Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Stebukle,nu Fina, nu laaabai graži katytė... wub.gif wub.gif
Bet jeigu turėčiau galimybę, kad griebčiau Čipsiuką į glėbį - jis net liežuvėlio nespėtų įtraukti, o aš į kojas ir šitas išpurentas gražuolis būtų maaaanooo ax.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 03, 21:21)
Stebukle,nu Fina, nu laaabai graži katytė... wub.gif  wub.gif
Bet jeigu turėčiau galimybę, kad griebčiau Čipsiuką į glėbį - jis net liežuvėlio nespėtų įtraukti, o aš į kojas ir šitas išpurentas gražuolis būtų maaaanooo  ax.gif  thumbup.gif  biggrin.gif

aciu aciu biggrin.gif realiai tai.... biggrin.gif biggrin.gif Apie Fina mes sakom, kad ji jauciasi grazi... blondine biggrin.gif nu tokia nepriklausoma. O va Cipsas, niurkomas nuniurkomas katinas, kur tik prilietus pradeda murkti... ir ji galima glostyt, glostyt... sukuot sukuot... tada jis atsigula ant nugaros, kad ir pilvuka paglostyt... nu zodziu, toks va... taikliai mano kaciukus apibudinai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
Reikia škotukų temą kelt į viršų doh.gif
Katinukai renkasi miegojimo vietą :
Įdomu, ar čia mums užmigti ? g.gif
user posted image

Ar vistik geriau čia ? g.gif g.gif
user posted image

Negaliu nepasigirti blush2.gif
Padariau superdarbą - šiandien Juodajam Persui atlikta kastracija doh.gif
Dar ir nukirptas su mašinėle beveik visas, išskyrus kelias vieteles, kur visai nebuvo galima atskirti ar kartu nenueis ir oda...Ir aprengtas į mano megztinio rankovę rolleyes.gif
Dabar ilsisi sandėliuke prie radiatoriaus, jau pavalgė ir į WC nuėjo, iš narkozės sugrįžusį reikėjo ant rankų išnešioti, ir šiaip gyvenime jis norėtų būti tik ant mano rankų arba jeigu neimu, tai pasistiebus įsiremt į mano kelius ir priglausti galvą... ax.gif
Atsakyti
Sidabre - šaunuolė, trūksta žodžių apsakyti kaip tam persui pasisekė kad tu jo kelyje pasitaikei 4u.gif tikrai didžiulis darbas atliktas ir dėl nukiripimo taip pat 4u.gif 4u.gif kaip gera, kad yra tokių žmonių kaip tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 13, 19:27)
1. Katinukai renkasi miegojimo vietą :

2. Padariau superdarbą -

3. ir šiaip gyvenime jis norėtų būti tik ant mano rankų arba jeigu neimu, tai pasistiebus įsiremt į mano kelius ir priglausti galvą... ax.gif

1. Miegot ninini... Laikas keltis visiems škotukams ir sugrįžti į temą rolleyes.gif
2. Sidabre, tikrai super darbas thumbup.gif Šaunuolė jūs 4u.gif 4u.gif Ar lengvai pavyko jį į boksą įkišti, ar nesipriešino? Kaip automobiliu važiavo, nebijojo? O kaip į lauką dabar eis, su megztiniu? biggrin.gif Kaip akytės, ar geriau? Galvą irgi apkirpo ar paliko plaukuotą? Nu kaip džiaugiuosi dėl Perso blush2.gif biggrin.gif
3. Koks man jis mielas atrodo rolleyes.gif Ar tik neteks jums Perso įsikatint cool.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riolita.: 13 vasario 2016 - 22:47
Ačiū, mergaitės, už tas visas gražias pagyras, tiek čia to nuopelno blush2.gif
Visų pirma, aš jau seniai čia jį kankinu ir vis neišbaigiu... blush2.gif
Antra, nu, ką daryt, kai tiesiai į langą sėdi ir žiūri katinas alkanas, sušalęs ir tokiooom baisiom akim ? g.gif Nu va ir pradėjau...
Bet sveikata jo tikrai šauniai pasitaisė ir vetas sakė , - nepalyginti su buvusiu...
Galva, uodega ir kojų apačia liko nenukirpta, ir nugara dar buvau iškedenus, iššukavus, tai visa juosta liko su plaukais...
Ir jau gastroliavo, vos kastracijos planų nesugriovė, nes buvo išėjęs 4-iom parom blink.gif Jau maniau, kad negrįš... schmoll.gif Ir vakar vakare grįžo visas žvalus peralkęs ir rėkdamas - matai, parėjau, pasitik, duok valgyt... biggrin.gif
Nevažiavom mes niekur, viskas padaryta tam pačiam sandėliuke, namų sąlygom, taip sakant, nors taip negalima... blush2.gif
Bet kai užeinu, tai jis baisiai nori eit į lauką - nenuorama-didvyris blink.gif
Parodžiau per duris išleidusi, kad lyja, šlapia, šalta ir atgal uždariau - po raktu, tikiuosi neatsirakins, nes neužrakintas buvo vieną kart išėjęs bigsmile.gif
Dar porą dienų palaikysiu, o paskui - pagal orą, su megztuku išleisiu rolleyes.gif
Dar liko nukirmint ir paskiepyt, matomai, ir pavasaris ateis, tada jau nebijosiu kontakto su saviškiais rolleyes.gif
Dėl įsikatinimo - bus matyt, jis mėgsta lauką, gal namie jam nepatiks, dar maudysim po viskam kada nors...
Ai, kaimynai čia perspėjo, sako, jūs atsargiai su tuo katinu, jis turi kažkokią užkrečiamą odos ligą ar grybelį, nes kasmet nuplinka, o kad jis kitaip negyvo kailio-veltinio negali atsikratyti, tai niekas nesusigaudė...
Dėl grybelio - aš rami, tikrai nieko neturi ir jau būčiau ir aš turėjusi.... unsure.gif
Ir vetas sakė, matosi - oda švari
Dar po tų pasivaikščiojimų-žygių jau grįžo su ausyte įdrėksta ir plaukai prie akies nupešti, matomai, kovojo su kažkuo...
O sąžinė kirba -turėjo katinas savo gyvenimą, pražygiuodavo čia toks Juodasis Persas išdidžiai, žinojo, koks gyvenimas, kokie reikalai aplinkui, o dabar ....
Sugadinau natūralų katino gyvenimą..... doh.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Sidabre - pražygiuos ir toliau Persas smile.gif jei turėjo savo teritoriją ir toliau turės tik kad ne katės dabar galvoje jam bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 02 14, 00:25)
Sidabre - pražygiuos ir toliau Persas  smile.gif  jei turėjo savo teritoriją ir toliau turės tik kad ne katės dabar galvoje jam bus  smile.gif

