Stebukle,nu Fina, nu laaabai graži katytė...
Bet jeigu turėčiau galimybę, kad griebčiau Čipsiuką į glėbį - jis net liežuvėlio nespėtų įtraukti, o aš į kojas ir šitas išpurentas gražuolis būtų maaaanooo
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 03, 21:21)
Stebukle,nu Fina, nu laaabai graži katytė...
Bet jeigu turėčiau galimybę, kad griebčiau Čipsiuką į glėbį - jis net liežuvėlio nespėtų įtraukti, o aš į kojas ir šitas išpurentas gražuolis būtų maaaanooo
aciu aciu realiai tai.... Apie Fina mes sakom, kad ji jauciasi grazi... blondine nu tokia nepriklausoma. O va Cipsas, niurkomas nuniurkomas katinas, kur tik prilietus pradeda murkti... ir ji galima glostyt, glostyt... sukuot sukuot... tada jis atsigula ant nugaros, kad ir pilvuka paglostyt... nu zodziu, toks va... taikliai mano kaciukus apibudinai
Sveiki
Reikia škotukų temą kelt į viršų
Katinukai renkasi miegojimo vietą :
Įdomu, ar čia mums užmigti ?
Ar vistik geriau čia ?
Negaliu nepasigirti
Padariau superdarbą - šiandien Juodajam Persui atlikta kastracija
Dar ir nukirptas su mašinėle beveik visas, išskyrus kelias vieteles, kur visai nebuvo galima atskirti ar kartu nenueis ir oda...Ir aprengtas į mano megztinio rankovę
Dabar ilsisi sandėliuke prie radiatoriaus, jau pavalgė ir į WC nuėjo, iš narkozės sugrįžusį reikėjo ant rankų išnešioti, ir šiaip gyvenime jis norėtų būti tik ant mano rankų arba jeigu neimu, tai pasistiebus įsiremt į mano kelius ir priglausti galvą...
Reikia škotukų temą kelt į viršų
Katinukai renkasi miegojimo vietą :
Įdomu, ar čia mums užmigti ?
Ar vistik geriau čia ?
Negaliu nepasigirti
Padariau superdarbą - šiandien Juodajam Persui atlikta kastracija
Dar ir nukirptas su mašinėle beveik visas, išskyrus kelias vieteles, kur visai nebuvo galima atskirti ar kartu nenueis ir oda...Ir aprengtas į mano megztinio rankovę
Dabar ilsisi sandėliuke prie radiatoriaus, jau pavalgė ir į WC nuėjo, iš narkozės sugrįžusį reikėjo ant rankų išnešioti, ir šiaip gyvenime jis norėtų būti tik ant mano rankų arba jeigu neimu, tai pasistiebus įsiremt į mano kelius ir priglausti galvą...
Sidabre - šaunuolė, trūksta žodžių apsakyti kaip tam persui pasisekė kad tu jo kelyje pasitaikei tikrai didžiulis darbas atliktas ir dėl nukiripimo taip pat kaip gera, kad yra tokių žmonių kaip tu
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 13, 19:27)
1. Katinukai renkasi miegojimo vietą :
2. Padariau superdarbą -
3. ir šiaip gyvenime jis norėtų būti tik ant mano rankų arba jeigu neimu, tai pasistiebus įsiremt į mano kelius ir priglausti galvą...
2. Padariau superdarbą -
3. ir šiaip gyvenime jis norėtų būti tik ant mano rankų arba jeigu neimu, tai pasistiebus įsiremt į mano kelius ir priglausti galvą...
1. Miegot ninini... Laikas keltis visiems škotukams ir sugrįžti į temą
2. Sidabre, tikrai super darbas Šaunuolė jūs Ar lengvai pavyko jį į boksą įkišti, ar nesipriešino? Kaip automobiliu važiavo, nebijojo? O kaip į lauką dabar eis, su megztiniu? Kaip akytės, ar geriau? Galvą irgi apkirpo ar paliko plaukuotą? Nu kaip džiaugiuosi dėl Perso
3. Koks man jis mielas atrodo Ar tik neteks jums Perso įsikatint
Ačiū, mergaitės, už tas visas gražias pagyras, tiek čia to nuopelno
Visų pirma, aš jau seniai čia jį kankinu ir vis neišbaigiu...
Antra, nu, ką daryt, kai tiesiai į langą sėdi ir žiūri katinas alkanas, sušalęs ir tokiooom baisiom akim ? Nu va ir pradėjau...
Bet sveikata jo tikrai šauniai pasitaisė ir vetas sakė , - nepalyginti su buvusiu...
Galva, uodega ir kojų apačia liko nenukirpta, ir nugara dar buvau iškedenus, iššukavus, tai visa juosta liko su plaukais...
