Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

Sveiki kaimynėliai 4u.gif
Sveikinam Bugutį sulaukus gražaus gimtadienio happybday.gif linkim ir toliau dar ilgai džiuginti savo mamką 4u.gif džiaugtis gyvenimu ir linksmai leisti laiką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magnuna @ 2016 01 16, 22:02)
Sveiki kaimynėliai  4u.gif
Sveikinam Bugutį sulaukus gražaus gimtadienio  happybday.gif  linkim ir toliau dar ilgai džiuginti savo mamką  4u.gif  džiaugtis gyvenimu ir linksmai leisti laiką  biggrin.gif

Bugutis sako DIDELĮ AČIŪ už sveikininimą ir siunčia kaimynams Grikiui ir Kruopai žuvies pyragą rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 16 sausio 2016 - 22:20
Sveikinimai mamyciukaui Buguciui ir jo nuostabiai Mamytei su 4 metu sukaktim. ploja.gif 000552.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū, Stebukle, už gražius žodelius ax.gif ax.gif
Pasiilgom Jūsų gražiųjų katinėlių doh.gif Kaip Čipsui sekasi vyriškėti ? g.gif
Ar dar nežymi savo valdų ? biggrin.gif Tiesiog įdomu, kokie tie berniūkščiai būna biggrin.gif
Saviškį nukenksminau, tai neįsivaizduoju kokie tikri katinai blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bugutį su guliašiadieniu bigsmile.gif drinks_cheers.gif Mano princesės tūpčioja ir nuoširdžiausiai sveikina kaimyną thumbup.gif
Atsakyti
Ir Nikita skuba pasveikinti kaimyną jaunuolį Bugutį 4u.gif 4u.gif 4u.gif happybday.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, Buguti!!! 4u.gif
Ainu skubiai siunčia dovanas jubilijatui:

1) Pelė
user posted image

2) Penegų maišas
user posted image

3) Gėlės
user posted image

4) Kukli lėkštelė krevečių
user posted image

5) Ir, žinoma, dainos: " Su gemimooo dienaaaaaaa!!!!"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 17 sausio 2016 - 20:42
Ačiū, Vidam 4u.gif
Ačiū, busycat 4u.gif
Kaip smagu girdėti Jūsų sveikinimus drinks_cheers.gif
Reikėjo ir tas gražiąsias princeses - Nikitą, Kiarą ir Tutę čia į škotukų temą komandiruoti, būtų škotukai šiek tiek pralinksmėję, o tai čia pas mus taip tyliai sėdim sėdim, knapsom knapsom... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Bėgu bėgu aš su kamuoliuku.
Neša kojos mane visu greičiu...
Sveikinsiu kaimyną Bugis jis vardu.
Laukia jis labiausiai mūsų dovanų...

Kamuoliukų spalvotukų ir saldainių popieriukų, miau!

user posted image

user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
Oi, mergaitės, thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bugis nuo tiek dovanų ir tokių gražių princesių negalės atitraukti akių ax.gif thumbup.gif
O aš prisijuokiau ir prisilinksminau nuo tokių gražių nuotraukų, Kiaros ir Tutės kamuoliukų nešiojimai superiniai biggrin.gif
Ainu daina - iš visos širdies, t.y. gerklės lotuliukas.gif

Psio,lekiu namo pas savo mylimukus po sekmadienio darbo, o tai apsauga mane čia užkonservuos nakčiai blink.gif
Ir lekiu su labai gera nuotaika - dar kartą AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Ateinu palinksminti Bogučio 4u.gif O čia mūsiškių jau kiek prisirinkę

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2016 01 17, 22:42)
Ateinu palinksminti Bogučio 4u.gif O čia mūsiškių jau kiek prisirinkę

Aha, tikros linksmuolės prisirinkę, kur apsilanko šauniosios katinėlių temos mamkos, - ten nuotaika garantuota, o dar savo gražiasias princeses škotukams parodė, - tai iš vis smagumo viršūnė bigsmile.gif
Vidam, jau šitoj nuotraukoj tai Nikita tiesiog didžiuuulė rūsti meinė, o gal netgi liūtas koks, labai jau čia įspūdingai atrodo smile.gif
Jeigu šiek tiek nežinočiau, manyčiau, kad čia kokių 16 kg meino katinas bigsmile.gif
Atsakyti