Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Nors ir pavėluotai, bet ir Puma su Šelmiu sveikina Bugutį, 32 metų jaunuolį, su ketvirtuoju gimtadieniu happybday.gif
Ale kad svečių pas Bugį užvirto biggrin.gif Nebespėjom į pačias linksmybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 17, 23:57)
Nors ir pavėluotai, bet ir Puma su Šelmiu sveikina Bugutį, 32 metų jaunuolį, su ketvirtuoju gimtadieniu happybday.gif
Ale kad svečių pas Bugį užvirto biggrin.gif Nebespėjom į pačias linksmybes biggrin.gif

Niekada nebūna pavėluotai... biggrin.gif Bugis dėkavoja Pumai ir Šelmiui 4u.gif
Traukit savo Pumą su Šelmiu į eterį, o tai pamenu dar kalėdinį pažadą su eglute, o jau metai net kiti atėjo... mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš jungiuosi į pavėlavusių sveikintojų gretas:) jau visas Bugis - su rimtu gimtadieniu:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2016 01 18, 15:39)
ir aš jungiuosi į pavėlavusių sveikintojų gretas:) jau visas Bugis - su rimtu gimtadieniu:)

Ačiū, lyn27, už sveikinimus tam Bugeliniui, sveikinimų sulaukė daugiau negu aš per savo gimtadienį biggrin.gif

Betgi dabar privalau papasakoti apie Persiuką smile.gif
Šiandien pasiėmiau veterinaro telefoną, kuris atvažiuoja į namus ir padaro ką tik paprašai...Nes kažkaip baigiu pasiduoti, ir ar man to reikia ? g.gif
Betgi tie gyvūnai, nu jie nežemiški padarai... schmoll.gif Persas vos manęs bučiuoti nepradėjo, kaip jis manim tiki, ir stengiasi, ir nori gyventi... unsure.gif
Sulašinau vaistus į akis, ir toliau dirbam su kailiu... doh.gif Kas vakarą po 1-ą centimetrą atkovojam, o kartais vos po 0,5 cm. O kadangi šiandien aš jau su blogais planais mintyse, tai įsakiau Persui nors leisti šukuoti, kaip kitaip aš jį sutvarkysiu, ir Persas prisispaudė prie žemės ir kentėjo gal valandą laiko, net nejudėdamas, tik padejuodamas dėl papešimų, iškirpti irgi negaliu - žirklės nelenda blink.gif
Pažanga tik tiek, kad katinas jau gali atsisėsti, susilenkti ir pats šiek tiek pasilaižyti savo papilvę ir nešvarumus pasipešiot...
Šiap tai baisu kuo paverčia žmonės gyvūno gyvenimą, ir kaip jiems visa tai iškentėti unsure.gif
Atsakyti
Sidabre, specializuotos kokybiškos gyvūnų kailiui kirpti žirklės vis tik turėtų kirpti net ir kietus veltinius- kaltūnus. Bent kažkiek apkarpius kailio šonus, būt lengviau šukuot. O atšilus orams vienareikšmiškai būtų gerai nuskust vargšą padarėlį, kad nesikankintų su baisiomis sąvėlomis. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 18 sausio 2016 - 23:28
QUOTE(Aist @ 2016 01 19, 00:27)
Sidabre, specializuotos kokybiškos gyvūnų kailiui kirpti žirklės vis tik turėtų kirpti net ir kietus veltinius- kaltūnus.

Taip, Aist, bandau pasidarbuoti ir su žirklėmis, bet esmė tame, kad neaišku, kur tas žirkles įkišti g.gif bigsmile.gif
Tai yra ištisinis susicementavęs katino šonas ir tiesiog jau negali atskirti, kur prasideda šonkauliai, kur oda, o kur gal žarnynas pasirodys schmoll.gif
Todėl naudoju tokį metodą - pasirenku bent kokius 5-is viršutinius plaukus tiesius ir juos sklaidau, tada iškedenu šukomis metalinėmis tą veltinį ir po to jį iššukuoju. Šiaip jis išsirauna, nes tai yra jau negyvi plaukai - povilnės guzas. Anksčiau aš to katino neliesdavau, tai net ir nesupratau, kokia ten padėtis - vaikšto toks pasišiaušęs kvadratikas, iš viršaus,nu juodi šeriai styro.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 19, 15:18)
Anksčiau aš to katino neliesdavau, tai net ir nesupratau, kokia ten padėtis - vaikšto toks pasišiaušęs kvadratikas, iš viršaus,nu juodi šeriai styro.... biggrin.gif