thumbup.gif Gal ir tiesa biggrin.gif Matysim, kaip čia seksis adaptuotis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 14, 00:19)
Ačiū, mergaitės, už tas visas gražias pagyras, tiek čia to nuopelno  blush2.gif

Dėl įsikatinimo - bus matyt, jis mėgsta lauką, gal namie jam nepatiks, dar maudysim po viskam kada nors...

4u.gif už persiuko gelbėjimą

Gal paguosiu- Trišė irgi puslaukinė buvo. Gyveno soduose lyg su žmonėmis lyg ir be. Žmogaus jai reikia labai labai .Dabar tikra naminė katė- tik turi potraukį medžioti. Mano jūrkiaulėms tai visai nepatinka.. schmoll.gif schmoll.gif jaunėlei dukrai irgi- kai iš pasalų ant jos šoka- be nagų- bet netikėtumo šūksnių visad būna. "Mama! Trišė vėl mane sumedžiojo !!!". Va- taip ji šiandien sumedžiojo "Valentino dieną"

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 02 13, 23:19)
Sugadinau natūralų katino gyvenimą..... doh.gif  doh.gif  blush2.gif

Na jau... Ar tą gyvenimą, kuriame badas, šaltis, ligos? Viskas tik į gera. Nebus jam tik noro neaišku kur ir su kuo blūdinėti. Nors čia škotukų tema, bet norėčiau viena akimi stebėti ir Perso gyvenimą ax.gif

QUOTE(vilkra @ 2016 02 14, 17:33)
"Mama!  Trišė vėl mane sumedžiojo !!!".

biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 02 14, 21:13)

Šiaip šiandien Trišė ir mane "sumedžiojo". Vaizdas toks- einu virtuvėn su nešvariais indais- staiga iš už durų iššoka kažkas baltas- pamatau tik žalias akis savo akių lygmenyje, tas baltas nukrenta ir nulekia išriesta uodega šalin. Aš nueinu toliau su indais - džiaugdamasi, kad reakcija mano sulėtinto veikimo- kitaip būtų daug šukių..
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Su Valentino diena tik Trišė gavo širdelę thumbup.gif O kur visi kiti... g.gif
Vilkra, viskam pritariu, viską suprantu, mano Katytė irgi iš kiemo, iš gatvės, tiesiog prie daugiabučio trainiojosi, bet kartu - tai nuostabiausia katė thumbup.gif
Nežinau, ar aš ją išauklėjau, ar ji mane, bet pavyzdingesnės ir meilesnės - neįsivaizduoju ax.gif
Bet kiekvienuose namuose savos taisyklės - 3-ys katinai man labai daug, ir ne tik man...Bet ir kitiems gali namie trukdyti unsure.gif
Dar labai svarbu - kaip sutartų jie visi trys, nes šnypštimų, urgimų nenoriu ir negali būti - mes stengiamės dalintis meile ... bigsmile.gif
Riolita, Perso gyvenimo aš nepamiršiu vis priminti, būdama tokia pleputė biggrin.gif
Dabar Persiukas aplankytas, pamaitintas konservais ir skanukais, turi sausiukų ir vandens, padarė mankštą - pirma vieną užpakalinę koją atgal, po to kiiitąąąą
Nuglostytas taip pat, mano rankovė jam netrukdo, vaikšto drąsiai ir vis nori į lauką...

Klausyk, Katyte, žinai, kad Valentino diena buvo ir aš tave myliu... ax.gif
user posted image

Ir aš tave myliu, storuli tu bigsmile.gif
user posted image

Maaaam, gelbėk, jis mane myyyli doh.gif
user posted image
Atsakyti