Ir jau gastroliavo, vos kastracijos planų nesugriovė, nes buvo išėjęs 4-iom parom Jau maniau, kad negrįš... Ir vakar vakare grįžo visas žvalus peralkęs ir rėkdamas - matai, parėjau, pasitik, duok valgyt...
Nevažiavom mes niekur, viskas padaryta tam pačiam sandėliuke, namų sąlygom, taip sakant, nors taip negalima...
Bet kai užeinu, tai jis baisiai nori eit į lauką - nenuorama-didvyris
Parodžiau per duris išleidusi, kad lyja, šlapia, šalta ir atgal uždariau - po raktu, tikiuosi neatsirakins, nes neužrakintas buvo vieną kart išėjęs
Dar porą dienų palaikysiu, o paskui - pagal orą, su megztuku išleisiu
Dar liko nukirmint ir paskiepyt, matomai, ir pavasaris ateis, tada jau nebijosiu kontakto su saviškiais
Dėl įsikatinimo - bus matyt, jis mėgsta lauką, gal namie jam nepatiks, dar maudysim po viskam kada nors...
Ai, kaimynai čia perspėjo, sako, jūs atsargiai su tuo katinu, jis turi kažkokią užkrečiamą odos ligą ar grybelį, nes kasmet nuplinka, o kad jis kitaip negyvo kailio-veltinio negali atsikratyti, tai niekas nesusigaudė...
Dėl grybelio - aš rami, tikrai nieko neturi ir jau būčiau ir aš turėjusi....
Ir vetas sakė, matosi - oda švari
Dar po tų pasivaikščiojimų-žygių jau grįžo su ausyte įdrėksta ir plaukai prie akies nupešti, matomai, kovojo su kažkuo...
O sąžinė kirba -turėjo katinas savo gyvenimą, pražygiuodavo čia toks Juodasis Persas išdidžiai, žinojo, koks gyvenimas, kokie reikalai aplinkui, o dabar ....
Sugadinau natūralų katino gyvenimą.....
Visų pirma, aš jau seniai čia jį kankinu ir vis neišbaigiu...
Antra, nu, ką daryt, kai tiesiai į langą sėdi ir žiūri katinas alkanas, sušalęs ir tokiooom baisiom akim ? Nu va ir pradėjau...
Bet sveikata jo tikrai šauniai pasitaisė ir vetas sakė , - nepalyginti su buvusiu...
Galva, uodega ir kojų apačia liko nenukirpta, ir nugara dar buvau iškedenus, iššukavus, tai visa juosta liko su plaukais...
Ir jau gastroliavo, vos kastracijos planų nesugriovė, nes buvo išėjęs 4-iom parom Jau maniau, kad negrįš... Ir vakar vakare grįžo visas žvalus peralkęs ir rėkdamas - matai, parėjau, pasitik, duok valgyt...
Nevažiavom mes niekur, viskas padaryta tam pačiam sandėliuke, namų sąlygom, taip sakant, nors taip negalima...
Bet kai užeinu, tai jis baisiai nori eit į lauką - nenuorama-didvyris
Parodžiau per duris išleidusi, kad lyja, šlapia, šalta ir atgal uždariau - po raktu, tikiuosi neatsirakins, nes neužrakintas buvo vieną kart išėjęs
Dar porą dienų palaikysiu, o paskui - pagal orą, su megztuku išleisiu
Dar liko nukirmint ir paskiepyt, matomai, ir pavasaris ateis, tada jau nebijosiu kontakto su saviškiais
Dėl įsikatinimo - bus matyt, jis mėgsta lauką, gal namie jam nepatiks, dar maudysim po viskam kada nors...
Ai, kaimynai čia perspėjo, sako, jūs atsargiai su tuo katinu, jis turi kažkokią užkrečiamą odos ligą ar grybelį, nes kasmet nuplinka, o kad jis kitaip negyvo kailio-veltinio negali atsikratyti, tai niekas nesusigaudė...
Dėl grybelio - aš rami, tikrai nieko neturi ir jau būčiau ir aš turėjusi....
Ir vetas sakė, matosi - oda švari
Dar po tų pasivaikščiojimų-žygių jau grįžo su ausyte įdrėksta ir plaukai prie akies nupešti, matomai, kovojo su kažkuo...
O sąžinė kirba -turėjo katinas savo gyvenimą, pražygiuodavo čia toks Juodasis Persas išdidžiai, žinojo, koks gyvenimas, kokie reikalai aplinkui, o dabar ....
