrėti, kas turi kačiukų, jeigu patiks,- tai ir nuvykti pabendrauti.
Kačių veislynai yra surašyti LGAC klubo puslapyje ir kažkiek TOP miau klubo puslapyje, iš šių veislynų sąrašų išsirinkite škotukų veislynus ir pasinagrinėkite, ką jie turi, ar turėjo..
Dar kovo mėn. 05-06 dienomis Vilniuje vyks TOP miau klubo kačių paroda, tik dar nežinau kurioje vietoje. Parodose galima irgi pamatyti nemažai škotukų ir pabendrauti su jų veisėjais, tada jau rinktis lengviau...
Palinkėsiu sėkmės
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 29, 21:49)
Facebook'e
Pavasario pas mus nėra ir nieko žydinčio nesimato
Puma irgi rūsti prie kaktuso
O Šelmis man juokingas, kad ir burna ir lūpos juodos Toks mažas goriliukas
Persiukas pamiršo, kad buvo šaunus vyrukas, visai dėl to nesuka galvos, eiti niekur nenori, ilgiausiai gal 15 min. buvo prabėgęs per kaimynų daržą, bet tuojau pat grįžo Iš mano rankovės jau išsinėrė, tai dabar nuogas ir jam šalta, sėdi sandėliuke prie radiatoriaus Nukirptas negražiai, toks pusiau skustas, pusiau kirptas, nes visokių ten karpymų ir skutimų buvo Ir labai neauga tas kailiukas
Šiaip labai tvarkingas, žvalus ir viskuo besidomintis katinėlis, aktyvus, šokinėjantis, ne taip, kaip anksčiau - buvo kažkoks sergantis gniutulas, susitraukęs į kamuolį ....
Truputį po kiemą mane palydi, pasidomi ką aš veikiu ir bėgam atgal šildytis...
Puma irgi rūsti prie kaktuso
O Šelmis man juokingas, kad ir burna ir lūpos juodos Toks mažas goriliukas
Persiukas pamiršo, kad buvo šaunus vyrukas, visai dėl to nesuka galvos, eiti niekur nenori, ilgiausiai gal 15 min. buvo prabėgęs per kaimynų daržą, bet tuojau pat grįžo Iš mano rankovės jau išsinėrė, tai dabar nuogas ir jam šalta, sėdi sandėliuke prie radiatoriaus Nukirptas negražiai, toks pusiau skustas, pusiau kirptas, nes visokių ten karpymų ir skutimų buvo Ir labai neauga tas kailiukas
Šiaip labai tvarkingas, žvalus ir viskuo besidomintis katinėlis, aktyvus, šokinėjantis, ne taip, kaip anksčiau - buvo kažkoks sergantis gniutulas, susitraukęs į kamuolį ....
Truputį po kiemą mane palydi, pasidomi ką aš veikiu ir bėgam atgal šildytis...
QUOTE(Sidabrė @ 2016 03 01, 12:09)
*O Šelmis man juokingas, kad ir burna ir lūpos juodos
**Persiukas pamiršo, kad buvo šaunus vyrukas, visai dėl to nesuka galvos, eiti niekur nenori,
**Persiukas pamiršo, kad buvo šaunus vyrukas, visai dėl to nesuka galvos, eiti niekur nenori,
*Aš jau įpratau Iki jų gyvūnų neturėjau, tai man ilgai buvo keista ir neįprasta
**Aina sau, kaip Persiukas pasikeitė Koks naminis tapo O grobio - paukščiukų, peliukų - į namus dar neparneša? Kaip man smagu apie jį skaityti
QUOTE(Riolita. @ 2016 03 01, 13:42)
*Aš jau įpratau Iki jų gyvūnų neturėjau, tai man ilgai buvo keista ir neįprasta
**Aina sau, kaip Persiukas pasikeitė Koks naminis tapo O grobio - paukščiukų, peliukų - į namus dar neparneša? Kaip man smagu apie jį skaityti
Neeeaa, nieko jis neparneša, man atrodo, kad jis nemoka medžiot...
Tik paskui bliūdelį tai greitas...
Norėjau nufotografuot, nu ir ką su tais juodais katinais - net akių nesimato, vietoj galvos - juodas plaukų kuokštas Kažką iš naujo teks galvoti
Bugis mano labai sunkus ir storas pasidarė Ir vis valgyti prašo - nam nam
Laukiu pavasario, išeis į lauką jokių dietų nereikės Nes šiaip jau reiktų susirūpinti - uždūsta bežaisdamas...
Sidabre, jaučiu jeigu ne tu, tai būtų škotukų namai tuštut tuštutėliai? Kaip gerai, kad palaikai škotukų temą
QUOTE(busycat @ 2016 03 01, 20:43)
Sidabre, jaučiu jeigu ne tu, tai būtų škotukų namai tuštut tuštutėliai? Kaip gerai, kad palaikai škotukų temą
Taip, busycat, kažkaip gaila, kad apie škotukus tiek mažai kasnors pasakoja, kartais ir aš jau sakau - ai, užteks, neisiu, nebereikia, bet vėl - ir nuotraukas mėgstu tiek apie savo katinėlį, tiek ir apie visus kitus...
Ir aplamai - škotukai vieni iš gražiausių veislių, nors man katinėliai visi gražūs - tiek veisliniai, tiek ir neveisliniai, bet apie škotukus - vien dėl jų gerumo verta temą gaivinti
Labai sutinku, reikia pasakoti apie škotukus ir rodyti būtinai Būtų labai gaila, kad ir dar viena tema nueitų užmarštin, todėl net neturėk minties nebeateiti