Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Stebukle @ 2016 01 06, 11:09)
Skiriasi jie 2 kg 😐
Fina draugiska... bet nelridziu as ju kartu but. O tai Finai veeeel morcius. O Cipsas pasijuto kad yra vyrukas ir ne iki draugystes. Tiesiai prie reikalo 😐 o as nenoriu kad vaikai vaiku prisidarytu smile.gif
o, tai faktas kad isgis nuo kvarco. Svatbu i lauka nritu. Nes ziaurus skirtumas temperaturos.

Man čia taip gražiai skamba apie tuos vaikus.... biggrin.gif
Kvarcą iš Persiuko atėmiau, bijau, kad jis nuvers tą radiatorių su lempom, ir nutiks dar kas... Daviau tepalinį radiatorių - saugesnis.
Persas protingėja ir leidžiasi dresuojamas - norėtų į lauką, kartais prieina iki slenksčio, kartais ir už slenksčio, bet pažiūri į mane, į lauką ir grįžta atgal į katilinę... bigsmile.gif
Kur škotukai - ar neužšalote ? g.gif doh.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif
Teks man kraustytis į persiukų temą doh.gif Apie škotukus jau nieks nieko nebekalba, o apie Persiuką aš jau visiems, tikriausia, nusibodau.... blush2.gif

Bet vistiek dar informuosiu... Taigis, sugalvojau aš iš Perso padaryt normalų padorų katiną rolleyes.gif Sudėtingas reikalas... Jo kailis gyvenime nematė šukų blink.gif Ir viskas kas yra po viršutiniu plauku - tai yra ištisinis veltinis, daugiausia gabalais ir gumulais blink.gif Šukuoju, Persas murkia ir sukinėjasi, bet jam jau ten skauda - pešt negalima, Persas kerta nagais ir dantim...
Sugalvojau aš jį ištepti aliejumi...plaukai pasisarė ne tokie sausi, jau šiek tiek šukos įlenda ir slysta ir vis po kokį gumulą kas vakarą išpešioju ir išardau... Persas pradėjo mažiau muštis ir kandžiotis bigsmile.gif
Nepasiduodu, judam į priekį, tikiuos iki pavasario turėsiu parodinį katiną biggrin.gif
Tiesa, kaimynas davė Fovorit konservų dėžutę katino mitybai, sakė, prieš tai buvo užšalę konservai, bet gal tiks unsure.gif
Bugutis gyvena gerai, su Kate pasimuša, katė norėjo užšokti ant kėdės ir nematė, kad ten Bugis guli, ir užšoko - tiesiai ant Bugučio.... Bugis dar ilgai jai trankė su letena per ausis, per nosį ...ir t.t.
Atsakyti
Labas visoms:)

Jau lauke smagiau, nebe taip šalta:) nesikraustyk Sidabre pas persus tik pasisvečiuok:)

kažką praleidau, o jis pas tave iš kur? atbėgo nabagas?

Fina - alpinistė nebloga:) o čipsas - gražuolis:) tikiuosi nesupainiojau vardų:DDD nes vis dar neišgyvendinau šitos bėdos savo:)
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 11, 21:15)
Sugalvojau aš jį ištepti aliejumi...plaukai pasisarė ne tokie sausi, jau šiek tiek šukos įlenda ir slysta ir vis po kokį gumulą kas vakarą išpešioju ir išardau...

Sveiki, Sidabre. 4u.gif Kadangi esu smalsianosė, užsukau paskaitinėti pas kaimynus. biggrin.gif Ir pagalvojau, kad gal jums visai praverstų va tokia priemonė, padedanti iššukuoti sąvėlas "Crown Royale Ultimate Detangling Spray". Aš buvau pirkusi šuniui, kai į parodas vaikščiojom, bet tinka ir katėms. Panaudojau labai nedaug, dabar stovi pas mane be reikalo butelaitis. Gal norit pabandyt, atiduočiau jums, mažu padės lengviau kailį sutvarkyt. Būtų vasara, tai nuskust būt galima, o dabar, kai šalta, gal pavyks iššukuot. Pasisekė jam, kad jūs juo rūpinatės. 4u.gif
http://www.showdogst...gspray16oz.aspx
Ai, aš iš Vilniaus, jei jūs iš kito miesto, galėčiau ir atsiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aist: 12 sausio 2016 - 19:05
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 11, 21:15)
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Apie škotukus jau nieks nieko nebekalba, o apie Persiuką aš jau visiems, tikriausia, nusibodau.... blush2.gif

