Sidabre - tyliai skaitau visas naujienas apie persą Didžiulį darbą darote ir persui be galo pasisekė, kad jam prieglobstį suteikėje
Sveika, Magnuna
Nu kokios Jūs šaunuolės, kad mane vis čia aplankot Man labai smagu, nes aš užsispyrus į katinėlių temą neateinu Tiesiog jūs visos ten gražiai bendraujate, aš kartais nespėju visko suskaityti, be to, ne visas pakomentuosiu, ne visas išgirsiu ( nes nesuspėsiu ), tai tik maišysiuos po kojom
Bet negirkite - nieko dar čia gero nepadaryta, nieko nenuveikta
Be to, Persas išsiprašė šiandien į lauką, pagailėjau, išleidau, o anas negrįžo, o man išvažiuot reikėjo Palikau pravertą katilinę, išsišaldys jinai ir dar vamzdžiai susprogs
O Persiukas - kavalierius ( Do pory, do vremeni, jeigu mano rankose bus )
jam reik apeit valdas, kažką jis ten planuoja pavasariui, o gal ir nuo manęs, kankintojos, bėga...
Žodž, rezultatas dar apgailėtinas
Nu kokios Jūs šaunuolės, kad mane vis čia aplankot Man labai smagu, nes aš užsispyrus į katinėlių temą neateinu Tiesiog jūs visos ten gražiai bendraujate, aš kartais nespėju visko suskaityti, be to, ne visas pakomentuosiu, ne visas išgirsiu ( nes nesuspėsiu ), tai tik maišysiuos po kojom
Bet negirkite - nieko dar čia gero nepadaryta, nieko nenuveikta
Be to, Persas išsiprašė šiandien į lauką, pagailėjau, išleidau, o anas negrįžo, o man išvažiuot reikėjo Palikau pravertą katilinę, išsišaldys jinai ir dar vamzdžiai susprogs
O Persiukas - kavalierius ( Do pory, do vremeni, jeigu mano rankose bus )
jam reik apeit valdas, kažką jis ten planuoja pavasariui, o gal ir nuo manęs, kankintojos, bėga...
Žodž, rezultatas dar apgailėtinas
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 23, 14:06)
Koks smagus Bugučio šeštadienis
Kaip man patinka šitas jūsų televizorius Žiūrėčiau ir žiūrėčiau į jį
O Persikas ar sugrįžo iš gastrolių?
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 24, 22:48)
Koks smagus Bugučio šeštadienis
Tikrai, Riolita, židinys ir gyva ugnis turi tokią magijos galią, galima ir žiūrėti į tuos ugnies šokius Tik atsibodo man todėl, kad tai mano vienintelis šildymo šaltinis
Persiukas grįžo anksčiau už mane ir jau gulėjo prie radiatoriaus, pasitiko mane darydamas katinišką mankštą, dar mėgsta paduoti ranką pasisveikinimui - tai ištiesė savo gauruotąją į priekį, pakėlęs padavė, po to gavo daug nam nam - pradžiai tabletytę, po to konservukų net du pokelius, po to akeles aptryniau, streptocidas vis tik padeda, gerina visą plotą aplink akis ir nosį, kuo aš džiaugiuosiu
Kailio tragiškai nemėgsta net paliesti, leidžia šukuoti ir glostyti tik galvą ir kaklą ... teks karpyti toliau...
Riolita, o kaip Jums sekasi su laukinukais, ar sugrįžo mergytė ? O tas meilūnas tai jaučiu prie Jūsų taip ir prisiklijuos, kaip mano Persikas...
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 24, 23:06)
Riolita, o kaip Jums sekasi su laukinukais, ar sugrįžo mergytė ? O tas meilūnas tai jaučiu prie Jūsų taip ir prisiklijuos, kaip mano Persikas...
