Sveiki kaimynėliai
Sveikinam Bugutį sulaukus gražaus gimtadienio linkim ir toliau dar ilgai džiuginti savo mamką džiaugtis gyvenimu ir linksmai leisti laiką
Sveikinimai mamyciukaui Buguciui ir jo nuostabiai Mamytei su 4 metu sukaktim.
Ačiū ačiū, Stebukle, už gražius žodelius
Pasiilgom Jūsų gražiųjų katinėlių Kaip Čipsui sekasi vyriškėti ?
Ar dar nežymi savo valdų ? Tiesiog įdomu, kokie tie berniūkščiai būna
Saviškį nukenksminau, tai neįsivaizduoju kokie tikri katinai
Pasiilgom Jūsų gražiųjų katinėlių Kaip Čipsui sekasi vyriškėti ?
Ar dar nežymi savo valdų ? Tiesiog įdomu, kokie tie berniūkščiai būna
Saviškį nukenksminau, tai neįsivaizduoju kokie tikri katinai
Bugutį su guliašiadieniu Mano princesės tūpčioja ir nuoširdžiausiai sveikina kaimyną
Ir Nikita skuba pasveikinti kaimyną jaunuolį Bugutį
Ačiū, Vidam
Ačiū, busycat
Kaip smagu girdėti Jūsų sveikinimus
Reikėjo ir tas gražiąsias princeses - Nikitą, Kiarą ir Tutę čia į škotukų temą komandiruoti, būtų škotukai šiek tiek pralinksmėję, o tai čia pas mus taip tyliai sėdim sėdim, knapsom knapsom...
Ačiū, busycat
Kaip smagu girdėti Jūsų sveikinimus
Reikėjo ir tas gražiąsias princeses - Nikitą, Kiarą ir Tutę čia į škotukų temą komandiruoti, būtų škotukai šiek tiek pralinksmėję, o tai čia pas mus taip tyliai sėdim sėdim, knapsom knapsom...
Oi, mergaitės,
Bugis nuo tiek dovanų ir tokių gražių princesių negalės atitraukti akių
O aš prisijuokiau ir prisilinksminau nuo tokių gražių nuotraukų, Kiaros ir Tutės kamuoliukų nešiojimai superiniai
Ainu daina - iš visos širdies, t.y. gerklės
Psio,lekiu namo pas savo mylimukus po sekmadienio darbo, o tai apsauga mane čia užkonservuos nakčiai
Ir lekiu su labai gera nuotaika - dar kartą AČIŪ
Bugis nuo tiek dovanų ir tokių gražių princesių negalės atitraukti akių
O aš prisijuokiau ir prisilinksminau nuo tokių gražių nuotraukų, Kiaros ir Tutės kamuoliukų nešiojimai superiniai
Ainu daina - iš visos širdies, t.y. gerklės
Psio,lekiu namo pas savo mylimukus po sekmadienio darbo, o tai apsauga mane čia užkonservuos nakčiai
Ir lekiu su labai gera nuotaika - dar kartą AČIŪ
QUOTE(Vidam @ 2016 01 17, 22:42)
Ateinu palinksminti Bogučio O čia mūsiškių jau kiek prisirinkę
Aha, tikros linksmuolės prisirinkę, kur apsilanko šauniosios katinėlių temos mamkos, - ten nuotaika garantuota, o dar savo gražiasias princeses škotukams parodė, - tai iš vis smagumo viršūnė
Vidam, jau šitoj nuotraukoj tai Nikita tiesiog didžiuuulė rūsti meinė, o gal netgi liūtas koks, labai jau čia įspūdingai atrodo
Jeigu šiek tiek nežinočiau, manyčiau, kad čia kokių 16 kg meino katinas