Tai kad nelabai turiu ką pasakoti, tai ir tyliu ax.gif biggrin.gif Vis įlendu pažiūrėti, kas čia daros, ale ir kitos tyli biggrin.gif Tai sėdžiu pas katinėlius ir katytes ten žemai, pogrindyje ax.gif
Apie Persiuką man viskas labai įdomu. tikrai nenusibodot mirksiukas.gif Manau, kad greitai jis nebenorės būti laukiniu katinėliu mirksiukas.gif Sidabre, kai Persiuko vaizdas bus prekinis, ir namus surasti jam bus žymiai lengviau ax.gif
O Bugis su Katyte ar jaučia, kad name yra dar vienas katinas?
Mano katulių padangėje nieko naujo: daug miega, truputį pagainioja vienas kitą, retkarčiais pasimuša, kad net kudlos lekioja tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2016 01 12, 13:30)
Labas visoms:)

Jau lauke smagiau, nebe taip šalta:) nesikraustyk Sidabre pas persus tik pasisvečiuok:)

kažką praleidau, o jis pas tave iš kur? atbėgo nabagas?

Lyn27, pasakojau jau ir anksčiau apie tą Persą, čia tas pats ligų maišelis, kuris pavasarį nuplinka unsure.gif Taigi, žiemą prisiklijavo prie mano namo, nes kitur kaip ir nėra kur ir rėkia prie lango tokiom baisiai sergančiom akim žiūrėdamas....
Dabar jo būklė pagerėjusi, bet dar čiaudi, ir kai pradeda - tai 30 kartų iš eilės....
Bet jis mane jau baisiai myli, šiandien taaaaip pasitiko, lyg nematęs ištisą amžinybę ax.gif
Ir miaukė, ir kniaukė, o kad dar labiau prisigerint - sudeda kojas man ant kelių ( kaip šuniukas atsistoja ) ir žiūri į veidą, kokia aš gera teta ... bigsmile.gif
Paimti negaliu ( nei namo, nei ant rankų ) - murzius, neiššukuotas, kelnės nešvarios... blink.gif Šukuoju su tokiom pirštinėm apsimovus...
Papildyta:
QUOTE(Aist @ 2016 01 12, 20:02)
Sveiki, Sidabre.  4u.gif
Ai, aš iš Vilniaus, jei jūs iš kito miesto, galėčiau ir atsiųsti.

Aist, ačiū už rūpestį 4u.gif Gyvenu tai Vilniuje, tik nežinau, kaip ir kuriuo metu pasiimti, nes dirbu už miesto... g.gif
O gal Kikoje pasidairyt, bet čia turbūt iš labiau specializuotų parduotuvių parsisiųstas g.gif
Kadangi visos mes čia smailianosės ( nu, kitaip nebūna su tom katinėlių šeimininkėm ) , tai aš taip pat nuolat paskaitau katinėlių temą, esu Čijos ir Ainu gerbėja, nuostabūs gyvūnai ax.gif , ir katinėlių temos mamkų kolektyvas laaaabai šaunus thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 12, 21:22)
O Bugis su Katyte ar jaučia, kad name yra dar vienas katinas?
Mano katulių padangėje nieko naujo: daug miega, truputį pagainioja vienas kitą, retkarčiais pasimuša, kad net kudlos lekioja tongue.gif