Vaje, vargas ir katinui, ir Jums. Sėkmės ir didžiausios kantrybės! 4u.gif
Manau, kad ne šiaip sau tas juodulys pas Jus globon pasiprašė, aš netikiu atsitiktinumais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 19 sausio 2016 - 15:33
QUOTE(Aist @ 2016 01 19, 16:31)
Vaje, vargas ir katinui, ir Jums. Sėkmės ir didžiausios kantrybės!  4u.gif
Manau, kad ne šiaip sau tas juodulys pas Jus globon pasiprašė, aš netikiu atsitiktinumais.  4u.gif

Tikrai, aš irgi kartais susimąstau - kažkaip susiję gyvenime visokie tie dalykai g.gif biggrin.gif
Dalinai apkirpau thumbup.gif Nes šonuose guzai nebeišsiardo, tai pritaikiau kantrųjį kirpimą bigsmile.gif Rezultatas - apdraskytos rankos ir vienas katino šonas iškarpytas ( dalinai ) biggrin.gif
Bet jis tikrai vakar perskaitė mano mintis apie veterinaro telefoną, nu mačiau, ką jis sako biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šaunuolė, po truputį ir pavyks! 4u.gif man būtų įdomu to vargelio foto pamatyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 18, 22:05)
... katinas jau gali atsisėsti, susilenkti ir pats šiek tiek pasilaižyti savo papilvę ir nešvarumus pasipešiot...

QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 19, 15:18)
Tai yra ištisinis susicementavęs katino šonas 

doh.gif doh.gif Aš net įsivaizduot nesugebu, kiek to veltinio turi būti, kad normaliai atsisėst negalėjo doh.gif Sidabre 4u.gif 4u.gif 4u.gif Man irgi atrodo, kad vienintelė išeitis - nuskusti. Kaipgi tą visą veltinį išnarpliot g.gif Sizifo darbas čia schmoll.gif
Ne veltui Persas jus taip myli. Man kartais atrodo, kad tie laukinukai labiau mylėti moka mirksiukas.gif
Atsakyti
Pateršiu gražiųjų škotukų temą, bet škotukai nesirodo, tai dabar nelabai malonų vaizdelį parodysiu... unsure.gif Bet prisiminkim, kad škotukų veislės atsiradimui buvo kryžminami ir persai su britais, taigi, savo vargelį persą pademonstruosiu... unsure.gif
Tiesa, tai nėra grynaveislis persas, todėl persiukai katinėliai irgi neturėtų įsižeisti rolleyes.gif
Maaaam, ką tu darai, škotukus rodyk blink.gif blink.gif blink.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 26 sausio 2016 - 10:34
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 19, 20:40)
Man kartais atrodo, kad tie laukinukai labiau mylėti moka mirksiukas.gif

Riolita, kažkaip drąsiai pritariu tokiai minčiai, bent jau iš savo patirties drinks_cheers.gif
Veislinis - tai namų puošmena, su savo grožiu, charakterio savybėm, savo verte ir išdidumu ax.gif
Mano laukinukė Katytė - nu tokios meilės ir atsidavimo neįmanoma nusakyti rolleyes.gif tas nuolatinis atbėgimas ant kelių, glaustymasis ir murkimas , o jeigu naktį aš pradedu kosėti, Katytė per visą lovą atšuoliuoja man prie veido net kniaukdama, ir vis žiūrinėja verkdama, kuo čia galima padėti bigsmile.gif Bugutis net neprasibunda biggrin.gif
Betgi aš , begėdė, įsimylėjusi savo Bugutį, ir vis dar ramiai pro jį praeiti negaliu - nepakibindama, nepaglostydama, nepamyluodama... blush2.gif biggrin.gif
Aišku, Katytė irgi išmyluota tūkstantį kartų, pati prisiprašo ant tų kelių besiglaustydama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 20 sausio 2016 - 01:27