Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Bugis ir beretė wub.gif Beretė man atrodo susitraukusi biggrin.gif
Šelmis irgi mėgsta taip išversti pilvūzą, Puma - tik retkarčiais.
Mano tinginiai
user posted image

Dar parodysiu vieną seną, bet dar nerodytą ir man labai mielą nuotrauką. Tokių ristynių dabar nebebūna smile.gif Kačiukai užaugo ax.gif
user posted image

Perso priekinė dalis netgi labai neblogai atrodo. Didelis darbas padarytas. Tik akytės turbūt nepasiduoda gydymui. O jei pabandžius tetraciklino tepalą iš turgaus, 2,90 eur pas mus ax.gif Kad tik savo katinėliams neparnešt tų ligų.
Kaip ten bebūtų su Persu ateity, jis vistiek jau laimėjo aukso puodą.
4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Šelmis su Puma ant vienos draskyklės įsikūrę ax.gif Gražuoliai jie man abu, spalvos labai gražios, ir grumtynės smagios biggrin.gif
Maniškiai grumiasi, mušasi ir dabar, kartais nesuprantu, ar jau piktai, ar tik žaidimas g.gif
Šįryt prisijuokiau - sėdi abu vienas priešais kitą ir letenėlėmis daužo viens kitam per veidą: pirmiau vienas užsimoja ir švyst per nosį, tada kitas atsilygina tuo pačiu, nu vaizdelis, net nebuvau ir mačius lotuliukas.gif

Dar truputį paverksiu ant SM mamkų peties, bet kam jau atsibodo, tai net neskaitykit schmoll.gif
Taigi, penktadienį vakare mane aplankys veterinaras ( pas savo vetę aš nenoriu vežti, kol kas labai daug netvarkos, gėda blush2.gif ). Kaip sakiau, galiu pasirinkti...
Ir maišosi dabar protas ir jausmai kaip viduržiemio pūga... doh.gif
Privalumai galutinio sprendimo : 1. Atsikratau nešvaros ir gal būt infekcinių bacilų,
2. Sutaupau pinigų maistui virš 20 EUR/mėn + gydymo išlaidų nereikės (skriaga neesu, bet reikia paskolas grąžinti už visą namelio pagerinimą ), 3. Atėjus vasarai turiu laisvą savo nuosavą kiemą, kur jokie svetimi katinai neklaidžios, tik maniškiai, priešingu atveju, Persas irgi norėtų po tą jau beveik savą kiemą vaikščiot, ir gal dar su mano katinais muštųsi blink.gif
Na, o jeigu apsiimu gydyti - dabar antibiotikai, akių lašai, po to kailio nuskutimas, pastovi mityba, priežiūra, kad kailio neužleisti, po to leisti jam visur vaikščioti...
Ir sąžinės balsas doh.gif
Jeigu kokia prieglauda priimtų, būtų viskas paprasčiau, geriau pafinansuočiau ....
Paverkiau - užteks unsure.gif
Atsakyti
Susikontaktavau su Tautmile, dabar išvažiuoja, prižadėjo ateityje aplankyti, padėti su iškarpymu, o po to gal dovanot išeis thumbup.gif
Prieglaudoje, sakė, tokia laisva siela susirgs ir numirs unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 20, 21:26)
Susikontaktavau su Tautmile, dabar išvažiuoja, prižadėjo ateityje aplankyti, padėti su iškarpymu, o po to gal dovanot išeis  thumbup.gif

Na va, galgi po truputį išsispręs bėda. 4u.gif
Šiaip man ne kailis, o akytės labiau užkliuvo. g.gif Vargelis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aist @ 2016 01 21, 21:42)
Na va, galgi po truputį išsispręs bėda.  4u.gif
Šiaip man ne kailis, o akytės labiau užkliuvo.  g.gif Vargelis  verysad.gif

Akys pas jį tokios apverktos, bet apvalau su gintomicinu, - iškarto pagerėja ir tada pasirodo gražios gelsvai žalios akys, aiškus žvilgsnis, o kai prisičiaudėja, prisisloguoja, tai nesuprasi net kokios iš tikrųjų akys yra ... schmoll.gif
Na, rytoj su veto pagalba dar šiek tiek atstatysim ...
Šiandien išėjo valandai na gastroli, girdėjau visus kaimo šunis lojant biggrin.gif
Atsakyti
Labu,