Taaaip, Riolita, jaučia jie tą katiną, kaipgi nejausi, - juk jis dar ir smirdi... blush2.gif O prie mano kojų ir kelnių gaustosi baisiausia... blink.gif
Ypač Katytė smailianosytė - tai viską apuostinėja, pradedant batais, kelnėmis ir t.t.Be to, kartais Persą jie matydavo prie durų, tai ir dabar iškart lekia prie durų - ar niekas ten nesėdi g.gif
Kartais jaučiuos perdaug turinti katinų..... doh.gif Pavargstu... doh.gif
Ai, kol viską surašiau - jau linksmiau... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2016 01 12, 21:20)
Gyvenu tai Vilniuje, tik nežinau, kaip ir kuriuo metu pasiimti, nes dirbu už miesto... g.gif
...ir katinėlių temos mamkų kolektyvas laaaabai šaunus  thumbup.gif

Parašysiu, kur gyvenu, kur dirbu į a.ž. Gal važiuosit kur netoliese, užsuksit. Suderinsim, ne bėda. 4u.gif
Taip, šiltos merginos ten lankosi. Prisijunkit. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Aist, svarbu buvo pati idėja 4u.gif
Kažkaip žinau, kad prieš parodas gyvūnėlių kailiukus ruošia, puošia, kedena ..... bigsmile.gif Bet kad būtų priemonės gelbėti nuo kailio sąvėlų, kažkaip neatėjo į galvą blush2.gif
Dabar nusipirkau, ir tik 4 Eur, panašus į gelį ir konkrečiai sąvėloms ir gumulams...
Purškimas nebepadeda, tiesiog saujomis įtryniau visus šonus, bet iki šukavimo dar toli... doh.gif doh.gif
Jeigu kaip nors pasiseks g.gif propaguosiu tokias priemones kailio priežiūrai, o tai ,žiūriu , dažnai visi pasiduoda : arba pastoviai šukuoja, arba iškerpa, arba visiškai nukerpa, - nei vienas būdas man dabar netinka schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 13 sausio 2016 - 22:07
Oi, Sidabre, turit rūpestėlį... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ar nebenori pabėgti iš katilinės?
Atsakyti
QUOTE(Riolita. @ 2016 01 13, 23:13)
Oi, Sidabre, turit rūpestėlį... 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ar nebenori pabėgti iš katilinės?

Ačiū už užuojautą doh.gif
Taip, šiandien tiesiog išėjo, supyko iki begalybės...Reikėjo matyti jo žvilgsnį, kuris tiesiog norėjo sutriuškint mane, užmužti, nudėti ar dar ką nors... Čia viskas dėl šukavimo doh.gif
Išėjo neatsisukdamas net iš kiemo, prisišaukti negalėjau, bet po pusvalandžio grįžo ir jau buvo geros nuotaikos, nubėgo į katilinę - viskas tvarkoj bigsmile.gif
Dar vienas dalykas - jis labai keistai vaikščiojo ir visas kaip kvadratinis kamuolys blink.gif Ir kaip gi nebus, jeigu jis visas plaukų veltinyje, kaip sucementuotas.Dabar jau šiek tiek išsilaisvino - galva, kaklas jau normaliai, nugara normaliai, bet šonai..... doh.gif
Bet jau šiek tiek geriau juda ir prabėga ristele... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 13 sausio 2016 - 22:25
Štai kaip čia su tuo persiuku, gerai, kad nabagas gali užuovėją rast. Šaunuolė jūs Sidabre:)
Atsakyti
Štai taip - ėjo ėjo ir atėjo, 4-i metukai man suėjo ax.gif
Žmonių supratimu - aš esu dabar 32-ų metų jaunuolis. Kaip gerai, kad aš esu Katinas thumbup.gif Nereikia kurti man šeimos, nereikia statyti namo, nereikia auginti vaikų thumbup.gif Ir man visai ne gėda gyventi pas Mamą ir būti jos numylėtiniu drinks_cheers.gif

user posted image

Galiu ilsėtis kiek tik noriu mirksiukas.gif

user posted image

Turiu draugę - Katytę ax.gif

user posted image

Žodžiu, - gyvenu gerai, niekuo nesiskundžiu ir kviečiu visus škotukus papasakoti apie savo gyvenimą drinks_cheers.gif
Atsakyti