Labu
mergytės nemačiau apie mėnesį. Bet ir nuvažiuojam labai trumpam, nes šalta, per tą valandžiukę gali ir nepasirodyti. Tą meilūna irgi ne kaskart sutinku. Buvom vakar, bet jo nesutikau. Praejusią savaitę buvo atbėgęs, bet ir buvom ilgiau, nusikasėm takelius, prikasėm į šiltnamį sniego. Patriukšmavom truputį, tai gal išgirdo. Į namą ateina kaip savas, tik šmurkšt pro duris ir iškart prie šildytuvo, žino, kur šilta Į namą tai pati prisipratinau. Rudenį, kai buvo likęs vienas (mergytę buvo pasiėmęs kažkas iš sodininkų), įsileisdvau į vidų, bandžiau daryti iš jo naminį katinėlį Jis nebelipdavo ant spintelių, stalo... Labai įdomus dalykas - jis nemoka lipti laiptais arba bijo... Iki laiptų prieina ir nulydi mane žvilgsniu į antrą aukštą , nors pirmam aukšte visur sekioja iš paskos Esu įdėjusi skelbimą, tai porą kartų juo domėjosi. Bet... Vieną kartą jau buvom atvežę žmogui prie namų ir gaunu žinutę:"nebevežkit man to katino"
O ką veikia mūsų gražuoliai škotukai?
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 27, 20:30)
Labu
Sveiki
Ištryniau neestetiškas Persiuko nuotraukas ir vistiek škotukai negrįžta
Bugutis darosi įkyrus vaikis - tarytum specialiai atsisėda ir pretenzingai miauksi, nu, kažko...Ir balso toną tokį nustato maždaug: "nu dar ką nors galėtum duoti, gal ką skanesnio ", ir burbuliuoja sėdėdamas... Supykau ant jo ir nukarpiau nagus, sakau gal mažiau čia zirzlensi...
Persiukas pasidarė inteligent , nori į lauką, bet išėjo per slenkstį, ai lašiukas lietaus užkrito, - nusipurtė, ai, kojytė sušlapo - nukratė ir sugrįžo į sandėliuką ...
Duodu jam putpelių kiaušinių trynių su konservukais, taigi sustiprės
Išmokom gerti antibiotikų tabletes, tai nebesimušam ir rankos jau sugijo
Galiu pasidalyt patirtim apie tabletės sugirdymą - pakeliu katiną ant rankos -
"pasikabinu" ant kairės rankos, dar uždedu rankšluostį ant pečių ir tuo pačiu priekines letenas paslepiu, taip kabo katinas, tik galva kyšo, tada kita ranka įkišu giliai tabletę, užspaudžiu snukutį, kakliuką dar paglostau, ir jam nereikia muštis ir tabletė praryjama... Nors šiaip jis išspjovimo meistras, bet kartojam iš naujo...
QUOTE(Stebukle @ 2016 02 02, 22:40)
Apsvietimaz geroj vietoj. Kad lovoj bunant galetum ranka isjungt o kaciukai kartu lovoj miega, ar turi savo vieta miegojimui? Kaip persas?
Bugutis čia ir miega būtent savo šitam guolyje, ir visą naktį taip išmiega. O Katytė be manęs negali, aš į lovą ir ji strykt
Persiukas sakyčiau atsigavęs, betgi išleidžiu pasivaikščiot, kartais ilgiau prabūna, kartais gana greit grįžta, kailio niekaip neįveikiu, dabar planuoju kastraciją, nes kaip ir su nubrėžta ausyte grįžo, be to, valkatauja kažkur toli, gamta šaukia, nėra čia tų ir panų - ieškok neieškojęs. Reikės derinti, jeigu kastraciją atvažiuos daryti, tai gal ir tuos kailio gumulus nukirpsiu, kol miegos, gal drabužėlį nupirksiu, kad nesušaltų Žodžiu, minčių daugiau, negu laiko ir galimybių...
Stebukle, parašykit kaip jūsiškiai gyvena, ką veikia, kur miega, o gal ir nuotraukėlę kokią....
Čipsas jau turėtų būti didelis, juk jie greitai auga ir skirtumas irgi matosi - ta prasme, kur kokių 4 mėn., kur jau kokių 6 mėn.