norėjau atsakyt jau vakar, bet nebuvo galimybės prieiti prie kompo. Iki šiol tik skaičiau telefone.
Sidabre, kaip aš jus suprantu console.gif Kai labai gaila svetimo bėdulio, norisi jam padėti, bet nesinori imtis šimtaprocentinės atsakomybės, nes tai vistik svetimas. Sprendimą galima priimti greitai, bet kad sąžinė nemiega ir paskui gali negyvai užgraužti cool.gif Na, gal tikrai padės Tautmilė, gal, bet perdaug nesitikėkit. Man padėjo, aišku ne Tautmilė, tik tiek, kad kažkiek paplatino skelbimus ir pasidomėdavo, kaip sekasi ieškoti namų. Iš tikrųjų jokios realios pagalbos nejaučiau. Na, gal padės nors kailį Persui sutvarkyti...
O skaityti kaip sekasi jums su Persu neatsibodo... Pati turiu sode bėdulių, tai man netgi aktualu ax.gif Pagirtina tai, ką darote 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Riolita, už šiltus žodžius 4u.gif
Ačiū, Aist, kad Jūs nepatingite, patariate čia man, pasimetusiai ir susipainiojusiai... blush2.gif
Šiaip, tai pavergia tas Persas, aišku, kol kas jis šlykštus, bet jo gerumas.... ax.gif
Čia iš tų katinų, kurie moka mylėti, nori bendrauti, ir galvą jis ten trina, ir murkia, ir ant dviejų kojų atsistoja, man įsiremdamas į kelius, nu, visiškai atsidavęs katinas... rolleyes.gif
Ir kai matai tokį ištikimą gyvūną, na, ta sąžinė neleidžia pasielgti blogai...
Kažkaip mąstau, tegul gyvena jis savo gyvenimą, blogiausiu atveju liks čia soduose, pamaitinsiu aš jį, žiemai vėl priglausiu, per tą laiką reiks žiūrėti, kad nebūtų taip užleistas...
Ryt su vetu kažkiek aptvarkysim, paskui, kai visai pagražės, tai nukirminsiu, paskiepysiu.
Ai, šiandien skanukų daviau, tokios pagalvėlės, rašo, kad ir nuo plaukų sąvėlų, jeigu prisilaižo. Kaip jis valgė, kaaaaip jis valgė, net pakriuksėdamas, tai juokiausi, kad pirmą kartą gyvenime skanukų paragavo... bigsmile.gif
Valgo tai aplamai gerai, už tris katinus suryja. Per dieną - 3-4 Kitekato tie minkšti pokeliai šlapio maisto ( geresnių konservų tikrai negaliu įpirkti ), o sausą tai duodu Royal Canin, netgi persams buvau nupirkus, o dažniau tą išrankiems, nes jam vis akcija būna. "Favorit" konservų, kur jo buvęs šeimininkas mano kaimynas padovanojo, aišku, Persiukas nevalgė... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 21 sausio 2016 - 22:24
Pasisekė Persui, Royalį ėda biggrin.gif Aš tai pataupau, ekonominės klasės į sodą perku tongue.gif Nors mano blusinukai labiau mėgsta natur produkt. Šiandien pirmiau ėdė stintos galvas, sausiukus palikau net neragautus. Vienas iš tų mažulių irgi nesvietiškai meilus, tiek glaustosi, tiek trinasi į ranką, kai glostau, kad gatavas į rankovę sulįsti, bet netelpa biggrin.gif Įsileidau į namą, apšilo prie radiatoriaus... Mergytės-katytės nematau apie mėnesį, gal kas pasiėmė, nes ji tikrai labai graži, tik perdaug drąsi, net įžūloka, tokia laukinukė jau... O to mažiaus labai gaila, nepasisekė jam...nesuradau namų...
O su Persu jei dar mėnesiuką pakentėsite, paskui pavasarį vėl galės su seneliu tvenkiny žuvytę žvejoti biggrin.gif O gal ir namus susiras... Nes šiaip jis gražus katinas, didelis... Tik kailinių kitų jam reikėtų biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šeštadienis thumbup.gif
user posted image

Čia irgi - šeštadienis biggrin.gif

user posted image
Papildyta:
Stebuklas - šeštadienis tęsiasi ax.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Oi, kartais man rodos aš pavydžiu katinams gyvenimo- saldaus miego bei atsipalaidavimo. Nuostabus minkštutis Bugutis wub.gif
Ar buvo vakar veterinaras Persiukui pagelbėt? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 23 sausio 2016 - 19:54
QUOTE(Aist @ 2016 01 23, 20:54)
Oi, kartais man rodos aš pavydžiu katinams gyvenimo- saldaus miego bei atsipalaidavimo. Nuostabus minkštutis Bugutis  wub.gif
Ar buvo vakar veterinaras Persiukui pagelbėt?  4u.gif

Ačiū, Aist, už komplimentus mano mikštučiui 4u.gif
Taip, vakar vetukas buvo, toks jaunuoliukas ax.gif Pats turi 10 kačių, sakiau, kas čia per ferma, sakė, jo veislynas - meinai ir dar kažkokie tigriniai, kurie LT reti..
Antibai suleisti + 10 d. tabletės, Persas spjaudosi kaip paršiukas, bet gal iš 3-o karto sumaitinau ( lyg tais g.gif ) Visokių adatų imunitetui stiprinti suleido, o likusias paliko man leisti unsure.gif Kažką bandžiau, nežinau, kiek jau per viršų išbėgo, adatai išslydus....
Akis palašino mano gintomicinu, liepė lašint nesustojant, bet pabandyk...
Aš sugalvojau ir šiandien streptocido tepalu aptepliojau aplink akis, panosę, žinau, kad jis negraužia, vakare lyg ir švariau, nes vakar sloga tiesiog taškėsi ir prie veto 30 kartų nusičiaudėjo. Bet šiandien kosti... doh.gif doh.gif
Su veto pagalba šiek tiek nukirpom prie uodegos, bet, kaip ir sakiau, negalima atskirti, kur plaukai, kur jau oda, vetas sakė, kad visai netyčia iškastruoti gali.... unsure.gif
Kailis tai mane nervuoja... blink.gif Sakė, reikia, kad atmirktų...Nežinau, kažkuo dar bandysiu teplioti, gal dar aliejum g.gif O jeigu šampūnu (gyvūnų, aišku ), gal suminkštėtų ir po to vėl šukuoti, nenuplaunant šampūno ? g.gif g.gif
Atsakyti
Oho, Sidabre, kiek daug nuveikėt. thumbup.gif Šaunuolė. Labai žaviuosi Jūsų pastangomis. 4u.gif
Atsakyti