Sidabre - pražygiuos ir toliau Persas jei turėjo savo teritoriją ir toliau turės tik kad ne katės dabar galvoje jam bus
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 14, 00:25)
Sidabre - pražygiuos ir toliau Persas jei turėjo savo teritoriją ir toliau turės tik kad ne katės dabar galvoje jam bus
Gal ir tiesa Matysim, kaip čia seksis adaptuotis
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 14, 00:19)
Ačiū, mergaitės, už tas visas gražias pagyras, tiek čia to nuopelno
už persiuko gelbėjimą
Gal paguosiu- Trišė irgi puslaukinė buvo. Gyveno soduose lyg su žmonėmis lyg ir be. Žmogaus jai reikia labai labai .Dabar tikra naminė katė- tik turi potraukį medžioti. Mano jūrkiaulėms tai visai nepatinka.. jaunėlei dukrai irgi- kai iš pasalų ant jos šoka- be nagų- bet netikėtumo šūksnių visad būna. "Mama! Trišė vėl mane sumedžiojo !!!". Va- taip ji šiandien sumedžiojo "Valentino dieną"
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 13, 23:19)
Na jau... Ar tą gyvenimą, kuriame badas, šaltis, ligos? Viskas tik į gera. Nebus jam tik noro neaišku kur ir su kuo blūdinėti. Nors čia škotukų tema, bet norėčiau viena akimi stebėti ir Perso gyvenimą
QUOTE(vilkra @ 2016 02 14, 17:33)
"Mama! Trišė vėl mane sumedžiojo !!!".
QUOTE(Riolita. @ 2016 02 14, 21:13)
Šiaip šiandien Trišė ir mane "sumedžiojo". Vaizdas toks- einu virtuvėn su nešvariais indais- staiga iš už durų iššoka kažkas baltas- pamatau tik žalias akis savo akių lygmenyje, tas baltas nukrenta ir nulekia išriesta uodega šalin. Aš nueinu toliau su indais - džiaugdamasi, kad reakcija mano sulėtinto veikimo- kitaip būtų daug šukių..
Sveikos
Su Valentino diena tik Trišė gavo širdelę O kur visi kiti...
Vilkra, viskam pritariu, viską suprantu, mano Katytė irgi iš kiemo, iš gatvės, tiesiog prie daugiabučio trainiojosi, bet kartu - tai nuostabiausia katė
Nežinau, ar aš ją išauklėjau, ar ji mane, bet pavyzdingesnės ir meilesnės - neįsivaizduoju
Bet kiekvienuose namuose savos taisyklės - 3-ys katinai man labai daug, ir ne tik man...Bet ir kitiems gali namie trukdyti
Dar labai svarbu - kaip sutartų jie visi trys, nes šnypštimų, urgimų nenoriu ir negali būti - mes stengiamės dalintis meile ...
Riolita, Perso gyvenimo aš nepamiršiu vis priminti, būdama tokia pleputė
Dabar Persiukas aplankytas, pamaitintas konservais ir skanukais, turi sausiukų ir vandens, padarė mankštą - pirma vieną užpakalinę koją atgal, po to kiiitąąąą
Nuglostytas taip pat, mano rankovė jam netrukdo, vaikšto drąsiai ir vis nori į lauką...
Klausyk, Katyte, žinai, kad Valentino diena buvo ir aš tave myliu...
Ir aš tave myliu, storuli tu
Maaaam, gelbėk, jis mane myyyli
Su Valentino diena tik Trišė gavo širdelę O kur visi kiti...
Vilkra, viskam pritariu, viską suprantu, mano Katytė irgi iš kiemo, iš gatvės, tiesiog prie daugiabučio trainiojosi, bet kartu - tai nuostabiausia katė
Nežinau, ar aš ją išauklėjau, ar ji mane, bet pavyzdingesnės ir meilesnės - neįsivaizduoju
Bet kiekvienuose namuose savos taisyklės - 3-ys katinai man labai daug, ir ne tik man...Bet ir kitiems gali namie trukdyti
Dar labai svarbu - kaip sutartų jie visi trys, nes šnypštimų, urgimų nenoriu ir negali būti - mes stengiamės dalintis meile ...
Riolita, Perso gyvenimo aš nepamiršiu vis priminti, būdama tokia pleputė
Dabar Persiukas aplankytas, pamaitintas konservais ir skanukais, turi sausiukų ir vandens, padarė mankštą - pirma vieną užpakalinę koją atgal, po to kiiitąąąą
Nuglostytas taip pat, mano rankovė jam netrukdo, vaikšto drąsiai ir vis nori į lauką...
Klausyk, Katyte, žinai, kad Valentino diena buvo ir aš tave myliu...
Ir aš tave myliu, storuli tu
Maaaam, gelbėk, jis mane myyyli