QUOTE(lyn27 @ 2016 01 12, 13:30)
Labas visoms:)
Jau lauke smagiau, nebe taip šalta:) nesikraustyk Sidabre pas persus tik pasisvečiuok:)
kažką praleidau, o jis pas tave iš kur? atbėgo nabagas?
Lyn27, pasakojau jau ir anksčiau apie tą Persą, čia tas pats ligų maišelis, kuris pavasarį nuplinka
Taigi, žiemą prisiklijavo prie mano namo, nes kitur kaip ir nėra kur ir rėkia prie lango tokiom baisiai sergančiom akim žiūrėdamas....
Dabar jo būklė pagerėjusi, bet dar čiaudi, ir kai pradeda - tai 30 kartų iš eilės....
Bet jis mane jau
baisiai myli, šiandien taaaaip pasitiko, lyg nematęs ištisą amžinybę
Ir miaukė, ir kniaukė, o kad dar labiau prisigerint - sudeda kojas man ant kelių ( kaip šuniukas atsistoja ) ir žiūri į veidą, kokia aš gera teta ...
Paimti negaliu ( nei namo, nei ant rankų ) - murzius, neiššukuotas, kelnės nešvarios...
Šukuoju su tokiom pirštinėm apsimovus...
Papildyta:QUOTE(Aist @ 2016 01 12, 20:02)
Sveiki, Sidabre.
Ai, aš iš Vilniaus, jei jūs iš kito miesto, galėčiau ir atsiųsti.
Aist, ačiū už rūpestį
Gyvenu tai Vilniuje, tik nežinau, kaip ir kuriuo metu pasiimti, nes dirbu už miesto...
O gal Kikoje pasidairyt, bet čia turbūt iš labiau specializuotų parduotuvių parsisiųstas
Kadangi visos mes čia smailianosės ( nu, kitaip nebūna su tom katinėlių šeimininkėm ) , tai aš taip pat nuolat paskaitau katinėlių temą, esu Čijos ir Ainu gerbėja, nuostabūs gyvūnai
, ir katinėlių temos mamkų kolektyvas laaaabai šaunus
Papildyta:QUOTE(Riolita. @ 2016 01 12, 21:22)
O Bugis su Katyte ar jaučia, kad name yra dar vienas katinas?
Mano katulių padangėje nieko naujo: daug miega, truputį pagainioja vienas kitą, retkarčiais pasimuša, kad net kudlos lekioja
Taaaip,
Riolita, jaučia jie tą katiną, kaipgi nejausi, - juk jis dar ir smirdi...
O prie mano kojų ir kelnių gaustosi baisiausia...
Ypač Katytė smailianosytė - tai viską apuostinėja, pradedant batais, kelnėmis ir t.t.Be to, kartais Persą jie matydavo prie durų, tai ir dabar iškart lekia prie durų - ar niekas ten nesėdi
Kartais jaučiuos perdaug turinti katinų.....
Pavargstu...
Ai, kol viską surašiau - jau linksmiau...